Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2006

Δεν αποφασίζω, γι' αυτό φασίζω.

Όσο και να κράζουμε, όσο και να εκνευριζόμαστε, όσο και να ειρωνευόμαστε, τα Κακά Παιδιά θα συνεχίσουν να πηγαίνουν Goalywood και δεν πρόκειται να πάνε σπίτι τους. Την κατακραυγή μας μόνο εμείς την ακούμε. Κι αν τυχόν φτάσει στο ένα αυτί της ΕΡΤ ή των ίδιων των Κακών Παιδιών, από το άλλο τους αυτί θα βγει. Συνεχίστε λοιπόν να μας προσβάλλετε -με το αζημίωτό σας βέβαια- για ένα μήνα ακόμη. Δεν μπορούμε να επέμβουμε στο πρόγραμμά σας. Δεν μας πέφτει λόγος. Αν δεν μας αρέσει, ας κάνουμε ζάπιγκ ή ας την κλείσουμε. Πού ακούστηκε να διακοπεί μια εκπομπή; Και με ποιό θράσος και με ποιά νομιμοποίηση θα ζητούσαμε κάτι τέτοιο; Δεν θα ήταν φασίζον ένα τέτοιου είδους αίτημα; Θα ήταν. Ζήτω η Δημοκρατία λοιπόν, ζήτω η ΕΡΤ, ζήτω τα Κακά Παιδιά.

23 Comments:

At 6/14/2006 03:03:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Εμαθα ότι κόπηκε η εκπομπή του Μικρούτσικου απο τον ΑΛΦΑ. Η ιδιωτική τηλεόραση δεν είναι και τόσο... idiot όπως φαίνεται!

:-)

 
At 6/14/2006 03:39:00 π.μ., Blogger €lisavet said...

και η εκπομπή του Ψινάκη μεταφέρθηκε μια ώρα αργότερα. Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς τη Νετ δεν την πιάνω καθαρά. Την ερτ όμως την πληρώνω φυσικά.

 
At 6/14/2006 09:23:00 π.μ., Blogger Θεριό Ανήμερο said...

Εδώ πληρώνουμε τη Δρούζα ρε παιδιά, κι ανησυχούμε για εποχιακές εκπομπούλες;;;
Είμαστε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το απολαύσουμε...

 
At 6/14/2006 10:50:00 π.μ., Blogger artfarted said...

Το Μικρούτσικο τον ξαπόστειλε το ΕΡΣ, όχι ο Άλφα- και το έκανε στο τέλος της περιόδου...

Χαίρομαι που δεν περνάει απαρατήρητο το απαράδεκτο αυτής της αηδίας, του goalywood. Εμετικό και το χειρότερο, εκείνες τις ώρες η ΝΕΤ είχε κάποιες δυνατές σειρές που κόπηκαν και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ να δει ο κάθε καλοπροαίρετος ξενύχτης.

Τυπικη ΕΡΤική συμπεριφορά: ποιούς κολλητούς θα μπαμπακώσουμε; ποιά καινούρια ρεμούλα θα κάνουμε; πως θα δικαιολογήσουμε τα ρουσφέτια;
Ελπίζω με κάποιο τρόπο η σιωπηλή πλειοψηφία να πάρει την εκδίκησή της.

 
At 6/14/2006 12:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πραγματικα μιλαμε δεν βλεπονται.Η πλακα ειναι οτι παλια ακουγα διθυραμβους για την εκπομπη τους στο ραδιοφωνο αλλα λογω
Θεσσαλονικης δεν μπορουσα να τους παρακολουθησω.Ισως να ηταν καλοι, δεν ξερω, αλλα αν ηταν σαν κι'αυτο που παρουσιαζουν καθε βραδυ μαλλον πλεον εχω χασει τον μπουσουλα για το τι ειναι καλο χιουμορ.
Ισως φταιει βεβαια και το μεσο, δεν ειναι ευκολο πραγμα η τηλεοραση!

 
At 6/14/2006 12:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Περυσινά ξινά σταφύλια.
Παλιά στο ραδιόφωνο ήταν πιο νέοι και περισσότερο κεφάτοι. Τώρα γέρασαν, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό.
Το πρόβλημα είναι η ΕΡΤ που μαζεύει - και χρυσοπληρώνει απο τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου - κάθε γεροξεκούτη χαζομαλάκα.
Αν η περίπτωση αυτών των δύο γέρων του μάπετ σόου μας ενοχλεί τότε τι να πούμε για το φιάσκο της eurovision που βγήκε ο κ. Διευθύνων και μας είπε ότι τελικά κάναμε ένα φοβερό πάρτυ, το οποίο ξέχασε να μας πει ότι κόστισε 12 εκατ. ευρώ.
Κάποια μέρα - όχι και τόσο μακρινή - έχω την υποψία ότι θα μπουκάρει εκει μέσα ο Εισαγγελέας και θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Βέβαια όσοι τα άρπαξαν, τα άρπαξαν, αλλά προβλέπω ότι η παρέα του Θεόδωρου, μαζί με τον Θεόδωρο, θα έχουν ψιλοπροβληματάκια.
Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο ένας απο τους δύο γέροντες - ο Θανάσης Λάλας - έφαγε σουτ απο το Βήμαmagazino καθώς και απο τη θέση του Αρχισυντάκτη Ειδικών Εκδόσεων του ΔΟΛ.
Όσο για τον άλλο, τον κ. Λάμπη Ταγματάρχη, εδώ και δύο - τρείς μήνες του έβαλαν νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο στο μαγαζί, κάποιο κύριο Γιώργο Γκαμπρίτσιο, που μέχρι τότε ήταν τεχνικός διευθυντής στη Netmed και έτσι τον ξεβράκωσαν κανονικά.
Όπως καταλαβαίνεται οι παλιές καλές εποχές πέρασαν για τα κακά παιδιά που βγάζουν πλέον την κακία τους μόνο όταν τους ζητούν να πληρώσουν το πάρκιν, το οποίο δεν πληρώνουν με το έτσι θέλω και τα πληρώνει ο κακομοίρης ο παρκαδόρος.

 
At 6/14/2006 12:54:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το βασικό πρόβλημα της εκπομπής (πέρα από το "συντεχνιακό" της επιλογής των παρουσιαστών) είναι ότι δεν είναι για το Μουντιάλ. Αν δεν δεις φάσεις, αν δεν μιλήσεις για παίκτες και προπονητές, αν δεν ρίξεις κουβέντα για το τι περιμένεις να γίνει στους αυριανούς αγώνες, τότε τι εκπομπή μουντιάλ κάνεις;
Θα μπορούσε να κάνει εκπομπή η Βέφα, να μιλά για το Γκουαντάναμο και στο videowall να βλέπουμε το τρέϊλερ του Κώδικα Ντα Βίντσι; Δεν λέει. Ούτε τη μαγειρική φχαριστιέσαι, ούτε το ντεμέκ σινεφίλ (και πολύ περισσότερο το Γκουαντάναμο). Έτσι είναι και η εκπομπή των Κακών Παιδιών (κρίμα την ιστορία τους...)

 
At 6/14/2006 01:02:00 μ.μ., Blogger Μαύρος Γάτος said...

Ναι, και ίδρωσε το αυτί του Μικρούτσικου και των υπόλοιπων σιχαμένων....

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΛΙΝΣ

Σ;(((((((((

 
At 6/14/2006 02:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

o mpampakis vrisketai se kalo dromo. pera apo to ti den 8eloume na vlepoume sthn ellhnikh thleorash, perimenw n' akousw ti 8eloume na parakolou8oume. poia 8a htan loipon h idanikh ekpomph sth 8esh tou goalywood?
sthn "E" shmera diavasa oti patwnei apo thle8eash. fusika oute skepsh na kopei h ekpomph. arage h drouza mesolavhse gia na ginei auth h ekpomph twra pou exei gkomeno ton lala?

LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST LOST

oi kales ksenes seires einai polu sovarh upo8esh gia na tis empisteuomaste sthn kratikh thleorash.

FERTE PISW TO LOST REEEEEEEEE
KATW TA KAKA PAIDIA

 
At 6/14/2006 02:53:00 μ.μ., Blogger 0comments said...

Ζήτω η Δημοκρατία λοιπόν, ζήτω η ΕΡΤ, ζήτω τα Κακά Παιδιά, ζήτω τα 200 χιλιάρικα!

 
At 6/14/2006 05:11:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

"..ζήτω τα 200 χιλιάρικα!"..???
Οχι. Ζητώ τα 200 χιλιάρικα. Πίσω.
(η επιστροφή με το γνωστό λογ/σμό της ΔΕΗ)

 
At 6/14/2006 05:31:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Επίσης να πούμε ότι ο Τάκης Γκώνιας είναι κάθε βράδυ καλεσμένος.
Επίσης να πούμε ότι κάθε βράδυ ο Τάκης Γκώνιας ντύνεται με PUMA.
Eπίσης να πούμε ότι κάθε βράδυ επί 2 1/2 ώρες η PUMA διαφημίζεται δωρεάν από την κρατική τηλεόραση.
Με το αζημίωτο του Τάκη πέραν πάσης αμφιβολίας.
Με το αζημίωτο και των υπολοίπων όμως;
Αν όχι, καλοφάγωτα.
Αν ναι, τότε πρόκειται περί καραμπινάτης περίπτωσης βλακείας.

 
At 6/14/2006 06:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Επίσης να πείτε ότι ο κύριος Γκώνιας πατρονάρετε καθημερινά από τον σπορ-φμ που έχει μέγα χορηγό το σουπερσπορ και πάει λέγοντας οι αλλαξοκ..........συνεχίζονται

 
At 6/14/2006 06:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Eπίσης να πείτε ότι ο Γκώνιας πατρονάρετε καθημερινά από τον σπορ-φμ το οποίο έχει μέγα χορηγό το σούπερσπορ και οι αλλαξοκ.......συνεχιζονται καθημερινά.

spike

 
At 6/14/2006 07:07:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Κατά λάθος τα 'γραψα ανάποδα. Το σωστό είναι:
Με το αζημίωτο και των υπολοίπων όμως;
Αν ναι, καλοφάγωτα.
Αν όχι, τότε πρόκειται περί καραμπινάτης περίπτωσης βλακείας.

 
At 6/15/2006 05:05:00 π.μ., Blogger talos said...

Κάποια μέρα - όχι και τόσο μακρινή - έχω την υποψία ότι θα μπουκάρει εκει μέσα ο Εισαγγελέας και θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Ρε ανώνυμε, παθολογικά αισιόδοξο σε βρίσκω...

 
At 6/15/2006 12:22:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εψές μου καλέσατε και τον αστρολόγο Χορταρέα κε Λάλα!Αυτό είναι το επίπεδό σας!Και μην νομίσετε ότι δεν ξέρουμε πως μερικές συνεντεύξεις σας με διεθνείς προσωπικότητες ήταν αποκλειστικά γέννημα της παχιάς σας φαντασίας, διότι θα φωνάξω τον Goody Allen και θα γίνει το έλα να δεις τρελή αγελάδα!

 
At 6/15/2006 12:27:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ divebomb djingle : μόνο η κρατική;;;

24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

(ΑΝΤ1)

 
At 6/15/2006 11:38:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

O Λαλας είναι πιο αδυνατος ή μου φάνηκε?Πολυ ενδιαφεροντα τα σχόλια για τη γρίζα διαφημιση της Puma.Επειδή δεν είμαι καθολου υποψιασμένη με οτι γίνεται μου ειχε φανει ευχαριστη η εκπομπή(πολυ λίγο είχα δει είναι η αλήθεια),μια εκπομπή που μπορουν να δουν και γυναίκες.
ΚατεριναΚ

 
At 6/16/2006 07:04:00 μ.μ., Blogger heba said...

Αν κάποιες γυναίκες ή και άντρες δεν μπορούν να δουν εκπομπή για το ποδόσφαιρο ούτε πειράζει ούτε είναι υποχρεωτικό ούτε μειωτικό.Το να γίνουν και οι σχετικές εκπομπές "ανάλαφρες" για να αυξηθεί η τηλεθέαση από αυτούς που στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορούν για το ποδόσφαιρο,(σε άλλη εκδοχή μπορεί να κάνουν και εμετό),είναι φαιδρό,τουλάχιστον.Ας έμενε και κάτι μόνο σε όσους τους αρέσει πραγματικά.Οι υπόλοιποι θα μπορούσαν πολύ απλά να αλλάξουν κανάλι.

 
At 6/17/2006 12:32:00 π.μ., Blogger des said...

Συμφωνώ και επαυξάνω, με όλους.
Όσο για την ραδιοφωνική τους εκπομπή(τότε '90-91 αν δεν κάνω λάθος) ήταν χαρούμενη, κεφάτη, καθαρή και προχωρημένη για την εποχή της.
Σήμερα, ..στου κακού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

 
At 6/17/2006 03:52:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ναι, μολονότι επισημάνθηκε και πιο πάνω, παρέλειψα να πω, ότι και μένα μου άρεσε η ραδιοφωνική εκπομπή τους.

 
At 7/22/2006 03:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
lexus warranty cheap generic cialis pay my bill brita water filter free online it training aftermarket honda parts car rental liverpool southwestern bell bill pay interracial dating cheap flights ford auto part kitchen faucets fire alarm plans aol control instant messenger parental dental plan dental insurance comparison interracial how to get off oxycontin

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home