Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2006

Σκόρπια

- Μάκης - Θέμος, ο ηθικολόγος και ο ανηθικολόγος. Παράδοξο δεν είναι;
- Σκέφτηκα προς στιγμήν ότι αν ο Μάικλ Μουρ έχανε είκοσι κιλά και έβγαζε το καπέλο του θα μπορούσε να είναι ο Μάκης. Έδιωξα αμέσως τη σκέψη από το μυαλό μου, γιατί τον αγαπάω.
- Η τηλεόραση μπορεί να νεροβράσει ακόμη και τον Τζίμη Πανούση.
- Υπήρχε κάτι υγιές στον τόνο της φωνής του Θέμου χθες· υγιές, ως γενικότερο ξεσκέπασμα, έστω.
- Υπάρχει κάτι αρρωστημένο σ' αυτήν την ξανθιά γλάστρα του με τα ελεφαντώδη βυζιά· κάτι θεμελιωδώς δεύτερο, πρόστυχο, αντιαισθητικό, αντιερωτικό.
- Πληροφορούμαι ότι κέρδισε πέναλτι ο Ολυμπιακός που το εκτέλεσε ο Ριβάλντο και αστόχησε. Ύβρις τουλάχιστον το ότι δεν το χτύπησε ο Τζόλε· και να που οι ύβρεις τιμωρούνται. Είναι σαν να έχεις στην ομάδα σου τον Οιδίποδα και να ζητάς να συνευρεθεί με την μητέρα του κάποιος άλλος. Εδώ ο άνθρωπος έγινε τραγωδία και σύμπλεγμα μαζί. Είναι δυνατόν να μην εκτελεί τα πέναλτι ο παίχτης που έχει βρεθεί μπροστά στην άσπρη βούλα περισσότερες φορές απ' όσες η Γιάννα Αγγελοπούλου μπροστά στον ράφτη της;
- Ωραίοι είναι οι «Κόρε.Ύδρο». Η «Φτηνή ποπ για την ελίτ» θα μπορούσε να είναι το μικρό αδελφάκι τoυ «Reflections», όπως διασκευάστηκε από τους «Raining Pleasure». Μπορεί να και μην στέκει αυτό που λέω, αλλά θεωρώ ότι κινούνται στο ίδιο ηχητικό περιβάλλον. Τέλος πάντων, μου αρέσουν και τα δύο. Kαι αυτό στέκει.

7 Comments:

At 3/22/2006 07:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το καθημερινο blogging μπορει να νεροβρασει οποιονδηποτε.ετσι ειναι τα μεσα,φθηρουν το προσωπο, το ξεσκεπαζουν, αν ο λογος δεν εχει αξια να ειπωθει,να γραφει.

 
At 3/22/2006 07:46:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ξεσκεπάστηκα και εφθάρην, έχεις δίκιο.

 
At 3/22/2006 07:51:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

- Η τηλεόραση μπορεί να νεροβράσει ακόμη και τον Τζίμη Πανούση.

Νερόβρασμα το a capella Αγρίμια κι Αγριμάκια, πες τε μου που 'ναι τα χειμαδιά σας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

το ακούμε τόσο συχνά στην τηλεόραση που τόχουμε σιχαθεί είναι η αλήθεια

 
At 3/22/2006 07:53:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το βύζι ήταν τέλειο. Ήταν πρόστυχο που επιδεικνυόταν σε τηλεοπτική εκπομπή. Πως ένας άνθρωπος που κάνει δημοσιουπαλληλική δημοσιογραφία για τον κόκκινο εργοδότη του μπορεί να μιλά με τόνο υγιή;

 
At 3/23/2006 01:40:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Garine, η εκπομπή κράταγε δυο ώρες. Ούτε την Στάη την ρωτάνε κάθε μέρα τι είδους οργασμό έχει. Για την γενική εικόνα μίλησα.
Αnonymous, μάλλον δεν διάβασες ολόκληρη την πρόταση αλλά την μισή. Θεωρητικά μιλώντας πάντως, κι ο Κακαουνάκης, αν αγαπά τον σκύλο του ή την μάνα του, υγιές θα είναι. Κι οι γκρίζοι άνθρωποι έχουν χρωματιστές στιγμές.

 
At 3/03/2007 11:18:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Very nice site! Teen rear entry sex what is the best walking shoes kaviar pissing nurse buspirone on line Asian girls giving blowjob maximum dose of ativan

 
At 4/25/2007 09:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Keep up the good work Full figuered anal Fisher paykel drawer dishwasher Finance your surveillance camera Home remedy bladder infection Company investment northern

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home