Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2006

Αφυδατωμένος Άγγελος

Ο ιατροδικαστής γύρισε μπρούμυτα το πτώμα του αγγέλου της και εξέταζε τα φτερά του.
«Τι ακριβώς συνέβη;», τον ρώτησε ταραγμένη.
«Στην έκθεσή μου, ως αιτία θανάτου, θα γράψω "αφυδάτωση". Μα δεν του δίνατε ποτέ νερό;».

13 Comments:

At 3/20/2006 07:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αφυδατωμενε αγγελε,που ειναι το δροσερο στοματακι της αγαπης σου να σε ποτισει?που ειναι τα τρυφερα χερακια του "θεου" σου να σε δροσισουν?μην μενεις αλλο μονος και ανυδρος,φιλα το υγρο στοματακι που ειναι διπλα σου.

 
At 3/20/2006 10:12:00 μ.μ., Blogger lemon said...

!!!!

 
At 3/20/2006 11:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μήπως η ιστορία είναι ελεύθερη απόδοση της παροιμίας "Δεν δίνει του αγγέλου της νερό".
Ετσι μου'ρθε τώρα. Θα σκεφτώ μια ιστορία και γω για το "δρυός πεσούσης πας ανήρ- και γυνή- ξυλεύεται".

 
At 3/20/2006 11:35:00 μ.μ., Blogger VROXOPOIOS said...

μερικές φορές αυτοί οι άγγελοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις...

 
At 3/21/2006 12:42:00 π.μ., Blogger akindynos said...

Έχω ακούσει και μια αντίστροφη ιστορία.

Πριν χρόνια, στο Βερολίνο, σ' ένα τσίρκο. Μια ακροβάτισσα ετοιμάζεται να κάνει ένα επικίνδυνο νούμερο. Εκείνο που πέφτεις από ύψος σ' ένα κάδο που περιέχει ακριβώς όσο νερό χρειάζεται για να μη σκοτωθείς. Ο άγγελος, που είναι ερωτευμένος μαζί της, όσο θυμάμαται τον εαυτό του πάντα διψούσε. Αλλά τώρα όχι. Πρώτη φορά θα πιεί νερό όχι από ανάγκη αλλά για την απόλαυση.

Γδουπ.

Στο δικαστήριο, φυσικά και δικάστηκε, κρίθηκε αθώος ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων.

Μετά αυτοκτόνησε, εις μάτην.

 
At 3/21/2006 03:05:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πριν λίγο ειδα μια ταινία της Σίρλευ Μακλέιν με τίτλο "Bruno".Aφορούσε σε ένα αγοράκι που ονειρευόταν αγγέλους και πήγαινε στο αυστηρό καθολικό σχολείο του με λευκά φορεματάκια...Νομίζω ότι θα ένιωθα πολύ καλύτερα αν η πόλη κατακλυζόταν από αγγέλους.Θα πλατσούριζαν στα "καλαίσθητα" συντριβάνια της Ομόνοιας,θα έβγαζαν τη γλώσσα στους θαμώνες του DaCapo,θα "ξυπνούσαν" με τις σάλπιγγές τους κάθε πρωί το Ντοράκι και αργότερα το Νικήτα...στην πλατεια Κοτζιά και θα σφύριζαν ικανοποιημένα καθώς θα τραμπαλίζονταν ανάμεσα στα αρνάκια,τις κοτούλες και τα κατσικάκια της Βαρβακείου...Μικρή έπεφτα νωρίς στο κρεβάτι,για να κοιμηθώ και να ονειρευτώ ξανθομάλλικα αγγελάκια.Τώρα το καθυστερω όσο περισσότερο μπορώ καθώς όλοι οι άγγελοι που ήξερα αυτοκτόνησαν.

 
At 3/21/2006 11:19:00 π.μ., Blogger Τζιτζίκος said...

old boy διακρίνω κάποια πιο καυστικά και πιο 'θλιμμένα' σχόλια τελευταία...

κάτι σου συμβαίνει εσένανε....

 
At 3/21/2006 04:14:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Tζιτζίκο, μπα. Παρεμπιπτόντως «τζιτζίκο» με φώναζε η θεία μου όταν ήμουν μικρός. Λες να έχουμε καμιά συγγένεια;
Ακίνδυνε, μόλις ήμουν στο τηλέφωνο με τον Βιμ Βέντερς και του διάβασα το σχόλιο σου. Συμφώνησε μαζί μου ότι είσαι επικίνδυνος :)

 
At 3/21/2006 05:46:00 μ.μ., Blogger Περί κουζίνας και όχι μόνο said...

Μετά έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν οτι ο Γ΄Παγκ.Πόλεμος θα γίνει γιά το νερό;

 
At 3/21/2006 08:35:00 μ.μ., Blogger Τζιτζίκος said...

τζιτζικοσυγγενεια προφανώς...

 
At 4/24/2006 12:00:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κι αφού μιλά-τε/-με για Βέντερς "...ποτέ δεν άνοιξα τις σκέψεις μου. Τώρα είναι σοβαρό. Επιτέλους γίνεται σοβαρό. Ωστε μεγάλωσα...Μόνο εγώ δεν ήμουν σοβαρή;Οι καιροί μας δεν είναι σοβαροί; Ποτέ δεν ένιωσα μοναξιά. Δεν ήμουν μόνη ή με άλλους. Αλλά θα θελα να ήμουν μόνη. Η μοναξιά σημαίνει ότι είμαι ολοκληρωμένη. Τώρα μπορώ να το πω, καθώς απόψε είμαι επιτέλους μόνη. Πρέπει να τελειώνω με τις συμπτώσεις.Το νέο φεγγάρι της απόφασης. Δεν ξέρω αν υπάρχει μοίρα. Υπάρχει όμως απόφαση.Αποφάσισε! Τώρα είναι ο καιρος [ ] Καθόμαστε στη θέση του κόσμου. Κι όλος ο κόσμος έχει το ίδιο όνειρο. Είμαι έτοιμη. Τώρα είναι η σειρά σου. Κρατάς το παιχνίδι στα χέρια σου.Τώρα ή ποτέ! Με χρειάζεσαι. Θα με χρειαστείς. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ιστορία απ' του άντρα και της γυναίκας. Θα 'ναι μια ιστορία γιγάντων [ ] Κοίτα τα μάτια μου. Είναι η εικόνα της αναγκαιότητας...του μέλλοντος όλων εδώ [ ] Μόνο μ αυτόν θα είμαι μόνη...."
Μάριον ή το κορίτσι του τσίρκου. Ποτίστε τον λοιπόν τον έρμο τον άγγελό σας, γιατί μόνο μ αυτόν μπορείτε να είστε πραγματικά μόνοι.Ολοκληρωμένοι μόνοι. Κι ας είναι πνεύμα, άνθρωπος ή ό,τι άλλο θέλει.Με φτερά ή χωρίς. Red bull ή όχι.

 
At 3/03/2007 03:00:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Dps wholesale vitamins supplements 1990 honda accord picture leather flip case blackberry brocard perfumes Address free phone search Cobra esd 9200 radar detector Camping frugal air mattress search design fragrance keyword fragrance Clomid challenge test result maternity clothes and los angeles Sex slave harem http://www.perfume-angels.info/fragrance-for-men.html Lexapro pathophisiology Moving company keene nh Mens aftershave uk Club peugeot 206 Starry night fragrance

 
At 8/30/2007 10:42:00 μ.μ., Blogger Nota said...

Το βρήκα! ο Αγγελος ήταν παπαγαλάκι!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home