Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005

Βαρδιάννα και Ιδομενέας

Βαρδιάννα και Ιδομενέας
"Διακριτικά, ιδιαίτερα σεμνά και σε στενό οικογενειακό κύκλο, πραγματοποιήθηκε στη θερινή κατοικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο Πόρτο Χέλι, το Σάββατο 27 Αυγούστου ο γάμος της μικρής τους κόρης Βαρδιάννας με τον Ιδομενέα Κογχυλάκη.Το μυστήριο τέλεσε στο παλιό ιδιόκτητο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/09/2005
Ακόμη μία Βαρδιάννα παντρεύτηκε ακόμη έναν Ιδομενέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του συνεργάτη του μπλογκ Χρήστου Ζαμπούνη, το επιτυχές προηγούμενο βάσει του οποίου προήλθε το όνομα της νύφης -ήτοι από σφοδρή μετωπική σύγκρουση των ονομάτων των γονέων της- θα συνεχισθεί, ώστε αν το ζεύγος γεννήσει αγοράκι να βαφτισθεί "Ιδομενοβαρδής" κι αν γεννήσει κοριτσάκι να βαφτισθεί "Μενεάννα".
Αν όλα πάνε κατ' ευχήν και γεννηθεί και αγοράκι και κοριτσάκι, τα κοσμικά περιοδικά θα έχουν φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τις κοινές εξόδους (λ.χ. σε λαϊκές απογευματινές στο θέατρο) και των τεσσάρων: της Βαρδιάννας, του Ιδομενέα, του Ιδομενoβαρδή και της Μενεάννας ή Μεναννιώς, όπως θα την φωνάζουν χαϊδευτικά όλοι.

6 Comments:

At 9/02/2005 10:12:00 μ.μ., Blogger kaltsovrako said...

Sorry, αλλά λέμε τώρα το παιδί του Πάρη και της Paris πως θα βγεί; Πάρη-Πάρη!
Φώκια θα βγεί!
Άσε και τι συνειρμούς θα κάνει στα άλλα παιδάκια: Πάρη-Πάρη τσίμπα ενα παπ....!

Τρομερό post!

 
At 9/03/2005 03:42:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Αvanti, ενώ είσαι ήδη προτεινόμενη συκοφαντείς και τον Αρχιεπίσκοπο. Ποιό είναι το σχέδιό σου; Στοχεύεις στις ψήφους των εχθρών της Ορθοδοξίας μπας και διασωθείς;
Κaltsovrako, στο θέμα του Πάρη-Πάρη που θίγεις όντως υπάρχει πρόβλημα. Ίσως η λύση εκεί να είναι η συναίρεση των επωνύμων (Κασιδόχιλτον, ας πούμε).

 
At 9/03/2005 11:20:00 π.μ., Blogger ---. said...

Old boy, o kaltsovrakos , είναι στο κρεβάτι με ψύξη και σε μισεί, γιατί τον πήρα τηλέφωνο να του πω για το «κασιδόχιλτον» και πονάει ολόκληρος απ΄τα γέλια.
Τα συγχαρητήριά μου για το post.

 
At 9/03/2005 12:31:00 μ.μ., Blogger kat.@ said...

Πολυ χαρηκα για τα παιδια. Να ζησουν και να αποκτησουν πολλα πολλα βατραχακια.

 
At 9/04/2005 09:40:00 π.μ., Blogger Storyteller said...

Αντε βρε...και μια καλή τύχη στους λεύτερους...!! Θού Κύριε...

 
At 9/04/2005 03:18:00 μ.μ., Blogger nonplayer said...

just LOL!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home