Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

Μετατσάκες και Μεταπρόδρομοι

3 1/2 ώρες κράτησε αυτή τη φορά η σιωπηλή διαμαρτυρία των Προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο Μέγαρο Μαξίμου. Βενιζέλος και Κουβέλης έμπασαν λαθραία στην αίθουσα αφίσα του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κωνσταντίνου Μενουδάκου, την καρφίτσωσαν στον τοίχο και επί πάνω από διακόσια λεπτά της ώρας έμειναν προσοχή απέναντί της, σε μια ένδειξη υποστήριξης της Προσωρινής Διαταγής του, και κατ΄ επέκταση της νομιμότητας και της τήρησης του Συντάγματος. Ήταν τέτοιο το πάθος και το αγωνιστικό τους φρόνημα, που ανακοίνωσαν στον Πρωθυπουργό ότι θα επαναλάβουν και αύριο το βράδυ την ίδια διαμαρτυρία στον ίδιο χώρο. Αν ούτε από το αυριανό χάπενινγκ προκύψει αποτέλεσμα, τότε οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις προσεχείς εβδομάδες, μέχρι είτε να πεθάνει από αφόρητη πλήξη ο πρώτος απολυμένος εργαζόμενος της ΕΡΤ, είτε να πάθει νευρικό κλονισμό από την υπερβολική παντομίμα σε κάθε τραγούδι ο Βασίλης Λέκκας. 
Αναφορικά τώρα με την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ, ήδη διέρρευσαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων διευκρινίσεις κι επεξηγήσεις για το τι ακριβώς ορίζει η απόφαση. Το γεγονός ότι η Επιτροπή δεν έχει ακόμη συνεδριάσει δεν πρέπει να δημιουργεί περίεργες σκέψεις, καθώς όπως διευκρινίστηκε από κύκλους της Truth Team και κύκλους κάτω από τα μάτια του Τάκη Μπαλτάκου, πρόκειται για Προσωρινές Διευκρινίσεις, προληπτικής μορφής, που στο τρέχον πολιτειακό περιβάλλον κρίνονται ως οι μόνες νομικά αποτελεσματικές, καθώς οι Προσωρινές Διαταγές και ό,τι άλλο εκδίδεται από τα Δικαστήρια της χώρας το οποίο δεν μας αρέσει, καταντά κενό και αδρανές γράμμα, και είναι κρίμα δηλαδή, κρίμα γιατί η Ελλάς είναι κράτος δικαίου και νόμος είναι το κεδίκιο του Κεδίκογλου. Εν πάση περιπτώσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα επαναλειτουργήσει άμεσα μέσα στο προσεχές σεμέστερ, κι επειδή θα προσληφθούν από 4 έως 8 εργαζόμενοι για να βγάλουν το πρόγραμμα τηλεόρασης, ραδιοφώνου και ίντερνετ, μέρος του προγράμματος θα καλύπτεται από κρυφή κάμερα στο Μαξίμου, που βιντεοσκοπεί τις συναντήσεις των τριών αρχηγών. Βενιζέλος και Κουβέλης είναι στο σπίτι του Μεγάλου τους Αδελφού και γουαναμπί Αδόλφου, Αντώνη Σαμαρά, και για να περάσει η ώρα και να βγει η μέρα ξύνουν τα δημοκρατικά τους αρχίδια σαν μετατσάκες και μεταπρόδρομοι. Η κυβέρνηση μας είναι λόγω μεν τρικομματική, έργω δε αυστηρά μονογαμική.

4 Comments:

At 6/20/2013 08:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όπως τότε ο Τσάκας πήρε τα λεφτά και ο Πρόδρομος έκανε καριέρα, έτσι και τώρα ο Σαμαράς έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα και ο Ευάγγελος Κουρέλης έπαιξε το ρολάκι του. Εσύ μπορείς όπως και τότε να ψηφίσεις ή να αλλάξεις κανάλι. «Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα, όσο ακόμα υπάρχει.» Θεατής στο μπιγκμπραδερόσπιτο ήσουν τότε, θεατής παραμένεις και τώρα. Οπότε, μη παραπονιέσαι, έχεις αυτό που σου αξίζει, ομφαλοσκόπε.

Ευτυχώς που σε κάθε μπιγκμπραδερόσπιτο υπάρχει πάντα μια Δώρα που με το ήθος και την ομορφιά της ομορφαίνει την ασχήμια της υπο παρακολούθησης ζωής.

 
At 6/20/2013 10:09:00 π.μ., Anonymous Σωτήρης said...

Ευτυχώς που τελείωσε η μεταπολίτευση ευτυχώς που τελείωσε ο δικομματισμός.
Τι θάκανε τώρα η θειά μου η Αμερσούδα.

 
At 6/20/2013 01:39:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ευτυχώς που ξανάγραψες ρε, προς στιγμήν ανησυχήσαμε ότι τελείς ακόμα σε κατάσταση σοκ από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Δευτέρας.

 
At 6/20/2013 02:44:00 μ.μ., Anonymous zaxos said...

Προσθέτω μικρό μέρος από τον πιτσιρίκο . Ο Σαμαράς ξέρει πως είναι τελειωμένος, ο Βενιζέλος ξέρει πως είναι για τη φυλακή και ο Κουβέλης είναι η πιο τρανή απόδειξη πως είναι η Αριστερά του κώλου *δικό μου το τέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί δεν συζήτησαν μόνο το θέμα της ΕΡΤ αλλά και άλλα καυτά πολιτικά θέματα, όπως το όνομα που θα δώσει ο Τσίπρας στον γιο του και το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Πάντως, οι επόμενες εκλογές θα έχουν μεγάλη πλάκα επειδή θα γίνουν μέσα σε πάρα πολύ άσχημες συνθήκες και οι Έλληνες θα χρειαστεί να επιδείξουν κάτι για το οποίο δεν φημίζονται: συνείδηση.
Μετά από το ΣτΕ οι χρησμοί πάνε και έρχονται ,παρακολουθούμε την γελοιότητα να κάνει δηλώσεις ,ότι θα παρακολουθούσα Κουβέλη Βενιζέλο ελπίζοντας σε κάτι προφανές δεν μπορούσα να το φανταστώ . Τουλάχιστον όσο λειτουργεί πειρατικά η ΕΡΤ ακούμε αλήθειες , που αργότερα θα τις νοσταλγήσουμε. Αυτό επίσης δικό μου ,

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home