Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2008

Όχι στους Ελπιδοκάπηλους

Nισάφι πια με τους Τσίπρες και τους Ομπάμες, νισάφι πια με τους ελπιδοκάπηλους, νισάφι, φτάνει, γκώσαμε, βαρεθήκαμε, σιχαθήκαμε, όχι ένας ακόμη κενυατοαμερικάνος μαύρος πρόεδρος, όχι ένας ακόμη τριαντατριάχρονος πολιτικός αρχηγός, αρκετά, αρκετά, Καραμανλής, Μπους, Παπανδρέου και Κλίντον, ονόματα που δεν έχουν ελπίδα να καπηλευθούν, γιατί είναι πέραν της ελπίδας, τρέιντ μαρκς δοκιμασμένα, μεγέθη γνωστά, να μιλήσουμε λίγο και για αυτούς, να δοθεί λίγο το βήμα και σε αυτούς, αρκετά με τις υστερίες, αρκετά με τα προϊόντα του μάρκετινγκ, πάνε να μας κοιμήσουν, πάνε να μας πουλήσουν επιφάνεια και μόνο, να επιλέξουμε βάθος και πολιτική, να επιλέξουμε αυτό που επιλέγαμε ως τώρα, άλλωστε όλοι ίδιοι είναι, όλοι, ο Συνασπισμός κυβερνά τα τελευταία τριακόσια χρόνια την χώρα και ο Ομπάμα έχει δείξει για τα καλά το ποιόν του, δεν είναι θέμα ατόμων είναι θέμα συστήματος και το σύστημα όλους τους κάνει σαν τα μούτρα του, μακριά από τους Ομπάμα και τους Τσίπρες, όλοι ίδιοι είναι, όλοι, όλοι, οι νεκροί κι οι ζωντανοί, οι γεννημένοι κι οι αγέννητοι, μακριά από αυτούς που εμπορεύονται ελπίδα, μακριά, όταν δεν ελπίζεις δεν μπορείς και να απογοητευθείς, μακριά, σας δουλεύουν ρε με τα προϊόντα του μάρκετινγκ, όλοι ίδιοι είναι και αν δεν είναι τώρα θα γίνουν αύριο, αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι δεν θα γίνονταν εκλογές, μην ελπίζεις, μην ελπίζεις, μην ελπίζεις, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, τίποτα, μείνε στο μεγάλο σούπερ μάρκετ, μείνε στο σούπερ μάρκετ το οποίο δεν ντρέπεται πια να πει ότι είναι σούπερ μάρκετ, το σούπερ μάρκετ δεν μπορεί ποτέ να σε πληγώσει συναισθηματικά, μόνο οι τιμές του μπορεί να μην είναι για την τσέπη σου, αλλά να νοιώσεις προδομένος από τον Βασιλόπουλο και τον Σκλαβενίτη δεν μπορείς, άρα δεν κινδυνεύεις, μείνε σε μας, μείνε σε μας που μας ξέρεις και σε ξέρουμε, που γνωρίζουμε τις ανάγκες σου τις αληθινές και είμαστε σε θέση να στις καλύψουμε διορίζοντάς σε (πέντε τσιμπούκια πάνω - πέντε τσιμπούκια κάτω), δεν βλέπεις πόσο λυσσασμένα προβάλλουν τον Τσίπρα, δεν σου κάνει εντύπωση αυτό, δεν βάζεις λίγο το μυαλό σου να δουλέψει, πάνε να διαλύσουν την δημοκρατία μας ρε, πάνε να διαλύσουν τον δικομματισμό μας, την ευημερία μας, πάνε να μας κάνουν Ιταλία, δεν θέλουν ισχυρές κυβερνήσεις, θέλουν να μας ανεβοκατεβάζουν οι επιχειρηματίες, τυχαίο είναι ότι όταν ο Καραμανλής στράφηκε στον Πούτιν άρχισε όλο αυτό το μπουρδέλο, μην ελπίζεις, μην, ή εν πάση περιπτώσει να φοβάσαι, να φοβάσαι τα δώρα που φέρνουν οι μορφονιοί της πολιτικής, οι Ομπάμες και οι Τσίπρες, να φοβάσαι τον σκοτεινό τους ρόλο, να μην ξεχνάς ότι πίσω από το αθλητικό τους παράστημα, τα νιάτα τους και τα μεγάλα τους λόγια δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει το πολιτικό βάθος και το ανάστημα ενός Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ ή ενός Κώστα Καραμανλή Τζούνιορ, μην ελπίζεις, μην πιάνεσαι μαλάκας, φτάνει, όχι άλλο Τσίπρα, όχι άλλο Τσίπρα, όχι άλλο Τσίπρα.

45 Comments:

At 2/11/2008 10:04:00 μ.μ., Blogger Trifon Triantafillidis said...

Η πιο έξυπνη υπεράσπιση.

 
At 2/11/2008 10:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΔΕΝ έχω θείο, ΔΕΝ έχω θείο, ΔΕΝ έχω θείο!

 
At 2/11/2008 10:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αισχος, μα να μην κληρονομήσει ένα κόμμα;;

 
At 2/11/2008 10:29:00 μ.μ., Blogger M said...

"πάνε να διαλύσουν την δημοκρατία μας ρε"

Τι, δημοκρατία έχουμε;

 
At 2/11/2008 10:45:00 μ.μ., Blogger Alpha said...

είσαι πολυ μαγγάκος ωρέ oldboy αδελφάκι μου

πως τους τα χώνεις έτσι ωρέ? εννοώ των απολιτικ ωρέ, αυτών που γεννήθηκαν κουρασμένοι ωρέ

μπράβο σου ωρέ-κηπ γουόκιν που λένε και στη στυλίδα

 
At 2/11/2008 10:52:00 μ.μ., Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

έξυπνο!

όταν κάποιος πνίγεται σε βαθιά σκοτεινά και βρώμικα νερά και βλέπει να περνάει από μπροστά του ένα σωσίβιο που επιπλέει... τι κάνει? το αφήνει να φύγει με την λογική ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος του καρχαρία που από ώρα σε ώρα μπορεί να τον κατασπαράξει?... ή το αρπάζει ελπίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα σωθεί?

μεγάλος πανικός... και με το δίκιο τους... αλλά έχει ενδιαφέρον, για να μην πω ότι είναι γελοίο, να βλέπεις πολιτικούς ή ανθρώπους της πολιτικής σκηνής να συμπεριφέρονται σαν μικρά κακομαθημένα παιδάκια που άρχισαν να χάνουν την αποκλειστική προσοχή και ίσως να πρέπει να μοιραστούν τα παιχνίδια τους...

τους ήρθε από κει που δεν το περιμένανε αλλά κακώς... έπρεπε να περιμένουνε ένα αλλιώτικο πολυτεχνείο.

 
At 2/11/2008 11:17:00 μ.μ., Blogger Βάσκες said...

Προσοχή! Οι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας της ελπίδας.

Μεγάλη συζήτηση. Θέλει ολόκληρο ποστάκι.

 
At 2/12/2008 12:15:00 π.μ., Blogger virginia said...

Προσυπογράφω. Η ωμότητα περί σούπερ μάρκετ πολύ χαρακτηριστική.

 
At 2/12/2008 12:17:00 π.μ., Blogger virginia said...

Προσυπογράφω. Η ωμότητα περί σούπερ μάρκετ πολύ χαρακτηριστική.

 
At 2/12/2008 01:57:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Θα δείξει. Οι οιμωγές είναι προπέτασμα καπνού.

 
At 2/12/2008 04:43:00 π.μ., Blogger Φιλαλήθης said...

"Μην χτυπάς τον αδερφό σου ...τον αφέντη τον δικό σου ,και στον ίδρο τον δικό γίνε εσύ τ'άφεντικό"

Δεν το γνωρίζουμε αγαπητέ συνταξιδιώτα ,δεν το γνωρίζουμε ακόμα...

 
At 2/12/2008 08:14:00 π.μ., Blogger Αταίριαστος said...

Δεν είμαστε λαός. Κάποτε φωνάζαμε για τους δεινόσαυρους της πολιτικής και τώρα φωνάζουμε για τους πιτσιρικάδες!

 
At 2/12/2008 08:37:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι δεν θα γίνονταν εκλογές, μην ελπίζεις, μην ελπίζεις, μην ελπίζεις, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, τίποτα".

Με αυτά και με αυτά
μας κοιμίζουν μια χαρά.

 
At 2/12/2008 09:29:00 π.μ., Blogger Βάσσια said...

Και ο Γιωργάκης με το αθλητικό παράστημα γιατί εξακολουθεί να χάνει;
Να χάνει από τον σούμο.

:-)
«...οι Ομπάμες και οι Τσίπρες, να φοβάσαι τον σκοτεινό τους ρόλο, να μην ξεχνάς ότι πίσω από το αθλητικό τους παράστημα, τα νιάτα τους και τα μεγάλα τους λόγια δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει το πολιτικό βάθος και το ανάστημα ενός Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ ή ενός Κώστα Καραμανλή Τζούνιορ, μην ελπίζεις, μην πιάνεσαι μαλάκας, φτάνει, όχι άλλο Τσίπρα, όχι άλλο Τσίπρα, όχι άλλο Τσίπρα».

Εξαιρετικό Old boy!

 
At 2/12/2008 09:52:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εγώ θα διαφωνήσω απόλυτα με όλο το στιλ και το σκεπτικό αυτού εδώ του post σου Old Boy!

Γιατί βρίσκω να αντιμετωπίζει τα πολιτικά ζητήματα με όρους μόδας, look και style!

Συγγνώμη αλλά η πολιτική και οι ελπίδες δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία και το look των πολιτικών.

Ξέχασες π.χ. τον σαξοφωνίστα Μπίλι Κλίντον; Τον 40άρη, ελπιδοφόρο νεανικό cool τύπο, που ... εντάξει, δεν βομβάρδισε το Ιράκ σαν τον προκάτοχο και το διάδοχό του, αλλά ισοπέδωσε τη Γιουγκοσλαβία και τιγκάρισε και εμάς με απεμπλουτισμένο ουράνιο;

Όσο για τον Τσίπρα, θα τον δούμε στις πράξεις του - όταν με το καλό αρχίσει να κάνει κάτι σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό των συνεντεύξεων.

 
At 2/12/2008 09:53:00 π.μ., Blogger mao tse tung said...

όχι άλλο κάρβουνο!

 
At 2/12/2008 10:14:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

οχι αλλο καρβουνο ειπε ο μαο ρε παιδια...μιλαμε γελαο 10 λεπτα τωρα...
μπραβο παντως ρε παλιοπαιδο και σε σενα, κατι τετοια ποστακια μπενω και ελπιζω να διαβασω

 
At 2/12/2008 10:37:00 π.μ., Blogger gerasimos said...

Φοβάμαι ότι τους κάνεις τεράστιο κοπλιμέντο όταν τους λες ελπιδοκάπηλους. Για τον Ομπάμια δε θα πω τίποτα, έχω μιλήσει αλλού. Αλλά ο Τσίπρας τσίπα δεν έχει πάνω του. Πέραν του ότι είναι completely συστημικός, δε διστάζει ν' αγκαλιάζει λαϊκιστικές πολιτικές χωρίς καμία ενοχή. Τον είδα που καταφερόταν χθές εναντίον των ιδιωτικών παν/μίων. Ας του ψιθύριζε κάποιος στο βουλωμένο του αυτί ότι πολλές από τις ιατρικές ανακαλύψεις που του χαρίζουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, πολλά από τα θαυμαστά επιστημονικά επιτεύγματα για τα οποία μαθαίνουμε μέσω των εφημερίδων και στη χώρα μας και πολύ μεγάλο μέρος επιστημονικής έρευνας αιχμής γίνονται παγκοσμίως σε παν/μια που στην Ελλάδα θα λέγαμε 'ιδιωτικά'. Σε παν/μια απελευθερωμένα δηλαδή από τον δολοφονικό συστημικό και κρατικό εναγκαλισμό, από δοαταπ και δικατσα, από διαπλοκή και αναξιοκρατία. Ας μην τα βάζουμε με τους χριστόδουλους λοιπόν, αυτοί τουλάχιστο δε μπορούν να κρυφτούν. Αλλά με τους τσίπρες που αδίστακτα γουστάρουν να μένει αυτή η χώρα στάσιμη και να πισωπατά. Προκεμένου να κάνουν αυτοί βήματα 'εμπρός' στις ζωούλες τους. Η ελπίδα φωλίαζει βαθιά, όλο και βαθύτερα μέσα μας κι ας την αφήσουν ήσυχη.

 
At 2/12/2008 10:43:00 π.μ., Blogger ANemos said...

Πέςτα!!!

 
At 2/12/2008 12:02:00 μ.μ., Blogger Jason said...

Άρτια άσκηση γραφής.

 
At 2/12/2008 12:17:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μια χώρα μένει στάσιμη και πισωπατά όταν οι άνθρωποι που ζουν σ' αυτήν μένουν στάσιμοι και πισωπατούν. Σύμφωνοι, στο δημόσιο επικρατεί η διαπλοκή και η αναξιοκρατία, ποιός φταίει γιαυτό; και τι κάνουμε εμείς για να τ' αλλάξουμε; Αυτή τη στιγή το κράτος αντι να συμπορεύεται με τον πολίτη βρίσκεται απέναντι του. Πρέπει να το καταγρήσουμε ή να τ' αλλάξουμε.
Ο λαός έδωσε το '81 τις ελπίδες του στον Α.Γ.Π. για αλλαγή και τ' αποτελέσματα τα ζούμε ακόμη και τώρα. Δεν έχει λοιπόν σημασία ποιος είσαι αλλά τι θα κάνεις.

 
At 2/12/2008 12:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πες τα Γερασιμε , να αγιασει το στομα σου. _Συστημικος σφόδρα , ο φιλος μας αλλα ας τον περιμενουμε λιγο.Η αριστερα της Εκαλης και των βολεμενων τεμπελιδων του συστηματος κυβερναει. Ως τοτε το Πασοκ ας χασει 4-5 μοναδες ακομη για να μαθει να βαζει τον Κυριο ΤΙΤΟΤΑ να κανει τον τραμπουκο. Θα μαθει ομως???

 
At 2/12/2008 12:47:00 μ.μ., Blogger Niemandsrose said...

Μήπως να το μεταφράσεις και στα αγγλικά ώστε να συρρεύσουν και οι αμερικανοί σαππόρτερς του Ομπάμα για τα συχαρίκια;

 
At 2/12/2008 01:23:00 μ.μ., Blogger Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Ευφυές (όπως συνήθως) το κείμενο αλλά το να βάζεις τον Ομπάμια με τον Τσίπρα στο ίδιο τσουβάλι είναι λίγο εξτραβαγκάντσα. Ο έρ'μος ο Ομπάμιας, παρότι σίγουρα αποτελεί πρόοδο σε σχέση με τους Χίλαρι-Μπους, έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του για να μην δυσαρεστήσει τις εταιρείες.
Ο Τσίπρας, προς το παρόν, όχι.
Για τους γκρινιάρηδες περί ιδιωτικών πανεπιστημίων, συστήνω ξυδάκι από ιδιωτικά πατητήρια. Του Πάγκαλου στην Τζιά, ίσως...

 
At 2/12/2008 01:40:00 μ.μ., Blogger gerasimos said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 2/12/2008 03:04:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Δώσε του Τσίπρα μία ευκαιρία και μετά να πεις. Οι άλλοι είχαν ευκαιρίες πολλές.
Διάβασε σήμερα και το Ναυτίλο!

 
At 2/12/2008 03:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πολύ απλα, RESPECT, oldboy, RESPECT!
Υποκλίνομαι.

 
At 2/12/2008 03:45:00 μ.μ., Blogger ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ said...

Αν ο Τσίπρας είχε ελάχιστη τσίπα δεν θα ήταν πολιτικός. Θα είχε ήδη αηδιάσει με την εν λόγω κάστα, που το μόνο που κάνει άριστα είναι να ψεύδεται και να κλέβει. Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν καλό μου παλιόπαιδο και μην βιάζεσαι να στηρίξεις τον Τσίπρα. Ο αντιπολιτευτικός λόγος δεν είναι ειλικρινής λόγος. Όλοι ξέρουν τι γίνεται, όλοι γνωρίζουν τις κομπίνες, τις μίζες, τις αναθέσεις και κάθε είδους σκάνδαλο αλλά σιωπούν. Σήμερα οι άλλοι, αύριοι οι ίδιοι. Περιορίζονται σε τυπικά κλισέ ως αντιπολίτευση στην εκάστοτε κυβέρνηση. ΠΑΠΑΡΙΕΣ...μέρος του συστήματοε είναι και οι ίδιοι απλά φορούν τον μανδύα που εξυπηρετεί καλύτερα την περίσταση. Αν δεν ήσουν λαμόγιο κύριε Τσίπρα δεν θα ήσουν πολιτικός. Γιατί απλούστατα στην πολιτική έχουν πρόσβαση αποκλειστικά οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια. Κάτι σαν τα ΜΜΕ δηλαδή, μόνο που εκεί ανθίζουν ευρέως οι αδερφές.

 
At 2/12/2008 03:58:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ευτυχώς που η "αριστερά" του Τσίπρα απορρίπτει το νεποτισμό, διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να παρεξηγούνταν το γεγονός πως ο μικρός είναι γαμπρός του Αλαβάνου.
Τώρα, για τον Ομπάμα, ελπίζω, όταν διαβάσει το post σου, να επηρεαστεί βαθιά και να ξανασκεφτεί τι ζωή του και που πάει.
Άσε που θα κλάσει μέντες όταν διαπιστώσει πως ο Τσίπρας τον κατακεραυνώνει.
Τα έχετε παίξει εκεί στο ΣΥΝ ;

 
At 2/12/2008 04:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ - για δοσε περισσότερα στοιχεια , να μαθουμε και εμεις !!!

 
At 2/12/2008 05:34:00 μ.μ., Blogger Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Ποιός γαμπρός του Αλαβάνου, ρε Σέρλοκ Χολμς της φακής; Δεν θα το είχαν ξετινάξει τόσον καιρό τα ΜΜΕ;

 
At 2/12/2008 06:24:00 μ.μ., Blogger Sissi Soko said...

Πρέπει να γίνονται προσπάθειες προς τα μπρος όχι μόνο στο υποκειμενικό του προσωπικού αλλά και στο αντικειμενικό του κοινωνικού. Και αυτό το κάνει επίσης κάποιος που είναι στην πολιτική από τα αριστερά. Πρέπει να το κάνει κάποιος! Πρέπι να ασχοληθεί και με την πολιτική!

 
At 2/12/2008 06:31:00 μ.μ., Blogger fpboy said...

1. Σωστός ο γερομποι
2. Τώρα αρχίζει ο πόλεμος....

 
At 2/12/2008 06:47:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Είναι γαμπρός του Αλαβάνου, γιος της γερακίνας, ανεψιός του Θείου Σαμ και καλός φίλος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

 
At 2/12/2008 06:54:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Eπίσης στην γενικότερη θεώρηση του ζητήματος μπορεί να το δει κανείς ως εξής: ΄
1) Το αμερικάνικο πολιτικό σύστημα ή το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει δέκα συγκεκριμένες δομές. Τα επιμέρους πρόσωπα ή συγκεκριμένα κόμματα δεν μπορούν να αλλάξουν σε βάθος καμία δομή και όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μία και μοναδική λύση η επανάστασις.
2) Ας πούμε ότι οι δομές θα παραμείνουν λίγο πολύ ως έχουν. Είναι προτιμότερο να κυβερνούν οι Ρεμπουμπλικάνοι υπό τον Μπους ή οι Δημοκρατικοί υπό τον Ομπάμα; Είναι προτιμότερο να έχουμε ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή είναι ώρα να δοκιμαστεί και κάτι άλλο;
Εγώ πάντως την λογική όλα ή τίποτα δεν την καταλαβαίνω.
Και εν πάση περιπτώσει ας απογοητεύσει και ο Ομπάμα ας απογοητεύσει και ο Συνασπισμός να διευκολυνθεί και το έργο της επαναστάσεως αφού θα έχει πλέον καταστεί απολύτως σαφές σε όλους τους εθελοτυφλούντες ότι εντός του συστήματος αυτού λύσεις δεν υπάρχουν και μόνη λύση είναι ο παράδεισος που έχουμε στο μυαλό μας.

 
At 2/12/2008 07:20:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβες εύγε!

 
At 2/12/2008 08:02:00 μ.μ., Blogger Niemandsrose said...

Ορίστε και η μετάφραση για τους φίλους του Ομπάμα.

 
At 2/12/2008 08:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Και εγώ για επανάσταση μέσα είμαι. Αν και ως σπορ είναι εξίσου ακριβή με το γκολφ, αλλά δε γαμιέται.
Θα πάρω ένα καταναλωτικό απο τη Marfin, να πάνε και οι τόκοι στη Πανάθα, μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Και ένα τελευταίο για το σκύλο της βάλια κάλντα.
Ποιό νανούρισμα γουστάρεις μεγάλε, διότι κοιμάσαι που κοιμάσαι όρθος, να μη το γλεντήσεις και λίγο ;

Ο ανώνυμος με το νεποτισμό

 
At 2/12/2008 08:39:00 μ.μ., Blogger vasikos metoxos said...

Ωραία προσέγγιση, Ολντι. Η πλάκα είναι ότι ο Πάγκαλος βγήκε να υπερασπιστεί το μπραντ νειμ του Χάροντς και η Αλέκα την ορθοδοξία του σοσιαλισμού. Καλά αρχίσαμε.

ΥΓ Η οριοθέτηση της αριστεράς θα διατυπωθεί με κοινό μανιφέστο της Μαρίας, του Μίμη, του Μπίστη, του φούφουτου της σοσιαλδημοκρατίας και του ξεσκέπαστου της αριστεροσύνης. Ο Γιώργος αυτήν την εβδομάδα έγινε αριστερός. Σαν το "Ο καραγκιόζης φούρναρης" ένα πράμα.

 
At 2/12/2008 09:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

...πως ο μικρός είναι γαμπρός του Αλαβάνου.
....να πάνε και οι τόκοι στη Πανάθα, μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Έπρεπε να το καταλάβουμε ότι είσαι βάζελος παντού συνομωσίες βλέπεις.
"δεν έχετε ομάδα δεν έχετε λαό διώχτε την Αλέκα και βάλετε μυαλό"

 
At 2/13/2008 12:14:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Φοβάμαι oldboy ότι πολλοί δεν διάβασαν ολόκληρο και προσεκτικά το post σου. Πολύ καλό!

 
At 2/13/2008 02:43:00 μ.μ., Blogger Γιώργος said...

Ας επιχειρήσω να το θέσω απλούστερα:

Αν ψηφίσεις Τσίπρα και απογοητευθείς, κομμάτια να γίνει. Έπαιξες, έχασες.
Αν όμως ψηφίσεις Κώστα ή Γιωργάκη και –ώ τι έκπληξη- απογοητευθείς, δεν έχεις καμία δικαιολογία. Τουλάχιστον μη το πείς παραέξω, θα φας τελάρο.

 
At 2/14/2008 01:01:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

TO post ! μπράβο σου.

 
At 2/14/2008 02:30:00 μ.μ., Blogger enteka said...

σου-περ!

 
At 2/16/2008 02:52:00 π.μ., Blogger Unknown said...

Δεν τρώμε κουτόχορτο (αλήθεια τι τρώμε;), να μην ασχοληθεί κανείς ρε με την πολιτική.Άμα σπάσει στο σπίτι σου η αποχέτευση και γεμίσει σκατά το σαλόνι,πάρε τα βουνά και παράτα το το κωλόσπιτο που θα σκατωθείς και συ να το καθαρίσεις...
Η απαξίωση της πολιτικής έχει ταυτοποιήσει την υποψία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα κοινά , με την χείριστου είδους πολιτική φιλοδοξία.Πολιτική κατάθλιψη δηλαδή αφού η ιδέα και μόνο της ίασης απορίπτεται αυτομάτως από την ίδια την ασθένια.

Πεινάω.
Σουβλάκι.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home