Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2007

Η Αθώωση των Νεοξερξιστών

«Ο πάπας Βενέδικτος 16ος καταδίκασε την Τετάρτη "τις εγκληματικές ενέργειες" πυρομανών, των οποίων η "ανεύθυνη συμπεριφορά θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα προσώπων και καταστρέφει το περιβάλλον", μετά τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και την Ιταλία που στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους».
Αμέσως μετά κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ μετέβη στο Βατικανό και από ώρα σε ώρα επίκειται η σύλληψη του Ποντίφηκα, ο οποίος κρύβεται έως αυτήν την στιγμή σε λαγούμια, μήπως και γλιτώσει τουλάχιστον τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Η άγαρμπη και καταφανώς πανικόβλητη αναφορά του σε δήθεν πυρομανείς ήταν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ, το οποίο είχε ήδη αρχίσει να σχηματίζεται από τις Αρχές, οι οποίες αποκλείοντας ένα προς ένα όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα για το ποιός μπορεί να είναι ο Εγκέφαλος πίσω από το Οργανωμένο Σχέδιο, είχαν στρέψει τις έρευνές τους προς τους προαιώνιους εχθρούς του Γένους.
Κι ενώ Τούρκοι, Καθολική Εκκλησία και Νεοξερξιστές Ιρανοί συγκέντρωναν ίσες πιθανότητες, έφτασε με κούριερ στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης τρομοκρατικής οργάνωσης «Filioque» δακτυλογραφημένη ασύμμετρα και σε τόνο απειλητικό, αποτελούμενη από 1.054 λέξεις, ούτε μία παραπάνω - ούτε μία παρακάτω. Ενώ όμως ακόμη οι πιο σκεπτικιστές αξιωματικοί αμφέβαλλαν για τη γνησιότητα της προκήρυξης, οι ειδικοί μεγένθυναν το βίντεο των εμπρηστών του Υμηττού και διαπίστωσαν με φρίκη ότι επρόκειτο για άτομα με κόκκινες στολές Καρδιναλίων.
Εικάζεται δε ότι πλήθος Καρδιναλίων είχε εισχωρήσει και σε πυροσβεστικά οχήματα, αναμεμιγμένο με τους ομοιόχρωμους πυροσβέστες, σκορπώντας σύγχυση, πανικό και ανάβοντας διαρκώς νέα μέτωπα εκεί ακριβώς που η πυροσβεστική πήγαινε να τα σβήσει.
Η σύλληψη Βενέδικτου αναμένεται να επιφέρει την πολυπόθητη κάθαρση στα συναισθήματα του ελληνικού λαού, ο οποίος άλλωστε είχε σήμερα μετά από ένα εφιαλτικό πενθήμερο τα πρώτα καλά νέα, καθώς πληροφορήθηκε με ανακούφιση ότι «Τα καθαρά κέρδη της Marfin Investment Group σημείωσαν αύξηση κατά 695% το πρώτο εξάμηνο του 2007 και ανήλθαν σε 366,2 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με τα 52,7 εκατ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου του 2006».

15 Comments:

At 8/30/2007 10:13:00 π.μ., Blogger Maria Mikro Analogo said...

Καταπληκτικό κείμενο!!!!! :-) Πανέξυπνο.

 
At 8/30/2007 10:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σίγουρα αυτοί με τις κόκκινες στολές ήταν καρδινάλιοι; Γιατί σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, εικάζεται ότι ήταν η αποστολή του Ολυμπιακού, που έβαλε τις φωτιές μπας και υπάρξει αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος και βελτιωθεί μέχρι τότε η κατάσταση του Τζόλε. Ταυτόχρονα δε θα κατάφερναν μεγάλο πλήγμα στην εικόνα του δηλωμένου βάζελου πρωθυπουργού.

 
At 8/30/2007 12:28:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Υπαρχουν βασιμες υποψιες οτι η φωτια ξεκινησε απο το τσιγαρο που αναψε η Κοκκινοσκουφιτσα μεσα στο πυκνο δασος, μετα τη συνευρεση με τον λυκο. Εξεταζεται σοβαρα το ενδεχομενο να απαγορευτει το παραμυθι.

 
At 8/30/2007 01:03:00 μ.μ., Blogger Tin Man said...

!!!

Από εκείνα τα κείμενα που αποκαλύπτουν τον πλούτο της φαντασίας σου, και στα οποία έχω αδυναμία όπως ξέρεις.
(Θυμάμαι πάντα, μεταξύ άλλων, το ποστ σου με το κλεμμένο φουστάνι της Κάλλας)

υγ
ωραίο το σχόλιο του exiled, αλλά Κυριακή κοντός ψαλμός, φωτιές θα ανάψουμε στη Λεωφόρο για να ψήσουμε τους γάβρους:)))))))))

 
At 8/30/2007 01:54:00 μ.μ., Blogger akindynos said...

Εύγε, αλλά μη χρησιμοποιείς τη λέξη (και τα παράγωγά της) καθολικός. Δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και επιπλέον δεν είναι δυνατόν να τους επιτρέψουμε να ονομάζωνται όπως θέλουν. Άλλο εμείς, εμείς είμαστε ορθόδοξοι. Το σωστό λοιπόν είναι παπικοί ή έστω, κατ' οικονομίαν και εν πνεύματι μακροθυμίας, λατίνοι.

Μια παράμετρος που ξέφυγε ακόμα και από τον Πολύδωρα είναι το πότε ξεκίνησε όλο το μπάχαλο. Στις 23 Ιουνίου με τον πρώτο καύσωνα. Που φύσικα τον προκάλεσαν αυτοί με τα όπλα ελέγχου του καιρού. Ήταν τυχαία αυτή η ημερομηνία; Όχι, είναι η μέρα της κοίμησης του αγίου Μάρκου του Ευγενικού. Του ανθρώπου που τους έτριψε κατάμουτρα ότι δεν υπάρχει καθαρτήριο πυρ.

Όπερ έδει δείξαι; Τόμπολα; I rest my case; Τίποτα από τα τρία, απλώς μια ελαφρά αφυδάτωση;

Δεν θα μάθουμε ποτε.

 
At 8/30/2007 02:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ Old Boy, είσαι απίστευτα έξυπνος και πνευματώδης :-)
Δηλαδή είναι να τρομάζει κανείς..

 
At 8/30/2007 03:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Με αυτά που ακούω τις τελευταίες μέρες, αλλά και τη σημερινή ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την αποκατάσταση των σπιτιών που επλήγησαν από τις φωτιές, δύο μονοπάτια βλέπω μπροστά μου :
1.Ή να βάλω φωτιά μόνος και να κάψω το σπίτι μου.
2.Ή να τα παρατήσω όλα και να γίνω κατασκευαστής.
Τέτοιο πλιάτσικο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα και μάλιστα με επίσημη βούλα.
Έτσι τώρα κλείνει ο κύκλος αυτών των πυρκαιών ή κάνω λάθος ;
gs

 
At 8/30/2007 04:18:00 μ.μ., Blogger livioon olinabeauty said...

Φαντάζεστε δε, τι θα γίνει αν Παπας και Ελληνορθόδοξη Εκκλησία συμμαχήσουν? "Συμμετρικότατη Συμαχία"!

 
At 8/30/2007 05:01:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Aυτό για την Κοκκινοσκουφίτσα μου φαίνεται υπερβολικό και τραβηγμένο.
«Όπερ έδει δείξαι; Τόμπολα; I rest my case; Τίποτα από τα τρία, απλώς μια ελαφρά αφυδάτωση;»
Όχι Τόμπολα. Μπόμπολα. Θα φτιάξει την Ηλεία Οδό πάνω στα καμένα. Κι όσο για τον Μάρκο ήταν αγενής.

 
At 8/30/2007 09:10:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ OldBoy, πες μας καθαρά ότι εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός αυτής της καταστροφής και μή μας αποπροσανατολίζεις.. ;)
Όπως και να'χει.. είσαι μεγάλος! Καταπληκτικό το κείμενο! Φτου σου! :-)

 
At 8/30/2007 09:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

...Κάτσε να σε ερεθίσω λίγο.. :
http://www.youtube.com/watch?v=wbEeeWM45HE

 
At 8/31/2007 12:01:00 π.μ., Blogger Λωτοφάγος said...

Πώς πέτυχες την αποκλειστικότητα της είδησης; Ελπίζω ότι και πάλι πρώτος εσύ θα μας ενημερώσεις για τη σύλληψη! Εκείνο που με τρομάζει είναι μην ανοίξει το στόμα του ο Βενέδικτος, κολλήσει το πρόσωπο στην οθόνη και, κατονομάζοντας τους συνενόχους του, δείξει όλους εμάς! Που αφήσαμε να ψηφιστούν οι δασοκτόνοι νόμοι του ΠΑΣΟΚ, που μείναμε απαθείς όταν φαγώθηκαν τα χρήματα της Ε.Ε. για το κτηματολόγιο, που δεχόμαστε τη νομιμοποίηση χιλιάδων αυθαίρετων, τις άθλιες χωματερές, ξεπουλάμε τον ΟΤΕ στη MARFIN, χτίζουμε ελεεινής αισθητικής μπάζα παρά θιν'αλός και φυσικά θα ψηφίσουμε τους ίδιους ελεεινούς πολιτικάντηδες που μας υπόσχονται διορισμό στο υδροκέφαλο δημόσιο!

 
At 8/31/2007 01:50:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

http://www.youtube.com/watch?v=Gur36K2qF98&mode=user&search=

 
At 8/31/2007 09:45:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο αποστολέας του email είναι φίλος, εθελοντής δασοπυροσβέστης, και
το κείμενο που ακολουθεί είναι γραμμένο από έναν από τους συναδέλφους
του!


21/8/2007

"Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί λόγω της πυρκαγιάς πλην ενός πυροσβέστη ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» με αναπνευστικά προβλήματα."

Είναι πολύ παράξενο να διαβάζεις τη ζωή σου μέσα από την αποστειρωμένη λογική της δημοσιογραφίας..

Θα ήθελα να ξεχάσω
τα 3-4 πρόβατα που δεν πρόλαβαμε να βγάλουμε από το μαντρί και τα ακούγαμε να σκούζουν καθώς μας πλησίαζε η φωτιά, και εκείνο το σκυλάκι που παρέμεινε σιωπηλό και δεμένο μέχρι τη στιγμή που πανικόβλητο
κατάλαβε οτι δεν υπάρχει σωτηρία.. τα αφεντικά του λείπαν διακοπές και κανείς δεν μας ειδοποίησε για αυτό..
Θα ήθελα να ξεχάσω
τα πουλιά που δεν προλάβανε να φύγουν απο τα πεύκα καθώς γινόντουσαν παρανάλωμα του πυρός και τα είδα στον αέρα να φτερουγίζουν για λίγο και ύστερα να πέφτουν σαν φθινοπωρινά φύλλα..
Θα ήθελα να ξεχάσω
τα τρομαγμένα πρόσωπα των συναδέλφων μου όταν είδαμε τις 50μετρες φλόγες να μας ζώνουν από παντού
Θα ήθελα να ξεχάσω
τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των ιδιοκτητών όλων των σπιτιών τριγύρω μας όταν άρχισαν να γλύφουν τα σπίτια τους οι φλόγες
Θα ήθελα να ξεχάσω
όλους αυτούς που ήρθαν με τζιπάκια κάνοντας χειρόφρενα και πατώντας γκάζι μόνο και μόνο για να απολαύσουν το θέαμα, χωρίς να μας βοηθάνε όταν τα ρουθούνια μας τρέχαν κατράμι και μασούσαμε στάχτη,
Θα ήθελα να τους ξεχάσω
όταν προσπαθούσαμε να φύγουμε κόβωντας μάνικες και δεν μπορούσαμε επειδή είχαν δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο μπροστά μας
Θα ήθελα επίσης να ξεχάσω
όλους αυτούς που πίναν καφέ και μας ειρωνεύονταν την ώρα που δίναμε και ίσα που κρατούσαμε την ψυχή μας
Θα ήθελα να ξεχάσω
αυτούς που τραβούσαν πανικόβλητοι τις εγκαταστάσεις μας και μας άφηναν εκτεθειμένους στις φλόγες
Θα ήθελα να ξεχάσω
τις πανικόβλητες φωνές συναδέλφων στον ασύρματο όταν τους κύκλωνε η φωτιά
Θα ήθελα να ξεχάσω
αυτή τη λαίλαπα που δεν υπήρχε τρόπο να φρενάρεις και λαίμαργα κατάπιε τις όμορφες περιοχές που κάποτε χαρήκαμε ώς παιδιά και τα παιδιά μας δεν θα ξέρουν οτι υπήρχαν


Μα δεν θα ξεχάσω
εκείνους τους χειριστές των ελικοπτέρων που τελευταία στιγμή μας δημιούργησαν δίοδο διαφυγής μέσα από τους θεόρατους τοίχους φωτιάς που μας περιτριγύρισαν
Μα δεν θα ξεχάσω
τους συνάδελφους από Αταλάντη που ήρθαν να μας βοηθήσουν σε μια ξένη για αυτούς περιοχή
Μα δεν θα ξεχάσω
όλες τις κυβερνήσεις έως τώρα που επιτρέπουν σε οικοπεδοφάγους να χτίζουν, που αντιμετωπίζουν με αναλγησία τους εμπρησμούς και κοροιδεύουν τους Εθελοντές.
Μα δεν θα ξεχάσω
το κράτος που ούτε γάντια δεν μας έδωσε, πόσο μάλλον ενα ευχαριστώ, για να μην θίξει την επιτηδευμένη ανικανότητα του μπροστά στα συμφέροντα.
Μα δεν θα ξεχάσω
ότι καταφέραμε 4 παιδιά με 1 όχημα να σταματήσουμε ένα μέτωπο 500 μέτρων, να σώσουμε 5 σπίτια και μερικά πρόβατα.. Θα βοηθήσει να μπορέσω να κοιμηθώ όταν θα γυρίζουν οι εικόνες φρίκης στο μυαλό μου.
Μα δεν θα ξεχάσω
την όμορφη τραυματιοφορέα που μου συμπαραστάθηκε όταν δεν είχα αναπνοή, τους έμπειρους γιατρούς που πέσαν πάνω μου και μου ξαναδώσαν μέλλον, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που ξεχείλιζε από ανθρωπιά και καλοσύνη.

Σας ευχαριστώ.

Και δεν θα ξεχάσω
να λέγομαι ακόμα άνθρωπος και να χρωστάω στη φύση ενα μεγάλο συγνώμη για όλες τις καταστροφές που της έχει προξενήσει το είδος μου.

Η απορία μου είναι
οι βίλες που θα χτίσετε θα έχουν νόημα εαν δεν υπάρχει πια πράσινο γύρω σας; Όταν ο αέρας θα μυρίζει στάχτη και θα σου καίει τους πνεύμονες; πώς διάολο θα αναπνέετε εσείς κει πάνω και εμείς εδώ κάτω;
πως περιμένω από ενα κράτος με στημένες εκλογές και προκάτ κόμματα να δημιουργήσει ενα καλύτερο μέλλον από τις στάχτες που έχουν γεμίσει τα πνευμόνια μου...


-- Π Α Λ Α Ϊ Κ Η Α Μ Υ Ν Α --

 
At 9/01/2007 04:09:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Άμα ανέβει η προσφορά του Βγενόπουλου κατά 695%... ε τι θα κάνει ο άλλος... δε θα πουλήσει;

Ανάμεσα στις σκόρπιες σκέψεις των τελευταίων ημερών....

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home