Σάββατο, Ιουνίου 23, 2007

Ο Δημήτρης και το Τέρας

Ο Δημήτρης Δανίκας συναντά την Αντζελίνα Τζολί. Στον σημερινό «Ταχυδρόμο» περιγράφει τί περίμενε να δει και τί τελικά είδε:
«Εκεί ακριβώς είναι που μου συνέβη ο πρώτος πανικός. Το πιο sexy symbol όλων των εποχών είχε καλύψει τις καμπύλες του με μια κατάλευκη, βαμβακερή φούστα της μαμάς που έφτανε έναν πόντο πιο κάτω από τα γόνατα. Περίπου σαν νοσοκόμα του «Μemorial». Κάτω απ' αυτόν τον πόντο -μετά τα γόνατα- ξεχώριζαν δυο λευκές γάμπες, στη διάμετρο της οδοντογλυφίδας. Είπα από μέσα μου «Μπιάφρα». Μετά είπα -πάλι μέσα μου- «μπα, η σωσίας θα είναι». Μετά σκέφτηκα «αναρρώνει μετά την τριακοστή έβδομη απόπειρα αυτοκτονίας»».
Μετά είπα -ξανά μανά μέσα μου- «Δημήτρη αγόρι μου, συγκρατήσου, δεν είναι σωστό». Μετά όμως άρχισα να γελάω. Προσπάθησα να το πνίξω. Με τίποτα. Όσο προσπαθούσα να το εμποδίσω, τόσο την κοιτούσα και δεν κρατιόμουν. Παραιτήθηκα από την προσπάθεια. Γελούσα πλέον ηχηρά. Την έδειχνα με το δάχτυλο και της φώναζα -όχι μόνο απ' έξω μου, αλλά μέσα στην μάπα της- «Πώς είσαι έτσι; Πώς είσαι έτσι;». Τότε εκείνη άρχισε να κλαίει με λυγμούς και το θέαμα της έγινε ακόμη πιο ξεκαρδιστικό. Είχα πάει να συναντήσω το πιο εκρηκτικό sex symbol του Χόλιγουντ και είχα απέναντί μου το σίχαμα το ίδιο. Δυο ολόκληρες εβδομάδες απείχα από οτιδήποτε σεξουαλικό κρατώντας δυνάμεις για την μέρα που θα τη συναντήσω. Η ώρα που θα περνούσα μαζί της θα με τροφοδοτούσε με υλικό που θα ανέπλαθα αμέσως μετά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, στην τουαλέτα του αεροπλάνου της επιστροφής, σπίτι μου, στην εφημερίδα. Δυο ολόκληρες εβδομάδες, όλη αυτή η προσμονή, και όλα αυτά γιατί; Για αυτόν τον απωθητικό σάκκο από κόκκαλα, για αυτήν την πατσαβούρα. Είχα εξαπατηθεί, είχα πιαστεί μαλάκας. Το γέλιο μου κόπηκε μαχαίρι. Τσαντισμένος σηκώθηκα από την καρέκλα μου, αφήνοντάς την γεμάτη μύξες και δάκρυα. «Πρόσεχε γλυκιά μου, μην πάθεις αφυδάτωση», της πέταξα σαρκαστικά και έκλεισα με δύναμη την πόρτα φεύγοντας. Ήμουν πολύ ταραγμένος. Το χέρι μου ψηλάφισε το δεξί μου κωλομέρι. Δεν ήταν εκεί. Ψηλάφισε το αριστερό και δεν ήταν ούτε σε αυτήν την κωλότσεπη. Από την σύγχυση είχα αφήσει το κινητό στο δωμάτιο. Ξαναμπήκα μέσα, αγνόησα επιδεικτικά το κλαμμένο σκιάχτρο, πήρα το κινητό από το τραπέζι, ξαναβγήκα αφήνοντας αυτήν την φορά την πόρτα ορθάνοιχτη και άρχισα να ψάχνω στο μενού του κινητού τον τηλεφωνικό κατάλογο. Πήγα στο Β κατεβαίνοντας τις επαφές με ταχύτητα μέχρι να βρω αυτή που ήθελα ... Boυλγαράκης, Βούλγαρης, Βrad.
Είχα να τον πάρω καιρό. Κάλεσα με την ελπίδα να μην είχε αλλάξει νούμερο. Είναι ιδιότροποι αυτοί οι σταρ. Στο τρίτο χτύπημα άκουσα τη φωνή του.
«Έλα Μπραντ, ο Δημήτρης ο Δανίκας είμαι».
«Έλα ρε Μητσάρα, χαθήκαμε. Πού είσαι, τι κάνεις;».
«Μόλις συνάντησα τη γυναίκα σου»
Στην άλλη άκρη της γραμμής η μεγάλη παγωμάρα είχε διαδεχθεί τον μεγάλο ενθουσιασμό.
«Θες να πεις ότι την είδες από κοντά;».
«Ναι, φίλε. Γιατί, ρε Μπραντ; Θα μπορούσες να έχεις τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου; Γιατί, γιατί αυτό το καράμπαζο;».
«Την λυπήθηκα, Μίμη. Την λυπήθηκα».

19 Comments:

At 6/23/2007 07:54:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Είναι θεά.
Αλχημιστής ήταν ο Jon Voight;

 
At 6/23/2007 08:42:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δεν το καταλαβα το στυλακι του κειμενου;τι υπονοησε;

 
At 6/23/2007 08:43:00 μ.μ., Blogger Sraosha said...

Κάποτε είχα συλλάβει το μεγαλόπνοο σχέδιο να στήσω ένα μνημείο-τρόπαιο για τον Μέγα Τιμητή των Πάντων & Κριτή της Οικουμένης ΔΔ.

Μετά αποφάσισα να ξεκινήσω συλλογή με πορνοβίντεο, την οποία θα δωρήσω μετά θάνατον στο Δημόσιο, αρκεί να κατασκευαστεί το κατάλληλο μουσείο για να τη στεγάσει (όπως ο αείμνηστος Πασσάς).

Επειδή κι εγώ βρίσκω τις κοκκαλιάρες αντισέξ, θα είναι το πιο πρέπον μνημείο.

 
At 6/23/2007 09:26:00 μ.μ., Blogger ggl said...

O Old Boy epaize th fusaronika tou. Enas purobolismos akousthke, ena sex symbol eixe gremistei. To pistolh tou Old boy, bu8ismeno sth 8hkh toukapnize, alla h fysarmonika oute gia mia stigmh eixe pausei oute kan faltsarei. From the "Once upon a time in the Blog".

 
At 6/24/2007 02:36:00 π.μ., Blogger Μεγαλοκοπέλα said...

Φέτος ο κ. Δανίκας δεν είχε να σχοληθεί με καμιά Παπαρίζου και οι ονειρώξεις του τον οδήγησαν πιο μακριά.

 
At 6/24/2007 02:43:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Aνώνυμε, το στυλάκι του κειμένου υπονόησε (με αρκετή θαρρώ σαφήνεια) ότι ότι το τετράγωνο της υποτεινούσης κάθε ορθογωνίου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών. Αυτός είναι ο βασικός υπαινιγμός του κειμένου. Σε δεύτερο επίπεδο βέβαια παίζουν -όπως πάντα- πολλά περισσότερα.
GGL, θες να πεις ότι κι η Κλαούντια Καρντινάλε στην εποχή της μπαζόφερνε. Γνωστό αυτό.
Sraosha, οι κοκκαλιάρες εσένα πώς σε βρίσκουν;
Mεγαλοκοπέλα, για την Παπαρίζου, μαθαίνω πως έχει κυτταρίτιδα.
Garine, o Γιον Βόιτ πήγε στο Βιετνάμ και έμεινε ανάπηρος. Μετά πήγε να κάνει ράφτιγκ με κάτι φίλους του και τους έπιασαν κάτι αγριάνθρωποι και βίασαν τον έναν φίλο του και καρπός αυτής της σχέσης ήταν η Αντζελίνα.

 
At 6/24/2007 03:10:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πόσο καλά ξέρεις το Δανίκα, ρε μπαγάσα.
Δε παίζεσαι.
gs

 
At 6/24/2007 01:45:00 μ.μ., Blogger Sraosha said...

Με βρίσκουνε μέσω ιμέιλ, από το μπλογκ μου.

 
At 6/24/2007 01:45:00 μ.μ., Blogger Sraosha said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 6/24/2007 03:54:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εχει απολυτο μα απολυτο δικιο ο δανικας. Ενταξει ρε τζολι ειπαμε πηγαινε και βοηθα τα παιδακια στη σομαλια αλλα μη γινεσαι και καθ'ομοιωση τους για συμπαρασταση.

Σωστα θυλήκα ειναι αυτα με καμπυλες. Τελεια και παυλα. Ολα τα αλλα τα λιποσαρκα ειναι προιοντα του μαρκετινγκ και της μοδος που δυστηχως με την σταση τους απεναντι στην διατροφη αντιμετωπιζουν και βλαβερες συνεπειες για τον οργανισμο τους βλ. νευρικη ανορεξια.

 
At 6/24/2007 04:43:00 μ.μ., Blogger switters said...

Αντιγράφω (από μνήμης) από την συνεντευξη του Παπαϊωάννου στον Δανίκα.

«Η συνέντευξη έγινε λίγο πριν ο Μπριάκος σφάξει την ΑΕΚαρα μου, στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρώτη ερώτηση για ποδόσφαιρο: «Δημήτρη, θα δεις το παιχνίδι σήμερα;», ρώτησα το Παπαϊωάννου. «Γιατί ξέρεις πολλούς gay που βλέπουν μπάλα;» με αφόπλισε. Δεν μπόρεσα να πω τίποτα. Αργότερα σκέφτηκα πως ξέρω πολλούς. Και είναι όλοι Ολυμπιακοί…»

Αυτό μου φάνηκε καλό.

 
At 6/24/2007 06:51:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 6/24/2007 06:53:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

switters, ωραίο πάτημα να θαυμάσετε την ευγλωττία του! γελάσαμε μέχρι δακρύων!αχαχα
shraosha, άμα λέω έχετε βρει το σωστό το δρόμο που οδηγεί με τη βοήθεια του σετακίου 'Ελλάς-Ορθοδοξία-Δύση-Ορθολογισμός' στις αλογογκάβλες, το εννοώ! ;) ομιλώντας σοβαρά, μας οδηγείτε σωστά διαμέσου των μπαζών!
old boy βγάζω το καπέλο Παναμά σε σε, που με ερωτισμό και ανορεξική συμπάθεια ανέλυσες σε πρώτο επίπεδο τον ερωτισμό του Πυθαγορείου θεωρήματος! ευγέ νέε μου! δεύτερα και τρίτα επίπεδα δεν βλέπουμε, πρεσβυωπία γαρ συν περιορισμένο iq!

 
At 6/24/2007 09:12:00 μ.μ., Blogger ggl said...

φτου σου ιερόσυλε, η χυμώδης Καρντιναλε μπάζο. Βγες έξω να λογαριαστούμε με τα εξάσφαιρά μας.

 
At 6/25/2007 02:19:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

GGL, φτου και βγαίνω.
Switters, τα 'χει γράψει αλήθεια αυτά;

 
At 6/25/2007 04:19:00 μ.μ., Blogger switters said...

Ναι τον πουστη.

 
At 6/25/2007 05:42:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Είναι αυτό που λένε ότι η πραγματικότητα ξεπερνά τη σάτιρα.

 
At 10/27/2007 08:56:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ηει διμιτρισ hei! ti kaνεις, ω ω

 
At 10/28/2007 06:02:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

then how should the god look, i mean the woman

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home