Κυριακή, Μαρτίου 04, 2007

Kαι τώρα τα δύσκολα

Δηλαδή νομίζεις ότι είμαι τόσο προβλέψιμος ώστε να γράψω για το ντέρμπι;
Αφού είμαι παντελώς απρόβλεπτος, φίλε αναγνώστη και φίλη αναγνώστρια.
Παντελώς, σου λέω.
Σιγά μην ασχοληθώ με τα κωλοποδόσφαιρα και τα όπια των λαών.
Εγώ είμαι τύπος της ηρωίνης.
Αλλά μια και το 'φερε η κουβέντα: «Και τώρα τα δύσκολα» που είπε και ο παμμέγιστος Κώστας Βερνίκος* την ώρα που ο Σαλπιγγίδης έδινε την μοιραία ασίστ στον Παπαδόπουλο.
Επειδή πάντως θέλω να είμαι (και είμαι) αντικειμενικός, πρόκειται για μια νίκη που αμαυρώνεται από τα γεγονότα:
α) της απουσίας του Νέρι**, που για μια απλή συνηθισμένη κόκκινη κάρτα, η ποινή του από μία αγωνιστική μετατράπηκε σκανδαλωδώς σε τρεις,
β) της απουσίας των Ελ Σιντ, Ριβάλντο, Τζόλε και Κατερίνας Θάνου,
γ) της ολότελα άδικης τιμωρίας του Καραϊσκάκη για τα φερόμενα ως επεισόδια με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,
δ) της φάσης «με στοιχεία πέναλτι»*** όπου ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Ανατολάκη, αλλά φυσικά ο σεσημασμένος θυροδεκατρίτης Κασναφέρης δεν σφύριξε. Αν είχε σφυριχθεί αυτή η φάση, τότε πιθανολογείται σφόδρα ότι ο Ολυμπιακός θα είχε προσφέρει στο παιχνίδι «στοιχεία γκολ» και το ματς θα γινόταν πλέον Ολυμπιακός Στοιχεία 1 - Παναθηναϊκός 0.
* Κώστα, για την επόμενη φορά (και επειδή πού να παρακολουθείς κι εσύ και άλλη ομάδα πλην του Θρύλου, οπότε λογικό να τα μπερδεύεις συνέχεια), ο Νίλσον παίζει δεξιά και ο Λεοντίου αριστερά. Σκόρδο - κρεμμύδι, Νίλσον - Λεοντίου.
** Του Νέρι, που καταπώς μας πληροφόρησε ο Πέτρος ο Μίχος κοσμεί, όπως κι ο Νίνης, με τη συνολική παρουσία και συμπεριφορά του τα ελληνικά γήπεδα, αφού αμφότεροι δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα. Ποτέ των ποτών. Βέβαια -μεταξύ μας- ο Νίνης τις έχει κάνει τις ψιλοαλητείες του. Αλλά συγχωρείται ως μικρός.
*** Βερνίκος strikes again.

30 Comments:

At 3/05/2007 12:13:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σήμερα εφάνη η απουσία βασικών παικτών της αρμάδας του Τάκη Λεμονή, αφού παρά τας προσπαθείας του ιατρικού επιτελείου της θρυλικοτάτης πειραϊκής ομάδος δεν ημπόρεσαν να παίξουν οι Μποτίνος, Αγανιάν, Γιούτσος και Σιδέρης, ενώ ημιτραυματισμένοι έπαιξαν οι Ριβάλντο και Τζόρτζεβιτς. Πάντως είναι απορίας άξιον διατί δεν εδόθη χρόνος συμμετοχής στους έμπειρους αδερφούς Ανδριανόπουλους, παρ' ότι ήταν ετοιμοπόλεμοι στον πάγκο της ομάδος.

Υ.Γ. Πάντως κύριε Old Boy πρέπει να είσθε τριφυλλοφόρος, όπως λέει κι ο Μέγας Οδηγητής Ψυχών και Ερυθρόχρους Φωτεινός Διδάσκαλος κ. Μπαρμπής. Και το λέγω διότι αγνοείς κάτι ουσιαστικό δια τον Καστίγιον. Το γεγόνος ότι η αγκωνιά του κατεγράφη υπό του διαιτητού ως κλωτσιά, αποδεικνύει ότι αυτός ο παίκτης είναι ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ.

 
At 3/05/2007 12:45:00 π.μ., Blogger talos said...

Ποια θα είναι λες η τιμωρία του ΟΣΦΠ για το ότι έβαλαν σημάδι τον Εμπέντε στο τέλος με τις φωτοβολίδες, για τα μπουκάλια που έπεφταν σαν τροπική βροχή στον αγωνιστικό χώρο και για τα καπνογόνα που έμοιαζαν σαν τσίκνα πάνω από το μεγαλύτερο τηγάνι του κόσμου;

Σύσταση; Επίπληξη; 100 Ευρώ;

 
At 3/05/2007 01:59:00 π.μ., Blogger Jason said...

Έλα άσε τον καημένο τον Κωστάκη ήσυχο...

Και πιάσε λίγο το Μίχο.

"Απόλυτα ελεγχόμενη φάση" του πέναλτι.

"Ο Ολυμπιακός έχει τη συντριπτική υπεροχή και δικαιούται τουλάχιστον 1 ή και 2 γκολ."

Ήθελα να το φάμε ρε πούστη μου, μόνο και μόνο για να το βουλώσει ο παπάρας ο γλείφτης.
Ήθελα να δω τη φάτσα του μετά του μαλάκα.
Και το μόνο που άκουσα ήταν "ο Παναθηναϊκός από ένα λάθος έκλεψε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού."

Γκρρρ...

 
At 3/05/2007 02:16:00 π.μ., Blogger τσέλιγκας said...

Κύριοι ας είμαστε αντικειμενικοί:

Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε μπάλα, τα στομάχια μας ουκ ολίγες φορές σφίχτηκαν σε κάτι τετ-α-τετ που ούτε με την πρώτη μας γκόμενα δεν είχαν γίνει έτσι αλλά αυτή τη φορά ο Όσιος Όσιμ επαληθεύτηκε όσον αφορά τη μπάλα, αυτή η πόρνη, αυτή η άγνωστη.

Γενικά το ματσάκι πολύ σούπα, είχαν κλείσει το Νίνη καλά και υπήρχε πρόβλημα στην ανάπτυξη, ο Ρομέρο πρέπει να πάρει πόδι διότι και κουτσός θα έπαιζε καλύτερα είναι δεδομένο.

Αν στενοχωριέμαι είναι που δεν εργάζομαι αύριο και όσο να το πεις την Τρίτη δε θα'ναι το ίδιο φρέσκο.

Επίλογος όπως πάντα αντικειμενικός: Τους γαμήσαμε.

 
At 3/05/2007 02:38:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Τζόνυ, αυτόν τον Αγανιάν δεν τον πρόλαβα. Τους άλλους ναι.
Τάλω, η υπερασπιστική γραμμή νομίζω ότι πρέπει να στηριχθεί στο βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΣ, οπού εκεί ο τερματοφύλακας έφαγε κίτρινη κάρτα επειδή απέφευγε τα εκ της εξέδρας εκτοξευόμενα, ενώ έτερος σκυλάραψ, όπως μας είπε ο εκφωνητής της κρατικής τηλεόρασης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ τους φιλάθλους που αναγκάστηκαν να εισέλθουν στο γήπεδο προς συνετισμό, σοφρωνισμό τε και ανασκολοπισμό του. Δηλαδή ο Έμπεντε όντας συνδυασμός τερματοφύλακα και μαύρου πρέπει να έφερε εκτός εαυτού τον πύρινο κόσμο, που επειδή εκείνη ακριβώς τη στιγμή λυγούσε υπό το βάρος του γκολ, πέταξε ρουκέτες ΟΧΙ από κακία ΟΧΙ για να τον πετύχει αλλά ως μεμέντο των ένδοξων ημερών της Ριζούπολης. Η ρίψη ρουκετών δηλαδή ήταν νοσταλγική και όχι χουλιγκάνικη.
Jason, αυτή η ιστορία με τους παλαίμαχους κολαούζους έχει καταντήσει γραφική. Υποστήριξε ρε παιδί μου την ομάδα σου, αλλά μην τα ξευτυλίζεις όλα.
Τσέλιγκα, το θέμα είναι ότι σε πάμπολλα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια είχαμε δει το έργο «πόρνη μπάλλα» από την ανάποδη. Τώρα είδαν τη γλύκα κι αυτοί. Η ομάδα πάντως έχει μια δικαιολογία που δεν θάμπωσε, καθώς της έχει βγει ο πάτος με δυο παιχνίδια κάθε βδομάδα ασταμάτητα.

 
At 3/05/2007 03:34:00 π.μ., Blogger Greek Reporter Seymour M. Hersh said...

Old Boy μου, στα επεισόδια που αμαύρωσαν τον αγώνα ξέχασες να αναφερθείς στα κολόπαιδα (και μαλάκες κατά τα συνθήματα των αδελφών τους) που δεν έφαγαν όλο το φαί τους με αποτέλεσμα να μην έχουν δύναμη να πετάξουν μακριά τα καπνογόνα στον Εμπέντε και έτσι να τα φάει στη μούρη ο Αντωνάκης.

Ένα πράγμα ακόμη μόνο. Έλα ρε Πανάθα.

 
At 3/05/2007 08:35:00 π.μ., Blogger faidonas said...

Το γήπεδο είναι για τα πυροτεχνήματα και τα ιπτάμενα σιφώνια ότι η Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ για τα απεμπλουτισμένα.

 
At 3/05/2007 09:09:00 π.μ., Blogger SniperAthens said...

Α πα πα πα πα....

Τόση χολή... ομολογώ δε το περίμενα... είμαι έκπληκτος... πως κάνετε έτσι... Ούτε να σας έκλεβαν τα πρωταθλήματα δε θα κάνατε έτσι..

Αυτό είναι το φίλαθλό σας πνεύμα?
Αυτή είναι η κριτική σας στο παιχνίδι?
Έτσι θα γαλουχήσετε τις επόμενες γενιές?
Ντροπή σας και καταλαβαίνω από τις αναφορές σας σε ονόματα ότι είσαστε και μεγάλοι άνθρωποι κάποιοι...

Κλείνω με την παραίνεση να συνετιστείτε - ειδικά οι γεροντότεροι.

Και να μη τρώτε/καπνίζετε κουτόχορτο.

Ου να χαθείτε!!! (σε κανένα άλλο blog)

 
At 3/05/2007 10:13:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Θλίψις, θλίψις, θλίψις. Διότι χθες εις το "Καραϊσκάκης" απεδείχθη ότι η σημερινή νεολαία ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ!

Τι να κάμει ολομόναχος ένας ΙΠΠΟΤΗΣ, ένας ΙΔΑΛΓΟΣ όπως ο κ. Κασναφέρης όταν αι αξίαι δεν ημπορούν να πάρουν τα ποδάρια των και καταρρέουν; Απεσόβησε άπαξ το μοιραίον εις το 60ό λεπτόν της αναμετρήσεως μη καταλογίζων, ως ώφειλε, την εσχάτη των ποινών υπέρ των τριφυλλοφόρων νεανίσκων ... αλλά δεν ημπορούσε να θέσει μόνος του φρένον εις την κατά πρώτιστον λόγον ΗΘΙΚΗΝ κατρακύλαν της αυθαδιαζούσης πράσινης νεολαίας, ήτις ουδέν εσεβάσθη μη υποκλινόμενη εις το μεγαλείον των σεβασμίων μυστακοφόρων (άνευ μύστακος πλην του Μίχου) ανδρών του επινείου ημών, κ.λπ., κ.λπ.

O tempora, o mores! Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!

 
At 3/05/2007 11:01:00 π.μ., Blogger Caniggia said...

Κύριοι, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ χαίρομαι που οι γαύροι σήμερα νομίζουν πως ήταν καλύτεροι, πώς μας το χάρισαν χθες, πως είμαστε Εργοτέλης (βλ. ΧριστογλοΧελάκηδες σήμερα)... Με όλα αυτά που λένε είναι σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουν και του χρόνου έτσι όπως τελειώνουν τη χρονιά... Πάντα τέτοια!
υ.γ. Προς Θεού μην το κουνήσουν από την ΕΡΤ Μίχοι, Βερνίκοι, Πι-ρι-πι-πι! Είναι απόλαυση να βλέπεις τις φάτσες τους μετά το 90'...

 
At 3/05/2007 12:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Από τη μια ήθελα να κερδίσει ο Ολυμπιακός, ΑΕΚτζής γαρ, από την άλλη χάρηκα με το γκολ του Παπ. Γιατί κάθε χτύπημα από σφεντόνα έχει την αξία του στο Γολιάθ κασκαντέρ. Που ξέρεις; Ίσως κάποτε πέσει και τότε θα λέμε ότι συμβάλαμε και εμείς στο θανατό του. Ελπίζω αυτά να μη γίνονται μόνο στα παραμύθια.

 
At 3/05/2007 12:45:00 μ.μ., Blogger SniperAthens said...

Κύριε (λέμε τώρα) μπαρμπή,

είστε εμπαθής και γέρων. Από το ύφος της γραφής σας, να συμπεράνω ότι είσθε συμμαθητής με τον κύριο Αχιλλέα Γραμματικόπουλο?

Υποψιάζομαι δε, πως μετά τη χολή που βγάζετε κατά του λιμένος, ΔΕΝ θα ταξιδέψετε με πλοίο πλέον προς τους προορισμούς αναψυχής.

Στην Αιδηψό κύριε για τα αμμόλουτρα με το ΚΤΕΛ.

 
At 3/05/2007 12:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό με το "κόσμημα-Καστίγιο" ήταν πραγματικά φράση ανθολογίας.

Όταν μεταδίδει ο Βερνίκος, αδειάζω το τραπεζάκι και απομακρύνω τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσω να πετάω πράγματα στην τηλεόραση από την αγανάκτησή μου που αυτός ο άνθρωπος πληρώνεται για να λέει τέτοιες ατάκες. Και δεν έχω τελειώσει καν τις δόσεις στον Κωτσόβολο!

 
At 3/05/2007 02:46:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Νεαρέ Sniper, σεβασμός εις τα γηρατειά. Ο Αχιλλεύς Γραμματικόπουλος ήτο μαθητούδι μου! Εγώ ειμί ωσάν τον πρωταγωνιστή ενός άσματος των ρηξικεύθων γιεγιέδων Rolling Stones, το οποίον αρχίζει με τον στίχον "please allow me to introduce myself/I' a man of wealth and taste...". Ναι λοιπόν, ήμουν εκεί όταν ο Στυλιανός Παττακός έκαμε δωρεάν 1 εκατομμυρίου δρχ εις τον Θρύλον, εκεί και όταν ο αυθεντικός Οδηγητής Ψυχών και Διαμορφωτής Συνειδήσεων κ. Μπαρμπής εβράβευσεν τον Ασλανίδην "δια την προσφοράν του εις τον Ολυμπιακόν". Σεβασμός λοιπόν νεαρέ, διότι βαστώ και ΠΙ εξ αλουμινίου αιχμηρότατον!

 
At 3/05/2007 02:48:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Υπάρχη μια μεγάλη παρανόηση που οδηγεί σε μια τραγική παρεξήγηση.

ο Βερνίκος όταν έλεγε «Και τώρα τα δύσκολα» εννοούσε:

1. Τελείωσαν τα εύκολα -ο Σαλπιγγίδης πήρε τη μπάλα απο τον ανατολάκη-
2. Αρχίζουν τα δύσκολα -Να σκοράρει ο Παπαδόπουλος-
3. Όταν είπε "με στοιχεία πέναλτι" εννοούσε ότι είχε αποκλειστικά στοιχεία ότι ήταν πέναλτυ και δε μίλαγε για ιχνοστοιχεία ούτε για χημικά στοιχεία που ποτέ δεν αποδείχτηκε ότι έκανε χρήση η αθλήτρια που αναφέρεται στο αρχικό comment.

 
At 3/05/2007 03:41:00 μ.μ., Blogger Χρήστος Φασούλας said...

Δυο -πρωτοφανή- στοιχεία που μου έκαναν εντύπωση μεγάλη:
* Το Καραϊσκάκη... έβριζε τον Κασναφέρη! Πραγματική απόλαυση να τους ακούς...
* Οι "επιστήμονες" του αλήστου μνήμης Σαλιαρέλη χειροκρότησαν τον Νίνη...
Ο tempora, o mores, που λέει και ο φίλος μου ο Τζόνυ...
(Παρένθεση: Τζόνυ είσαι, όπως πάντα, απολαυστικότατος!)

 
At 3/05/2007 03:51:00 μ.μ., Blogger SniperAthens said...

EIΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ,
ΡΕ ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ
ΡΕ ΤΟΥΡΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΡΑ

 
At 3/05/2007 04:27:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Mπαμπάκη, εσύ μερίμνησες και το είχες αδειάσει το τραπέζι. Κάποιοι άλλοι δεν μερίμνησαν και στο γκολ έγιναν τα τραπεζομάντιλα και τα τηλεκοντρόλ κρασάτα.
Χρήστο Φασούλα, αυτό με το Νίνη είναι όντως απίστευτο. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Χάλασε και ο κόσμος του Ολυμπιακού; Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο πια;
Counter Sniper, οι εξηγήσεις σου με πείθουν. Χρωστάω μια συγγνώμη στον Κώστα.

 
At 3/05/2007 05:06:00 μ.μ., Blogger Γιωργος Μανουσακης said...

κι εγώ σήμερα άκουσα κάτι κουφά από ολυμπιακούς, ότι ο τζίγγερ με τον Πέτρο το στήσανε για να στριμώξουνε τον Ντέμη. Το μόνο που στέκει από αυτά που λέγανε είναι ότι και το πένταλτι και το λάθος τα έκανε ο Ανατολάκης!

 
At 3/05/2007 05:12:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Aγαπητέ G. Manoussakis, η εξήγηση περί στημένου είναι και η μόνη που στέκει, αφού ως γνωστόν ο θρύλος ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ. Δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε. Το dna του δεν έχει περασμένη την πληροφορία «ήττα». Όσο για τον Ανατολάκη, πράγματι, πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που κάνει πέναλτι που δεν σφυρίζεται και γκάφα.

 
At 3/05/2007 05:27:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ωχ,πάλι υποπτεύομαι εκπομπές του ΠΕΦΟτισμενου αρχαιολάτρη με φόντο τις φωτογραφίες του Κολοκοτρώνη και του Παπαφλέσσα!

 
At 3/05/2007 06:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο κακομοίρης ο μαυρούλης τα πήρε τα βρώμικα απο νωρίς, διότι είχε τη φαεινή ιδέα να βγει μόνος του για ζέσταμα. Το τι καρότο του πέταξαν δε περιγράφεται.
Εκεί, αυτός όμως. Σκυλί μαύρο.
Δε καταλαβαίνει τίποτε.
gs

 
At 3/05/2007 08:03:00 μ.μ., Blogger hopkins said...

Ο Σαλπιγγίδης ΠΡΕΠΕΙ να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τον Ανατολάκη που του έκλεψε την μπάλα.
Ο Παπαδόπουλος ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσει συγγνώμη (κυρίως από τον νεαρό τερματοφύλακα-μέλος που είχε απέναντι του) επειδή έβαλε το γκολ.
Ο Μουνιόθ ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσει συγγνώμη που δεν κατέβασε την ομάδα με σύστημα 3-3-4.
Ο Εμπέντε ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσει συγγνώμη που δεν άφηνε την μπάλα να μπεί στα δίχτυα.
Ο Νίνης ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσει συγγνώμη που δεν μάσησε και δεν κρύφτηκε, όπως το μεγαλύτερο ταλέντο και κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Καστίγιο.
Η Π.Α.Ε. ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσει συγγνώμη από την ΝΕΤ που της χάλασε το πάρτυ.
Ο Μίχος ΠΡΕΠΕΙ να πάρει βραβείο αντικειμενικότητας.
Ο Βερνίκος ΠΡΕΠΕΙ να πάρει βραβείο γενικότερα...

 
At 3/05/2007 08:31:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

είσαι θεός.απλά!
0-1 γαυράκια!!

 
At 3/05/2007 10:07:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ένας καθαρά γυναικείος σχολιασμός...

οι παρατηρήσεις ξεπερνούν το ίδιο το παιχνίδι, τα σχόλια παίζουν μπάλα από μόνα τους στο βαθμό που ένας τρίτος (εγώ) παρακολουθεί τον αγώνα ετεροχρονισμένα. Αρχίζω να πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν φαινόμενο-θαύμα που συγκεντρώνει το κυρίως συνεκτικό στοιχείο όλων των ανδρικών διαφορών ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ (το επίρρημα μού προκαλεί δέος και ενδιαφέρον), σε αντίθεση με την πολιτική που πάντα χρησιμοποιεί το ρουσφέτι :)

 
At 3/05/2007 10:46:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

στο Βερνίκο, σαν δημοσιογράφος(και όχι "ως δημοσιογράφος"), θα του απονεμηθεί το βραβείο πούλιτζερ.
να πάρει χαρτάκι...

 
At 3/05/2007 11:51:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εχει κανεις το νουμερο του αυτ/του του Βερνικου?ξερω κατι παιδια που θελουν πολυ να του κανουν δωρο μια(ερυθρολευκη)εικαστικη... παρεμβαση.

αμ ο αλλος με τη φατσα της σεξουαλικα μερδεμενης νυφιτσας,ο γιγας της δημοσιογραφιας Παυλος Π.,το χαιδεμενο αγορι της Sony,philips,LG(γιατι οποτε ανοιγει το στομα του στο γυαλι τουλαχιστον 100 τηλεορασεις ανα την επικρατεια βαινουν προς αντικατασταση!),τι βυσμα εχει αυτο το παλληκαρι κι εχει γυρισει ολα τα καναλια(κι ολα τα στομαχια βεβαιως-βεβαιως)?
Νομιζω οτι η Νετ δικαιουται να κατακλυστει με επιστολες διαμαρτυριας-οχι επειδη πληρωνουμε υποχρεωτικα το χαρατσι με το λογαριασμο της ΔΕΗ να μας περνανε ετσι για ιθαγενεις!

ΥΓ.ηταν ηθικα ταιριαστο τη γκαφα στο 89 να την κανει το μελος της τριανδριας του καφε και παλαι-ποτε αρχιτσαμπουκας μπαρμπαΓιωργος Ανατολακης!αυτα,για κατι παλια γραμματια,ανεξοφλητα...

 
At 3/06/2007 01:26:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

«με τη φατσα της σεξουαλικα μερδεμενης νυφιτσας»
Καλά φίλε, έγραψες :)))

 
At 3/06/2007 10:14:00 π.μ., Blogger Sports Outing said...

@squarelogic: είναι κουμπάρος του Χατζηνικολάου ο Πουρουπουπου. Αυτό μάλλον αρκεί για να κάνει καριέρα.

 
At 3/10/2007 04:56:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αν και καθυστερημένα, πολύ πιθανόν βέβαια να μην το διαβάσει και κανείς, θα ήθελα να ενημερώσω για το εξής.
Πριν από δύο χρόνια ήμουν καλοκαίρι διακοπές στη Σίφνο. Εκεί ήταν μια παρέα τριών ανδρών που όλως τυχαίως τους συναντούσα σχεδόν καθημερινά για μια βδομάδα, όσο κράτησε η παραμονή μου στο νησί. Την αποτελούσαν οι Βερνίκος, Παπαδημητρίου και άλλος ένας πολιτικός ρεπόρτερ της ΕΡΤ.
Σίγουρα το νησί δεν είναι πολύ μεγάλο και πάνω κάτω όλοι στα ίδια μέρη πάνε, αλλά αυτούς όπου είχε γκομενάκια τους πετύχαινα, καμιά φορά ο Βερνίκος έλειπε ή έφευγε από την παρέα κατά τις 12 με 1 (το βράδυ). Μέχρι και σε μαθήτριες λυκείου κάνανε καμάκι οι σιχαμένοι.
Αυτά βέβαια δεν είναι πρόβλημα μου, απλά το γεγονός της κολητής φιλίας των παρουσιάζω, και προσθέτω τα εξής.
Ο Βερνίκος όχι απλά έφερε τον Παπαδημητρίου στην ΕΡΤ αλλά έδωσε το ελεύθερο στον Πουρουπουπού να φέρει και 2 τσιράκια που είχε στον ΑΛΦΑ, τον Μάνη (νομίζω) που τον είχε σαν γλάστρα να λέει τα αποτελέσματα του στοιχήματος live και τον Στέφανο Αβραμίδη τον οποίο είχε πάρει τον προηγούμενο χρόνο από το Magic.
Και αναρωτιέμαι, αφού τον Μάνη τον είχε 2-3 χρόνια να κάθεται σε μια γωνία και να λέει τα αποτελέσματα του στοιχήματος, ποιος ο λόγος να τον πάρει στην ΕΡΤ; Και όσον αφορά στον άλλο τον Αβραμίδη, τον θυμάμαι πολύ καλά να κάνει εκπομπές στο MAGIC και νομίζω ότι καταλαβαίνετε πως είναι οι εκπομπές στο κανάλι αυτό, ειδικά όσες δέχονται και τηλέφωνα από τον κόσμο, μάλιστα αυτόν τον καραγκιόζη τον είχαν και σαν ρεπόρτερ στον αγώνα κυπέλου στον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ.
Αλλά βέβαι ο πρωταίτιος για όλα είναι ο Πρόεδρας της ΕΡΤ που τα έχει γαμήσει όλα και σε 2-3 χρόνια η δημόσια τηλεόραση θα είναι ταπί και θα τα ζητάνε πάλι από εμάς τα σπασμένα

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home