Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2005

Αντιτραγουδιστική Υπηρεσία

Με μια αιφνιδιαστική και άρτια προετοιμασμένη επιχείρηση, Σάββατο κι απόβραδο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εισέβαλε στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και συνέλαβε σε γιάφκα στην οδό Αριστοτέλους ομάδα νεαρών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι οδηγούνται τις αμέσως επόμενες ώρες σε Εισαγγελέα και Ανακριτή με τις κατηγορίες του εμπρησμού, της αντιποίησης Αρχής, καθώς και της αντίστασης κατά της Αρχής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι νεαροί έπαιζαν "κλέφτες κι αστυνόμους" και "φωτιές ανάβανε στους απάνω δρόμους", ενώ επίσης αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη, βγάζοντας απ' τις τσέπες τους φλούδες μανταρίνι και ρίχνοντάς τες στα μάτια των αστυνομικών (να πονούν). Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι αρχηγός της γκρούπας των ταραξιών είναι μια μυστηριώδης κοπέλα με το κωδικό όνομα "Αργυρώ". Μαζί με τους νεαρούς συνελήφθη -το πιθανότερο από συνήθεια- κι ο Γιάννης Σερίφης. Φημολογείται ότι θα επακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής, η οποία παρακολουθεί στενά και άλλα τραγούδια και εστιάζει ιδιαίτερα την προσοχή της σε μυστηριώδες άγαλμα που συνομιλεί και κόβει βόλτες με περαστικούς, καθώς διερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση των βανδαλισμών που υφίσταται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το συνάδελφο άγαλμα του Τρούμαν. Σε περίπτωση σύλληψης του αγάλματος θα συλληφθεί κι ο Γιάννης Σερίφης.

5 Comments:

At 10/17/2005 11:52:00 μ.μ., Blogger nonplayer said...

Τι λές μωρέ πάλι;

 
At 10/18/2005 01:25:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Από τα πιο εύστοχα σχόλια που μου έχουν κάνει. Νομίζω θα μπορούσε να είναι και πάγιο σχόλιο ανεξαρτήτως πόστ :)

 
At 10/18/2005 04:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σημειωτέον ότι το φεγγάρι που σου μαχαίρωνε την καρδιά ήταν κόκκινο και όχι πράσινο (κόκκινο είχε γράψει ο Παπαδόπουλος), αλλά το άσμα απεδόθη έτσι (με πράσινο φεγγάρι) υπό της γνωστής κομμουνιστρίας αοιδού Χάριτος Αλεξίου, προφανώς για ξεκάρφωμα.

 
At 10/18/2005 05:29:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Tα ξεκαρφώματα μπορεί να απέδιδαν παλιά που η Αντιτραγουδιστική ήταν σκορπιοχώρι. Τώρα, όπως διαπίστωσες, δεν αποδίδουν.

 
At 10/20/2005 01:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εξαιρετικό!
Ποιους υποχθόνειους και αναρχικούς τελικά σκοπούς να υπηρετεί ο Λε-Πα του έντεχνου (που λέει και ο Πανούσης);
Να συλληφθεί πάραυτα!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home