Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2012

Αποθέματα

Mας ξημερώνει άραγε θεαματικότατος Νοέμβρης; Ή θα τα βγάλει τελικά πέρα, όπως τόσοι και τόσοι μήνες πριν από αυτόν; Είτε με, είτε χωρίς θεαματικές εξελίξεις όμως, εδώ και καιρό, κάθε μήνας που περνάει, δεν μας αφήνει ανέπαφους, απαράλλακτους, ίδιους. Κάθε μήνας αφήνει τη χώρα και τους ανθρώπους της σε διαφορετική κατάσταση από ό,τι τους βρήκε. Μια διαρκής μεταβολή υλικών συνθηκών και τρόπου σκέψης. Όλο και πιο πέρα. Ταμειακά αποθέματα, ψυχικά αποθέματα, πολιτειακά αποθέματα, αποθέματα αυταπάτης. Αποθέματα που αντέχουν, αποθέματα που σώνονται, μια χώρα που σώζεται και ξανασώζεται, κι όποιος εντός της αντέξει, άντεξε.

4 Comments:

At 11/01/2012 04:06:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αντοχή Υλικών: μια κλεφτή ματιά στο 14ο φεστιβάλ κόμικς. Πολύ δουλειά κ άλλη τόση συγκίνηση. Μέσα σε ένα διαλυμένο κτίριο κάποιοι απλώνουν ακόμα υλικά που έχουν στο μυαλό κ βγαίνουν στα χέρια. Κ όλα αυτά, σε ένα μεταλλαγμένο κέντρο που όλοι αποφεύγουν κ που αν όμως του "την πέσουμε" θα αντέξει ένα χειμώνα ακόμα.
ΥΓ: Αν το χρεώνεις διαφήμιση, κοψτο. Το φεστιβάλ αυτό όμως μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Είδα πως το unfollow είναι χορηγός. Άρα σε περιμένουμε

Billie the Kido

 
At 11/02/2012 01:08:00 π.μ., Anonymous 17 Νοεμβρη said...

@Kido ετων 39+1
Ελεος ρε μαλακα ελεος! Βουλωστο πια! Τι θα γινει με σενα; Δε βαζεις γλωσσα μεσα ρε γαμω τον αντιθεο σου... Ω ρε πουστη μου μερα παρα μερα κατεβατες μαλακιες, εχεις βρωμισει ολο το ιντερνετ με τα γαμημενα updates στα πλαινα των blogs, και στο καπακι νομιζεις οτι εισαι και αλαθητος και τα ξερεις ολα εχεις βαρβατη αυτογνωσια και το παραληρημα που γραφεις εχει αρχη μεση και τελος, τον κακο σου τον καιρο ξερεις, χειροτερος και απο τους παραπολιτικους τρωκτικους εχεις καταντησει, και να πω οτι λες και τιποτα σημαντικο. Ενας προνομιουχος αταλαντος εισαι που εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ χτενιζεσαι. Δε θα ερθει το τελος του κοσμου αν σταματησεις για λιγο τη φλυαρια, δε θα γαμηθει το συμπαν, δε θα πεσει ουρανος αν το ραψεις, δε θα επαληθευτουν οι προφητειες των Μαγια. Δεν εισαι 25αρης πλεον, το'χεις καταλαβει οτι εισαι ολοκληρο γομαρι με γυναικα και παιδι; Σε επιασε η κωλοπιλαλα για το καζαμια ρε αγανακτισμενο, κρυφοπασοκικο γιουσουφακι του Καμινη; Θες να γινει του νοεμβρη το κιγκλιδωμα; τραβα εξω και παψε να κοιτας αν κουνιεται το δαχτυλακι του ποδιου σου απο τον καναπε. Κοψε την ομφαλοσκοπηση και την ιντερνετικη (σκοπο)βολη πιου-πιου και κανε κατι ρε μαλακα, αναλαβε δραση, τι σκατα ποτε θα ωριμασεις; Οταν θα μπουκαρουν τα χρυσαυγουλα στο μπατζαριο σου; Τι θα τους εξηγεις εκεινη την ωρα, οτι ειναι αδυνατη η καταργηση της υπαρξης του παιδιου σου; Το pc σε μαρανε που μου νομιζες οταν ξεκινησες οτι κατι θα κανεις βγαζοντας τα σωψυχα σου στο ιντερνετι, οτι θα αλλαξεις τον κοσμο... πικα κακια να σε βαρεγε σταρχιδιστη παρτακια, ουτε τα ψυχολογικα σου δεν ελυσες. Ε ΜΑ ΠΙΑ ΚΟΦΤΟ, ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΦΛΥΑΡΕ.

 
At 11/02/2012 02:40:00 μ.μ., Anonymous sunCoater said...

Η Ζωή ΑΕ είχε αποφασίσει να μειώσει στο εντελώς απαραίτητο τα αποθεματικά της σε μήνες. Έχοντας καεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα από καταχωνιασμένα για χρόνια τεμάχια μηνών που όταν παρουσιαζόταν η ανάγκη να χρησιμοποιηθούν ήταν out-of-date (πχ μήνες "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ..." σε περιόδους φιλοευρωπαϊσμού ή μήνες μπουρλότο σε περιόδους κατευθυνόμενου εφησυχασμού) αποφάσισε σε κάθε της αποθήκη να έχει μόνο 2 μήνες απόθεμα.

-Και τι θα γίνει αν κάποτε οι εξελίξεις και οι εποχές κυλήσουν ραγδαία και χρειαστούμε άμεσα κάποιον μήνα και αργούν τα κεντρικά να τον στείλουν; -Αδύνατο! -Λέω, ΑΝ; -Δεν ξέρω, οι σελίδες του manual αυτού ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Υποθέτω ότι όλες οι ερωτευμένες καρδιές θα ζήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πολυπόθητη "ρωγμή του χρόνου". Οι υπόλοιποι... -Έρωτας ή θάνατος λοιπόν; -Έρωτας ή θάνατος.

 
At 11/03/2012 08:55:00 π.μ., Anonymous sunCoater said...

Μιλάμε για πολλή αρρώστια.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home