Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

Αθήνα, η πόλη των νεκρών.

Eν τω μεταξύ στην Αθήνα οι νεκροί δεν κάνουν πια εντύπωση σε κανένα, έχοντας γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας αυτής της πόλης.
Στην ατμόσφαιρα, στο δρόμο, στο δίκτυο, μια γενική εχθρότητα, μια γενική οργή, ένα γενικό μίσος.
Ψάχνεις λίγο φως*. Βλέπεις το παιδί σου. Το βρίσκεις (μαζί του και ανησυχία). Σκέφτεσαι ότι και που το γράφεις αυτό θα προξενήσεις σε πολλούς εχθρότητα, οργή, μίσος. Άλλοι θα την εκδηλώσουν. Άλλοι θα την κρατήσουν μέσα τους.
Το χειρότερο με τους ολοένα και αυξανόμενους πολιτικούς νεκρούς των Αθηνών, εσκεμμένους και παράπλευρους, από την μία ή την άλλη πλευρά, είναι ότι σκοτώνονται για το πολιτικό μηδέν.
Να σκοτώνονταν για κάτι διαφορετικό από το μηδέν θα ήταν διαφορετικό δηλαδή; Και ναι, και όχι. Αλλά με έμφαση προς το ναι.
---
* Όλο το ξεχνάω. Ίσως κάτι σαν φως να κρύβεται και σε κινήσεις σαν αυτή.

36 Comments:

At 6/25/2010 03:35:00 π.μ., Blogger tosio morphy said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 6/25/2010 07:50:00 π.μ., Blogger greekgaylolita said...

το γραψα στο twitter, "θειε"(sic;-) θα το γραψω κι εδω:ο τρομοροχθος ειναι φτιαγμενος για τους λοβοτομημενους.ολων των οχθων.κι εμεις εχουμε βαρεθει τους πνευματικα νεκρους και τα ψευτικα διλημματα τους.

 
At 6/25/2010 09:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Νύχτα είναι θα περάσει

http://www.youtube.com/watch?v=5gUKvmOEGCU

ΑΦ

 
At 6/25/2010 09:47:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

θα περάσει?? :/

 
At 6/25/2010 12:50:00 μ.μ., Blogger Κωνσταντίνος Καντακουζηνός said...

Πολιτικό μηδέν μάλλον θα είναι και τα αποκαΐδια: αυτά που θα απασχολούν θα είναι τα παραλειπόμενα, αν ήταν κουτί ή φάκελος, πώς πέρασε από τα ΕΛΤΑ, ποια συνδεσμολογία έχει η βόμβα κτλ.
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας (με τον εκτοπισμό των κοινωνικών θεμάτων σε δυο γραμμές επάνω και κάτω) τα λέει όλα.

 
At 6/25/2010 01:32:00 μ.μ., Anonymous Όλγα Κωστούλα said...

«Old-boy»
Αυτή η παύλα θα παραμένει εξ'ορισμού ο δια βίου ομφάλιος λώρος της καθηλωμένης ψυχοσεξουαλικής σου ανάπτυξης.

«... είναι αδύνατη η κατάργηση της Ύπαρξης»
Πριν από 19 χρόνια ο αδερφός μου αυτοκτόνησε. Η αμετάκλητη απώλειά του, ήταν η αιτία ώστε να σπουδάσω ψυχολογία.

«ΑΝΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΑΜΑΡΤΙΕΣ & ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ»
Προστακτική, αναζήτηση του άλλου, ενοχές, εξομολόγηση. Διακρίνω φόβο. Άλλος ένας αυτοκτονικός υπό καθεστώς παράτασης, με αφιόνι τη γραφή. Κατα βάθος θέλεις να ζήσεις, έτσι δεν είναι;

«Η ορθή αντίληψη ενός ζητήματος και η παρανόηση ενός ζητήματος δεν αποκλείονται αμοιβαίως»
"There is evil everywhere, and good intentions don't always result in good outcomes."
Διάχυτη απαισιοδοξία, σύγχυση. νιχιλισμός. Μου φαίνεται ότι έχεις τους σχολιαστές που σου «αξίζουν». Birds of a feather flock together.

Αν θέλεις να με ακούσεις, πάψε να μιλάς για ανοιχτές πρωτοβουλίες πολιτών και άρχισε να συμμετέχεις σε αυτές, θα δεις μεγάλη αλλαγή. Και σε παρακαλώ, αν νοιώθεις την ανάγκη, μη
διστάσεις επ'ουδενί να επικοινωνήσεις μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό να αναζητά κανείς τη σωστή βοήθεια στην κατάλληλη στιγμή.

Αυτά τα ολίγα μετά από προτροπή κοινής μας γνωστής να περιπλάνηθώ στη σελίδα σου. Σε ευχαριστώ για το ελεύθερο βήμα σχολιασμού.

Όλγα Κωστούλα

 
At 6/25/2010 01:47:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@tosio morphy
oso 8a exei akolou8ous san esena apo pisw tou 8a einai panta mprosta, merikoi 8a se elegan kai gleifth, egw oxi

@greekgaylolita
se 8umamai xronia prin otan ekrazes autous pou allazoun avataraki, 8umamai kai kati alla pou de 8elw oute na ta 8umamai twra pia

@ΑΦ
na to kanw makia na perasei pio grhgora?

@kihli
otan 8a e8oun ta xeirotera oute pou 8a to 8umasai auto vre kouto, trust me

@Όλγα Κωστούλα
apo pote ton logariasmo sthn ALPHABANK gia e-therapy to leme *koinh gnwsth*? anadouleies e? tespa

 
At 6/25/2010 01:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

θείο; θε(ιρ)ίο! [πικτσερ λοτς οφ σάλια]

 
At 6/25/2010 02:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Έβλεπα εχτές τον Κλεάνθη Γρίβα να μιλά για αυτονομημένο τμήμα των σωμάτων ασφαλείας πίσω από το χτύπημα. Έστω ότι είναι έτσι, πως αντιμετωπίζεται αυτό από εμένα και εσένα; Αυτό είναι καθαρά θέμα πρωθυπουργού. Υπόψιν ότι μόνο 2 εκ. τον εξέλεξαν.

 
At 6/25/2010 02:51:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@Anwnimos

Nai, na to kaneis

AF

 
At 6/25/2010 04:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όλγα Κωστούλα,

αν ασκείς το επάγγελμα με τον τρόπο που σχολιάζεις, καλύτερα σκίσε το πτυχίο σου (ελπίζω να το έχεις πάρει, έτσι;).
Αν επίσης περιφέρεις, με το "καλημέρα σας", το τραύμα σου σαν επιτάφιο, προσδοκώντας πάραυτα και νομιμοποίηση της επαγγελματικής σου ιδιότητας, τότε δεν μπορείς να προσφέρεις αυτό που πρώτη εσύ χρειάζεσαι: βοήθεια.
Επίσης, μην ταυτίζεις τη ζωή με την ύπαρξη.
Επίσης, μην κατηγορείς τον κόσμο για δανεικές προστακτικές, όταν εσύ με τα "πάψε να μιλάς..., άρχισε να συμμετέχεις..." βγάζεις χιτλερικό μυστάκιον (το οποίο ωστόσο σού πάει).
Επίσης, πού στο διάολο την είδες την παύλα? Με επινοημένα δεδομένα, θα βγεις σε απερινόητα συμπεράσμτα. Το νου σου Ψ (αν και προς Υ1 σε κόβω).

Τέλος: Τι έγινε, ρε παιδιά;
Υπογραφή: New-York
(Την παύλα δεν τη συνηθίζω, αλλά αν μπεις στον κόπο να σχολιάσεις, να 'χεις, βρε αδερφέ, από κάτι σίγουρο να πιαστείς στο ψυχογράφημά μου :Ρ)

 
At 6/25/2010 04:12:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αθήνα, η πόλη των νεκρών.
ΑΠΑΠΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ.

Eν τω μεταξύ στην Αθήνα οι νεκροί δεν κάνουν πια εντύπωση σε κανένα, έχοντας γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας αυτής της πόλης.
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ! ΔΙΕΞΗΓΑΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΕ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΠΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ '60, ΚΑΙ ΤΟ '80.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: NY, ROME, LONDON.. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ;

Στην ατμόσφαιρα, στο δρόμο, στο δίκτυο, μια γενική εχθρότητα, μια γενική οργή, ένα γενικό μίσος.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕ ΕΣΕΝΑ, Ε; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ KAI EFEXOR; ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, JOIN THE ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ MOVEMENT, ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ..

Ψάχνεις λίγο φως*. Βλέπεις το παιδί σου. Το βρίσκεις (μαζί του και ανησυχία).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ. ΔΕ ΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΣΤ TUBE. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΘΕΣΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΖΕΙΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΤΟ'ΘΕΛΕΣ; ΕΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΠΕΙ «ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ;» ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; Η΄ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ; ΧΩΡΙΣΜΟΙ, TV ΒΟΘΡΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΕΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ.. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ (ΘΑ) ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ..

Σκέφτεσαι ότι και που το γράφεις αυτό θα προξενήσεις σε πολλούς εχθρότητα, οργή, μίσος. Άλλοι θα την εκδηλώσουν. Άλλοι θα την κρατήσουν μέσα τους.
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΙΑ ΟΡΔΗ ΑΠΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΟΥΜΠΑ-ΛΟΥΜΠΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΚΗΔΕΣ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ (ΔΙΑ)ΛΟΓΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ. IF YOU WANT A FRIENT, GET A DOG.

Το χειρότερο με τους ολοένα και αυξανόμενους πολιτικούς νεκρούς των Αθηνών, εσκεμμένους και παράπλευρους, από την μία ή την άλλη πλευρά, είναι ότι σκοτώνονται για το πολιτικό μηδέν.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΡΩΣΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ (ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.ΡΑΜΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ).

Να σκοτώνονταν για κάτι διαφορετικό από το μηδέν θα ήταν διαφορετικό δηλαδή; Και ναι, και όχι. Αλλά με έμφαση προς το ναι.
ΣΑΝ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΥΤΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ OLDBOY ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΠΑΛΙ).

---

 
At 6/25/2010 04:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@04:08
pelates psareuei, mh tsimpas. kai oi thlepsuXOLOgoi idioi einai, kanoun thn arrwstia tous epaggelma. vlepw thn kera-tenia kai me pianei anagoula

 
At 6/25/2010 05:31:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Tosio Morphy, φαντάζομαι ότι το να σβήνεις τα σχόλιά σου είναι και αυτό τμήμα της επαναστατικότητάς σου.

 
At 6/25/2010 05:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Old Boy, φαντάζομαι ότι το να αφήνεις τα σχόλιά σου αναπάντητα είναι και αυτό τμήμα της επαναστατικότητάς σου.

 
At 6/25/2010 05:37:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν έχω επαναστατικότητα. Είμαι καθεστωτικός.

 
At 6/25/2010 05:45:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«ΔΙΕΞΗΓΑΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ;»

ΝΑΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜRB.


«ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, JOIN THE ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ MOVEMENT, ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ».
ΑΣΕ, ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

«IF YOU WANT A FRIENT, GET A DOG».
IF YOU WANT A FRIEND, GET A DICTIONARY.

«ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ»

ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ «Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ»; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΘΕΣΜΙΣΗ;

«ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΠΑΛΙ»
ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ. ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ, ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

 
At 6/25/2010 05:51:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Και σε παρακαλώ, αν νοιώθεις την ανάγκη, μη
διστάσεις επ'ουδενί να επικοινωνήσεις μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό να αναζητά κανείς τη σωστή βοήθεια στην κατάλληλη στιγμή».
Όλγα σε ευχαριστώ ειλικρινά. Επ΄ ουδενί δεν θα διστάσω. Μη νομίζεις, κι εγώ θέλω να αποκαθηλωθώ ψυχοσεξουαλικά όσο τίποτα άλλο.

 
At 6/25/2010 06:17:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Δεν έχω επαναστατικότητα. Είμαι καθεστωτικός."
ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ, Ή ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟ ΙΔΕΑΣΜΟ.

"ΑΣΕ, ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ."
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε; ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ; ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC... ΚΛΙΚ-ΚΛΙΚ-ΚΛΙΚ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ.

"IF YOU WANT A FRIEND, GET A DICTIONARY."
ΒΛΕΠΩ ΞΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟ/ΔΙΟΡΘΩΤΗ; FEELING LUCKY PUNK?

"ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ «Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ»; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΘΕΣΜΙΣΗ;"
ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΟΜΩΣ, Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ'ΔΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ'ΚΕΙ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

ΠΑΝΤΩΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΣΤΟΣ. ΕΓΩ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ "ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ" (sic) ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ -ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ- ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ.

 
At 6/25/2010 06:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΤΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΠΕΤΙΤ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΕΙΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΣ.

 
At 6/25/2010 06:36:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ποιά συγγνώμη, ρε άνθρωπε, να ζητήσω; Πας καλά; Ειρωνεύτηκα τις αλλαγές στην αγορά εργασίας και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, πάει να πει ότι σε αυτές επιτέθηκα. Όχι σε σένα. Πότε ακριβώς ειρωνεύτηκα το ότι εσύ και πάρα πολλοί άλλοι σαν εσένα διαδηλώνετε και τρώτε δακρυγόνα; Είναι άλλο πράγμα να λες ότι κάθομαι και γράφω και δεν δρω αλλιώς (αυτό η κριτική, συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, έχει πάντως μια υπαρκτή βαση) και άλλο να λες να ζητήσω συγγνώμη που γράφω ειρωνικά κείμενα. Δεν είναι η ειρωνεία πολιτική θέση, άνθρωπέ μου. Κοιτάς τι και ποιούς ειρωνεύεται ο άλλος για να δεις την πολιτική του θέση. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να εξηγώ συνέχεια. Είμαι κατάπτυστος ελιτιστής και όποιος με κατάλαβε με κατάλαβε. Οι άλλοι επαναστατήστε και βράστε με εμένα πρώτο ως υπόδειγμα δήθεν αστού.

 
At 6/25/2010 06:59:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εἰρωνεία: ουσιαστικό, θηλυκό.
1. λόγος που χαρακτηρίζεται από δηκτική διάθεση και συνήθως λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί
2. (στο έπος και την τραγωδία) η κατάσταση κατά την οποία ο ήρωας αγνοεί ουσιώδη ζητήματα που τον ενδιαφέρουν ή έχει εσφαλμένη αντίληψη γι' αυτά, ενώ ο αναγνώστης ή ο θεατής γνωρίζει την αλήθεια


Ω, ΜΕΓΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΙ ΠΟΙΟΟΥΣΑ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΕ, ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΩ
ΜΕΣ'ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ
ΑΠΑΠΑΠΑ, ΑΠΑΠΑΠΑ

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

 
At 6/25/2010 07:24:00 μ.μ., Anonymous ysterografo said...

Διαβάζοντας το τέλος του κειμένου σου απόρησα λίγο και μου ήρθε στο μυαλό το "να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο, κι άλλο εκείνη να σε πεθαίνει". Με τα σχόλια απόρησα ακόμα πιο πολύ..Μάλλον κάτι μου διαφεύγει.

 
At 6/25/2010 07:25:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Γαμωτη, μου εχει τελειωσει και το παντεσπανι ολδ, να σου δανειζα λιγο
;-)

 
At 6/25/2010 07:28:00 μ.μ., Blogger DonnaBella said...

σε παρακαλω πολυ, μην αποκαθηλωθεις ψυχοσεξουαλικα, ηδη αισθανομαι πολυ μονη μου!

 
At 6/25/2010 07:44:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Yστερόγραφο, εννοώ ότι άλλο να σκοτώνεται και να σκοτώνει κανείς στο πλαίσιο μιας (εθνικοαπελευθερωτικής ή πολιτικοκοινωνικής) επανάστασης και άλλο στο πλαίσιο που σκοτωνόμαστε στην Αθήνα μια φορά τον μήνα.
Greekgaylolita, έχω εγώ πληθώρα για όλο τον κόσμο. Αν είσαι κι εσύ αστός μην αγχώνεσαι, θα σου δώσω. Αν ήσουν και μεσόκοπος θα κέρδιζες μπόνους την τελευταία επαναστατική συλλογή του Τόσιο Μέρφι.
Donnabella, καλά, θα παραμείνω καθηλωμένος.

 
At 6/25/2010 08:27:00 μ.μ., Blogger ΣΠΙΘΑΣ said...

Αναμφίβολα, δεν ζούμε και στην καλύτερη περίοδο της ανθρωπότητας.

Η διαπίστωση ότι ζούμε σε κοινωνία βίας, επιθετικότητας και μίσους, δεν είναι απαισιοδοξία, βέβαια,

Οι πρωτοβουλίες των πολιτών, δεν είναι κατακριτέες, αλλά το αντίθετο.

Αιασιοδοξία είναι να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και να μην κλείνεις τα μάτια σου, στα πρόδηλα.

Να συνεχίζεις να συνδιαλέγεσαι και να συνδημιουργείς.

υ.γ.
Μ'άρεσε το ποστ (όχι μόνο αυτό)
Γιατρέ μου, θέλω κι εγώ ψυχανάλυση ή να πάω στα "πάρτυς";

 
At 6/25/2010 08:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Stalin statue removed in Georgian home town
Άκουσα ότι στον Περισσό ετοιμάζουν ολονυχτία.

 
At 6/25/2010 08:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

1)Sυλληπητηρια στην οικογενεια του αστυνομικου,
2)συλληπητηρια στις οικογενειες ολων οσων πεθαινουν απο τα ελλιπη μετρα προστασιας,-ελλιπη για να βγαλει κανα ευρω παραπανω η καθε κουφαλα κεφαλαιοκρατης-,αλλα δε μαθαινουμε τιποτα για αυτα απο τα βρωμο-καναλα
3)οποιος πραγματικα θελει να σκοτωσει εναν Υπουργο,τον σκοτωνει
4)η επιθεση σε καποιον Υπουργο επ/ουδενι δε βλαπτει το Καθεστως,αντιθετως το ενισχυει.Σημερα ολοι λενε για τη δολοφονια,
ενω τα εργασιακα δικαιωματα γυριζουν στο Μεσαιωνα,
5)επομενως?ποιος ωφελειται απο δολοφονιες σα τις χθεσινες?
6)τους δολοφονους του παιδιου απο το Αφγανισταν τους βρηκαν?
τους δολοφονους της μαρφιν τους βρηκαν?
τους δολοφονους χθες?
υπαρχει μια αορατη κλωστη που δενει τις προαναφερθεισες δολοφονιες.Πρωτο κοινο σημειο,οτι οι δολοφονοι δε θα βρεθουν ποτε,εδω θα ειμαστε κ θα το δουμε
7)τα παραπανω δεν αποκλειουν τη περιπτωση να υπαρχουν καποιοι αριστεροι ναροντνιστες που εχουν αποφασισει να τα κανουν ολα μπουρλοτο.Η αναποτελεσματικοτητα τετοιων κινησεων φανερωνει κ τα μυαλα που κουβαλανε.
8)θεωρω πιθανο να προερχονται κ απο ξενους πρακτορες.Η οι θεωριες του Κλεανθη Γριβα μπορει να λενε την αληθεια

old boy,συγχωρεσε με για την ανωνυμια αλλα με αυτα που βλεπω τελευταια,δε γουσταρω να δηλωσω ταυτοτητα.

Σ.

 
At 6/25/2010 09:19:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ 08:49
celin, ναι λες και δεν καταλάβαμε ότι είσαι εσύ. Σιγά το έγκλημα. Ρε παιδια, έλεος πια οι ίδιοι και ίδιοι είμαστε εδώ μέσα, νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε.

 
At 6/25/2010 10:55:00 μ.μ., Blogger celin said...

Aνωνυμε 09 19
Αδερφε,δε γραφω ποτε με αριθμημενες παραγραφους.Μοιαζει με κατι που θα μπορουσα να ειχα γραψει εγω,αλλα δε θελω να ασχοληθω με το συγκεκριμενο ζητημα.Ασε που κ εγω να το εχω γραψει,κακως με ξεσκεπασες.Απο τη στιγμη κιολας που δε θιγω κανεναν.

 
At 6/26/2010 01:01:00 π.μ., Anonymous doh! said...

Επίσης, πού στο διάολο την είδες την παύλα? Με επινοημένα δεδομένα, θα βγεις σε απερινόητα συμπεράσμτα.
old-boy.blogspot.com

 
At 6/26/2010 12:20:00 μ.μ., Blogger Χρίστος said...

Τα σχόλια επιβεβαιώνουν ακόμα πιο εύγλωτα την απαισιοδοξία του κειμένου

 
At 6/28/2010 07:57:00 π.μ., Anonymous Απόλλων said...

Άνθρωποι πάντα σκοτώνονταν και θα σκοτώνονται για μια ιδέα, για έναν σκοπό, για μια ανοησία.
Λυπηρό, αλλά η αξία μιας ζωής δεν μετριέται από την ίδια την ζωή αλλά από τι σόι "φορέας" είναι.

Είναι φανερό δε ότι αυτή η δολοφονία εξυπηρετεί το "σύστημα", συνεπώς σχεδιάστηκε από το "σύστημα", ανεξαρτήτως ποιοι ήταν τα εκτελεστικά πιόνια ...

Το καθεστώς ψάχνει αφορμές για να γίνει πιο αυταρχικό και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στις 11.09.2001.

Οφείλουμε να πάψουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνει το "καθεστώς", και να οργανωθούμε στα μικρά κύτταρα της κοινωνίας ... Οικογένεια, φίλοι, γειτονιά, κοινωνικές ομάδες.

Η ώρα έρχεται ... Ας προετοιμαζόμαστε ...

 
At 6/28/2010 06:11:00 μ.μ., Blogger vague said...

"Κινήσεις σαν αυτή", εμάς μας έχουν κλέψει την καρδιά.
Και πάντως, ο μόνος τρόπος για να μετρήσει κανείς το φως που κρύβουν, είναι να τις δοκιμάσει μέσα από τη δράση.
Αν μη τι άλλο είναι ωραίο παιχνίδι και έχει και πολλή πλάκα. :)

 
At 6/29/2010 11:07:00 π.μ., Blogger pantsik said...

Ακτιβιστές που διαβάζετε old-boy, είναι άδικο να στρέφεστε εναντίον του blogger που στο κάτω-κάτω τουλάχιστον ιδεολογικά συμφωνείτε.
Ακόμα και η απλή αναφορά και ανάλυση μιας νοσηρής κατάστασης είναι προτιμότερη από την πλήρη αδιαφορία. Μην περιμένετε πως όλοι οι πολίτες είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους επειδή το κάνατε εσείς. Σεβαστείτε τη διαφορετικότητα, τις ιδιαίτερες ανάγκες και την εξέλιξη στη σκέψη του καθενός.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home