Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2008

Cum Together

Όπως μας ενημέρωσαν, από Δευτέρα θα ξανασχοληθούν με τη βλάβη του CONN-X. Το βράδυ της Δευτέρας, που θα κλείνει μια εβδομάδα εκτός λειτουργίας, πιθανώς να 'ρθούμε στο κέφι και να τραγουδήσουμε κανένα τραγούδι των Beatles. To «Come Together» έρχεται πρόχειρα στο νου. Είναι πάντως παρήγορο ότι στις καθημερινές επικοινωνίες με τις βλάβες την βδομάδα που πέρασε, στην αρχή η βλάβη θα φτιαχνόταν εντός ωρών -και μάλιστα με δική τους τηλεφωνική ειδοποίηση-, μετά μας είπαν ότι όλες οι βλάβες έχουν περιθώριο 48 ωρών και όταν πέρασαν κι αυτές μας είπαν ότι η καριόλα η Γιόκο Όνο διέλυσε το μεγαλύτερο γκρουπ όλων των εποχών. Αλλά τα τηλεφωνήματα δεν έμειναν δίχως αντίκρισμα: η περίπτωσή μας χαρακτηρίστηκε από τα παιδιά στο τηλέφωνο αρχικά «επείγουσα» και την επόμενη ημέρα «υπερεπείγουσα». Από βδομάδα θα αναβαθμισθεί σε «εντελώς μα εντελώς υπερεπείγουσα» και θα δρομολογηθεί έτσι η επιδιόρθωσή της πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών πώλησης της Ολυμπιακής.
Είναι όμως, λέει, ο αριθμός των βλαβών στα adsl μεγάλος. Αλλά η λογική δεν είναι ότι πρώτα θα είσαι σίγουρος πως κάτι λειτουργεί και μετά θα ξεκινήσεις να το πουλάς. Η λογική είναι πρώτα να το πουλήσεις όσο περισσότερο μπορείς και στην πορεία τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν εκ των ενόντων. Οι λογαριασμοί άλλωστε θα στέλνονται κανονικά και σαν να μην τρέχει τίποτα.
Σημασία έχει να σου κάτσει η διαφήμιση καλή. Εκεί είναι που δεν συγχωρείται η παραμικρή αβλεψία και ερασιτεχνισμός, εκεί είναι που η δουλειά πρέπει να γίνει με τον αρτιότερο τρόπο, εκεί είναι που στα κονδύλια δεν θα υπάρξει φειδώ. Τυχόν βλάβες στη διαφήμιση δεν προβλέπονται, δεν γίνονται κι αν παρ΄ελπίδα γίνουν διορθώνονται αμέσως.
Η καρδιά του καταναλωτή πρέπει να κατακτηθεί πριν και όχι μετά την αγορά. Αγόρασέ με επειδή σου άρεσα και μετά ας μην σου αρέσω, και μετά ας μην λειτουργώ, και μετά θα βρεθεί μια άκρη, και μετά έχει συνυπολογιστεί το κόστος της δυσαρέσκειάς σου, της διαμαρτυρίας σου ή και της τυχόν φυγής σου, έχοντας κριθεί ως οικονομικά δευτερεύον σε σχέση με την πρωταρχική σημασία τού να γοητευτείς πριν μας γνωρίσεις.

40 Comments:

At 9/20/2008 02:16:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

μας είπαν ότι η καριόλα η Γιόκο Όνο διέλυσε το μεγαλύτερο γκρουπ όλων των εποχών

Διαλύθηκαν οι Κατσάμπα;

 
At 9/20/2008 02:17:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Η καρδιά του καταναλωτή πρέπει να κατακτηθεί πριν και όχι μετά την αγορά. Αγόρασέ με επειδή σου άρεσα και μετά ας μην σου αρέσω, και μετά ας μην λειτουργώ, και μετά θα βρεθεί μια άκρη, και μετά έχει συνυπολογιστεί το κόστος της δυσαρέσκειάς σου, της διαμαρτυρίας σου ή και της τυχόν φυγής σου, έχοντας κριθεί ως οικονομικά δευτερεύον σε σχέση με την πρωταρχική σημασία του να γοητευτείς πριν μας γνωρίσεις.

Συμβαίνουν αυτά στο χώρο του εμπορίου;

Απίστευτο!

 
At 9/20/2008 02:18:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Ως αδέλφια μόνο. Ως συγκρότημα συνεχίζουν.

 
At 9/20/2008 06:36:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπιταί Κάρολαι -:

ίσε τοίς δαιδομαίνοις στηγμίς ώ άνθροπος κέ ξαίρο κάπωται ω.τη αισί θά φίγης. Θά κλήνη οί αβλαία κέ καθός πρώς τού θανατά θ' απωχορίς ωλούθαι θά αίρχωνται γαλατωφόρα ηχοίματα κατάφορα νά πάρουν τι ζοΐ μου. Κέ αιάν κλίση τ' αβλαίο μήασμα τοίς ζοοίς θά πήπτη τώ καπάκη μέ όθισην αναχοροιτού κέ μέ σαθρώ λουλάκη. Κέ το αλίκι παίτανε κη' ο Μάρκως Βαμβακάροις κέ εί θρίλει ώλει τοίς ζοοίς χηδέα κατακάθεια καί βάθοι απώ τα παίλαγα παιθαίνουν νίκτα-ιμαίρα κη' ελινοφραίνιε θρινούν τώ αδώξαστω σου Πύρρω. Σχωλί καλά ωδέβη κέ χείλια μήρια πράγματα τού πιώ ουριμαίνου νώστου μανθάνομαιν στοίν εκλισηάν απ' τω καβλοί τού Βούδδα. Κέ αίταιρως Βούδδας νήπταιτε κη' οί άλς σταβροκωπηαίτε παίρα απώ το μαίγα διστιχίν ί τού θανάτου ώμβρων. Ωχίε πιρωβωλυτόν σαρόνουν τώ κωρμοί μου μαί καθός πήπτει λάβδανων κέ τού μαγηού ταίς στήσοις. Αίχη ι αφχμιρά γραφί μου βάσανω κέ ραβδόσοις εί καπώτα πού φώραισα κέ γαίφτηκα τού διόσμου τίν οδήνιν. Αλά τοί σού λαίω αγάπι μου αιδό ίνε τώ αίμβλιμα κιματιστώ τοίς μείρας μαί τα ναιρά προσκήμαινα στώ μαίγα καριοθράφστιν. Σαί αγαπό κέ σαί φηλό καθός τών τιλεγραφιτήν μου. Λαιλιμαίνα πράγματα κέ λέλαπαις τοίς αίβγας -

Πύρρως

 
At 9/20/2008 08:20:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ γνωμοδότη και old boy, δεν σας πληροφόρησαν σωστά. Πρόκειται για τη διάλυση του ιστορικού δίδυμου Μαρσέλος-Δημησιάνος.

Πέραν τούτου, κάνατε καταγγελία στην θνική Τηλεπικοινωνιών; Γίνεται και μέσω διαδίκτυου. Κάποτε με βοήθησε, ίσως επειδή μπορεί να πέσουν πρόστιμα.

 
At 9/20/2008 08:28:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

a greek tragedy

 
At 9/20/2008 08:35:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

conn-x=apati-x :PPP

con
adjective, verb, conned, con·ning, noun Informal.

–adjective 1. involving abuse of confidence: a con trick.

–verb (used with object) 2. to swindle; trick: That crook conned me out of all my savings.

3.to persuade by deception, cajolery, etc.

lol

 
At 9/20/2008 11:09:00 π.μ., Blogger gasireu said...

λογική ε;
είδες, τ' άκουγες άλλα δεν το πίστευες; σε όλους λένε ακριβώς τα ίδια, κασέτα και μετά θα σου αφαιρεθούν οι μέρες βλάβης από τη χρέωση με ένα τρόπο που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν.
γμτ τα όλοι έχουν πάθει πλάκα με τις τηλεφωνίες και βρίσκουν αφού έχουν σπάσει τα νεύρα τους και τσακίσει τα τηλέφωνα το δίκιο τους, αν το βρουν. και η ΕΕΤ κόβει αβέρτα πρόστιμα, αλλά φαντάζομαι στους υπόλοιπους μόνο. για σκέψου να είχες και προπληρωμένη altec; χα

 
At 9/20/2008 03:06:00 μ.μ., Blogger wert01gf said...

Οι βλάβες είναι όντως πολλές, οι περισσότερες εγκεφαλικές.
Αλήθεια, το τραγούδι στη διαφήμιση, ξέρουμε ποιός το λέει; (cover)

 
At 9/20/2008 03:44:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

οι Beatles
obviously...
οι εγκεφαλικές βλάβες είναι δωρεάν οι ηλεκτρονικές κοστίζουν κομμάτι...

 
At 9/20/2008 03:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όπως μας ενημέρωσαν, από Δευτέρα Παρουσία θα ξανασχοληθούν με τη βλάβη του CONN-X. Το βράδυ της Περεστρόικας οπού θα σφαδάζει ο κρίκος εκτός λειτουργίας πιθανώς να ’ρθουμε στο κέφι και να γράψουμε στο ιστολόγιο του Γκόρμπυ. Τροχοδρόμηση και έρεβος στα στενοσόκακα. Για τους κοράκους τι παρηγοριά στις καθημερινές επικοινωνίες με τις Επαναστατικές Βλάβες την βδομάδα που πέρασε! Στην αρχή η μεταρρύθμιση θα γινόταν εντός ωρών - και μάλιστα με κλήση από αναλογικό τηλέφωνο -, μετά μας είπαν ότι όλες οι επαναστάσεις έχουν τα μικροαστικά τους περιθώρια των 48 ωρών και οι άγγελοι όταν πέρασαν τι γαλάζιες τι μαβιές τολύπες φουμαρίσματος που σκόρπισαν στην πλάση! Ότι ο Γκόρμπυ διέλυσε τη μεγαλύτερη τριχιά όλων των εποχών ένα ψέμα. Τα μεθυσμένα φιλιά και η προχωρημένη δημοκρατικότητα έμειναν δίχως αντίκρισμα: η περίπτωσή του χαρακτηρίστηκε απ’ τους Έφηβους Ιστολόγους επείγουσα και υπερεπείγουσα και αντιμετωπίζει λάμψη. Από ώρα σε ώρα θα συλλάβουνε και μένα ίσως γιατί θα ξέχασα να πληρώσω συνδρομή, οι ελεύθεροι υπουργοί αν με ρωτήσουνε ποιος είσαι θα πω πώς είμαι η λευκή επιταγή. Είναι όμως, λέει, ο αριθμός των διορθωτικών αλλαγών μεγάλος. Αλλά η αντικειμενική λογική λέει που δεν είναι σοβαρό πράγμα να συνδέεσαι στο διαδίκτυο. Το μικρότερο κακό είναι να πουληθείς όσο λιγότερο μπορείς και στην έναστρη πορεία να καταργήσεις λάμψη. Οι λογαριασμοί άλλωστε θα στέλνονται κανονικά και σαν να μην τρέχει ο Διαδίχτυος πάνω στην καλαμιά του. Σημασία έχει να σε βολέψει ένας πάροχος στα πιο καλά καθούμενα. Εκεί οι Επαναστάτες δεν συγχωρούν την παραμικρή αβλεψία στα νεκρά βυζιά της Μελίνας ή το μεταπρατικό ερασιτεχνισμό, εκεί είναι που η δουλειά πρέπει να γίνει με αρτεσιανό τρόπο, αυτό το αμάν το διάτορο το μη περαιτέρω του αγωνιώδους ιστολόγου βρίσκεται εκεί αλλά και παντού όπου οι μικροαστικές βλάβες προβλέπονται, αντιμετωπίζονται και διαπρυσιάζονται μέσα στους καταρράκτες. Η καρδιά του κτήνους πρέπει να κατακτηθεί μέσα στα ρέοντα νερά και στους παφλασμούς. Άπλωσε τα σεντόνια σου επειδή σου άρεσα και μετά ας μην σου αρέσω, άπλωσε τα να τ’ αλλάξω με τα δικά μου σεντόνια, και μετά να κοιμηθώ στα σεντόνια σου, εσύ στα δικά μου κι ας εξαϋλωθεί το κόστος της αγάπης, της διαμαρτυρίας ή και της άτακτης φυγής των έναστρων συνδρομητών η μοίρα. Στο κρεβάτι μου ξαπλαρισμένος σαν δρόμος του καλού ο άνεμος κι ο Αλδεβαράν περίπτερο.

 
At 9/20/2008 04:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

έχυσα τ’ άστρα τ’ ουρανού
κι όμως δεν κοιμάμαι
όλο επέρχεσαι στο νου
κι όλο σε θυμάμαι

ο πόνος δεν περνάει μ’ αγιασμό
αφού να σε ραντίσω δεν μπορώ
έγιναν μπούκλες τα μαλλιά μου
κι ακόμη είσαι στην καρδιά μου

είναι άλλοι που ξεχνούν
και γαμούνε πάλι
μα εγώ δεν προσπαθώ
νά βρω καριόλα άλλη

για σένα θα χύνω κάθ’ αυγή
για σένα θα πεθάνω τη ζωή
έγιναν μπούκλες τα μαλλιά μου
κι ακόμη είσαι στην καρδιά μου

έχυσα τ’ άστρα τ’ ουρανού
παίρνω και διαβάζω
το δικό σου τον καημό
σελιδοδείκτη βάζω

 
At 9/20/2008 04:36:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

Παντού τα ίδια λοιπόν... διαδικτυακός μεσαίωνας και βάλε!
..και 'γώ που είχα γίνει έξαλλη για μια 20ωρη διακοπή τους παρόχου μου, μπορώ να λέω τώρα «ευτυχώς που έφυγα από τον ΟΤΕ»..???.. (απορία)

 
At 9/20/2008 05:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

opos mathenoume apo tin Rodia, KAI ALLES ETERIES emfanizoun problimata (eho kolima me internet pos tha giriso ellada an ine na mu spaei ta neura?)

telika i lisi mallon ine auto pu kanei o Nikos Dimou, syndeese me OLOUS TOUS PAROXOUS heheh>>>!

(sorry gia greeklish!)

 
At 9/20/2008 05:48:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

πώς κάνετε έτσι ;
θαρρείς και θα ζευγαρώνατε με το modem...

 
At 9/20/2008 06:00:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Έχω έναν φίλο που δουλεύει στην Cosmote. Μου έλεγε ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ακριβώς πως δουλεύει το σύστημα. Προσωπικώς το θεωρούσε θαύμα το ότι δουλεύει - μέχρι να μπλοκάρει. Ως τότε μάλλον ευλογούσαν την καλή τους τύχη. Αν το απευκταίο συνέβαινε, τότε θα προσπαθούσαν να διορθώσουν, όχι το σύστημα καθαυτό αλλά τα συμπτώματα.

 
At 9/20/2008 06:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εύχομαι δύο να τους κάνεις τους φίλους σου που στην κοσμοτε δουλεύουν. και για να έχεις ανθρώπινες επαφές με ανθρώπους και για να μπορείς καλύτερα να καταλαβαίνεις το σύστημα - κι ας μην ξαναμπλοκάρει θέ μου. και ΑΧ μακάρι να σωθούμε στα εν γένει με επαφές ανθρώπινες και με διαπιστώσεις για καλές λειτουργίες μηχανικών μερών!

 
At 9/20/2008 08:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εγώ έχω ένα φίλο που ήξερε το μικρό άλεξ κούγια. μου λέει ότι αυτός και ο μάκης έχουνε μοιράσει από κοινού την ευθύνη να υπερασπίζονται τον πολίτη, στα κρυφά όμως. ε τώρα μου είπε, ετοιμάζουν το μεγάλο χτύπημα στη κόνεξ όπου θα αποδείξουνε ότι είναι εταιρία κερδοσκοπικού χαρακτήρα ενώ αυτοί οι δύο δεν είναι.

 
At 9/20/2008 08:32:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αν θέλεις μια εταιρία λογισμικού θα πρέπει να διαλέξεις μια που δουλεύει 15 χρόνια τώρα. όχι άτομα άσχετα . με τη δικιά μου εταιρία έχω: απεριόριστα τηλεφωνήματα προς το πρωθυπουργό όλο το χρόνο και προς το κινητό της νατάσας. μπορώ να τηλεφωνώ επίσης στα εξής σπίτια: μικρού άλεξ, μεγάλου άλεξ, δουρή, δαγκλή, σεχίδη, μάκη, θέμου, μπεζέ(ντάκου), λόη και μάρως. απεριόριστες ταινίες πορνό ειδήσεων μετά τις οχτώ το βράδυ. και μια φορά το χρόνο έρχονται και μου φέρνουν ένα ποτήρι νερό. όλα αυτά με μόνο 19 και 90 το μήνα.

 
At 9/21/2008 05:26:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ti jazz-piano atomo thee mou o Kougias! (kserw ...asxeto)

 
At 9/21/2008 05:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ

Η κατασπάραξη του νου με συναρπάζει
κι αυτό εγώ το λέω exercitium aeternitatis.
Τρέφομαι από κάποιαν απόγνωση γιομάτη αμάθεια
στον άνεμο χτυπιέται ωσάν ακούραστο φυλλαράκι
/κάποτε μ' αυτά μου τα επίθετα οφείλω να τερματίσω/
κατασκευάζω βλέμματα δίχως κανένα οπτικό πεδίο
στην άκρη κάθονταν τυφλές με μια Σύνοψη η Φούλα
η αθάνατη Κάστρου κι ο αλειτούργητος Μοσκιός
/αρχινήσαμε πάλι τις άκαρπες θλιβερές κωδωνοκρουσίες/
τιμώντας το έγκλημα ευλαβικά στις τέσσερες διαστάσεις.
Κάποιος τώρα στην Κεϋλάνη ξεπαρθενεύει τη θυγατέρα του
την έχει τούτη τη στιγμή από κάτω απ' τα σκέλια του
την αρπάζει απ' τους ώμους τη θέλει σ' όλο της το βάθος
κανένα φίλημα στο στόμα η όψη του τινάζει
κάτι τρομερές φλογάρες
τη φωτιά της οντότητας που φτωχαίνουν επιμένοντας.
Κάποιος άλλος, πάλι στην Κεϋλάνη, προσεύχεται
τυλιγμένος αθόρυβα
μ' ένα κίτρινο ράσο που το ύφανε το μειδίαμα του Βούδδα.
Η ζωή μας προτρέπει σταθερά ναν το ρίξουμε στα ανέκδοτα.

 
At 9/21/2008 06:09:00 π.μ., Blogger wert01gf said...

Χμ, δεν είναι Beatles.
Anyway, το βρήκα.

[i] dNA ft Tzeni Karadai

 
At 9/21/2008 10:27:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

μπράβο η Δημουλά μεταμονδέρνα ποιητική παραγωγή. Τα πρωινά προτιμώ παρτίδες σκάκι, αναπτερώνουν το φλοιό.

 
At 9/21/2008 02:07:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

το original είναι:
http://en.wikipedia.org/wiki/Come_Together

δεν ξέρω αν είναι διασκευή, να ρωτήσουμε τον pascal τότε....

 
At 9/21/2008 03:59:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Είδε ο ΟΤΕ τον OldBoy φαντάρο.

 
At 9/21/2008 05:10:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ Old Boy,

ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!

 
At 9/21/2008 09:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Αγόρασέ με επειδή σου άρεσα και μετά ας μην σου αρέσω, και μετά ας μην λειτουργώ, και μετά θα βρεθεί μια άκρη, και μετά έχει συνυπολογιστεί το κόστος της δυσαρέσκειάς σου, της διαμαρτυρίας σου ή και της τυχόν φυγής σου"

έτσι δεν λειτουργεί και η κοινωνία μας?

 
At 9/21/2008 09:42:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όταν για μια εποχή αντιμετώπιζα απανωτά προβλήματα, είχα αποκτήσει συχνές επαφές με το τηλεφωνικό κέντρο τους. Αφού πέρασαν οι υποτιθέμενες μέρες μέσα στις οποίες -κατά τη σύμβαση- όφειλαν να λύσουν το πρόβλημα, μια κοπέλα μου ανέφερε πως θα έστελνε στο τεχνικό τμήμα "ηλεκτρονικό παράπονο"! Πρόκειται, μάλλον, για κάποιο mail που λέει "κακά παιδάκια, ακόμα δεν έχετε ασχοληθεί με αυτή τη βλάβη! Ντροπή σας!".
Φυσικά αυτά τα παιχνιδάκια δεν έχουν νόημα. Κάποιος πιο μαγγιόρος τηλεφωνητής, αφού του εξήγησα εν συντομία πως μετά από μια εβδομάδα έχω τσαντιστεί αρκετά, μου έδωσε το τηλέφωνο του τοπικού τεχνικού τμήματος που αφορούσε το δικό μου dslam. Μου έδωσε να καταλάβω πως αν τους έπρηζα αρκετά μπορεί να επισπεύδονταν οι διαδικασίες πολύ αποτελεσματικότερα απ'όσο μπορούσε να το κάνει ο ίδιος. Εκείνο το τηλέφωνο φρόντιζαν να μην το σηκώνουν ΠΟΤΕ, όση ώρα κι αν χτυπούσε.
Τα προβλήματα σταμάτησαν κάποτε, εξίσου ανεξήγητα.

[Σοφά επιλεγμένοι οι στίχοι: they'll come together over us]

 
At 9/21/2008 10:03:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

σημειώνω μια επιπλέον παράμετρο, πως είναι πολλοί οι εργαζόμενοι σε κάθε εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου & σε κάθε πόστο, οι οποίοι δεν έχουν κατανοήσει πως το διαδίκτυο είναι για πολλούς εξίσου, αν όχι πιο σημαντικό, από τις υπηρεσίες φωνής του τηλεφωνικού δικτύου. Δυστυχώς, η αντιμετώπιση προς τις υπηρεσίες διαδικτύου (ακόμη) δεν χρίζει της ίδιας επείγουσας σπουδαιότητας, όταν οι τηλεφωνικές συνδέσεις σε κινητή & σταθερή τηλεφωνία λαμβάνουν άμεση προτεραιότητα.

 
At 9/22/2008 12:27:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

paidia yparxoun kai xeirotera, os pron tin exipiretisi ennow, ehi mines pu agorasa "yahoo mail plus" kai akomi, meta apo ena soro pigene-ela email me to texniko tmima kai to customer tmima tis Yahoo, akomi na apoktiso tin en logw ypiresia, barethika na tus milao

 
At 9/22/2008 01:34:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Αerosol, ωραία, σήμερα που κλείνω κι εγώ βδομάδα μπορεί να μου κάτσει ο ίδιος μαγγιόρος τηλεφωνητής. Ας ευχηθώ να μην έχει άδεια.
Κρυστάλλη, εντυπωσιακό. Ή τελικά ίσως όχι και τόσο.
Ειδικέ και Τρίο Ατένε, θα το δω κι αυτό που λέτε.
Κ Κ Μοίρη, το διαψεύδω κατηγορηματικά ;)
Justanothergoneoff, με είδε όντως. Είμαστε στην ίδια ΕΣΣΟ. Μετά τον έβαλα στην κλίκα μου κι αυτόν κι έγινε κλικοκλακαδόρος μου, κλικ κλακ - κλικ κλακ. Αλήθεια, γιατί δεν γίνεσαι φίλος με τον Αnasthe και τον Σαλτάρω; Είναι πασιφανές ότι δίνω νόημα στη ζωή σας.

 
At 9/22/2008 03:24:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

δεν ξέρω για...Τον...σαλτάρω...αλλά εμένα μου τα δίνεις επειδή μου τη δίνεις αδελφέ Oldboy δεν με θέλεις;

 
At 9/22/2008 09:18:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

OLD BOY,


μπες εδώ:

http://www.eett.gr/nopencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/

διάβασε δεξιά το

"ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ"

πήγαινε κάτω, στη

"ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ"

συμπλήρωσέ την και στείλε την.

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.

 
At 9/22/2008 09:40:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

προχθές αργά στο μπλογκ «το ναυάγιο»
βρέθηκα να τα χύνω μ’ έναν Άγιο
γαμιότανε στο διπλανό σκαμπό
και κοινωνούσε με ψωλοχυμό αμνό

του είπα Oldboy τι ζητάς εδώ
δεν είναι μέρος για διανόημα αυτό
μου είπε τρολ μου κάνεις μέγα λάθος
εδώ είναι ο φόβος της διείσδυσης το βάθος

κοίταξε γύρω του Ιλόιρες ντοπαρισμένους
και μου ’πε εγώ τους αγαπάω τους καυλωμένους
αν θες ν’ αγιάσεις πρέπει να ιστολογήσεις
ε κι αν προλάβεις ας μετανοήσεις

προχθές αργά στο μπλογκ «το ναυάγιο»
βρέθηκα να τα χύνω μ’ έναν Άγιο
γαμιότανε στο διπλανό σκαμπό
στο τέλος πλήρωσε του ΟΤΕ λογαριασμό

 
At 9/22/2008 11:09:00 π.μ., Blogger Α, μπα? said...

δεν ξερω αν το έλυσες, πάντως όταν τους πεις ότι σκοπευεις να πας σε άλλον, τσακίζονται. Είναι σαν τις γκόμενες, θέλουν φτύσιμο.

 
At 9/22/2008 11:35:00 π.μ., Blogger gerasimos said...

Mπορεί με τη βλάβη του κόνεξ η κοσμοτέ να ήθελε απλώς να σας περάσει διακριτικά ένα μηνυματάκι: να μην περάσετε το σαββατοκύριακο εντός σπιτιού, να πάτε καμιά εκδρομούλα να ξεσκάσετε. Πράγμα που δεν το βρίσκω καθόλου κακή ιδέα. ;-)

 
At 9/22/2008 04:19:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 9/22/2008 04:31:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 9/22/2008 07:14:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ας φτερουγίσουμε
πες μου ότι του έχεις βάλει μουσική; μιλάμε για χιτ, τα σπάει...
@anasthe
το άβαταρ σου είναι σου γεμιστό με κρεμ πατισερί ή έχω κρίση υπογλυκαιμίας και πεταρίζουν τα ματάκια μου;

 
At 7/27/2009 07:43:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home