Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2008

Την μπόρα

(Μπόρα βατραχιών)
«Η διασωματειακή υποστήριξη της ταινίας των Κοέν επισημαίνει την αλλαγή πλεύσης στο αμερικανικό σινεμά, τη στροφή προς το σινεμά του auteur, την καθυστερημένη ανακάλυψή του από τους Αμερικανούς, οι οποίοι δεν έχουν δει και τις αρνητικές του πλευρές. Σε τούτα τα θέματα η Ευρώπη τρώει πάντα πρώτη την μπόρα. Τόσο στις ανακαλύψεις όσο και στις επιπτώσεις».
Άσε μας, ρε Παναγιώτη.
Η ανησυχία ότι οι κίνδυνοι για το αμερικάνικο σινεμά ελλοχεύουν στη στροφή προς το σινεμά των δημιουργών κερδίζει επάξια το όσκαρ άστοχης (σιγά μην πραγματοποιηθεί) και άκυρης (μακάρι να πραγματοποιούταν) ανησυχίας.
Μέχρι να επαληθευθούν οι φόβοι σου άσε μας να καμαρώσουμε τους Κοέν και τον Πωλ Τόμας Άντερσον εκεί που τους αξίζει.
(Mπόρα πυρός)

5 Comments:

At 2/19/2008 07:39:00 μ.μ., Blogger zisis said...

όντως μεγάλη χαζομάρα είπε ο τιμογιαννάκης , άλλο τίποτε δεν τον ανησυχεί στον αμερικάνικο κινηματογράφο. εσύ ρε παλιόπαιδο άσε να περάσει κάτι έτσι , εξάλλου συνήθως κάτι άλλο γράφει ο προαναφερόμενος δεν αναπαράγει δελτία τύπου.

 
At 2/20/2008 06:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Για να καταλάβεις ποσο έγκυρος είναι ο εν λόγω κριτικός ακολούθησε το παρακάτω link που αποδεικνύει ότι κάνει κριτική σε ταινία που δεν έχει δει!

http://www.yupi.gr/cinema/c1932/Apodeixh_Enoxhs.html

 
At 2/20/2008 11:10:00 μ.μ., Blogger zisis said...

δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπισθώ κάποιον που δεν γνωρίζω δεν έχω σχέση επαγγελματική ή άλλη, έχω πάντως διαβάσει ενδιαφέροντα κείμενα και απόψεις. την ανωνυμία και τα κρυφά προφίλ δεν τα καταλαβαίνω, μάλλον εξαρτήσεις προδίδουν ( καλά ακόμη και ψευδώνυμο φοβάστε να βάλετε , γιατί θα σας κάνουν ντα ).

 
At 2/21/2008 01:07:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Aνώνυμε, το είδα. Θέλω να πιστεύω ότι έχει κάνει απλώς λάθος. Άλλες φορές συμφωνώ μαζί του άλλες όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν τον θεωρώ απατεώνα.

 
At 2/22/2008 05:47:00 μ.μ., Blogger virginia said...

Να ζήσουν οι Secret Magnolia Fans!!

Από τις αγαπημένες ταινίες (ακόμη και ο Κρουζ βλεπόταν).

Η σκηνή με τη βατραχοβροχή τέλεια

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home