Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2007

Μάριον Θάνου

Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματός μας, γιατί μας ειδοποιούν ότι βρήκαμε στο τηλέφωνο την Κατερίνα την Θάνου. Κατερίνα, μας ακούς; Τα έμαθες τα νέα, φαντάζομαι. Η Μάριον η Τζόουνς ομολόγησε ότι ντοπαριζόταν και τώρα μάλλον θα της αφαιρεθεί το χρυσό της Ολυμπιάδας του Σίντνεϊ και θα δοθεί σε σένα που είχες έρθει δεύτερη. Κατερίνα, είναι αυτή η ιστορία μια καθυστερημένη δικαίωση για σένα; Η Τζόουνς με δάκρυα στα μάτια είπε ότι υπήρξε ψεύτης και απατεώνας, ότι ντρέπεται, ότι ντρόπιασε την οικογένειά της και την πατρίδα της. Θέλω να πω, δεν αγανάκτησες βλέποντας την παράσταση της μεταμέλειάς της; Ήσουν τόσα χρόνια στη σκιά της και σου έτρωγε τα μετάλλια κάποια που παίζει με πειραγμένα ζάρια. Πώς είναι Κατερίνα να αγωνίζεσαι με τον σταυρό στο χέρι και να έρχονται οι κωλοαμερικάνοι με τις ντόπες τους στερώντας σου ό,τι δικαιωματικά σου ανήκε; Τι να την κάνεις την ντροπή της και τη συγγνώμη της τώρα, Κατερίνα; Στο έκλεψε το χρυσό την ώρα που το δικαιούσουν; Έχασες την ευκαιρία να ακούσεις τον Εθνικό μας Ύμνο όταν το δικαιούσουν; Και πόση λάσπη έφαγες τα τελευταία χρόνια Κατερίνα, ότι και καλά εσύ ντοπαριζόσουν, ενώ εσύ επέμενες να μην μιλάς και να μην ομολογείς γιατί εκεί φαίνεται η καρδιά του αληθινού πρωταθλητή, Κατερίνα, στην επιμονή και την αντοχή, εσύ άντεξες, ενώ η Τζόουνς υπέκυψε, υπέκυψε βέβαια στο αμερικάνικο δικαστικό σύστημα, ενώ εδώ, με το ελληνικό, να δεις ότι τελικά όλα θα πάνε καλά, αρκεί να αντέξεις ως το τέλος, ως αληθινή πρωταθλήτρια, Κατερίνα. Κατερίνα; Μας ακούς, Κατερίνα;
Φαίνεται ότι δεν μας ακούει η Κατερίνα, ας λογίσουμε την απουσία της ως ένα ακόμη non show κι ας ευχηθούμε να μην έχει συμβεί το χειρότερο, να μην έχει ανέβει δηλαδή πάλι στην μηχανή του άλλου του τρελλόπαιδου, του Κώστα του Κεντέρη, και έχουν φάει καμιά χύμα, γιατί είναι προφανές ότι τα ινδάλματα του χθες είναι η σημερινή τροφή για τα λιοντάρια, κι είναι εν μέρει άδικο να κατασπαράζουμε σήμερα τους έτσι κι αλλιώς αθληταράδες, εκείνους που θα ήταν αθληταράδες και σε έναν αθλητισμό χωρίς ντόπες, κι όχι φερ΄ειπείν τους ΦούροΛιάνηδες που απολάμβαναν τα φλας, τους Μολυβάδες που έπαιρναν τις επιχορηγήσεις ή τις πολυεθνικές αθλητικού ρουχισμού που διαφημίζονταν με κεντρικά πρόσωπα τον Κώστα και την Κατερίνα, την Μάριον και τον Καρλ.
Απλά, Κατερίνα, από την Μάριον σήμερα έχει φύγει ένα βάρος, ένα άγος που εσύ ακόμη κουβαλάς.
Ντροπή δεν είναι η ομολογία, Κατερίνα. Όλοι το ξέρουμε. Ντροπή είναι η σιωπή. Αλλά πάλι είναι και τα λεφτά στην μέση, η αφαίρεση των μεταλλίων, τα πριμ, το στράτευμα.
Με τους όρους που βρήκες έπαιξες, Κατερίνα. Αλλά αν δεν γίνεις θύμα, όσο παραμένεις θύτης, όσο σιωπάς, μην περιμένεις συμπάθεια.

29 Comments:

At 10/07/2007 02:48:00 π.μ., Blogger philos said...

Ντροπή είναι η σιωπή, Κατερίνα, Κώστα και λοιποι αθληταράδες μας, θετικοί και μη...

 
At 10/07/2007 03:29:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Η συμπάθεια δεν τρώγεται, ποτέ δεν τρωγόταν. Η Μάριον νομίζεις ότι είναι ευτυχισμένη τώρα;
..εδώ πρόκειται για πρωταθλητισμό της ντόπας..
(τι να λέμε τώρα)

 
At 10/07/2007 05:04:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μου χάρισαν πρόσφατα, λόγω της ιδιότητός μου ως δημοσίου λειτουργού, τη φανέλα ενός -απ' ότι μου είπαν γιατί εγώ δεν θέλω να τους ξέρω- παίκτη "εθνικής" μας ομάδας κάποιου αθλήματος. Η φανέλα έγραφε, μεταξύ άλλων, και "Ελλάς", γαμώ το θεό μου.
Επειδή οι δημόσιοι λειτουργοί ΔΕΝ δέχονται δώρα και επειδή μόνη εθνική ομάδα κατ' εμέ είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Διπλωματική Υπηρεσία, πέταξα επιδεικτικώς, μπροστά στα διεφθαρμένα μούτρα τους, τη φανέλα με το όνομα του αθλητού στον κάλαθο των αχρήστων του γραφείου μου.
Την ίδια τύχη είχε προ ημερών και ένα σετ τάβλι με τα διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδος.

 
At 10/07/2007 09:58:00 π.μ., Blogger nik-athenian said...

Ολδ μπόι, ξέρεις να διακρίνεις στην τρέχουσα πραγματικότητα τις ψηφίδες με ενδιαφέρον από τα αδιάφορα χαλικάκια, και να τα αναδεικνύεις μετά στο μεγάλο ψηφιδωτό.
Κι αυτό το...τα ινδάλματα του χτες είναι η σημερινή τροφή για τα λιοντάρια... θα μπορύσε να είναι ωραίο μότο για μια σειρά από ποστάκια σου.
Καλημέρα.

 
At 10/07/2007 10:05:00 π.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Εδώ μάλλον κοροϊδευόμαστε!Δηλαδή σε αθλητικές οργανώσεις που όλοι οι αθλητές ντοπαρίζονται,εσύ πιστεύεις πως αν το παραδεχθούν ένας δύο-κι αυτό υπό πίεση-θα αλλάξει κάτι;
Το μόνο που θα αλλάξει είναι η ποιότητα των αναβολικών, η οποία "βελτιώνεται διαρκώς για να είναι μη ανιχνεύσιμη!
Το χρήμα πολύ εμίσησαν...τη δόξα ουδείς!!

Υ.Γ:Τι να πει και η Θάνου;Υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία από την κλινική της εικόνα;

 
At 10/07/2007 11:10:00 π.μ., Blogger Suspect said...

μια βραδια στο ντοπινγκ χιλ:

http://suspect-enjoys-the-silence.
blogspot.com/2005/09/blog-post_16.html

 
At 10/07/2007 11:27:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τους εκαναν αξιωματικους του ελληνικου στρατού.
Εδωσαν τα ονοματα τους σε πλατειες, δρομους, πλοια, τραμ.
Τους παρουσιασαν ως προτυπα για τα μικρα παιδια.
Ενα κρατος που ενθαρρυνει την ντοπα δηλαδη.
Αλλα ξεχασα. Τα ελληνοπουλα ποτέ δεν ντοπαρονται! Το χουνε μεσα τους. Οπως η αλλη η καριολα που ειχε δηλωσει οτι η νικη ειναι γραμμενη στα γονιδια των ελληνων...
Εντωμεταξυ, οι μουρες του κεντερη και της θανου εχουν αλλοιωθει τοσο πολυ που σχεδον δεν μπορεις να τους ξεχωρισεις ποιος ειναι ποιος.

 
At 10/07/2007 11:29:00 π.μ., Blogger Alexandros said...

Μετά τα λεφτά , την δόξα και την αναγνώριση , τι; Τα προβλήματα υγείας και η απειλή του θανάτου...Αξίζει τον κόπο ακόμα και για 10 εκ. ευρώ; Δεν νομίζω.
Θυμίζω ότι η Γκρίφιθ πέθανε στα 40 της χρόνια...

 
At 10/07/2007 11:52:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καιρός δεν είναι να καταργηθεί ο επαγγελματικός αθλητισμός;

 
At 10/07/2007 01:31:00 μ.μ., Blogger gatti said...

Kι εμείς; Μήπως εμείς δεν τους πριμοδοτούμε; ΄Η για να το πω αλλιώς, εμείς δεν τους οδηγούμε προς αυτό το δρόμο;
Οταν τους αποθεώνουμε και θαυμάζουμε τους υπερ-αθλητές,
δεν γνωρίζουμε πως νικητής δεν
είναι ο καλύτερος αλλά ο καλύτερα
(δηλαδή μη ανιχνεύσιμα) ντοπαρισμένος;
Για την δική μας υποκρισία πότε θα μιλήσουμε; Που χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους (κι ας γνωρίζουμε) και τους στέλνουμε στο πυρ το εξώτερο όταν αποκαλυφθούν;

Οσο εμείς τους χειροκροτούμε και όσο εκείνοι απολαμβάνουν προνόμια που απορρέουν από τις πρωτιές τους, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Και δεν μιλάω μόνο για στίβο ή για άρση βαρών κ.λπ. Η ντόπα είναι παντού και ο καθένας την χρησιμοποιεί για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Οι συνεχείς θάνατοι των ποδοσφαιριστών τον τελευταίο καιρό το αποδεικνύουν...

 
At 10/07/2007 02:00:00 μ.μ., Blogger Elias said...

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες και τους λιγότερο γυμνασμένους κατοίκους. Αντιμετωπίζουμε τον αθλητισμό όπως αντιμετώπιζαν οι Ρωμαία τις μονομαχίες, σαν ένα θέαμα και τίποτα άλλο.

 
At 10/07/2007 02:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

συμπλήρωμα @ elias

Εμείς και οι αμερικάνοι

 
At 10/07/2007 03:13:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί! Χαίρω όπως ανακαλύψαμε εκ νέου τον τροχόν και δε γνωρίζω πώς να κρύψω την χαρά μου. Όταν πχ συνέλαβαν τραγουδιστή με κόκες στο αεροδρόμιο της Κύπρου κλήθηκε να λύσει το γρίφο ο ελληνικός λαός ποιος ήταν, μια που το όνομα επιμελώς αποσιωπήθηκε. Ενώ ας πούμε από την Britney Spears μέχρι την Marianne Faithful έχουν ομολογήσει δημόσια ότι πίνουν και καμιά γραμμή και πάνε και για καμιά αποτοξίνωση. Όταν πχ ένας άλλος τραγουδισταράς χτύπησε με το κάμπριο και άφησε ανάπηρο έναν τύπο, το θέμα κουκουλώθηκε όπως-όπως μη και ταράξουμε το σύστημα συθέμελα. Ενώ ας πούμε η ίδια η Paris Hilton που δε ξέρει τι έχει, πήγε και μια φυλακή για τις οδικές παραβιάσεις.
Το αυτό και για Θάνου Κεντέρη σε αντίθεση με ομολογίες στις ΗΠΑ.
Τα αυτονόητα είναι: οι νόμοι εφαρμόζονται επιλεκτικά, τα ΜΜΕ εξαντλούνται τη διακριτικότητά τους επιλεκτικά, και η κοινή γνώμη κάνει το κορόιδο επιλεκτικά.
Για ποιο λόγο η Κατερίνα ή οποιοδήποτε άλλη φίρμα να ομολογήσει δημόσια σε μια κοινωνία που δεν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι. Ψάχνουμε για οσιομάρτυρες;
Ειδικότης του Παραρτήματός μας, αγαπητέ.

 
At 10/07/2007 03:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@passenger, gatti, toni venieri & elias:
Ν' αγιάσει ο στόμας σας! (η, εν προκειμένω, το πληκτρολόγιό σας)!

Δεν υπάρχει βρωμερότερο και πολιτικώς επικινδυνότερο φαινόμενο από τον οργανωμένο επαγγελματικό πρωταθλητισμό. Είναι το ισχυρότερο και σημαντικότερο όπλο του κάθε μορφής ολοκληρωτισμού για την αποβλάκωση και αποπροσανατολισμό των λαών.
Ο αείμνηστος ντε Κουμπερντέν, εφευρέτης του φαινομένου στο σύγχρονο κόσμο, όντας από τις αντιδραστικότερες προσωπικότητες της εποχής του, είχε πει ότι ο "αθλητισμός" θα αποστρατεύσει πολιτικώς το προλεταριάτο. Έχει δυστυχώς αποστρατεύσει, τοις πράγμασι, όλην την κοινωνία.

 
At 10/07/2007 05:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ χριστιανικο ταδε:
πού ειναι το προβλημα αν ενας καλλιτεχνης καταναλωνει ψυχοτροπες ουσιες?
Το θεμα μας ειναι ο πρωταθλητισμος και ο ρολος του κρατους που ενθαρρυνει και προτυποποιει τη ντοπα.

 
At 10/07/2007 09:17:00 μ.μ., Blogger The Torch said...

Πραγματικά απορώ: Υπήρχε κανείς που θεωρούσε ότι η Marion δεν έπαιρνε αναβολικά;
Δεν έχω καταλάβει όμως τί έπαθε τώρα και έκανε την αποκάλυψη. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;

 
At 10/07/2007 09:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ελα, τώρα, old-boy. Ποιος θα μπορούσε να σηκώσει και αυτόν το σταυρό; Γιατί, μη ξεχνιόμαστε, ακόμα και ο πρωταθλητισμός των αναβολικών σταυρό εναποθέτει στους γυμνασμένους ώμους και στα συνθετικά μπράτσα. Ολοι μας δε, κάνουμε ένα λάθος, παραβλέπουμε μία πραγματικότητα: το σύνολο του επαγγελματικού αθλητισμού είναι διαποτισμένο με αναβολικά, όχι μόνο στο στίβο. Μεταξύ μας, όλοι γνωρίζουμε πως τα παλικάρια που καταπίνουν χιλιόμετρα στο χορτάρι ή στο παρκέ είναι τόσο καθαρά, όσο η ένεση με τα συμπληρώματα που τους κάνει ο γιατρός. Αυτό, βεβαίως, μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στα καθ' ημάς, στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο ΡΟΖΕΡΙΟ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ OLD BOY?? ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ;
Αυτά και με συγχωρείς για την έξαρση. Εχεις την συμπάθεια μου. Το ίδιο και ο «δεν τρώμε κουτόχορτο», στον οποίο σε παρακαλώ όπως μεταβιβάσεις τους χαιρετισμούς μου.
«Πάμε να σας πατήσουνε στην Τριπο' μωρ' στην Τριπολιτσά»

 
At 10/07/2007 10:27:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Κι αυτό το...τα ινδάλματα του χτες είναι η σημερινή τροφή για τα λιοντάρια... θα μπορύσε να είναι ωραίο μότο για μια σειρά από ποστάκια σου».
Νik, εννοείς ότι στα ποστάκια αυτά συμπεριφέρομαι ως πεινασμένος λέων ή ότι τα ποστάκια αυτά αναδεικνύουν το φαινόμενο;
Ανώνυμε, θα μεταβιβάσω στον Κουτόχορτο τους χαιρετισμούς σου. Ελπίζω μόνο να μην μπει να διαβάσει τα σχόλια γιατί αν μπει, φοβάμαι ότι θα το φας το μπινελίκι σου :) Aπό την άλλη, αν το σκεφτείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από την Κέρκυρα ως την Τρίπολη υπάρχουν άνθρωποι που τους δίνουμε χαρά. Είμαστε υπέρ της αποκέντρωσης εμπράκτως και όχι με τα λόγια.

 
At 10/07/2007 10:38:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Θείε, όταν το θέμα έρχεται στον αθλητισμό λες παγίως μαλακίες, αλλά έχεις το ελεύθερο να λες ό,τι θες, όχι επειδή έχεις το ακαταλόγιστο, αλλά επειδή ο καθένας δικαιούται μια μεγάλη πλάνη στη ζωή του. Κι εσύ τα έχεις όλα μεγάλα, από το μυαλό ως την ψυχή και ό,τι άλλο αρχίζει από ψι :)
Gatti, ασφαλώς και η υποκρισία είναι και δική μας.
Μπαόκι, η σχέση που έχουν οι Αμερικάνοι με τον αθλητισμό είναι διαμετρικά αντίθετη με τη δική μας. It's showtime for them, είναι τρόπος ζωής και ενίοτε υπαρξιακή δικαίωση για μας.
Τέλος, ως γενική διαπίστωση στο θέμα του αντιντόπιγκ υπάρχει μια κινητικότητα τα τελευταία χρόνια, τόσο μεγάλη που π.χ. η ποδηλασία και ο στίβος έχουν υποστεί συντριπτικές ρωγμές στο οικοδόμημά τους.

 
At 10/07/2007 11:53:00 μ.μ., Blogger nik-athenian said...

Εννοώ old boy σειρά από ποστς που παρουσιάζουν περιπτώσεις από διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας όπου πρώην ήρωες γίνονται εξιλαστήρια θύματα και καταβροχθίζονται.

 
At 10/08/2007 12:44:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

και μιλώντας για επαγγελματικό αθλητισμό και ντόπες, έχει παρατηρήσει κανείς πως η σεβίλλη (για πολλούς η πιο 'φορμαρισμένη' ομάδα στην ευρώπη) από τότε που πέθανε ο 22χρονος παίκτης της, δεν έχει κερδίσει παιχνίδι;

 
At 10/08/2007 12:46:00 π.μ., Blogger Μεγαλοκοπέλα said...

Η διαφορά είναι πως τόσο η Θάνου όσο και ο συναθλητής της Κεντέρης ανήκουν στη μεγάλη κατηγορία των Ελλήνων που δεν έχουν τα κότσια να παραδεχτούν ποτέ πως έσφαλαν.

Αν δεν κάνω λάθος και για τους δύο εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο το οποίο φυσικά θα κουκουλωθεί (εδώ είναι Ελλάδα άλλωστε) αφού πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Σιγά μην τιμωρηθούν οι γιατροί του ΚΑΤ με τα ψευδή πιστοποιητικά, ο τότε Υπ. Υγείας Νικήτας Καλαμάνης που επιβεβαίωνε τα πορίσματα και πλήθος τσογλανιών - από τροχαία μέχρι αυτόπτες ψευδομάρτυρες.

Αυτό απαιτεί η εκλεπτυσιμένη συνείδηση ενός πανηλίθιου, φασιστικά διαμορφωμένου λαού που κραυγάζει ρυθμικά το όνομα των απατεώνων (όταν δεν τους ψηφίζει κι όλας)!

Πώς αλλιώς θα ζήσει τον μύθο του;

 
At 10/08/2007 07:36:00 π.μ., Blogger So_Far said...

Στα πρότυπα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.. αυτή ήταν η άποψη γνωστού αθλητίατρου το 1996 ΑΛΛΑ
το πρόβλημα ξεκινά από τους γονείς δυστυχώς και από πολύ μικρές
ηλικίες..
γιατί θέλουν τα παιδιά τους πάντα πρώτα
γιατί θέλουν για τα παιδιά τους διακρίσεις κάθε είδους και οικονομική εξασφάλιση πολλές φορές και για τους ίδιους ( είναι οι αθλιότεροι managers )
μέσα από αυτό το σύστημα θρέφονται και φαινόμενα σαν αυτά που αναφέρονται στο post

 
At 10/08/2007 01:54:00 μ.μ., Blogger basik-ly said...

@ ballocks

Και το 1-4 με την ΑΕΚ τι ήταν;

@ μεγαλοκοπέλα

Η αλητεία κυβερνά. Το είδαμε και με την απόφαση του Πανιώνιου για τα εισιτήρια στο χθεσινό ματς.

@ so_far

Χρόνια το λέω ότι η Αν. Γερμανία δεν χάθηκε αλλά καταρακύλησε στα Βαλκάνια.

 
At 10/08/2007 02:15:00 μ.μ., Blogger 0comments said...

sports and drugs and Rock 'n Roool!

 
At 10/08/2007 06:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρε συ "θείος"...εφοριακός είσαι με τόσα δώρα απο δω και απο κει ;
Επίσης σας παρακαλώ πολύ κάτω τα χέρια από το Κατερινάκι, διότι έχετε κάνει λάθος. Δεν είναι αθλήτρια. Πυρηνική φυσικός είναι.
gs

 
At 10/08/2007 08:01:00 μ.μ., Blogger holidays in the sun said...

αμα ειναι ολοι ντοπαρισμενοι τι σκατε?απο την ιδια μηδενικη βαση ξεκινανε τοτε.fair play...

 
At 10/09/2007 05:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κώστας Κεντέρης
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Campione olimpico

Ο Κώστας Κεντέρης γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1973 στην πόλη της Μυτιλήνης από τον Κεντέρη Δημήτριο και τη Χρυσούλα Κεντέρη.

Ξεκίνησε τον αθλητισμό το 1983 στον Αρίωνα Μυτιλήνης – αρχικά με το άλμα εις μήκος – αγώνισμα στο οποίο και σημειώνει τις πρώτες του επιτυχίες σε σχολικούς αγώνες.

Ο πρώτος του προπονητής ήταν ο Γρηγόρης Κοντός, ο οποίος τον προέτρεψε να αφήσει το μήκος και να ασχοληθεί με τα 200 και 400 μέτρα. Με τον κο Κοντό προπονήθηκε για 9 χρόνια. Μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσε μαζί του ήταν η πρώτη θέση σε Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στα 400 μέτρα (47.79).

Το Σεπτέμβριο του 1992 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές και ξεκίνησε να γυμνάζεται με τον Πλούταρχο Σαρασλανίδη (πρόκειται για τον άνθρωπο που οδήγησε τη Βούλα Πατουλίδου στο θρίαμβο της Βαρκελώνης το 1992). Η πρώτη του μεγάλη διάκριση με τον Σαρασλανίδη ήταν η 1η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1993 στα 400 μ. με χρόνο 45,70 που ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ.

Από την άνοιξη του 2000 μέχρι και σήμερα γυμνάζεται στην Αθήνα και ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Από το 1989 που έκανε την πρώτη Πανελλήνια νίκη του στα 400 μ. στην κατηγορία των Παίδων δεν έχει χάσει από Έλληνα αθλητή μέχρι και σήμερα στα 400μ. Είναι κάτοχος 4 Πανελλήνιων Ρεκόρ, ένα στην κατηγορία των εφήβων στα 200μ. 21.05 (1992) και τριών στην κατηγορία των ανδρών στα 400 μ. α. κλειστού στίβου με 46.73 (1994) β. ανοικτού στίβου 45.60 (1998) γ. 200μ. 19.85 (2002).

 
At 10/11/2007 03:49:00 μ.μ., Blogger Sofitaman said...

Νομίσω ότι το καλύτερο άρθρο που διάβασα για το θέμα είναι του Καρπετόπουλου στο http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=104772

Αν και διαφωνώ συχνά με τον τύπο, σε αυτό του βγάζω το καπέλο!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home