Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2007

LeBron

12 Comments:

At 6/04/2007 09:44:00 μ.μ., Blogger squarelogic said...

η χαρά του ίπτασθαι ή αλλως η περηφανια της σωματικης υπεροχής...

στο τελος του βιντεο ηταν ο εγκληματίας Βαρεχαο?

 
At 6/04/2007 09:48:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Nαι. Πρόκειται για τεράστιο καραγκιόζη.

 
At 6/04/2007 11:48:00 μ.μ., Blogger Tin Man said...

Όταν μεγαλώσει θα γίνει ένας μικρός Γκάλης.
:)

 
At 6/05/2007 01:51:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο τυπος εχει την πιο απιστευτη σωματοδομη σε ανθρωπο. Ιεροσυλια να τον συγκρινουμε με τον Τζορνταν αλλα το σωμα του τον βοηθαει να κανει περισσοτερα, αρκει να τα δουλεψει.
Ο Βαρεζαο, δεν ειναι και τοσο καραγκιοζης, απλα ψηλος και αμυαλος ειναι και χοροπηδαει σαν κριαρι.

 
At 6/05/2007 02:25:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όπως λένε και οι άθλιοι σχολιαστές στο Supersport και το σπορ+, είναι και Michael Jordan και Magic Johnson. Και εγώ προσθέτω είναι MJ στο τετράγωνο, σε ένα NBA που πλέον έχει καταντήσει βαρετό, αξίζει να ξενυχτήσεις για να δεις τον LeBron. Από τούδε υποστηρίζω Cavaliers.

ΥΓ. Αν σκεφτεί κανείς ότι όλη η μπασκετική Αμερική περιστρέφεται γύρω από αυτόν από τα 17 του και εκείνος είναι μόλις 22, κάνει τα κατορθώματά του ακόμη πιο εντυπωσιακα...King James

 
At 6/05/2007 02:26:00 π.μ., Blogger ax8os arouris said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 6/05/2007 06:54:00 π.μ., Blogger Thrass said...

Διάολε, τι μού τον θύμισες... είμαι φαν των Pistons...

Στο ματς αυτό (5ο τής σειράς εναντίον των Pistons) έβαλε 29 από τούς τελευταίους 30 τής ομάδας του...

Ο προπονητής των Pistons (Flip Saunders) πρέπει να είναι ανόητος. Σου βάζει ένας παίκτης 29 πόντους στα τελευταία λεπτά+παρατάσεις και τι κάνει το άτομο; Αντί να μαζέψει την άμυνα πάνω του, την άνοιξε διάπλατα για να μην αφήνει κάποιον άλλο ελεύθερο...

 
At 6/05/2007 02:50:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Under Control, χοροπηδάει σαν κριάρι και βουτάει σαν τον τύπο με τους χίλιους κλώνους στο Μάτριξ που έδερνε ο Κιάνου Ριβς.
Ανώνυμε, μην πιάνεις τον Τζόρνταν στο στόμα σου επί ματαίω :)
Τhrass, γενικά το ΝΒΑ μου φαίνεται αφελέστατο αμυντικά και το παιχνίδι μηδενικά πολύπλοκο. Ο τύπος της ΕΡΤ που μεταδίδει έχει άλλη άποψη βέβαια, αλλά μην ξεχνάμε ότι κι ο Λεμπρόν και οι υπόλοιποι υποκλίθηκαν το καλοκαίρι στην Εθνική. Επίσης 48 πόντους στον Παναθηναϊκό δεν έβαζε με τίποτα. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το μεγαλείο του.

 
At 6/05/2007 03:39:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@thrass, στον 6 αγώνα της σειράς που ο προπονητής έβαλε τον Prince μόνιμα πάνω του και να έρχονται συνέχεια 2ος και 3ος παίχτης για βοήθεια, ο Lebron έβγαζε συνέχεια assist για τίποντα, ο rookie των Cavs έκανε πάρτυ.
@oldboy, εγώ δεν πρόλαβα ούτε Μαραντόνα, ούτε Πελέ, ούτε Γκερτ Μιούλερ, ουτε Μάτζικ, ούτε Μπερντ και να φανταστείς ότι θυμάμαι από τον αέρινο είναι κάτι αγώνες ΝΒΑ που έδειχνε πολυυυυυυυύ παλιά η ΕΡΤ. Οπότε επιτρέψτε μου...

ΥΓ. Αυτό που θυμάμαι περισότερο από τον αέρινο είναι το Space Jam, χαχα

 
At 6/05/2007 07:53:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

To ΝΒΑ ειναι ενας εναντιον ενος. Κανενα συστημα, ουτε αμυντικο, ουτε επιθετικο, εξ' ου και τους πηραμε ανετα. Ωστοσο, δε θα ξεχασω το coast to coast του ΛεΜπρον στο τελευταιο λεπτο του αγωνα οπου σηκωθηκε σε δυσθεωρητα υψη ακομη και για το παιδι ελατηριο Αντωνακη Φωτση.
Κουραγιο Πιστονι, του χρονου.
Τους καραγκιοζηδες του ΣΣπορτ δεν τους γνωριζω αλλα και στα αμερικανικα δικτυα εχει πολυ καραγκιοζιλικι.
Παντως εκτος απο τους 48 ποντους,εδειξε και στο τελευταιο παιχνιδι οτι δεν χρειαζεται να βαζει τοσους για να κερδιζουν.
Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουν απεναντι στους πολυ ποιο εμπειρους Σπερς. Τζινομπιλι και Ομπερτο, Ντανκαν ειναι απο τους πιο εξυπνους παικτες του πρωταθληματος. Αν αρχισει να προκαλει ο Χορυ, μπορει και να καταστρεψει τους Καβς ετσι απλα, λογω απειριας.

 
At 6/06/2007 07:08:00 μ.μ., Blogger Thrass said...

Ναι, σε εμάς δεν έβαζε 48 πόντους με τίποτα, αφού στο ευρωπαϊκό/διεθνές μπάσκετ επιτρέπεται ένα ελεύθερο βήμα λιγότερο κατά το μπάσιμο... και οι αμυντικές βοήθειες εκεί είναι αρκετά υποτυπώδεις.

Το NBA είναι αρκετά αφελές σε σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δε βλέπω πώς κανείς θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό. Μόνο οι αθλητικές (physical) επιδόσεις έχουν πλάκα στο NBA, κι όταν πέφτουν κορμιά σε καμιά playoff σειρά, όπως στο Spurs-Suns φέτος. Παλιά αυτό γινόταν συχνότερα, αλλά δυστυχώς ο David Stern το έχει ξενερώσει πολύ το άθλημα.


Ανώνυμε, και τον Prince, και τον Billups, ακόμα και το Maxiell(!!) έβαλε πάνω του. Αλλά πώς να γίνει με βοήθειες τής τελευταίας στιγμής! Ο Lebron έμπαινε με τα χίλια κι οι βοήθειες ξεκινούσαν από μακριά και από στάση, δε γίνεται έτσι...

 
At 6/06/2007 07:15:00 μ.μ., Blogger Thrass said...

Ανώνυμε, ξέχασα το βασικό μου επιχείρημα :)
Το να κλείνουν μόνο το Lebron προφανώς και δε θα λειτουργούσε στο 6ο παιχνίδι, αφού οι Cavs έχουν άλλους δυο καλούς σουτέρ (βασικά ο νεαρός ο Gibson τούς προέκυψε τώρα...). Το θέμα είνια ότι αυτό έπρεπε να γίνει στο φινάλε τού 5ου παιχνιδιού, όταν ο Lebron ήταν "καυτός" κι όλοι οι συμπαίκτες του "κρύοι" (αφού δεν είχαν πάρει προσπάθειες για πολύ ώρα)!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home