Σάββατο, Μαΐου 20, 2006

Ντροπή

Ντροπή σου, ρε Πολύδωρα.
Nτροπή.

24 Comments:

At 5/20/2006 06:13:00 μ.μ., Blogger J95 said...

Ο Πολύδωρας είναι από τα άτομα που νομίζουν πως οτιδήποτε εκφέρουν σε (κατ' αυτούς) Υψηλή Γλώσσα είναι και Υψηλή Άποψη.

Τους σιχαίνομαι όσους μιλάνε έτσι.

 
At 5/20/2006 06:30:00 μ.μ., Blogger artfarted said...

Πρίν μιλήσει ο Πολύδωρας είχε μιλήσει ο Βουλγαράκης. Πριν το Βουλγαράκη μιλούσε ο Ρουσσόπουλος. Πριν κι ανάμεσα σ' αυτούς- και άλλους- μιλάει ο Κωστάκης. Αν δεν τους συναγωνιζόταν όλους ο Γιωργάκης, οι Νικολάκηδες οι Παυλάκηδες και οι Γιαννάκηδες θα πεινούσαν.

 
At 5/20/2006 07:17:00 μ.μ., Blogger mariospi said...

Συμφωνώ. Είναι γελοίος.

 
At 5/20/2006 11:13:00 μ.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

«Τα περί ντροπής (...) κλονίζουν την αξιοπιοστία και η φερεγγυότητά σας. Μη γίνεστε μονομερής συνήγορος των ψευδώς καταμηνυόντων».

Kapws etsi tha sou apadouse o kos Poludwras opws karivws apadise kai ston Alavano sti Boulh.

PS: Padws to ufos kai h glwssa thumizoun edona to post peri "logotexnikwn troll" sto blog tou Drk Angel pou kleinei me ta ekshs:

"Το λογοτεχνικό τρολ πλέκοντας με χάρη το άριστο δηλητηριώδες εγκώμιο παρασύρεται από το ίδιο του το είδωλο και ξεχνάει ένα θεμελιώδες ζήτημα:

Τη φυσική τάση της κουράδας να μένει στην επιφάνεια."

 
At 5/21/2006 10:59:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Θα σε στενοχωρήσω, αλλά τα μαφιόζικα των πακιστανών δεν είναι εφεύρεση του Πολύδωρα. Τα λένε και τα καταγγέλλουν από καιρό οι ίδιοι οι πακιστανοί και οι αλληλοκατηγορούμενες συμμορίες τους. Βλέπε επισυναπτόμενο άρθρο της ίδιας της Ελευθεροτυπίας προ μηνός, και θαύμασε τι καρυδιάς καρύδια έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα.

Φυσικά, ό,τι και να έχει συμβεί με τους πακιστανούς, το ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι για τον οποιονδήποτε, από τους αμερικανούς πράκτορες μέχρι τους πακιστανούς μαφιόζους και λαθρομετανάστες (για τους οποίους η πρώτη και κύρια παρανομία είναι ότι εισέβαλαν και βρίσκονται παρανόμως στην Ελλάδα, όχι ότι απήχθησαν (αλήθεια, έχουν νόμιμα "χαρτιά οι απαχθέντες";)) είναι πέραν πάσης αμφιβολίας.

Δηλαδή, το ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι για τους αμερικανούς, το ξέραμε. Ο Πολύδωρας μας είπε ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι και για τους... πακιστανούς! (Αλλά και αυτό δεν το ξέραμε;)


"Εμφύλιος" για τις απαγωγές

«Θέλουμε να εργαστούμε στην Ελλάδα και να διατηρήσουμε τις άριστες σχέσεις της πατρίδας μας με την Ελλάδα. Εμείς εμπιστευόμαστε την ελληνική κυβέρνηση. Εμείς εμπιστευόμαστε την πρεσβεία μας. Εμείς εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη».

Αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρονται σε επιστολή της «πακιστανικής κοινότητας» της οποίας υπογράφει ως πρόεδρος ο Μουντασάρ Αγκμπάρ, καταστηματάρχης, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον συμπατριώτη του Τζαβέτ Ασλάμ (πρόεδρος ελληνο-πακιστανικής κοινότητας) για χρηματισμό των Πακιστανών, που υποστηρίζουν πως υπήρξαν θύματα απαγωγών. Απαντώντας στην «Ε» ο Μ. Αγκμπάρ υποστηρίζει ότι «δεν υπήρξαν ποτέ απαγωγές Πακιστανών. Οι συμπατριώτες μας παρασύρθηκαν από τον Τζαβέτ που τους υποσχέθηκε χρήματα. Εμείς δεν συμμετέχουμε στα σκοτεινά παιχνίδια του Τζαβέτ, δουλεύουμε σκληρά για να ζήσουμε, εκτός από τον Τζαβέτ που δεν δούλεψε ποτέ. Ας μας πει πού βρίσκει τόσα λεφτά που βγάζει. Ο Τζαβέτ είναι γνωστός στην πακιστανική κοινότητα για τις παράνομες δραστηριότητές του ως δουλέμπορος· αρκετοί συμπατριώτες μας βρίσκονται φυλακή για χάρη του. Υποχρεώνει άλλους συμπατριώτες μας να υποβάλλουν μηνύσεις για εργατικά ατυχήματα και να μοιραστούν τα χρήματα μαζί του. Το ίδιο κάνει και με την υπόθεση των απαγωγών. Υποσχέθηκε στους Πακιστανούς ότι θα πάρουν 100.000 ευρώ αυτοί και άλλα τόσα σκοπεύει να κρατήσει ο ίδιος».

Γ. ΔΑΜΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/04/2006

 
At 5/21/2006 12:35:00 μ.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

@ anonymous:

Diladi an katalavainw kala apo auto pou les anonyme, pseudes to porisma tou eisaggelea Prwtodikwn Degaith edw:

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%D0%E1%EA%E9%F3%F4%E1%ED%EF%DF&a=&id=30184828

Isws na einai ki etsi...

 
At 5/21/2006 05:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω μαλακίες.
Κανείς δεν είπε ότι δε μπορούμε και δεν είμαστε - στο μέτρο των δυνατοτήτων μας - μια χώρα η οποία υποδέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες ξεριζωμένους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιβιώνουν. Άλλοι μένουν εδώ και άλλοι φεύγουν.
Απο την άλλη πάλι, δε καταλαβαίνω απο που και ως που η ΕΥΠ δε νομιμοποιείται να ελέγχει όσους θεωρεί οτι πρέπει να ελέγξει.
Θα μου πείτε ότι "τους απήγαγε".
Σιγά τον πολυέλαιο. Και τι θέλατε να κάνει η ΕΥΠ να βάλει αγγελία στις εφημερίδες : "Οι αξιότιμοι κύριοι τάδε και τάδε απο το Πακιστάν, παράκαλούνται να προσέλθουν στην ΕΥΠ σε ώρες γραφείου 9-5" (!).
Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ και ως φαίνεται μια χαρά τη κάνει.
Και ο Βουλγαράκης καλά έκανε και το έπαιζε τρελός και ο Πολύδωρας μια χαρά πουλάει τρέλα και αυτός.
Απλά απομένει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ΕΥΠ ή όχι. Αν δε τη θέλουμε και εγώ μαζί σας. Αν τη θέλουμε όμως έτσι δουλεύει το σύστημα και όσο πιο γρήγορα το αποδεχθούμε τόσο καλύτερα.
Και στο κάτω - κάτω της γραφής η ΕΥΠ έψαξε - με τις δικές της μεθόδους - ένα κύκλωμα Πακιστανών εντός του οποίου υπήρχαν και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένος είχαν σχέση με το κτύπημα του Λονδίνου.
Βλέπετε τίποτε κακό σε αυτό ;
Μήπως θα προτιμούσατε - για να μη θιγούν και καλά τα δημοκρατικά μας αισθήματα - να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Αθήνα ;
Και ας μην αρχίσουμε πάλι το γνωστό παραμύθι για τη βία που γεννά βία και οι μαλάκες οι αμερικανοί και οι άγγλοι που τα έκαναν σκατά. Είναι γνωστά αυτά.
Τους "μάζεψαν" και τους "πίεσαν" να πουν ότι ξέρουν. Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήξεραν αφέθηκαν ελεύθεροι.
Μπορεί αύριο να χρειαστεί να τους μαζέψουν ξανά. Να τους μαζέψουν. Εγώ μέσα είμαι.
Δηλαδή εσείς τι ακριβώς προτείνετε γιατί δεν έχω καταλάβει ;
Και όσο για το Πακιστάν συγκεκριμένα απλά να θυμήσω ότι οι πακιστανικές αρχές κρατούσαν επι τρία έτη χωρίς δίκη και κυρίως χωρίς να έχουν απαγγείλει κατηγορίας πέντε Έλληνες ναυτικούς, τους οποίους πήγε και έφερε πίσω ο Μολυβιάτης.
GeorgeS.

 
At 5/21/2006 09:25:00 μ.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

@ GeorgeS:

- oi mustikes upiresies den einai mustikes gia na lene kai na kanoun O,TI theloun kai OPWS theloun.
- oi mustikes upiresies den einai uperanw twn nomwn kai tou sudagmatos, ektos ki an anaferomaste se mustikes upiresies allou tupou kathestwtikuiwn taksewn.
- "apagwgi" = "elegxos"?? "ksulodarmos" = "elegxos"?? "elegxos" Ellhna =/= "elegxos" Pakistanou??
- to "thelete mustikes upiresies nai h'oxi" - an "nai", mi milate gia tis praktikes tous, einai o orismos tou pseutodilimmatos. no comment.
- oi kk upourgoi Dhm. Taksews exoun tin politiki euthuni twn en logw ellinikwn upiresiwn kai gi autes ofeiloun na dwsoun logo. Den einai sto apurovlito. Elegxodai KAI autoi apo tous nomous ektos ki an tous exoun opws fainetai grammenous sta palaiotera twn upodimatwn tous...
- den kserw an ola auta tha eksakolouthouses na ta thewreis "malakies" an sth thesh twn Pakistanwn itan Ellhnes. O parallhlismos me tin upothesi twn ellinwn nautikwn einai mallon atuxis afou deixnei eite oti vriskeis tin praktikh auth "koinh kai logikh" - opote eimaste se allo mhkos kumatos - eite oti efoson to ekanan oi Pakistanoi me Ellhnes, nomimopoieitai kai to aditheto - eimaste "patsi", logiki tis mh-logikhs dhladh.
Filika.

 
At 5/22/2006 01:07:00 π.μ., Blogger mariospi said...

Old Boy, περισσότερο από ντροπή, είναι στρεψοδικία...

@ GeorgeS:
Πολύ σπάνιο πράγμα η κοινή λογική. Και πόσες επιπλοκές, αλήθεια, δημιουργούνται στο κεφάλι αυτών που ονομάζουν «κοινή» τη δική τους, ολόδική τους «λογική»...

 
At 5/22/2006 02:22:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εντάξει παιδιά μη βαράτε όλοι μαζί. Ένας, ένας.
Να ελέγχονται και μάλιστα αυστηρότατα οι εθνικές υπηρεσίες. Και εγώ μαζί σας.
Επίσης είμαι μαζί σας όταν βάζετε το ζήτημα Πακιστανός ή Έλληνας και δε το εκλαμβάνω το σχετικό σχόλιο ως υπονοούμενο ότι είμαι ρατσιστής, διότι δεν είμαι.
Όσον αφορά το μάθημα περί κοινής λογικής, αναρωτιέμαι, για ποιά ακριβώς κοινή λογική μιλάμε.
Ο κουμπαράς δηλαδή που ακριβώς είναι ;
Μήπως είναι στο ότι όλοι αδέλφια είμαστε και όποιος πειράξει τους πακιστανούς θα τον κάνουμε νταντά;
Μήπως είναι στο ότι δε πάνε να κόψουν το λαιμό τους οι πακιστανοί και η ΕΥΠ, αρκεί να μη μας πειράζουν το σύνταγμα ;
Μήπως, είναι στην αριστερή στροφή που την πήραμε λίγο απότομα και μας ζάλισε ;
Εν τέλει τι ακριβώς νομίζουμε ότι κάνει μια μυστική υπηρεσία ; Υποψιαζόμαστε κάτι ; Ξέρουμε μήπως κάτι ;
Διαβάζοντας τα σχόλια σας, βλέπω ότι μιλάτε για μια κοινωνία star trek, στην οποία έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και απλά ταξιδεύουμε στο υπερπέραν αναζητώντας άλλους πολιτισμούς και γνώσεις, για να βελτιωθούμε ως είδος.
Δε λέω ωραία είναι η φάση και πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Μάλλον είναι λιγάκι πιο μπερδεμένα και σε κάθε περίπτωση οι κοινωνίες τύπου startrek μάλλον (κακώς) δεν υπάρχουν, παρα μόνο σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Το θέμα είναι αν χρειαζόμαστε ως χώρα μια μυστική υπηρεσία. Αν δε τη χρειαζόμαστε κανένα πρόβλημα.
Αν όμως τη χρειαζόμαστε, πως ακριβώς τη φανταζόμαστε ;
Πιστεύετε στα αλήθεια ότι στη πραγματικότητα οι μυστικές υπηρεσίες κινούνται εντός των ορίων του Συντάγματος ;
Ή μήπως πιστεύετε ότι επειδή δεν πρέπει κανένας να είναι υπεράνω του νόμου, έτσι παίζετε το παιχνίδι ;
Δε θέλω να δημιουργώ ψευτοδιλλήματα, αλλά το πρόβλημα είτε με κράζετε είτε όχι, παραμένει.
Ποιός το έκανε το αμπέλι ξέφραγο ; Η ΕΥΠ ; Ή μήπως πιστεύετε ότι επειδή τώρα της έβαλαν απο το πλάι έναν Εισαγγελέα αυτός θα λύσει το πρόβλημα.
Θυμάμαι τον Ξηρό να τον έχουν χωμένο κάτι μήνες και ο Διώτης να είναι στο προσκέφαλο του ως άλλη αποκλειστική νοσοκόμα χωρίς να του έχουν απαγγείλει κατηγορίες.
Τότε πειραχτήκατε ;
Μάλλον θα θεωρείτε τη κράτηση του παράνομη και τον Διώτη εκτεθειμένο ανεπανόρθωτα στα μάτια του Ελληνικού λαού γιατί καταπάτησε το Σύνταγμα .
Κατά τη γνώμη σας θα έπρεπε ο Ξηρός να απελευθερωθεί παρ΄αυτά και μετά να μαλώσουμε τον κακό Διώτη που τον κρατούσε παράνομα.
Είμαστε σοβαροί ή να βάλω τις φωνές ;
Δηλαδή τι ακριβώς συζητάμε εδώ ;
Ότι κακώς συνελήφθει η 17 Νοέμβρη και κανονικά θα έπρεπε να είναι ελεύθερη να συνεχίσει το θεάριστο έργο της, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα καταπατήσουμε το Σύνταγμα ;
Λέει πουθενά το Σύνταγμα ότι ο κάθε παλαβός πρέπει να είναι ελεύθερος να κλείνει σπίτια ;
Εσάς προφανώς σας ενοχλεί οι μηχανισμοί που αναπτύσσονται για να ξεχωρίσουμε τους παλαβούς απο τους άλλους.
Οι μηχανισμοί αυτοί όμως είναι τα συνεπακόλουθα μιας ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής εκ μέρους της χώρας μας.
Το ξέφραγο αμπέλι δεν είναι η ΕΥΠ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο διακινούνται εντός και εκτός συνόρων οι διάφοροι "πακιστανοί" .
Όταν συλλαμβάνονται δουλέμποροι και μετά απο λίγο κυκλοφορούν ελεύθεροι για να συνεχίσουν το θεάριστο έργο τους δεν μας ενοχλεί.
Όταν κυκλοφορούν ελεύθεροι έμποροι ναρκωτικών και πάλι δε μας χαλάει.
Μόνο να μη πηδήξει κανάς κολλητός μας απο κανά μπαλκόνι γιατί δεν έχει τη δόση του, τότε θα μας χαλάσει η φάση.
Δεν είναι μόνο η ΕΥΠ που κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος. Όλοι μας κινούμεθα εκτός και νομίζω ότι παίζουμε θέατρο όταν σκίζουμε τα ρούχα μας γιατί πείραξαν τους πακιστανούς.
Θα συμφωνήσω με τον marios-p : "Πολύ σπάνιο πράγμα η κοινή λογική. Και πόσες επιπλοκές, αλήθεια, δημιουργούνται στο κεφάλι αυτών που ονομάζουν «κοινή» τη δική τους, ολόδική τους «λογική»..."
Με άλλα λόγια "δύο πήχες απο το κώλο μας και ας είναι όπου θέλει".
GeorgeS.

 
At 5/22/2006 03:49:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

GeorgeS λες:
«Θα μου πείτε ότι "τους απήγαγε".
Σιγά τον πολυέλαιο. Και τι θέλατε να κάνει η ΕΥΠ να βάλει αγγελία στις εφημερίδες : "Οι αξιότιμοι κύριοι τάδε και τάδε απο το Πακιστάν, παράκαλούνται να προσέλθουν στην ΕΥΠ σε ώρες γραφείου 9-5" (!)».

Αντιγράφω από το άρθρο της Ελευθεροτυπίας που επεσήμανε ο «Σκιές μιλάν»:
«Από την προκαταρκτική εξέταση, που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ν. Δεγαΐτης, προέκυψε ότι:

*Πράγματι ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Αθήνα και τα Ιωάννινα περισσότεροι από 10 Πακιστανοί με ανάμιξη φορέων κρατικών υπηρεσιών (δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για αστυνομικές αρχές, μυστικές υπηρεσίες), στο πλαίσιο της ευρείας επιχείρησης ελέγχου αλλοδαπών που έγινε από την Αστυνομία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2005, αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής ελέγχθησαν, ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, 5.432 αλλοδαποί, εκ των οποίων 2.172 προσήχθησαν στην Αστυνομία για εξέταση και 1.221 συνελήφθησαν. Από τους συλληφθέντες οι 283 ήταν Πακιστανοί (τον Ιούλιο του 2005 συνελήφθησαν 117 Πακιστανοί και τον Αύγουστο 166) και από αυτούς οι 6 τελικώς απελάθηκαν».

Ό,τι έκαναν λοιπόν για τους 5.432 να έκαναν και για τους 10 Πακιστανούς.

 
At 5/22/2006 04:14:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

GeorgeS, δεν βλέπω πουθενά να σχολιάζεις την καταγγελθείσα εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν παίζει κανένα ρόλο στην αξιολόγησή σου;
Αnonymous, οι απαχθέντες είτε έχουν είτε δεν έχουν νόμιμα χαρτιά, δεν παύουν να έχουν ατομικά δικαιώματα.
Και εν κατακλείδι Anonymous και GeorgeS, είτε υπάρχουν μαφιόζικες συμμορίες ανάμεσα στους Πακιστανούς είτε όχι, το ποστ μου έχει την εξής έννοια:
Όταν σε υπάρχουν έντονες ενδείξεις ότι ξένοι πράκτορες συμμετείχαν πρωταγωνιστικά σε απαγωγή ανθρώπων, όταν ως Κυβέρνηση έχεις βγει και μιλάς για φάρσες και προβοκάτσιες, όταν η δικαιοσύνη σε διαψεύδει λέγοντας ότι κάτι τρέχει και ασκείται ποινική δίωξη, είναι τουλάχιστον ντροπή, αντί να βάλεις την ουρά στα σκέλια, να μιλάς με ύφος χιλίων καρδιναλίων για «εθνικά σπορ».
Δεν μιλάμε λοιπόν για Σταρ Τρεκ, αλλά για ένα Ποντίκι που Βρυχάται και μάλιστα επί των μυρμηγκιών, γιατί στις γάτες και τους σκύλους δεν το παίρνει να κάνει κόλπα, ούτε καν για το θεαθήναι.

 
At 5/22/2006 03:42:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον old-boy: Το πρόβλημα δεν είναι το τι κάναν ή δεν κάναν οι μυστικές υπηρεσίες (οι οποίες λειτουργούν για λογαριασμό δημοκρατικού κράτους, άρα και πρέπει να λειτουργούν εντός της νομιμότητας, αλλά αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση). Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η μία από τις τρεις εξουσίες (η δικαστική) λέει με σιγουριά ότι κάτι έγινε, μια άλλη από τις τρεις εξουσίες (η εκτελεστική) βγαίνει και σερβίρει παραμύθια με φίδια και δράκους.
*Αυτός* είναι λόγος ντροπής!

 
At 5/22/2006 06:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ρωτά ο old-boy, γιατί αυτό που έγινε με τους χιλιάδες πακιστανούς, δεν έγινε και με τους δέκα.
Προφανώς διότι οι διωκτικές αρχές είχαν βαρεθεί να ψάχνουν πακιστανούς με το παλιό στυλ και είπαν να αλλάξουν λίγο το στυλ έτσι για ποικιλλία.
Γιατί άραγε να μάντρωσαν μόνο δέκα απο τους 5.000 και βάλε πακιστανούς old-boy;
Ακόμη και τρόπος με τον οποίο τους μάντρωσαν, ο οποίος και αποτελεί εδώ και μέρες αντικείμενο συζήτησης μεταξύ μας, μάλλον θα πρέπει να μας βάλει και σε κάποιες δεύτερες σκέψεις μετά τις πρώτες σκέψεις του κατα πόσο μπορούν να κάνουν ότι κάνουν και με το τρόπο που το κάνουν οι κύριοι της ΕΥΠ.
Αλλά φαντάζομαι ότι αποδίδεις το μαφιόζικο στυλ της συγκέντρωσης αυτών των δέκα πακιστανών στην εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών.
Για το λόγο αυτό άλλωστε κάνεις λόγο περί ποντικιών, γατιών και σκύλων.
Φαντάζεσαι δηλαδή ότι αν η CIA ή οι άγγλοι γούσταραν να μαζέψουν αυτούς τους δέκα ή και άλλους εκατόν δέκα, εμείς θα το παίρναμε χαμπάρι;
όμως γιατί αυτούς τους δέκα μόνο ; Γιατί ;
Επίσης αναφέρεστε και στο τρόπο με τον οποίο χειρίσθηκε η κυβέρνηση το ζήτημα.
Αλλά το πρόβλημα που θίγεται δεν είναι πολιτικό, αλλά επικοινωνιακό.
Διότι σε πολιτικό επίπεδο το ερώτημα που μπαίνει είναι το κατά πόσο νομιμοποιείται μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση να διατάζει τη σύλληψη προσώπων που πιστεύει ότι εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Επικοινωνιακά έγινε η πατάτα, διότι ο Βουλγαράκης το έπαιξε τρελός, μάλλον γιατί πίστευε ότι αυτό ήταν το σωστό για μια επιχειρήση τέτοιας μορφής.
Αν είχε βγει και είχε πει : "Μάλιστα κύριοι. Η ΕΥΠ έλαβε την έντολη να διερευνήσει πληροφορίες για την εμπλοκή πακιστάνων που βρίσκονται στη χώρα σε τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη". Τι θα γίνονταν ;
Θα τον κάναμε νταντά ;
Μάλλον τίποτε δεν θα γίνονταν και σήμερα δεν θα συζητήσουμε τέτοια θέματα.
GeorgeS.

 
At 5/22/2006 07:47:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Αλλά το πρόβλημα που θίγεται δεν είναι πολιτικό, αλλά επικοινωνιακό».
Είναι και επικοινωνιακό, αλλά αυτός ο θρασυδειλισμός είναι κατ΄ εξοχήν πολιτικό θέμα.

«Διότι σε πολιτικό επίπεδο το ερώτημα που μπαίνει είναι το κατά πόσο νομιμοποιείται μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση να διατάζει τη σύλληψη προσώπων που πιστεύει ότι εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες».
Όχι βέβαια. Το ερώτημα είναι κατά πόσο νομιμοποιείται να τους συλλαμβάνει και να τους απαγάγει παρανόμως.

«όμως γιατί αυτούς τους δέκα μόνο ; Γιατί ;»
Υπονοείς επειδή ήταν ένοχοι; Αφέθηκαν ελεύθεροι. Επειδή ήταν πιο ύποπτοι από τους υπολοίπους λοιπόν; Και τι σημαίνει αυτό; Όσο περισσότερο ύποπτος είσαι, τόσα λιγότερα δικαιώματα έχεις;

 
At 5/22/2006 10:02:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Old-boy,
Τι γνώμη έχεις για τη δημοκρατία στην Ελλάδα ;
Είμαστε οκ ; Το παλεύουμε ; Ή δεν έχουμε δημοκρατία ;
Επίσης, ποιά είναι η γνώμη σου για τη τρομοκρατία ;
GeorgeS.

 
At 5/23/2006 03:49:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Μόνο στα καλλιστεία κάνουν τέτοιες ερωτήσεις :)))

 
At 5/23/2006 04:25:00 μ.μ., Blogger οι σκιές μιλάν said...

@ old boy

:-PPPPPPPPP

 
At 5/23/2006 04:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Το φαντάστικα.
GeorgeS.

 
At 7/19/2006 05:32:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

 
At 7/22/2006 09:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

 
At 2/15/2007 10:27:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! http://www.cheap-international-phone-calls-4.info/Property_and_casualty_insurance_definitions.html Renault mais emergency management training walt whitman gay Penis grown on arm gay friendly Post operative transexual

 
At 3/03/2007 12:24:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Very cool design! Useful information. Go on! louisiana tech women's basketball forum Mike sullivan hockey school Quitting smoking greeting card

 
At 4/24/2007 07:42:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Enjoyed a lot! » » »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home