Πέμπτη, Μαΐου 18, 2006

Ειδήσεις

- Δικαστικά νέα.
Aπερρίφθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο η αίτηση της Ξανθής Μαγουλά, μέλους χριστιανικής οργάνωσης, με την οποία ζητούσε την έκδοση προσωρινής διαταγής για την απαγόρευση της προβολής της κινηματογραφικής ταινίας Κώδικας Ντα Βίντσι. Η αίτηση για την προσωρινή διαταγή συζητήθηκε την Τετάρτη, παρουσία μελών χριστιανικών οργανώσεων και παλαιοημερολογιτών κληρικών. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου, μέλη χριστινιακών οργανώσεων που είχαν συγκεντρωθεί σήμερα το πρωί στα δικαστήρια, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους έξω από κινηματογράφους που έχουν προγραμματίσει την προβολή της ταινίας.
Απερρίφθη επίσης η αίτηση της Καστανής Σαγονά, μέλους της οργάνωσης «ODEON CINEΦΙΛΟΙ», με την οποία ζητούσε την έκδοση προσωρινής διαταγής για την απαγόρευση τελέσεως την προσεχή Κυριακή της Θείας Λειτουργίας σε όλους τους ναούς της χώρας. Η αίτηση για την προσωρινή διαταγή συζητήθηκε την Τετάρτη, παρουσία σινεφίλ και παλαιοκουλτουριάρηδων κριτικών. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου, σινεφίλ που είχαν συγκεντρωθεί σήμερα το πρωί στα δικαστήρια, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους την Κυριακή έξω από εκκλησίες που έχουν προγραμματίσει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.
- Ναυτιλιακά νέα.
Απελευθερώθηκαν τα ναύλα.
Εκτός από τα ναύλα, ένεκα της αποτόμου ανόδου της θερμοκρασίας και του συνακόλουθου «Flesh - Parade» από εκατομμύρια θηλυκά που πέταξαν από πάνω τους τα χειμωνιάτικα, απελευθερώθηκε από τη χειμερία νάρκη της και η καύλα.
- Αθλητικά νέα.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό από την Καλλιθέα ο Σιλά.
Επίσης η διοίκηση της ΠΑΕ, στην προσπάθεια της να επιλέγει πλέον τους παίκτες που θα έχει στις τάξεις της Μονής της με πρωταρχικά -αν όχι και αποκλειστικά- κριτήρια την Πειθαρχία και την Υπακοή, έχει κάνει κρούση τόσο στον Σίλα (τον εικονιζόμενο ανωτέρω Αλμπίνο αυτομαστιγωνόμενο μοναχό της Opus Dei), όσο και στη Λάσι (την εικονιζόμενη κάτωθι δημοφιλέστατη σκυλίτσα).

9 Comments:

At 5/18/2006 07:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σχετικά με τα ναυτιλιακά νέα θα ήθελα να παρατηρήσω ότι και το χειμώνα η καύλα δε κλείνει μάτι. Λαγοκοιμάται.
GeorgeS.

 
At 5/18/2006 07:29:00 μ.μ., Blogger averel said...

Θα σας προτιμω και στο μελλον για την ενημερωση μου, αλλα δεν εχετε blogoνεα. Αυτο κυριε Ευαγγελατο μου πρεπει να το προσθεσετε στο δελτιο σας.

 
At 5/18/2006 07:56:00 μ.μ., Blogger des said...

γι'αυτό με τα νάυλα..ρώτα και (μας) τους νησιώτες..σίγουρα πάντως δεν μας προκάλεσε κ...(μάλλον το αντίθετο)

 
At 5/18/2006 08:18:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αίσχος!

Να απαγορευτεί η προβολή του Κώδικα Ντα Βίτσι και στη θέση του να προβληθεί ο Κώδικας Ντα Βίτσια (ή ανάλογης θεματολογίας έργο).

Επίσης να μην επιτραπεί η εμφάνιση των Lordi στη Eurovision γιατί είναι διάολοι. Το ίδιο ισχύει και για την Βίσση που είναι 60 χρονών βρυκόλακας!

 
At 5/19/2006 06:04:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Mcfly, μόνο στις εκκλησίες-multiplex.
Averel, έχεις δίκιο, θα βάλω ειδική ενότητα στο δελτίο με τίτλο «Bitchiness».
Dilated, σημασία έχει πόσο νιώθεις. Ο Νοσφεράτου δηλαδή τα δείχνει τα χρόνια του;
GeorgeS, ας πούμε τότε ότι είναι σε λαγουδίσια νάρκη.
Ι Αdespoti, εσύ φταίς που μένεις σε νησί. Έλα να μείνεις στην Αθήνα να πληρώνεις τα διόδια της Αττικής Οδού που είναι φτηνά :)

 
At 5/20/2006 12:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ελπίζω οι πιστοί του Τάγματος του Παραλόγου τουλάχιστον να μη καταδίκαζαν λίγους μήνες πριν τις αντιδράσεις των μουσουλμάνων απέναντι στα σκίτσα του Μωάμεθ. Προσωπικά μ' ενοχλούν οι αντιδράσεις και στις δύο περιπτώσεις αλλά είναι λίγο αστείο να ακούς αυτόν που το Φλεβάρη σου μιλούσε για την ελευθερία του Τύπου, τη Δημοκρατία στην Ευρώπη κλπ τώρα να σου λέει ότι πηγαίνοντας σινεμά μετέχεις σε μια παγκόσμια συνομωσία..

 
At 6/08/2006 10:00:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

 
At 2/21/2007 10:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Best regards from NY! Car seat cover companies in hawaii Slot machines toy Inhome security systems Cruise gambling sterling

 
At 3/05/2007 01:37:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home