Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2006

H VODAFONE σας ενημερώνει

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Η Vodafone με σκοπό την πλήρη ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας παραθέτει τη θέση της γύρω από τη σοβαρή υπόθεση των υποκλοπών, που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.
H Vodafone δηλώνει ότι ο συνολικός τρόπος αντιμετώπισης εκ μέρους της από την πρώτη στιγμή του ζητήματος αυτού, υπήρξε στάση ευθύνης και αποτελεί πράξη εμπιστοσύνης προς την Πολιτεία· τόσο την Ελληνική όσο και την Αμερικάνικη.
Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη λογισμικού διενέργειας υποκλοπών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στα συστήματα λογισμικού της Vodafone, προχωρήσαμε άμεσα στην απομάκρυνσή του, όπως είχαμε υποχρέωση από το νόμο (του ισχυροτέρου) και ενημερώσαμε πρώτα την Μητέρα Εταιρία και μετά από δυο - τρεις μέρες την Πολιτεία και τη Δικαιοσύνη.
Η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης που ακολούθησε η Δικαιοσύνη είναι μυστική και απόρρητη και ως τέτοια την αντιμετώπισε η εταιρία μας. Η εταιρία μας άλλωστε ως φορέας της Οικονομικής Εξουσίας σέβεται την αρχή της διάκρισης των εξουσιών (Νομοθετική - Εκτελεστική - Δικαστική - Οικονομική).
Επισημαίνουμε ότι ο προμηθευτής του λογισμικού είναι η γνωστή στο ευρύ κοινό Εricsson, μια εταιρία διεθνούς φήμης, που προμηθεύει τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών του κόσμου, καθώς και την Εθνική Αγγλίας στο ποδόσφαιρο (με προπονητή - όχι με λογισμικό). Η Εricsson μας διαβεβαίωσε, ότι το άγνωστο λογισμικό υποκλοπών που είχε εντοπισθεί, ήταν ξένο προς τη λειτουργία των συστημάτων που μας είχε προμηθεύσει. Άρα, όπως είναι προφανές, ούτε η Ericsson έχει την παραμικρή ευθύνη ούτε η Vodafone. Tην ευθύνη φέρουν οι υποκλοπείς και μόνον. Μέρος της ευθύνης, πάντως, θα μπορούσε να αποδοθεί και στο υψηλό κόστος εργασίας στην Ελλάδα που αποτελεί τροχοπέδη για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Η Vodafone αποθήκευσε πλήρη αντίγραφα του άγνωστου αυτού λογισμικού υποκλοπών. Τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση της Μαμάς Εταιρίας, της CIA, της ΕΥΠ, της Ελληνικής και της Αμερικάνικης Πολιτείας. Μετά από αμοιβαίους εκβιασμούς, υποχωρήσεις και αγοραπωλησίες, Ελληνική και Αμερικάνικη Πολιτεία ήρθαν σε συμβιβασμό. Η ακριβής εικόνα του τηλεπικοινωνιακού δικτύου πριν την αφαίρεση του παράνομου λογισμικού, έχει αποτυπωθεί πλήρως σε μαγνητικά μέσα και θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ένθετα DVD στην «Χώρα» και στην «Traffic». Θα τα προλογίζει ο Γιώργος Τράγκας και ο Stelios Γιαννακόπουλος. Στα extras κάθε DVD θα υπάρχει η τελετή παρασημοφόρησης του Γιώργου Κορωνιά από τον Γιώργο Βουλγαράκη.
Αυτή η στάση της Vodafone υπαγορεύθηκε από την κοινή επιχειρηματική λογική, τους κανόνες της εταιρίας και πρωτίστως από το σεβασμό στο καπιταλιστικό μας σύστημα. Κάθε άλλη στάση που θα διατηρούσε, εν γνώσει της εταιρίας, σε λειτουργία το σύστημα υποκλοπών, θα οδηγούσε αναπόφευκτα στον εντοπισμό των υποκλοπέων. Θα έθετε σε κίνδυνο και θα έπληττε τα δικαιώματα των έντεκα και πλέον εκατομμυρίων Ελλήνων και μεταναστών που ζουν στη χώρα, καθώς οι ΗΠΑ μπορούν να ανεχτούν μισόλογα και υπονοούμενα, δεν θα μπορούσαν όμως ποτέ να ανεχτούν σύλληψη των πρακτόρων τους.
Η Vodafone με πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της υπόθεσης αυτής και της σημασίας της, είναι και παραμένει πάντοτε στη διάθεση των Αρχών και της Δικαιοσύνης, προκειμένου να διερευνηθεί το μείζον αυτό ζήτημα.
Η Vodafone δηλώνει την πεποίθησή της ότι αυτή την φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.
Μέχρι τότε όμως, η Vodafone πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν βήματα προς την κατάργηση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, όχι μόνο στον τραπεζικό, αλλά και σε άλλους κρίσιμους τομείς της εθνικής μας οικονομίας.

8 Comments:

At 2/08/2006 07:30:00 μ.μ., Blogger heba said...

Χαχαχα!

 
At 2/09/2006 03:40:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τι γελάς, μωρή συ!
Πάντως, για να σοβαρευθούμε, ο Κορωνιάς θα μπορούσε να με κάμει κομμουνιστή!

 
At 2/09/2006 09:57:00 π.μ., Blogger alombar42 said...

Κάθε άλλη στάση που θα διατηρούσε, εν γνώσει της εταιρίας, σε λειτουργία το σύστημα υποκλοπών, θα οδηγούσε αναπόφευκτα στον εντοπισμό των υποκλοπέων

Δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και δυστυχώς το γνωρίζουν μόνο οι ασχολούμενοι με την ασφάλεια των δικτύων.
Το ευρύ κοινό θα πει μπράβο για την άμεση διακοπή.
Περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια (όχι τόσο από εσένα, όσο από τη ΒονταΦον).
Μετά ίσως αρχίσω να γράφω τρόπους για να πάρει κανείς πιστοποιήσεις τύπου BS7799.

 
At 2/09/2006 10:40:00 π.μ., Blogger heba said...

Aγαπητέ Alombar42, νομίζω πως έχουμε γίνει όλοι "ειδικοί" πλέον,(αν και νομίζω άσχετα με τις γνώσεις μας κοινός νους χρειάζεται) για να πιστεύουμε πως η άμεση διακοπή πάει με το "μπράβο".:)
Θείε! Μπορώ που και που να χαχανίζω,ειδικά με τόσο απολαυστικά κείμενα και να μην είμαι σοβαρή!Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αντελήφθην το νόημα του κειμένου.Μπορείς να είσαι ήσυχος!:))

 
At 2/09/2006 10:47:00 π.μ., Blogger spithas said...

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν σε αυτήν την ιστορία να μην είναι μπλεγμένος με κάποιο τρόπο ο χαμαιλέων, αρχιπράκτορας των 5 ηπείρων και ηγέτης της ομαδάρας που κατατρόπωσε ως γνωστόν την ομάδα του Πελε στον τελικό του Διηπειρωτικού και κάθε χρόνο διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στας Ευρώπας, Ρόκκο-Κρόκους? Ο κύριος υπεύθυνος του "εκσυγχρονισμού" του ΟΤΕ την προηγούμενη δεκαετία και άρα υπεύθυνος για το πόσο πίσω είμαστε στις τηλεπικοινωνίες σαν χώρα αυτή τη στιγμή (Και είμαστε έτη φωτός πίσω, είναι γεγονός)!
Πάντως του αναγνωρίζω ότι απ'όσες θύελλες κι αν πέρασε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του (και πέρασε λίγες σε σχέση με αυτά που έχει κάνει) βγαίνει πάντα όχι μόνο ζωντανός, αλλά έχοντας και το πάνω χέρι κάθε φορά!

Old Boy για μια ακόμη φορά κατέθεσες τα διαπιστευτήρια σου με αυτό το post (όπως και με ένα παλιότερο για τη ΦΑΓΕ τότε, τα μουχλιασμένα γιαούρτια και την ευθύνη του "ηγέτη"). Αυτές οι "ξένες δημοσιεύσεις" τους, οι ανακοινώσεις τους και τα δελτία τύπου των μεγάλων επιχειρηματικών "οργανισμών" ξυπνάνε πραγματικά τον Αττίλα μέσα σου, ρε γαμώτο! Φωτιά και τσεκούρι, όχι μόνο στον ΣΕΒ αλλά και σε όλους τους CEOs (τα βασιλικότερα του βασιλέως τσουτσέκια των βιομηχάνων) και όλους τους παρατρεχάμενους τους(αυτοί είναι βασιλικότεροι των βασιλικοτέρων του βασιλέως ή απλά βασιλικότατοι)!

 
At 2/09/2006 05:24:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Σπίθα, την τελευταία μισή ώρα διαβάζω το σχόλιο σου προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω ποιόν υπονοείς, αλλά δεν τα κατάφερα. Δηλώνω αδυναμία και σηκώνω τα χέρια ψηλά.

 
At 2/10/2006 02:46:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Το δυστυχημα είναι ότι πιάστηκαν οι πολιτικοί στην παγίδα της άγνοιάς τους περί τα ηλεκτρονικά. Από τώρα και στο εξής, καλό θα είναι να εξετάζονται οι υποψήφιοι βουλευτές στο κατά πόσο σκαμπάζουν έστω και λιγουλάκι από σύγχρονη τεχνολογία.
Για να μη πιάνονται στον υπνο, λέω τώρα.. 11 μήνες ύπνος βαρύς κι ασήκωτος πάει πολύ, δε νομίζεις;
(φοβερή πλάκα στα παράθυρα.. ρεζιλίκι!)

 
At 4/26/2007 06:34:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Camera sale surveillance Kia columbus http://www.celexa-1.info Certification management project0a United states propecia no prescription needed bextra cheap Telephone answering service ma Computer program list mostly sorted sort http://www.dietpill9.info vegas hotels

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home