Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2006

Ο Έμερσον και το Άλογο

Το παιδί του λαού και δεινός πολέμιος των μεγαλοεπιχειρηματιών Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε στο «ΦΩΣ» ότι η ΑΕΚ «πρέπει να φύγει από την ομηρία του Ντέμη και να αποκτήσει σοβαρούς επιχειρηματίες. Όπως συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Να αναλαμβάνουν τις μεγάλες ομάδες επιχειρηματίες και όχι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες».
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν διευκρίνισε αν έχει την ίδια συλλογιστική και ως προς την ιδιοκτησία μέσων μαζικής ενημέρωσης, αν δηλαδή και οι εφημερίδες και οι σταθμοί πρέπει να ανήκουν σε σοβαρούς επιχειρηματίες, κι όχι σε κάποιους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες.
Επίσης, παραμένει ακόμα αναπάντητη η -και παλαιότερα διατυπωθείσα- απορία: με ποιά συλλογιστική ο επιχειρηματίας Χρηστίδης είχε «τσοντοκάναλο», ενώ ο επιχειρηματίας Τριανταφυλλόπουλος δεν έχει «τσοντοφυλλάδα»;
Επειδή όμως η ανακολουθία λόγων και έργων είναι μόνο φαινομενική, όπως φαινομενική είναι και η χρήση δύο μέτρων και δύο σταθμών, ο Μάκης θα προτείνει οσονούπω στον Ντέμη την εξής απλή λύση, που θα άρει κάθε εις βάρος του μομφή: θα του προτείνει να προσφέρει, με κάθε εισιτήριο εντός έδρας αγώνα, ένα ένθετο DVD σοφτ - ερωτικοποδοσφαιρικού σινεμά (με τίτλους όπως «Ο Έμερσον και το Άλογο», «Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω - Θα σε παίρνω παρέα με τις φίλες σου» κ.ο.κ.). Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για την επικείμενη έναρξη της Σούπερ Λίγκα, μπορούν να κυκλοφορήσουν από κοινού DVD με τίτλο «Έτσι παίζεται το παιχνίδι ΙΙ», η μία πλευρά του οποίου θα περιέχει τα διαιτητικά λάθη του Β΄ Γύρου και η από πίσω άλλου είδους παίγνια. Με την πρόταση του αυτή, ο Μάκης θα δώσει περιθώριο μισού έτους στον Ντέμη προκειμένου να αυξήσει θεαματικά τα έσοδά του και να καταστεί σοβαρός επιχειρηματίας.
Αν αποτύχει και πάλι, τότε θα προτείνει να αναλάβει την ΑΕΚ ο σοβαρός επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος με εκείνη την παλιά επιταγή.
Κι επειδή ο Μάκης έχει καταστρωμένο πλήρες σχέδιο στο μυαλό του, θα προτείνει ακόμη οι νομικές ενέργειες της αγοραπωλησίας να αναληφθούν από το δικηγορικό γραφείο Μαντούβαλου.

6 Comments:

At 2/23/2006 07:32:00 μ.μ., Blogger YO!Reeka's said...

Πέστα ρε φίλε με την τσοντοφυλλάδα τους

 
At 2/24/2006 09:58:00 π.μ., Blogger Λαμπρούκος said...

Να αγιάσει το στόμα σου.

Στην Ελλάδα η επιχειρηματικότητα (όπως και πολλά άλλα πράγματα) είναι συνηφασμένη με την παράδοση και το τζάκι. Ουδεις επιτρέπετα να παρεισφρύσει γτο καθαγιασμένο τοπίο τους.

Ο Ντέμης δε δικαιούται να είναι πρόεδρος γιατί είναι τυχάρπαστος, ενώ ο Μάκης ητο παντοτε πεφωτισμένος επιχειρηματίας. Μη χέσω...

 
At 2/24/2006 11:11:00 π.μ., Blogger 0comments said...

Είναι φοβερό το πως εκλαμβάνονται αυτά που γράφεις!!!
Είναι τόσο πολυεπίπεδος ο λόγος σου που έχεις κάτι για τον καθένα.
Φοβερό χάρισμα.

Όσο για το ΘέΜα που θίγεις, παίρνε καμιά προφύλαξη που και που όταν ασχολείσαι με τέτοιους τύπους. Κυκλοφορούν αρρώστειες. Χώρια απ' τη βρώμα που σου μένει στη μύτη σαν να δουλεύεις σε "Αχόρταγο".

Καλό ΠΣΚ ρε old!

 
At 2/24/2006 03:22:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Πρώτο Χέσμα: η νέα φυλλάδα κατά του ΘεμοΜακισμού, δυο-δυο στη μπανιέρα, δυο-δυο.

 
At 3/04/2007 04:45:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Programa free antispam lamictal headaches Citrix skin care Skin care remedy My ebay bidding ritalin knows use cure eczema Glen innes rental cars Can dvd players read avi format enlargement breast

 
At 4/26/2007 02:42:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Enjoyed a lot! home insurance Paris hilton val kilmer small tits Macworld lightweight portable projectors Tv dvd ionamin

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home