Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2006

Μπαμπά, κουνάει.

Εγώ πάντως αυτά με τον Παπαζάχο τα θεωρώ ξενερώματα. Πρέπει άπαντες να συνειδητοποιήσουν ότι μετά την μεγαλειώδη κίνηση της τριανδρίας του Ιδρύματος Ωνάση να τοποθετήσει στην ακριβώς αντίστοιχη θέση διοίκησης την τριυία της, ο πήχυς έχει ανέβει πολύ.
Ένας απλός υιός Παπαζάχος λοιπόν, δεν μας λέει τίποτα. Θέλουμε να δούμε τουλάχιστον σεισμολογικό καυγά υιού Παπαζάχου με υιό Βαρώτσου για να πούμε πως ικανοποιηθήκαμε κάπως.

3 Comments:

At 1/10/2006 11:07:00 μ.μ., Blogger i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) said...

Σε εκπομπή υιού Παπαδάκη!

 
At 1/11/2006 12:35:00 π.μ., Blogger lazopolis said...

Και ο υιός Βαρώτσος να φορά πάντα άσπρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα!

 
At 1/11/2006 05:13:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Εκείνο που κακόβουλα και φθονερά αποσιωπάτε είναι ότι μπορεί ίσως το όνομα του πατέρα σου να σου ανοίγει ορισμένες πόρτες, ωστόσο κατά βάση συνιστά ένα βάρος, καθώς οφείλεις να ξεπεράσεις την δυσπιστία των συναδέλφων σου, οφείλεις να αποδείξεις ότι με τη δική σου αξία ξεχώρισες. Έτσι αν οποιοσδήποτε νέος σεισμολόγος πρέπει να καταβάλει μια προσπάθεια Χ, ο υιός του σεισμολόγου πρέπει να καταβάλει μια προσπάθεια Χ εις την δευτέρα για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Θα μπορούσε κάλλιστα ο υιός Παπαζάχος να διαπρέψει σε άλλον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει αυτές τις επιπρόσθετες δυσκολίες. Εκείνος προτίμησε όμως να αφοσιωθεί στον τομέα που αγαπούσε κι ας έχει να πολεμήσει με Θεούς και δαίμονες. Όπως αντίστοιχα ο κάθε γιος πολιτικού επιλέγει την πολιτική και τις μάχες που αυτή συνεπάγεται, με το προσωπικό κόστος που αυτή συνεπάγεται, επειδή θέλει να προσφέρει στον τόπο. Αυτά όμως που να τα καταλάβει ο μέσος Έλληνας ανθρωπάκος (των τριών σχολιαστών του παρόντος ποστ μη εξαιρουμένων).

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home