Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2005

Στον στύλο του Ολντμποϊου, χορός.

Kαμιά φορά πιάνομαι από το μπλογκ μου για να κρατηθώ. Τα ποστάκια παραταγμένα σε κάθετη διάταξη, το ένα κάτω από το άλλο, είναι σαν να σχηματίζουν μια κολώνα. Καμιά φορά, ενώ κρατιέμαι απ΄την κολώνα, πιάνω σε λάθος σημείο, σε λέξεις που τρεμοπαίζουν (λέξεις αβέβαιες, κακοτοποθετημένες, ανέμπνευστες, εύκολες) και χάνω την ισορροπία μου. Πέφτω κι όταν σηκώνομαι ακούω μουσική. Ξαφνικά βλέπω κόσμο να κάθεται ολόγυρα μου σε τραπέζια. Είμαι σε μια μεγάλη αίθουσα, ημισκότεινη. Ξανακοιτάζω την κολώνα. Μάλλον πιο πολύ με στύλο σε στριπτηζάδικο μοιάζει. Ο dj αναγγέλλει με γλοιωδώς λάγνα φωνή το όνομά μου, ένας προβολέας με φωτίζει και, χωρίς να το καταλαβαίνω, αρχίζω το υποτυπώδες χορευτικό μου. Κάθε ρούχο που βγάζω δεν το πετάω κάτω, αλλά το ενσωματώνω στο πάνω μέρος του στύλου. Σε λίγο έχω μείνει εντελώς γυμνός, αλλά το τραγούδι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία, οπότε αρχίζω να αφαιρώ και συναισθηματικές φορεσιές. Στο στύλο κι αυτές. Γυμνός απ΄έξω, γυμνός από μέσα, η μουσική επιτέλους σταματά. Και τώρα τι; Να αρχίσω να περιφέρομαι από τραπέζι σε τραπέζι; Να ζητάω να με κεράσουν ποτό και σε αντάλλαγμα να χαϊδεύουν τις πληγές μου; Να σου προσφέρω προσωπικό χορό πίσω στους καναπέδες, αναγνώστη; Εγώ κι εσύ; Γιατί όχι; Έλα, προσφέρω τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εποχή του Μικρούτσικου τελείωσε, αναγνώστη. Εξατομικευμένες υπηρεσίες - όχι απρόσωπα πράγματα. Εδώ είναι το καλύτερο ριάλιτι, εδώ το φρέσκο πράγμα, εδώ το φρέσκο κρέας.
Μείνε εσύ στα σκοτεινά κι άσε με μένα να εκτίθεμαι.
Για δες. Μόλις ανανεώθηκε κι ο στύλος μου :-))

7 Comments:

At 10/21/2005 07:12:00 μ.μ., Blogger Loucretia said...

Γιατι, OldBoy?

 
At 10/21/2005 07:22:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Γιατί τι;

 
At 10/21/2005 09:23:00 μ.μ., Blogger Loucretia said...

Το κειμενο σου, απο τα καλυτερα που εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο. Το "γιατι" μου βγηκε αυθορμητα, μετα το τελος της αναγνωσης.
Ισως και λογω αυτης της φρασης: "Να σου προσφέρω προσωπικό χορό πίσω στους καναπέδες, αναγνώστη; Εγώ κι εσύ; Γιατί όχι;"

 
At 10/21/2005 09:39:00 μ.μ., Blogger nonplayer said...

Ρε συ, τα ρώσικα τα μιλάς;

 
At 10/22/2005 05:00:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Λουκρητία, νομίζω ότι θα καταφύγω στην πάγια απάντησή μου: "Γιατί έτσι".

 
At 10/23/2005 02:43:00 μ.μ., Blogger ---. said...

Δεν έχω να πω τίποτε. Σε λατρεύω!
: )

 
At 2/05/2007 02:32:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Keep up the good work Ferrari sports ware forum phentermine tramadol on line Newark mob oxycontin Offshore merchant account gunfights erupt in iraqi capital causes of hair loss natural treatment approved fda hair loss treatment Software mp3 to midi Diabetic hair loss St.johns wart vs prozac

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home