Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2005

ΟΥΑΙ ΥΜΗΝ

Από το εξώφυλλο του ανηρτημένου στο περίπτερο περιοδικού πληροφορούμαι ότι «Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ». Πληροφορούμαι επίσης ότι το περιοδικό περιέχει «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ».
Δυστυχώς δεν έχω κατορθώσει να διασταυρώσω την είδηση –και γι’ αυτό την αναμεταδίδω με κάθε επιφύλαξη- ότι μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, αντί για DVD, θα προσφέρει ως ένθετο αυτήν την εβδομάδα τον διαρραγέντα παρθενικό υμένα του Καλομοιρακίου.

6 Comments:

At 3/25/2005 10:11:00 μ.μ., Blogger ANemos said...

Εγώ εκείνο που ξέρω είναι οτι μια τόσο σημαντική είδηση καταχωνιάστηκε στα "μικρά" και μόνο ένα περιοδικό, το SORRY είχε την τόλμη να το αναδείξει μέσα απο τα επουσιώδη περί βασικού μετόχου, νέας φορολογικής επιδρομής, ευρωσυντάγματος και άλλων ανοησιών!

 
At 3/26/2005 12:40:00 π.μ., Blogger Zpi said...

Ναυτίλε νόμιζα ότι θα αποκάλυπτες εσύ το όνομα του άντρα που κατόρθωσε να κάνει την Καλομοίρα γυναίκα. Φαίνεται όμως ότι είσαι κι εσύ μπλεγμένος στο star system και προσέχεις τα λόγια σου έτσι; Θα τολμήσω λοιπόν να βγάλω εγώ το όνομα στη φόρα.
Ε ναι λοιπόν, κυρίες και κύριοι μάθετε ότι ο άντρας που έκανε την Καλομοίρα γυναίκα είναι...
Ο γιός του Φώσκολου

Πωπω σαν κακογραμμένο σενάριο σαπουνόπερας μου μοιάζει το comment

ΥΓ: Πηγή μου φυσικά και αποτελεί κάποιο από τα εγκυρότατα κουτσομπολίστικα περιοδικά, αλλά δε θυμάμαι τον τίτλο. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε τον Ναυτίλο. Αυτός ξέρει

 
At 3/26/2005 04:23:00 μ.μ., Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

Η Καλομοίρα δεν υπήρξε ποτέ ΠΑΡΘΕΝΑ!!!
Μας την σκάσανε!!!
Υπήρξε και υπάρχει ώς καλλιπάριος(με ωραία μάγουλα)αλλά όχι ώς καλλιπάρθενος(μεταφορικά μιλώντας).

 
At 3/26/2005 04:52:00 μ.μ., Blogger J95 said...

Η Καλομοίρα είναι στην πραγματικότητα ένα πράσινο εξωγήινο σατανικό πλασματάκι που χειρίζεται ένα σάρκινο ρομπότ με σώμα Καλομοίρας. Σκοπός της σε πρώτη φάση η καταβαράθρωση του μέσου IQ του πλανήτη και σε δεύτερη η κατάκτησή του.

(δεν ισχυρίστηκα πως πρόκειται για έξυπνο σατανικό πλασματάκι)

 
At 3/28/2005 11:57:00 π.μ., Blogger Bliax said...

Η πορεία της Καλομοίρας ήταν, δυστυχώς και ωιμέ και αλί και τρισαλί, προδιαγεγραμμένη... Δια του λόγου το αληθές φίλε Old Boy κοίτα τι μου θύμησες:) http://bliax.blogspot.com/2005/03/blog-post_28.html

 
At 4/02/2005 12:19:00 π.μ., Blogger Promitheas said...

Λατρεύω την Καλομοίρα αλλά μου την έφαγε άλλος. Είναι η ιδανική γυναίκα για μένα. Δίπλα της θα ένιωθα πνευματικός γίγας.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home