Παρασκευή, Μαΐου 09, 2008

Ο Σχιζοφρενής Αστυνόμος με το Πριόνι

«Διοικητής αστυνομικού τμήματος προπονεί την ποδοσφαιρική ομάδα της Ηλιούπολης, μεγαλοπαράγοντας της οποίας -ο οποίος θεωρείται και «άτυπος πρόεδρός» της- έχει κατηγορηθεί για σειρά εγκληματικών ενεργειών, ενώ την ίδια στιγμή οι οπαδοί της έχουν εμπλακεί σε σοβαρά επεισόδια με όπλα και εκρηκτικά. Αποτέλεσμα, την ώρα κατά την οποία ο ένας προπονεί την ομάδα, οι συνάδελφοί του να ερευνούν επιλογές και κινήσεις παραγόντων της και η ηγεσία του Σώματος να λέει ότι «δεν έχει ιδέα»...
Η Ηλιούπολη αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της αγωνιστικής κατάταξης. Ο 37χρονος επιχειρηματίας κ. Γ. Τσακογιάννης, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ΠΑΕ και θεωρείται ο άτυπος πλην ουσιαστικός πρόεδρός της, έχει κατηγορηθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για τις δολοφονίες τριών μελών της οικογένειας Γρηγοράκου και συγκεκριμένα του πατρός Βασίλη και των υιών του Νίκου και Θόδωρου - ο τελευταίος δηλητηριάστηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού. Ο επιχειρηματίας ωστόσο έκτοτε αθωώθηκε από τις κατηγορίες και απαλλάχτηκε σε όλες τις δικαστικές διαδικασίες που ακολούθησαν. Ο κ. Τσακογιάννης έχει εμπλακεί από την Αστυνομία - η υπόθεση ακόμη εκκρεμεί - και στην υπόθεση της κινηματογραφικής απόδρασης από τις Φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο των κακοποιών Αλκέτ Ριζάι και Β. Παλαιοκώστα, τον Ιούνιο του 2006. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ερευνά επί σειρά ετών πιθανή εμπλοκή του στον «εμφύλιο των συμμοριών», καθώς η περιοχή της Ηλιούπολης όπου δραστηριοποιείται είναι ένα από τα «θέατρα» των συγκρούσεων, χωρίς ωστόσο να βρει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο.
Νέα τροπή έλαβαν οι σχετικές έρευνες ύστερα από την εμπλοκή κάποιων οπαδών της Ηλιούπολης σε σοβαρά επεισόδια. Αναφέρεται χαρακτηριστικά η επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Μαρτίου με πυροβολισμούς και βόμβες μολότοφ η αποστολή του Παναιτωλικού σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Η επίθεση αποδίδεται σε «οπαδούς» της Ηλιούπολης, οι οποίοι είναι πρώην μπράβοι της νύχτας και ανήκαν σε ομάδα μεγαλοκακοποιού της περιοχής.
Προ δύο περίπου μηνών, προπονητής της Ηλιούπολης ανέλαβε ο 45χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελακίων στη Σαλαμίνα κ. Η. Φυντάνης. Ο κ. Φυντάνης έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου και στα ΕΚΑΜ».
Tην Τετάρτη, στο μεν Μπερναμπέου οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τίμησαν την παράδοση και υποδέχθηκαν παραταγμένοι σε δυο γραμμές τους πρωταθλητές παίκτες της Ρεάλ, στο δε γήπεδο της Ηλιούπολης τα δοκάρια βρέθηκαν πριονισμένα και ο αγώνας δεν διεξήχθη, κάτι που βόλευε τόσο την Ηλιούπολη όσο και τον Διαγόρα.
Θεωρείται βέβαιο ότι στην χώρα - ναό της νομιμότητας, στην χώρα που η ΕΠΟ πρώτα εγκρίνει το δελτίο στο Βάλνερ και μετά αφήνει να κριθεί το πρωτάθλημα εξαιτίας της παράνομης συμμετοχής του, στην χώρα που η ΕΠΟ τρέχει την ΑΕΚ στα δικαστήρια, ο Πρόεδρός της και λάτρης του νόμου Βασίλης Γκαγκάτσης, ο Πρόεδρος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι το γεγονός και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να τιμωρηθεί αυστηρότατα η Ηλιούπολη.
Ακόμη όμως και αν παρ΄ελπίδα και κατ' εξαίρεση σε αυτήν την περίπτωση το μαχαίρι δεν φτάσει στο κόκκαλο, είναι παρήγορο ότι έφτασε το πριόνι στη ρίζα του δοκαριού.

7 Comments:

At 5/10/2008 12:03:00 π.μ., Blogger squarelogic said...

Δεν μας αγοράζει ολόκληρους η DT,μπας και ξεβρωμίσει κάποτε ο τόπος?(λέμε τώρα...)

 
At 5/10/2008 03:52:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κατά τα άλλα, όταν εγώ εκφράζω την αηδία και το μίσος μου για τον "αθλητισμό", είμαι "γραφικός".

Θείος.

 
At 5/10/2008 10:25:00 π.μ., Blogger Βάσκες said...

Γιατί να ασχοληθεί; Ο Τσακογιάννης είναι στα μαχαίρια με τον Κόκκαλη;

Άσχετη ερώτηση: Ο Κόκκαλης χάρισε κανένα κινητό στον Σεγκούρα;

Υ.Γ. Βέβαια και η ΑΕΚ δεν βοηθάει τα επιχειρήματά της με το να τρώει τεσσάρες δεξιά και αριστερά (Τώρα εσείς είστε δεξιά και ο Άρης αριστερά ή ανάποδα δεν ξέρω). Όχι ότι αυτό έχει σχέση με την στάση της ΕΠΟ.

 
At 5/10/2008 07:01:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

An exeis marmaro ,tote proxwras..alliws kane deal m'aftous pou exoyn k dwse ksylo for change..
Gagatsi eisai planitarxis..kai to 2012 parelasi sto syntagma me ton Michele sta episima.

 
At 5/10/2008 10:04:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς αν ασχοληθεί με τον αθλητισμό.
Άκου προπονητής ομάδας διοικητής αστυνομικού τμήματος! Και ποιας ομάδας; Ομάδας που ο ιδιοκτήτης είναι ένας πασίγνωστος κακοποιός!
Αν αυτό το συνδυάσεις με τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί ντόπινγκ στην άρση βαρών και αν δώσεις βάση στις καταγγελίες του Ριβάλντο και αν, και αν…Τότε χαιρέτα μου τον πλάτανο!
Φαντάζομαι πως και στη Σικελία θα γίνονται αυτά γιατί αν δεν γίνονται, κακώς η Μαφία έχει εκεί την έδρα της…

 
At 5/11/2008 01:26:00 π.μ., Blogger squarelogic said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 5/12/2008 01:31:00 π.μ., Blogger fpboy said...

Μαφία στην Ηλιούπολη,
Μαφία και ο Γκαγκάτσης.
Χάος.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home