Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2008

Σούπερ Τρίτη

Σούπερ Τρίτη σήμερα και κορυφώνεται η αγωνία για το ποιός θα επικρατήσει μεταξύ του Αγίου Θεσσαλονίκης Άνθιμου, του Αγίου Ιλινόις Ομπάμιου και της Αγίας Νέας Υόρκης Κλιντόνης.
Ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος κατεβαίνει με βασικό σλόγκαν το «Μην φοβάστε ποτέ τους τέως», υπογείως όμως διεξάγει μια φοβική καμπάνια, προβάλλοντας ως κύριο προσόν του σε σχέση με τους ανθυποψήφιούς του το χρώμα και το φύλο του, με βασικό -και εν τέλει πειστικό- επιχείρημα ότι η Αρχιεπισκοπή δεν πρέπει μετά από τόσους αιώνες παράδοσης να πέσει στα χέρια γυναίκας ή αράπη. Στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας, διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι υπάρχουν φωτογραφίες και των δύο αντιπάλων του, στις οποίες εμφανίζονται να φορούν πολιτικά.
Σύμφωνα με τους εκλογολόγους, το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το που θα καταλήξουν οι εκλέκτορες των πολιτειών: 1) Σισανίου, Σιατίστης και Σιάτλ, 2) Πολυανής, Κιλκισίου και Αλαμπάμας, 3) Σταγών, Μετεώρων και Κολοράντου και 4) Μαντινείας, Κυνουρίας και Προσωπικού μου Αϊντάχο.
Επί τυχόν ενστάσεων που θα προκύψουν κατά τη διαδικασία, αρμόδιος να αποφανθεί ως εκπρόσωπος της Πολιτείας (στη θέση του κωλυόμενου Υπουργού Παιδείας) είναι ο Άγιος Ζήμενς και Σιφοράι Γιάννος, ενώ την τάξη θα διαφυλάσσει μεικτό επίλεκτο σώμα από εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τέλος, όλοι οι ειδικοί αναλυτές συγκλίνουν στην άποψη, ότι αν προκύψει έστω και ένα ακόμη ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος του Πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου το ΠΑΣΟΚ θα πέσει σε μονοψήφιο νούμερο, ενώ σε τυχόν περίπτωση που θα προκύψει και δεύτερο ενοχοποιητικό στοιχείο, το ΠΑΣΟΚ θα είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια ιστορία των δημοσκοπήσεων που θα καταγράψει ποσοστό με αρνητικό πρόσημο.

8 Comments:

At 2/05/2008 09:41:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

έχουν καταλήξει τα κέντρα αποφάσεων στην νέα στολή-επετειακή φανέλα των γεγονότων του down town Athens Yunnanistan, του μεικτού σώματος;
είναι γεγονός, ότι λέγεις μεγάλη αλήθεια εν χριστώ αδελφέ όλντιε, ένα ακόμη σκάνδαλο και βλέπω τον Τσίπρα Αρχιεπίσκοπο!
βοήθεια μας...

 
At 2/05/2008 10:05:00 μ.μ., Blogger petros said...

Οld boy ενα εχω να πω, αυτοι τουλαχιστον ψηφιζονται αναμεταξυ τους . Με τους αλλους τους απατεωνες που πηδανε ενα λαο για τρια χρονια και τον 4ο τον παραμυθιαζουν και τους ξαναψηφιζει ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?????

την καλησπερα μου .

 
At 2/05/2008 11:14:00 μ.μ., Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

Μόνο Σούπερ? Και ντούπερ!
Σούπερ ντούπερ που λένε στο χωριό μου... έκφραση που άκουσα σήμερα σε δελτίο ειδήσεων από δημοσιογράφο... είπαμε ρε παιδιά όχι κι έτσι!!!

ΠΑΣΟΚ? ΠΑ... ΣΟΚ... βρε τι μου θυμίζει...

 
At 2/06/2008 01:32:00 π.μ., Blogger gerasimos said...

Aν εκλεγεί ο Άνθιμος πρόεδρος των ΗΠΑ θα λυθεί νομίζω και το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Θα μεταναστεύσοουν όλοι οι ομογενείς πίσω στην Ελλάδα. Είναι και δουλευταράδες οπότε θα πάρει και λίγο τα πάνω της η οικονομία. Anthimos for president!

Αν απ' την άλλη εκλεγεί ο Ομπάμια αρχιεπίσκοπος (γυναίκες δεν επιτρέπονται νομίζω, sorry Hillary!) αν μη τι άλλο ως απόφοιτος του Χάρβαρτν θα είναι άξιος συνεχιστής του επίσης μορφωμένου προκατόχου του και πλέον μακαριστού Χριστοδούλου.

 
At 2/06/2008 02:32:00 π.μ., Blogger Unknown said...

Καλά δεν ξέρετε τι λέτε.Ο Γιωργάκης ως άλλος Ιώβ αναμένει καρτερικά σε στάση παθητικού doggie style (θου Κύριε) την ώρα και τη στιγμή που θα πίασουμε πάτο ώστε να ημπορέσει τελικά αυτός ο κατά τα άλλα άγιος τόπος να αρχίσει την άνοδο. Αλλά τι να ξέρετε και σεις από θυσίες.
Το ΠΑΣΟΚ ρε είναι εδώ. Εμείς είμαστε αλλού...

 
At 2/06/2008 11:14:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ελλάδα: το φάντασμα του κομμουνισμού (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, αν ποτέ συνεργαστουν σε κάτι). Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Εξουσίας ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης, ο Λαμπράκης με τον πρετεντεράκο του και ο Αλαφούζος με τον παπαχελάκο του, Πασόκοι ριζοσπάστες κλέφτες και Δεξιοί αστυνομικοί κλέφτες, ο Θέμος με τον Μάκη αντάμα.

Ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει κατηγορηθεί σαν κομμουνιστικό από τους αντιπάλους του και τα κανάλια που κυβερνούν ουσιαστικά, ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης που το λένε ΠΑΣΟΚ δεν αντέκρουσε με την κατηγορία του κομμουνισμού τους πιο προοδευτικούς αντιπολιτευόμενους, καθώς και τους αντιδραστικούς αντιπάλους του;"

 
At 2/06/2008 12:34:00 μ.μ., Blogger xasodikis said...

(Χειροκροτήματα, κι άλλα χειροκροτήματα)


Κάτσε να το ταχυδρομήσω σε κάτι φίλους...

 
At 2/06/2008 05:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Λυπήσου μας.
Δε φτάνει που τα βλέπουμε, πρέπει να τα διαβάζουμε κιόλας....
gs

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home