Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

Η φαντασίωση τα φταίει

Αγαπητοί πρώην φίλοι του Buzz, ωραία η φαντασίωσή σας να λένε οι άλλοι αυτά ακριβώς που θέλετε, την ώρα ακριβώς που τα θέλετε, με τη διατύπωση ακριβώς που τα θέλετε και την πειστικότητα ακριβώς που τα θέλετε, αλλά θα προτιμήσω να παίρνω μέρος στις δικές μου φαντασιώσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και το να απαξιώ να δώσω διαπιστευτήρια δημοκρατικότητας και καταδικαστήρια της βίας, λες και πχ επειδή προσωπικά φρίττω τα τελευταία χρόνια με τα εντιτόριαλ της Άθενς Βόις, πρέπει να βγω και να πω πως κακώς την έκαψαν. Όχι λοιπόν, ρητά και κατηγορηματικά όχι, δεν θα το πω σε σας, δεν σας νομιμοποιώ ως ελεγκτές μου, στη δική μου φαντασίωση είμαι εγώ που ελέγχω όσους υποκριτικά ωρύονται για το καμμένο δέντρο της ελευθερίας της έκφρασης και κάνουν τα στραβά μάτια στο προπαγανδιστικό της δάσος. Όσο για εκείνους που συνδέουν την απέχθεια για το τι γράφει μια εφημερίδα με το κάψιμό της, να χαίρονται τις αντιλήψεις τους και το δικό τους βαθύ σεβασμό για την ελευθερία της έκφρασης.

5 Comments:

At 11/10/2014 07:59:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Στο διπλωματικό σώμα έπρεπε να δουλεύεις.

 
At 11/10/2014 05:53:00 μ.μ., Blogger Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Μα γιατί δεν συγκλονίστηκες;;;

Πάντως, αν και η ανάρτησή σου προτάθηκε με ολοφάνερη αρνητική πρόθεση του μπαζώσαντος, το αποτέλεσμα ήταν να ζωντανέψει το buzz reality tape. Και μόνο γι αυτό το buzz πρέπει να σου οφείλει ευγνωμοσύνη.

(από αδράνεια το έχω ακόμα στον ρίντερ μου και βλέπω ότι σπανίως ανεβαίνουν νέα άρθρα προς συζήτηση. Σε ένα μήνα, ούτε καν όσα ανέβαιναν παλαιότερα μέσα σε λίγες ώρες. Ευχάριστη έκπληξη, η επιστροφή του alberich που μαζί με άλλους δυο-τρεις είναι σαν την μύγα μες στο νεοφιλελέ_μαζί_τα_φάγατε_και_καλά_να_πάθετε γάλα.)

 
At 11/11/2014 11:37:00 μ.μ., Anonymous dpant said...

Σωστό σε βρίσκω. Αν εξαιρέσουμε το πρώην.

Καλή συνέχεια

(είπε το γάλα στις μύγες)

 
At 11/14/2014 03:52:00 μ.μ., Anonymous Βασίλης Ευγενίδης said...

Μπράβο σου old-boy για τη σοβαρή, αξιοπρεπή στάση που κράτησες. Είναι σημαντικό να επιμένουμε να προσπαθούμε να δούμε το "δάσος" (μια κοινωνία και μια δημοκρατία που τη ρημάζουν και την εξαθλιώνουν και την ταπεινώνουν με κάθε τους τους πράξη νομοθετικού περιεχομένου και με τον κάθε τους πρετεντέρη που υπερασπίζεται τα αίσχη τους) και όχι το όποιο "δέντρο" επιλέγουν εκείνοι κάθε φορά να μας δείξουν τάχα μου συγκλονισμένοι. Εν ολίγοις: προσωπικά δεν θα έκαιγα επ' ουδενί τα γραφεία καμιάς εφημερίδας (ούτε της Χ.Α.). Αλλά αν πρέπει σώνει και καλά να κλάψω για κάτι, ε, δεν θα το κάνω για τα καμμένα γραφεία της Athens Voice.

 
At 11/15/2014 02:30:00 μ.μ., Anonymous ΠΣ said...

Αλλά θα γράψετε κάτι για να τονίσετε ότι δεν θα κάνετε κατι που είναι τοσο ασήμαντο για έσας...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home