Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2008

Save the cheerleader, save the world

~~~
Οι καταθέσεις ήταν, είναι και θα είναι εγγυημένες.
Οι αναλήψεις τώρα είναι ένα εντελώς διαφορετικής τάξης ζήτημα· και σε τελική ανάλυση «ας πρόσεχαν» οι καταθέτες. Γιατί τι άλλο είναι ο αμετανόητος καταθέτης του σήμερα από τον δισεξαμαρτήσαντα επενδυτή της σημιτικής περιόδου; Ας μην κερδοσκοπούσε επιδιώκοντας επιτόκια, ας τα κράταγε στο στρώμα του.
~~~
Πετυχαίνω συμπτωματικά σήμερα το πρωί τον Χατζηνικολάου στην αποφώνηση της ραδιοφωνικής εκπομπής του. Με ένα ύφος, που αν δεν είχε έντονες κακαουνακοφίλ αναφορές θα το χαρακτήριζε κανείς ολότελα τράγκικο, κάτι είπε για τον -κατά λέξη- «Μεγάλο Θείο» και «Θείο Γιώργο» που παίρνει όλα τα μεγάλα δημόσια έργα, ενώ αναρωτήθηκε γιατί στο Mega δεν συμπεριέλαβαν στον κατάλογο των ανατιμήσεων, αυτή των διοδίων.
Σιγά, Νικόλα, θα σκίσεις κάνα προφίλ
και το χτίζεις το γαμημένο και δεκαετίες τώρα και σκέψου αυτό δηλαδή, ότι αν χάσεις την ανεπίληπτη σοβαροφανή δεοντολογικοφάνειά σου δεν θα σου μείνει άλλο βασιλικό ρούχο.
~~~
Όποιος το παίζει υπεράνω σε τέτοια θέματα, μάλλον ψέμματα λέει, αλλά ειδικά η Στέλα Μπεζαντάκου, ναι, ειδικά αυτή, σου προξενεί μια αισθητικοερωτική αηδία άμα τη εμφανίσει. Η εκπομπή των όσων εκπέμπει είναι δεδηλωμένη (εδώ αν ήμουν Λαζόπουλος θα γέλαγα για να τονίσω το καλαμπούρι που έκανα, αφού ο σωστός ο καλαμπουρτζής έτσι κάνει, ξεκαρδίζεται με τα αστεία του). Το οποίο απλώς επιβεβαιώνει κάτι μάλλον γνωστό, ότι αν υπουργοί με σταδιοδρομία είναι με απλά λόγια φελλοί, το ποιοτικό επίπεδο μεγάλου ποσοστού των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου είναι με μια λέξη μπεζαντάκικο.

93 Comments:

At 10/06/2008 11:14:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Από τον γαρδελισμό των '80s στον μπεζεντακισμό των '00s, αυτή η χώρα παντρεύει ένδοξα την αισθητική με την πολιτική, με λαμπρά αποτελέσματα!

 
At 10/06/2008 11:17:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Οπως και ενα μεγαλο ποσοστο των δημοσιογραφων του πολιτικου ρεπογταζ.
Οπως και των πελατων αμφοτερων.
Τι τα θες?
(λες και ειδαμε χαϊρι απο το αυνανιστικα υψηλο επιπεδο των τρολ;-)
Απο τη ψυχολογια Μπεζεντακου δε σε γλυτωνει, αμα την εχεις, κανενα προφιλ.

 
At 10/06/2008 11:20:00 μ.μ., Blogger e-Lawyer said...

Ούτε από την ψυχολογία του χειροκροτητή.

 
At 10/06/2008 11:30:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Από του κομπλεξικού εμμονικού να δείς

 
At 10/06/2008 11:49:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Aerosol, ο γαρδελισμος ειχε και ενα δαλιανιδικο σεναριο και στηριζοταν(ειχε τοσο ιμπακτ ο Σταματης και δε το ειχα καταλαβει?;-)
Τα αποβλητα των τηλεκαμμενων που ανακυκλωνουν επιχειρηματικα τα μιντιακα-εισηγμενα- εγχωρια μαγαζακια και οι ψοφοδεεις εντυπαρχες ειναι δηλητηριωδη εμεσματα καταλληλα για τριτης κατηγοριας αμερικανικα καναλια τοπικης εμβελειας.
Το καταλαβαν τωρα τελευταια και οι διαφημισταραδες πως δε γινεται να τοποθετουν τα brands τους κατω απο τη μυξα του Tragka και την μασχαλιλα του Γαλατη(οσο και να πασχιζει ο Λαλαλαλα-λακης).
Πρεπει να παρτουζωσουν το κοινο 15-44 ασμενως, αν θελουν κομματια απο τη πιτα τουτεστιν.
(Ελα μου ντε ομως που το ελληνικο 15-44 οι συγκεκριμενοι το εχουν καταντησει χειροτερο και λιγοτερο δυναμικο απο νοικοκυρα που εχει παρει viagra:)
Ααα, το χειροκροτημα κανει μπραατσα:)

 
At 10/07/2008 12:29:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Ε Lawyer, με τον Λαπούτα με βάρδιες με έχετε αναλάβει; Αυτός έχει την πολλή δουλειά και εσύ του κάνεις τις αργίες;
Αυτή την χολή σας δεν μπορείτε να τη τιθασεύετε με τίποτα;
Από αυτή τη γαμημένη την εμμονή σας δεν θα απαλλαγείτε ποτέ;
Δηλαδή πόσες φορές πρέπει να με προκαλείτε και να με προκαλείτε και να με προκαλείτε και εγώ να παραμένω ψύχραιμος;
Έχετε αντιληφθεί τι είδους συμπεριφορά υπερκακόμοιρων, υπερδυστυχισμένων ανθρωπακίων είναι αυτή;
Έχετε αντιληφθεί πόσο γαμημένα ελεεινοί έχετε γίνει;
Μου έχετε σπάσει τα αρχίδια σε είκοσι εκατομμύρια κομματάκια.
Από την μια τα τρολ και από την άλλη εσείς, ο ένας να γράφει για κλασική μουσική και ο άλλος να προσφέρει μια νομική υπηρεσία την ημέρα.
Δεν σας καλύπτει ο δικός σας κόσμος;
Πρέπει να γαμάτε εξακολουθητικά τον δικό μου;
Σταμάτα να κάνεις σχόλια ρε Greek-Gaylolita, σταμάτα γιατί λυσσάνε, σταμάτα γιατί όταν κάνεις σχόλια τους καταστρέφεις το κάστινγκ στο παραμύθι τους όπου πρωταγωνιστώ ως ομοφοβικός δράκος.

 
At 10/07/2008 01:40:00 π.μ., Blogger costinho said...

"Έχετε αντιληφθεί πόσο γαμημένα ελεεινοί έχετε γίνει;"

Αυτοί όχι. Εμείς ναι. Δυστυχώς.

"Μου έχετε σπάσει τα αρχίδια σε είκοσι εκατομμύρια κομματάκια."

Κάνε μου τη χάρη και μάζεψέ τα και άρχισε να τα γεμίζεις με διάφορα ονόματα της μπλογκόσφαιρας, μπας και ηρεμήσουν. Αν πάλι όχι, πέταξέ τους τα πίσω.

"Δεν σας καλύπτει ο δικός σας κόσμος;
Πρέπει να γαμάτε εξακολουθητικά τον δικό μου;"

Λάθος διατύπωση. Η δεύτερη πρόταση να γραφεί χωρίς ερωτηματικό και στην αρχή των δύο προτάσεων να μπει παύλα ώστε να φαίνεται η ερωταπόκριση καθαρά. Είναι προφανές ότι η δεύτερη πρόταση απαντά στην πρώτη.

Εννοείται πως περιμένω την επισήμανση νομικών παραπτωμάτων στο σχόλιό μου. Αλλιώς τι νόημα θα είχε όλος αυτός ο χαβαλές; Ε δικηγόρε;

 
At 10/07/2008 02:21:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πέστα και ξέσπασε, old boy. Σε παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό: Κάνεις εύστοχες αναλύσεις στα κοινωνικο-πολιτικά και τα “μπλέκεις” πολυ ωραία με τα υπόλοιπα που αφορούν τη ζωή μας, τα αισθητικά. Από τα λίγα blog που ξέρω, το δικό σου είναι το καλύτερο – και αισθητικά και ως περιεχόμενο ( by the way, πολύ σωστά τα σχόλια σου για τον Χατζηνικολάου).

Αναρωτιέμαι κι εγώ, τι στο διάολο ζόρι τραβάνε όλοι αυτοί που το έχουν κάνει σύστημα να σπάνε νεύρα (και όχι μόνο εδώ). Λογική δεν υπάρχει: Είτε αυνανίζονται μπουρδολογώντας ασύστολα και καταστρέφοντας κάτι καλό είτε το blog σου δεν αξίζει δεκάρα – οπότε απορεί κανείς γιατί κάποιοι άνθρωποι ασχολούνται και δε βγάζουν τον old boy από τα bookmark τους.

Δεν μπορώ να σκεφτώ παρά ανθρώπους μίζερους, σφιγμένους, “στενεμένους” - που στην καλύτερη περίπτωση είναι “σαρτζετάκηδες” και στη χειρότερη τελείως διαταραγμένοι. Έχω την αίσθηση οτι στην πραγματική ζωή τους τίποτα δεν μπορεί να πηγαίνει σωστά – ούτε δημιουργία, ούτε γκόμενα(ος), ούτε φίλοι. Πόσο “συμπεπλεγμένη” μπορεί να είναι μια προσωπικότητα, ώστε να μην έχει άλλη δουλειά, από το να τα πρήζει; Θα μου πεις σε κάθε πολυκατοικία δεν έχει κι έναν τέτοιο νοικάρη;

Να μη σχολιάσω την (επικίνδυνη) άγνοια εννοιών όπως “φασισμός” ή τη γλωσσική επιτήδευση, ανάμικτη με ονειρώξεις ψωνισμένου εφήβου: Αν η ερωτική σας ζωή ήταν λίγο πιο της προκοπής, δεν θα γράφατε τέτοιες μαλακίες, πουλάκια μου.

Μα δεν έχουν δικαίωμα στο λόγο οι ελλειμματικοί της συναισθηματικής ισορροπίας; Ναι θα απαντήσω – αλλά ο διάλογος θέλει ένα minimum ειλικρινών προθέσεων. To blog σου δεν το παραχωρείς για όποια χρήση θέλει ο άλλος. Σβήσε και τίποτα – η αντίληψη οτι δημοκρατία σημαίνει τη διατήρηση οποιασδήποτε παπαριάς, είναι κατά την άποψη μου εντελώς λάθος. Το internet είναι πολύ σημαντικό εργαλείο, για να καταντήσει το καταφύγιο αυτών που θα ντρεπόμασταν να μιλούν στην πραγματική ζωή. Ας σου κάνει κάποιος εμπεριστατωμένη κριτική, να το αφήσεις. Αλλιώς, χαίρετε...

Ένας φίλος

ΥΓ. Και μην ξανα-απαντήσεις σε κανέναν από δαύτους. Είπαμε, η συναισθηματική φτώχεια θέλει απλώς να σπάει νεύρα...

 
At 10/07/2008 02:28:00 π.μ., Blogger greekgaylolita said...

Χεχε, ψυχραιμια αγαπητε.
Τα κατσαριδικα τρολ, οπως καταλαβες λιγο αργα βεβαια, τα σβηνουμε. (καλοπιασματα στις ηλεκτρονικες αιμορροιδες δε χρειαζονται)
Α, εμενα παντα μου αρεσαν οι δρακοι(επισης ποτε δε κανω οτι μου ζητανε. ενα περιεργο πραγμα?;-)

 
At 10/07/2008 02:30:00 π.μ., Blogger Mantalena Parianos said...

Ωραίο κείμενο man. Μασίφ!

:)

 
At 10/07/2008 04:02:00 π.μ., Blogger C. K. said...

Aυτό είναι το μεγαλείο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Αντιπροσωπεύει τους ψηφοφόρους και το επίπεδό τους. Δηλαδή δεν έχεις αναρωτηθεί ποιος ψηφίζει το Γιακουμάτο; Όσοι του μοιάζουν. Αν ανέβει το επίπεδο των ψηφοφόρων θα ανέβει και αυτό των βουλευτών. Όπότε κάνε ό,τι μπορείς.

 
At 10/07/2008 08:33:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

and may I ask who the cheerleader might be ?

(παραλίγο να μ' έπαιρνε σβάρνα ένα από τα είκοσι εκατομμύρια κομματάκια σας, την επόμενη φορά θα χτυπήσω πριν μπω)

 
At 10/07/2008 08:40:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Ωραίο ποστ, μα την αλήθεια! :)
Μη κάνεις το χατήρι κανενός, εδώ άντεξες τόσα και τόσα μέχρι τώρα. Γράφε, γράφε, γράφε! Εμείς που απολαμβάνουμε τα κείμενά σου -συχνά λέω "τι ωραίο! μακάρι να το είχα γράψει!"- θέλουμε να διαβάζουμε.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τα δυο ζιζάνια που σου γίνονται στενός κορσές, απορώ πώς γίνεται και αξιόλογοι άνθρωποι μπορεί να μπαίνουν σε τέτοια τριπάκια... Η δύναμη των εικόνων που σχηματίζει ο εγκέφαλος δυναστεύει άγρια ώρες ώρες, τι άλλο να υποθέσω;..

(εμείς οι γυναίκες τη γλιτώνουμε από το... σπασαρχιδισμό!)

 
At 10/07/2008 09:30:00 π.μ., Blogger Mantalena Parianos said...

"αξιόλογοι άνθρωποι μπορεί να μπαίνουν σε τέτοια τριπάκια"

-Μη συγχέεις τη μόρφωση-γνώση-σπουδές με την καλλιέργεια.

 
At 10/07/2008 09:55:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ρε παιδιά, τι συνέβη; τι έχασα; με πήρε ο ύπνος.

 
At 10/07/2008 10:44:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

αν δεν μπορείς να βοηθήσεις όπου τίθεται ζήτημα βοήθειας, αντί να ενοχλήσεις, βρες κάτι καλύτερο να κάνεις, με & για τον εαυτό σου.

 
At 10/07/2008 11:15:00 π.μ., Blogger gerasimos said...

Oλντ μπόι νομίζω ότι δεν έχει νόημα το να εκφράζεις δημοσίως την αγανάκτησή σου... όταν ενοχλείσαι τόσο πολύ από κάποιους είτε βάζεις moderation είτε τους αγνοείς. Άλλωστε ο καθένας επιλέγοντας να εκφραστεί όπως εκφράζεται αντιπροσωπεύει, τιμά ή προσβάλλει αποκλειστικά και μόνον τον ίδιο.

Eπιλέγοντας να απαντήσεις σε υβριστικά σχόλια ή να εκφράσεις αγανάκτηση δημιουργείς μια κατάσταση ριάλιτι, αποσπώντας την προσοχή από το ίδιο το ποστ, μια και πολλοί πλέον θα μπουν για να παρακολουθήσουν την κοκορομαχία και όχι επειδή τους άρεσε η ανάρτηση. ;-)

 
At 10/07/2008 12:34:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Έτσι είναι oldboy, σου το έχω ξαναπεί πως θα μας βρίσκεις μπροστά σου μετά τις θεόρατες μαλακίες που έχεις κάνει σε βάρος μας. Αν είχες ελάχιστη τσίπα επάνω σου, θα παραδεχόσουν ότι ΕΣΥ ξεκίνησες και συμμετείχες σε συκοφαντίες, κουτσομπολιά και λυντσαρίσματα (όπως καλή ώρα σε σέρνει ο μανταλένος).

Και δεν αρχίσαμε καν.

Οι υπόλοιποι σχολιαστές, άντε να γλείψετε καμιά αληθινή πούτσα να ξεστραβωθείτε.

 
At 10/07/2008 12:35:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ευτυχώς που οι τράπεζες στην Ελλάδα δεν ξέρουν από παράγωγα γιαυτό ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ πρόβλημα.
Ολα τα όλα είναι φούμαρα. Απλά, μέσω της γνωστής τρομολαγνείας, τα νταβατζο-κάναλα πουλάνε την τηλεοπτική τους διαφήμιση.

 
At 10/07/2008 12:40:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Αλλά το γεγονός πως πυροδότησε τη κατάσταση ο λολίτας το αντιπαρέρχεστε όλοι σας.

Ποιός είναι ο συμπλεγματικός τώρα;

 
At 10/07/2008 02:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

φιλε μη νομιζεις ότι όσοι δεν σχολιάζουμε την κατασταση που έχει δημιουργηθει τελευταία δεν συμφωνούμε μαζί σου. απλό και αυθεντικό ξέσπασμα και καλά έκναες που το εβγαλες...
Φιλιά

 
At 10/07/2008 02:49:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

''Οι υπόλοιποι σχολιαστές, άντε να γλείψετε καμιά αληθινή πούτσα να ξεστραβωθείτε.''

pls define ''υπόλοιποι σχολιαστές''
λίγο πιο συγκεκριμένα;
για να απαντήσουμε και ανάλογα.....
και επώνυμα....


ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ
σχολιαστές

 
At 10/07/2008 02:57:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Δεν απαντάω σε ανώνυμους κύριε γνωστέ-άγνωστε. Άντε στα λυντσαρίσματά σας.

 
At 10/07/2008 03:59:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Γεράσιμε, όσον αφορά το θέμα των τρολ έχω παραδεχθεί ότι η στάση μου ήταν λανθασμένη και ότι οι ιδέες που είχα στο κεφάλι μου ηττήθηκαν.
Όσον αφορά όμως τους άλλους δύο και την αντίδρασή μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Λαπούτα, άλλη σκασίλα δεν είχα στη ζωή μου από να σε συκοφαντήσω και κουτσομπολέψω. Έχω πλέον πειστεί ότι το πρόβλημά σου μόνο ψυχίατρος μπορεί να το αντιμετωπίσει.

 
At 10/07/2008 04:16:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Ξεχνάς τα σχολιάκια σου στου γνωστού κουτσομπόλη του Κωλονακίου; Μνήμη κοντή κι αλλήθωρη.

 
At 10/07/2008 04:31:00 μ.μ., Blogger lazopolis said...

Μια που τα σχόλια πήραν την γνωστή κατιούσα ξανά, να κάνω μια ειλικρινή και με κάθε καλή διάθεση ερώτηση στη Ροδιά;


Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τί ακριβώς εννοείς όταν λες "αξιόλογοι άνθρωποι";

Δεν ρωτάω αμφισβητώντας οτι μπορεί να είναι αξιόλογοι σύμφωνα με κάποιο αξιακό σύστημα - απλώς μου είναι αδύνατον να σε ψυχολογίσω μερικές φορές (κι αυτή δεν είναι η πρώτη).

 
At 10/07/2008 04:34:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ justanothergoneoff και άλλους

Λοιπόν δεν ξέρω τι σας έκανε ο old boy – αν σας έκανε, ούτε τι πυροδότησε η lolita, ούτε τι έχει προηγηθεί τέλος πάντων, για να υπάρχει αυτή η κόντρα. Ούτε θα ψάξω να μάθω περισσότερα για το “ποιόν” του old boy – δεν μ΄ενδιαφέρει, μου αρκεί η εικόνα από το δημόσιο λόγο του. Επίσης δεν ξέρω πώς γίνονται τα troll, ούτε αν είστε οι ίδιοι που τα γράφετε – δεν έχω blog κι είμαι ένας απλός επισκέπτης.

Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να διαβάζω ένα post που μου κεντρίζει – έστω και λίγο – τη σκέψη. Επίσης να διαβάσω ένα γόνιμο διάλογο στα σχόλια ή τουλάχιστον καμιά ευφάνταστη και χαριτωμένη παρατήρηση με χιούμορ. Αυτή είναι η επιλογή μου κι έχω κάθε δικαίωμα σ' αυτή.

Μ' αρέσει που κάποιοι αποκαλείτε τον old boy “φασίστα”... Δηλαδή αυτό που κάνετε εσείς, αυτή η μαζική επιθετική δολιοφθορά, τι είναι; “Νόμιμη πολεμική πράξη” ή το δίκιο και το δικαίωμα του δημοκράτη; Ή μήπως νομίζετε οτι επειδή έχετε ένα nick κι ένα blog, αυτό σας καθιστά αυτομάτως “επώνυμους”; Επώνυμη ευθύνη αγαπητέ, είναι να υφίστασαι τις ευθύνες των λόγων και των πράξεων σου στην πραγματική ζωή...

Από περιέργεια (και από διάθεση ν' ακούσω όλες τις πλευρές) μπήκα στο blog σου και στον e-lawyer. Όπως επίσης έκατσα και διάβασα όλο το διάλογο εδώ, για τον Αναστασιάδη, στον οποίο ο e-lawyer (πολιτικά ορθώς αλλά “κολλημένα”και με εμφανή εμπάθεια) επιμένει να συγχέει το (καταδικαστέο) λιντσάρισμα με την ανάγκη υγιούς αντίδρασης μιας κοινωνίας (που κατά τα άλλα βρίσκεται σε “σκυλο”- κωματώδη κατάσταση), την οποία πολύ σωστά, κατά την άποψη μου, πρότεινε ο old boy. Μη μπερδεύουμε τη μικροαστική κατινιά με τα αντανακλαστικά κατακραυγής προς δημόσια πρόσωπα, που πρέπει να έχει μια κοινωνία. Ούτε αυτό που πρότεινε ο old boy έχει σχέση με την προφυλάκιση ή όχι – η αγανάκτηση του και το αίτημα του προηγείται χρονικά. Ο άλλος όμως το εξέλαβε ως πρόταση “αντικατάστασης” της προφυλάκισης, που δεν έγινε..

Μια χαρά Σαρτζετάκηδες είσαστε κι οι δυό – με ότι σημαίνει αυτό αισθητικά, πολιτικά και από πλευράς συναισθηματικής ισορροπίας. Περιοριστείτε όμως στο κοινό σας – που είναι πολύ λίγο απ' ότι βλέπω. Μήπως εκεί βρίσκεται η αιτία; Ο διάλογος αγαπητέ θέλει ένα ελάχιστο καλών προθέσεων – αλλιώς δεν έχει νόημα. Αν ξαναέρθετε εδώ να σχολιάσετε, στο μεγάλο κοινό, είναι γιατί αυτό ακριβώς επιθυμείτε και σας λείπει.

¨Οσο για τη χολή που βγάζετε – και απειλείτε οτι θα αυξηθεί, απορώ πώς την αντέχετε μέσα σας. Μήπως θεωρείτε τον εαυτό σας “legitimate” σχολιαστή, ενώ τους υπολοίπους όχι; Η αποστροφή σας πάντως περί ανδρικού γεννητικού οργάνου (που δεν μ' ενδιαφέρει ποσώς) δείχνει επαρκώς τη χυδαιότητα σας. Κρίμα που δηλώνετε οτι ασχολείστε με τη καλή μουσική: Δεν σας αγγίζει και δεν σας καλλιεργεί καθόλου - αν την ακούγατε, δεν θα γράφατε έτσι...

Ένας φίλος

@mantalena parianos: Αγαπητή(έ), αν το σχόλιο ήταν για μένα, ευχαριστώ... :-)

 
At 10/07/2008 04:38:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 10/07/2008 04:43:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

"Οσο για τη χολή που βγάζετε"

Όποιος έχει πόστα σε περιοδικά και εφημερίδες, δεν δικαιούται να ομιλεί για τους υπόλοιπους μπλόγκερς, πόσο μάλλον να τους δυσφημεί επειδή αυτός έγινε "κάποιος".

Από την άλλη, τα παραμάγαζα όπου έγραφε και γράφει ο OldBoy καθώς και τα άλλα πασίγνωστα μπλογκομάγαζα, ζητούν κατάργηση της ανωνυμίας και αυτορρυθμίσεις στα μπλογκ. Τα λένε οι εργοδότες του OldBoy.

Πολλαπλή ερώτηση λοιπόν: Τι είσαστε εσείς οι ανώνυμοι; Γιατί λυντσάρετε όποιους δεν συμπαθείτε; Γιατί δεν γράφετε με την αστυνομική σας ταυτότητα; Και γιατί δεν βγαίνει με το ονοματάκι του ο κολλητός των εργοδοτών του;

 
At 10/07/2008 04:53:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Λοιπόν, τρολ μου Νταλικέρογλου, αυτό είναι το μοναδικό σου σχόλιο που θα αφήσω και όλα τα υπόλοιπα θα στα σβήνω, όπως κάνω τις τελευταίες μέρες.
Θα στο αφήσω για να σου πω ότι είναι ντροπή σου να μου το λες αυτό, όταν σε κόντρα όλων και σε πείσμα όλων και πιθανότατα εις βάρος όλων, δεν πείραζα τα σχόλιά σου επί μήνες.
Και δεν τα πείραζα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έχω αυτό το ηλίθιο ιδεολόγημα στο κεφάλι μου, ότι ο χώρος των σχολίων είναι δημόσιος, ότι δεν είναι τσιφλίκι μου, ότι χωράνε εκεί όλοι, ακόμη και όσοι έχουν ξεφύγει.
Αλλά μπας και περιορίστηκες στα παραληρήματά σου, σε παραληρήματα που πράγματι πολλές φορές μέσα τους υπάρχει ταλέντο, δύναμη και τρέλα με την καλή έννοια του όρου;
Μπας και δεν έβρισες και έναν και δυο και πολλούς άλλους σχολιαστές, που σου απηύθυναν τον λόγο;
Όσο για τον φασισμό μου τον είχες προαποφασίσει και προαναγγείλει εκατοντάδες φορές, οπότε ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται και απλώς εκπληρώνω την προφητεία σου.
Εν πάση περιπτώσει απευθυνόμενος σε ό,τι πιθανά υπολείμματα λογικής έχεις μέσα σου και αίσθησης δικαίου, εσύ τουλάχιστον θα έπρεπε να με σέβεσαι και να με παραδέχεσαι, γιατί υπερασπιζόμενος το δικό σου δικαίωμα στην τρέλα και στην ελεύθερη έκφραση της, έκανα τον χώρο των σχολίων επί μήνες αλώνι και πιθανόν να έδιωξα έτσι και κόσμο.
Οτιδήποτε άλλο γράψεις θα σβήνεται.
Καληνύχτα και καλά σάλτα στο κενό της ευθυκρισίας σου.

 
At 10/07/2008 04:55:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γιατί, εσείς ανώνυμος δε είστε; Εσείς βγαίνετε με το ονοματάκι σας; Εσείς τι είστε;

Δεν γνωρίζω ούτε τα μαγαζιά, ούτε τους εργοδότες, ούτε τι έχει κάνει ο old boy.

Εσείς δυσφημίζετε μόνος τον εαυτό σας. Κι εμένα που διαβάζω εδώ και λίγο καιρό, χωρίς να μου έχετε κάνει προσωπικά τίποτε, αν με ρωτούσαν θα απαντούσα αρνητικά για σας. Το προκαλείτε εύκολα..

Και βεβαίως δεν απαντάτε επί της ουσίας σε τίποτα..

Ένας φίλος

Υ.Γ. Η πλήρης επιβεβαίωση του "μετώπου της απόλυτης σύγχυσης" είναι ο από πάνω σας. Τέτοια μπουρδολογία, ούτε στην αγορά να πουλιόταν, δεν μαζεύεται.. Και νομίζει ο κακομοίρης οτι είναι "ελεύθερος"... Νοημοσύνης μάλλον, όλων των ειδών...

 
At 10/07/2008 05:02:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Ανώνυμε των 4:34, δεν υπάρχουν ούτε συγκλονιστικά παρασκήνια, ούτε ερεβώδη μυστικά που έχουν φέρει τον Λαπούτα σε αυτή τη θέση. Αγνός παρθένος φθόνος είναι που βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε μια προσωπικότητα που δίνει εικόνα έντονων διαταραχών.
Όσο για την αυτορρύθμιση, επειδή το χολόμετρο ξεχείλισε έχασε τον έλεγχο και ξέχασε ότι ο πάπας της αυτορρύθμισης είναι ο E Lawyer.

 
At 10/07/2008 05:11:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

"ο πάπας της αυτορρύθμισης είναι ο E Lawyer"

Όχι ο πρώην εργοδότης σου, ο Τσαγκαρουσιάνος, και ο φίλος σου ο ANemos;

 
At 10/07/2008 05:12:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

K.K. Moίρη, η τσιρλίντερ είναι μια ηρωίδα της ποπ κουλτούρας της οποίας είμαι έρμαιο. Είναι μια κοπέλα που τα κύτταρά της αναγεννώνται και έτσι τη σκοτώνεις και οι πληγές της επουλώνονται, τη ρίχνεις από τον όγδοο και οι πληγές της επουλώνονται.

 
At 10/07/2008 05:13:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

ψευτοΑνώνυμε των 04:55 μμ, το ονοματάκι μου το έχω δώσει τουλάχιστον τρεις φορές εδώ μέσα.

 
At 10/07/2008 05:13:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Όχι, Λαπούτα, αυτοί είναι Καρδινάλιοι.

 
At 10/07/2008 05:15:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Επίσης, συμπληρωματικά στα προηγούμενα ο Λαπούτας είναι κάποιος που η ζωή του γεμίζει με αυτά. Αυτό το σχόλιο - αντισχόλιο, είπες - είπα, τον νοηματοδοτεί και βοηθά τις ώρες του να περνούν.

 
At 10/07/2008 05:19:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Επίσης, διάφοροι ψευδώνυμοι μπλόγκερς που γράφουν κατά καιρούς στην γλάιφο, γιατί επιμένουν να γράφουν με ψευδώνυμα σε αντίθεση με τη διαταγή του κολλητού Τσαγκάρ για επωνυμία και μαστίγια στην μπλογκόσφαιρα;

 
At 10/07/2008 06:55:00 μ.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Έτσι είναι oldboy, σου το έχω ξαναπεί πως θα μας βρίσκεις μπροστά σου μετά τις θεόρατες μαλακίες που έχεις κάνει σε βάρος μας.

Πω πω, μιλάμε για ντέρμπυ...

Αν είχες ελάχιστη τσίπα επάνω σου, θα παραδεχόσουν ότι ΕΣΥ ξεκίνησες και συμμετείχες σε συκοφαντίες, κουτσομπολιά και λυντσαρίσματα.

Ανάμνησες δημοτικού σχολείου.

Και δεν αρχίσαμε καν.

Να περιμένουμε και άλλα σχόλια δηλαδή;

Οι υπόλοιποι σχολιαστές, άντε να γλείψετε καμιά αληθινή πούτσα να ξεστραβωθείτε.

Τίποτα σαν το αυθεντικό, ε; (αν μου επιτρέπεται η αγγλουριά).

Όποιος έχει πόστα σε περιοδικά και εφημερίδες, δεν δικαιούται να ομιλεί για τους υπόλοιπους μπλόγκερς

Αυτό πως προέκυψε; Πρωτοφανής άποψη για το παγκόσμιο διαδίκτυο, όπου φυσικά οι μπλόγκερς και έχουν και επιζητούν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με άλλους μπλόγκερς με πόστα σε περιοδικά και εφημερίδες.

Εκτός αν μιλάμε με όρους επαρχιώτη αναρχικού του '80, του στυλ: "Πάνε οι Τρύπες, ξεπουλήθηκαν και έβγαλαν δίσκο στην Ano Kato".

Από την άλλη, τα παραμάγαζα όπου έγραφε και γράφει ο OldBoy καθώς και τα άλλα πασίγνωστα μπλογκομάγαζα, ζητούν κατάργηση της ανωνυμίας και αυτορρυθμίσεις στα μπλογκ. Τα λένε οι εργοδότες του OldBoy.

Ζητούν την κατάργηση της ανωνυμίας; Τι λες βρε παιδί μου. Τολμούν δηλαδή και έχουν άποψη επί του θέματος; Και μάλιστα όχι την υπερ της ανωνυμίας δική σου;

Και τολμούν να ζητούν και αυτορρυθμίσεις; Ε, όχι, αυτό παραπάει.

Τολμούν δε, εκδότες άνθρωποι, να απασχολούν και μπλόγκερς; Πρωτάκουστο, διεθνώς. Μπλόγκερς που πληρώνονται; Τι άλλο θα ακούσουμε; Ε, ρε τι καπέλωμα πέφτει και τώρα το μαθαίνουμε. Ευχαριστούμε που μας ανοίγετε τα μάτια.

Μια απορία. Ποιός υπέρμαχος της ανωνυμίας που καταγγέλλει τα "τα παραμάγαζα όπου έγραφε και γράφει ο OldBoy καθώς και τα άλλα πασίγνωστα μπλογκομάγαζα" τα οποία "ζητούν κατάργηση της ανωνυμίας" έχει επίσης δηλώσει: "Δεν απαντάω σε ανώνυμους κύριε γνωστέ-άγνωστε." και "Τι είσαστε εσείς οι ανώνυμοι; Γιατί λυντσάρετε όποιους δεν συμπαθείτε; Γιατί δεν γράφετε με την αστυνομική σας ταυτότητα; Και γιατί δεν βγαίνει με το ονοματάκι του ο κολλητός των εργοδοτών του;"

 
At 10/07/2008 07:00:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Μα δεν είναι προφανές τι εννοώ κύριε Γνωμοδότα ή θέλετε να σας το ζωγραφίσω κιόλας; Όσοι δουλεύουν για τέτοιους εργοδότες να μην κουνάνε το δάκτυλο σε μας.

.-

 
At 10/07/2008 07:02:00 μ.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Να και ένας άλλος που ζητούσε αυτορρύμιση.

Κοίτα να δείς που είναι από τις μεγάλες μορφές της τεχνολογίας και του διαδικτύου στο εξωτερικό:

http://radar.oreilly.com/archives/2007/03/call-for-a-blog-1.html

O Tim O' Reilly (απλή συνωνυμία με τον τηλεοπτικό O'Reilly).

 
At 10/07/2008 07:04:00 μ.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Όσοι δουλεύουν για τέτοιους εργοδότες να μην κουνάνε το δάκτυλο σε μας.

Δηλαδή;

Όποιος δουλεύει (ή, στην περίπτωση του Όλντ Μπόυ δούλεψε κάποτες) για τον Τσαγκαρουσιάνο π.χ. δεν δικαιούται δια να ομιλεί;

Το να "κουνάει το δάκτυλο" το καταλαβαίνω ως νουθεσία. Πότε σας νουθέτησε ο Όλντ Μπόυ;

 
At 10/07/2008 07:20:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Kαι να που στην τελευταία ερώτηση η απάντηση δεν έχει τη συνήθη αμεσότητά της.
Το ψάχνει, Γνωμοδότη, και μόλις το βρει θα στο απαντήσει.
Μπορεί να ανασύρει κανένα ποστ του 2006 και να βρει και ομοιότητες με νουθεσίες που έχει δώση μιανμαρική νουθετούσα το 2001.

 
At 10/07/2008 08:13:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@justgoneoff

Τι πάει να πει "ψευτοανώνυμος" αγαπητέ? Παριστάνω κάποιον που δεν είμαι?

Δεν ξέρω κανέναν σας, δεν έχω γράψει ποτέ σχόλιο σε άλλο blog, δεν έχω γράψει ή δουλέψει ποτέ στη "γλάϊφο"(πολύ απολιτίκ-δεξιά για τα γούστα μου, τη διαβάζω όμως πού και πού) - δεν ήξερα καν οτι είχε δουλέψει εκεί ο old boy. Ούτε ξέρω πώς τον λένε, ούτε ξέρω πώς λένε τον καθένα σας - ακούω το όνομα Λαπούτας κι υποθέτω οτι αναφέρεται σε σας.

Αν εσάς εννοεί ο Τσαγκαρουσιάνος όταν καταφέρεται εναντίον μπλόγκερς, κατά καιρούς - τώρα καταλαβαίνω γιατί. Το δείξατε με την πρώτη απάντηση σας - σας ενοχλεί που κάποιοι "συνάδελφοι" σας έγιναν γνωστοί ή δούλεψαν σε μέσα. Θέλετε, δεν θέλετε, εκφράζετε ένα ζηλόφθονο κόμπλεξ.

Εν κατακλείδι, θέλετε να κινείστε (σε δανεικό χώρο) μέσα σ' ένα κλίμα εκδίκησης, κατινιάς και μικροπρέπειας. Στην πραγματική ζωή αυτός ο χώρος σας θα ήταν κάτι σαν την κιτρινιάρικη τηλεόραση - δεν θα έχαιρε κανενός σέβασμού.
Αν το ίντερνετ είναι για σας ένας τέτοιος χώρος, αφήστε τουλάχιστον τουλάχιστον ήσυχους τους άλλους να τον κάνουν καλύτερο.
Α, και αφήστε τη σοβαρή μουσική. Με τη φρασεολογία που χρησιμοποιείτε, ακούστε κανα σκυλάδικο καλύτερα.

Άντε, χαίρετε τώρα, γιατί έχουμε και δουλειές.

Ένας φίλος

 
At 10/07/2008 08:18:00 μ.μ., Blogger Mantalena Parianos said...

Κοιτα ποιοι μιλάνε για ολοκληρωτισμό: "θα μας βρίσκεις μπροστά σου"
λολ

We are millions 'n' millions
We're coming to get you
We're protected by unions
So don't let it upset you

Can't escape the conclusion
It's probably God's Will
That civilization
Will grind to a standstill

And we are the people
Who will make it all happen
While yer children is sleepin',
Yer puppy is crappin'

We're comin' to get you, we're comin' to get you
We're comin' to get you, we're comin' to get yoυ


Κατά τ' άλλα, νομίζω ότι οι προθέσεις των δυο βαλτόμυαλων είναι προφανείς ρε παιδιά όπως και η πίκα του *κακού πούστη*, και αναλύθηκαν από τους σχολιαστές.

Εγώ θα πρότεινα στεγνό delete, εξάλλου πάει καιρός που δεν έχουν τίποτα να πουν αυτοί οι άνθρωποι (τις προάλλες ο η-λόριερ μου άφηνε σχόλια με επιφωνήματα πορδών, τι λέμε τώρα)

Keep trolling κλατς

 
At 10/07/2008 08:22:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Και για να γίνω απολύτως σαφής: Ας υποθέσουμε οτι ο old boy σας "την έκανε" - φέρθηκε τέλος πάντων ύπουλα ή κατινιάρικα. Του τα είπατε μιά, δύο, τρεις. Η εμμονή σας δεν δείχνει παρά εμπάθεια και όλα τα παραπάνω. Τι σας έκανε πια δηλαδή? Σας ατίμασε την αδελφή?

Αφήστε μας ησύχους λοιπόν, να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας blog...

Ένας φίλος

 
At 10/07/2008 08:27:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Μανταλένα, θα σου εξομολογηθώ ότι επειδή δεν είχα ασχοληθεί ποτέ να μάθω την αιτία που τσακωνούσουν με τον Λαπούτα (και προφανώς ήταν λάθος μου), για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μάτι μου βλάπτατε τη Συρία εξίσου, είσαστε εξίσου γραφικοί.
Τώρα που τα λούζομαι συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι να κρατηθείς, πόσο δύσκολο είναι να μην σε παρασύρει στην απέλπιδα προσπάθειά του να διαιωνίζεται ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι αντεγκλήσεων.
Έχει γράψει σαράντα φορές ότι τον συκοφαντώ και τον κουτσομπολεύω.
Φαντάζομαι ότι ο κάθε τρίτος θα πιστεύει πως πράγματι ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ για να φέρεται έτσι, πως δεν μπορεί να κάνει έτσι χωρίς να τρέχει κάτι άλλο.
Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα κληθώ να λογοδοτήσω εγώ για την «πίκα του *κακού πούστη*», είμαι σίγουρος ότι θα το κραδαίνουν ως καινούρια παντιέρα εναντίον μου. Η τακτική αυτή είναι άλλωστε δοκιμασμένη πολλάκις και στο παρελθόν.

 
At 10/07/2008 08:39:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

~~lazopolis, απαντώ: εννοώ ανθρώπους με ευαισθησίες, καλό χαρακτήρα και καλή καρδιά. Παρακολουθώντας τη συζήτηση (ο θεός να τη κάνει δλδ) εδώ πέρα, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι η επέμβαση των εικόνων που σχηματίζει ο εγκέφαλος για κάτι τι που δεν γνωρίζει στον "πραγματικό" κόσμο.
Πιθανολογώ ότι απλώς έχουν φτιάξει με το νου τους μια εικόνα του Ο.Β. κατά τη δική τους άποψη, εντελώς διαφορετική από αυτή που έχουμε φτιάξει οι υπόλοιποι ή, μάλλον, που δεν έχουμε καν μπει στον κόπο να φτιάξουμε, αρκούμενοι στα κείμενα και μόνο.
Το να σχηματίζει κάποιος εικόνες -να προσωποποιεί το συγγραφέα δλδ και να του προσάπτει διάφορες ιδιότητες- πέρα και έξω από τα κείμενα, καταντά επικίνδυνο. Προσοχή λοιπόν. :)

 
At 10/07/2008 08:40:00 μ.μ., Blogger Mantalena Parianos said...

Κοίτα.

Η τακτική είναι απλή, γνωστή και η μόνη που κατέχει ο λαπούτα.

Δίκη προθέσεων λέγεται. Όπως και στη δική μου περίπτωση, καλείσαι να λογοδοτήσεις (ωσάν να όφειλες) για κάτι που υπάρχει μόνο στο μυαλό του *καταγγέλοντα* - του κάθε λαπούτάκου στην προκειμένη.

Καλείσαι λοιπόν να λογοδοτήσεις για την θρυλούμενη ομοφοβία σου, ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ επαρκώς σε κάθε νοήμονα αναγνώστη σου το γιατί και πώς έχεις διατυπώσει.

Στη δική μου εκείνη περίπτωση, είχα κληθεί να λογοδοτήσω (ωσάν θα όφειλα) για το ότι υποτίθεται πως ήμουν υπεύθυνος ενός ενθέτου με blogs στην εφημερίδα το ¨ΑΡΘΡΟ.

Το άθλιο αυτό τυπάκι, είχε αναρτήσει ποστ όπου απευθυνόταν στον εργοδότη μου (!!!) μέσα από το δίκτυο, απαιτώντας να πάρει την απάντηση που εγώ (φυσικά) δεν του έδινα. Και φυσικά με στόλιζε καταλλήλως ότι είμαι "ο πιο μισητός μπλόγκερ" κ.λπ. κ.λπ.


Τα ποστ του αυτά, δεν ξέρω αν έχουν κατέβει (πιστεύω όμως πως ναι, είναι μια προσφιλής τακτική όσων συκοφαντούν), αλλά είναι δείγμα του πώς σκέφτεται (sic) αυτή η θλιβερή ύπαρξη.

Για να καταλάβεις, η πίεση τότε προς εμένα, να παραδεχτώ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (στο web έτσι;) αν είμαι ή όχι ο υπεύθυνος του ενθέτου, μου είχε ασκηθεί ΕΞΙΣΟΥ από τον Λαπούτα και τον ΜακΜάνους, πώς γίνεται όμως με τον δεύτερο να τα "βρήκαμε" ενώ με τον πρώτο όχι;

Θα σου πω αμέσως:
ο Μακ μπορεί και να κατάλαβε ότι α) ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα με υποχρέωνε να παραδεχτώ ό,τιδήποτε
και
β) ότι (όπως αποδείχθηκε και εκ των υστέρων όταν έπαψα να γράφω τη MantalenoΣτήλη στην εφημερίδα) ΔΕΝ ήμουν εγώ επιμελητής της ύλης των blogs...

χα χαααα

Η μαλακία του λαπούτα βέβαια συνεχίστηκε ασύστολη όλους τους υπόλοιπους μήνες, ειδικά όταν είδε πως έμεινε μόνος του να φωνάζει για κάτι που κανέναν δεν ενδιέφερε, εκτός από τον ίδιο και τον πληγωμένο ιδρυματικό εγωισμούλη του.

Μη δίνεις σημασία ρε συ

Γράφεις πολύ σπουδαία για να ασχολείσαι με τις ζωντανές αποτυχίες της ζωής. Walk on.

 
At 10/07/2008 08:49:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

Θέλουμε δε θέλουμε, υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να προσαρμόσουν τον άϋλο με τον απτό κόσμο, οπότε δημιουργούν εικόνες και φαντασιώνονται καταστάσεις και "πρόσωπα" πίσω από τις λέξεις των κειμένων.
Εχω πέσει θύμα ενός τρολ πριν από καμιά 7-8 χρονάκια που με καθύβριζε σε φόρουμ και σε μέιλ, απαιτώντας να με γνωρίσει ΓΙΑ ΝΑ... πάψει να με σκυλοβρίζει!!! Σιγά που θα τού'κανα τη χάρη!
Ο τύπος είχε πρόβλημα με κάποια προϊσταμένητ του που είχε εισηγηθεί αρνητικά γι αυτόν και με είχε ταυτίσει με κείνη, καθώς φαινόταν από τα όσα έγραφε... Ο νοών νοήτω, πόσο πανίσχυρες και βλαβερές είναι οι Εικόνες!
Αδέλφια, αποδεσμευτείτε!!! ΑΜΑΝ και ΟΥΦΦΦΦΦΦ

[Καλέ μου Lazopolis, υποθέτω ότι ούτε τώρα με κατάλαβες! χαχαχα ;)]

 
At 10/07/2008 08:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

oldboy, συγγνώμη αλλά παρασύρθηκα διαβάζοντας τους ερωτικούς διαλόγους και ξέχασα τί ακριβώς σας ρώτησα οπότε θεωρώ την απάντησή σας ως ικανοποίηση της περιέργειάς μου

τώρα θα μου επιτρέψετε πάλι να εντρυφήσω στα μυστικά της ανθρώπινης ψυχής διαβάζοντας τα σχόλια απο την αρχή, ευχαριστώ

 
At 10/07/2008 08:54:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Μανταλένα, όπως πάντα αποκρύβεις τις δικές σου ευθύνες για παλιότερα λυντσαρίσματα εναντίον μπλόγκερ και μας κάνεις τώρα την οσία Μαρία. Όπως γνωστό είναι ότι "πούλαγες" προσωπικά δεδομένα στον κουτσομπόλη του Κωλονακίου για να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Κι αλήθεια, πολλοί είναι οι παλιοί εδώ μέσα κι αυτοί ενθυμούνται τον πόλεμο νεύρων που έκανες εναντίον του Βρυώνη, πριν καταφέρει να κλείσει το monitor η "συνάδελφός" σου Λ.Χ.Θ.

Οπότε, πίσω στην τρύπα σου εσύ.

ΥΓ Όλοι οι καλοί "πελάτες" του αρχισυκοφάντη του Κωλονακίου μαζεύτηκαν ή είναι ιδέα μου;

 
At 10/07/2008 08:56:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Όχι αγαπητέ old boy, δεν πείθομαι σώνει και καλά οτι κάτι του έχεις κάνει. Παίρνω απλά (και αναλυτικά) όλες τις περιπτώσεις, για να δείξω το άτοπον της εμμονής του...

Ο καθείς φαίνεται από τις επιλογές του, τα γραπτά του, τις εικόνες του. Και ο συγκεκριμένοι άνθρωποι θ8α μπορούσαν να είναι πολύ πιο συμπαθείς και όχι του πεταματού, αν δεν ήταν τόσο ψώνια...

Ένας φίλος

 
At 10/07/2008 09:36:00 μ.μ., Blogger gerasimos said...

Μάλλον ΟΝΤΩΣ πρόκειται για παλιές ιστορίες με τις οποίες έχουμε να κάνουμε εδώ, αν κρίνω απ' το ότι, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, χρονολογούνται από την εποχή του Βρυώνη.

ΥΓ: Κύριε πως σας λένε ένα αστειάκι κάναμε μην αρχίσετε και με μένα, σας παρακαλώ θερμά. Αν πάλι δεν αντέξετε no problem, πήγαινα γυρεύοντας (αλλά με αγαθές προθέσεις). :-P

 
At 10/07/2008 10:26:00 μ.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Παλιμπαιδισμός και των γονέων.

 
At 10/08/2008 12:53:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Ροδιά, υπό μια έννοια θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και τους ανθρώπους και το εννοώ.
Δεν τον συμμερίζομαι βέβαια, μου έρχεται να πω διάφορα, αλλά σέβομαι και υποκλίνομαι στην καλή σου καρδιά.
Μανταλένα, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναασχοληθώ, όσο κι αν ασχοληθούν αυτοί.

 
At 10/08/2008 01:07:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Α, μπράβο! Καμία αναφορά όμως... και delete αμέσως! Τεκμηριώσαμε το γιατί αυτό που κάνουν αυτοί είναι φασισμός - και όχι αυτό που θα κάνεις εσύ. Στείλε τις ενοχές σου για ύπνο..

Απόψε διάβασα τις δύο τελευταίες παραγράφους του ποστ σου (για να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε) και εισέπραξες κολακευτικά σχόλια - από ανθρώπους δύσκολους, που ξέρουν να γράφουν.

Ένας φίλος

 
At 10/08/2008 05:37:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

sagapokaimporonasekanotheo

 
At 10/08/2008 07:54:00 π.μ., Blogger gerasimos said...

Επιστροφή στο... ποστ: 'Σιγά, Νικόλα, θα σκίσεις κάνα προφίλ': δε σκίζεται το προφίλ του, είναι φτιαγμένο από λαστέξ, το ελαστικό, αθάνατο αυτό δημοσιογραφικό υλικό φτιαγμένο από σοβαροφάνεια, κεκαλυμμένο λαϊκισμό και mainstream απόψεις που 'γράφουν' ωραιότατα στο γυαλί του Alter.

 
At 10/08/2008 08:32:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ο χατζηνικολάου χρησιμοποιεί απλώς το σύστημα όπως είναι στημένο για να επιβιώσει

αυτό το πράγμα ούτε ο γεράσιμος δείχνει να το καταλαβαίνει ούτε ένας τρεχάμενος αγνοούμενος που κάνει πράξεις για να μην σκέφτεται δείχνει να το παραδέχεται δημοσίως

(μόνος ο βουλγαράκης ομολόγησε με πολύ ποταπό τρόπο την απληστία - και τι είχε να πει εκτός από το άγχος του ότι πρέπει να σωθεί με το χρήμα επειδή είναι μόνος στη ζωή - έκαμεν μοναξιάς ομολογίαν και αποτυχία αγαπητικής συνδέσεως με τους ανθρώπους...)

αν όμως ρωτηθεί θα δώσει τη σωστή απάντηση. πρέπει να τον υποχρεώσεις, για να το πει. δηλαδή όσο κι αν σκυλιάσεις με λόγια άσφαιρα το υποκείμενο δεν θα σου κάνει τη χάρη να κάνει την πράξη που ζητάς.

αν προτιμήσεις να μη γδύσεις το χατζηνικολάου από το φασισμό στον οποίο παίρνει μέρος δηλαδή να μην τον αντιμετωπίσεις τότε βοηθάς αυτόν να γίνεται περισσότερο φασίστας μέσα στην υπαρκτή μοναξιά του και τον εαυτό σου να παραλογίζεται φασιστικότατα μέσα στην υπαρκτή μοναξιά σου - άρα είσαι στην ίδια κατάσταση ας πούμε με τον τηλεπαρουσιαστή...

λέμε συγκεκριμένα για το άτομον χατζηνικολάου το οποίον μας ενδιαφέρει σαν πονεμένος άνθρωπος και όχι σαν τίποτα άλλο το οποίον άλλωστε και δεν ταυτοποιείται δια το άτομον συγκεκριμένως.

να μη συγκρίνεστε με την παρουσία και τα λόγια του αγνοούμενου, γιατί αυτό το πράγμα φέρνει ψυχολογικό ψόφο (=τα διαδίχτυα νευράκια και το υπερόπλο δίκαιον της πάρτης σας)

ο χατζηνικολάου έχει υποχρέωση προς την ελευθερία του να αρχίσει να χρησιμοποιεί τη λογική, πράγμα που δεν έχει κάνει σε όλη τη διάρκεια της ζήσης του ως τα σήμερα αλόγατα, αργά ή γρήγορα η φύση θα τον υποχρεώσει να ανέβει στο επίπεδο του ανθρώπου και να σκεφτεί για την ελευθερία του, αφού ναι μεν η κοινωνική κατακραυγή (= αδύναμο ανθρώπινο ενδιαφέρον) δεν το πετυχαίνει το πράμα τούτο και αφού δε δεν έχει αναφυτρώσει μέσα του η ανάγκη να πάθει πραγματικότητα, διότι ναι μεν και αφού όλα τα πλάσματα μπορούν να βρίσκονται στην τεχνητή ασφάλειαν και στο βόλεμα του παραλογισμού και της ανθυπόστασης για όσο χρόνο αυτά αποφασίσουν. είναι ο βαθύς ορισμός της πολιτικής.

τώρα τη στιγμή τούτη αυτά όλα εμένα δεν μου κάνουν κέφι. είναι έτσι είναι εκεί αλλά εγώ δεν τα θέλω. τα βαριέμαι. ποιος θέλει να μου επιρρίψει έναν Τέτοιον...

 
At 10/08/2008 09:15:00 π.μ., Blogger gerasimos said...

Ανώνυμε ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβα, αλλά δεν πειράζει καθόλου. Πολύ συχνά βρίσκομαι σε αυτήν ακριβώς τη θέση στη μπλογκόσφαιρα ε, και όσο να 'ναι συνήθισα. :-P

 
At 10/08/2008 10:57:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 10/08/2008 11:11:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Έλα βρε Ζήτουλα,
βρες κανένα πιο αξιοπρεπές ψευδώνυμο. Εσύ, το πρώτο Θηρίο της Ζούγκλας! Τς τς τς...

Μα χα λάς στους Ζητουλάδες

 
At 10/08/2008 12:00:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Η μικρη Μαριτσα καθεται και κλαιει γιατι δεν την παιζουνε οι φιλεναδες της...
Ποιος (παληος)θυμαται το τραγουδακι?
Και μαζεψε θαλασσες δακρυα μεσα της και γινανε νερα της ερημιας που λιγο πριν την πνιξουν πηρε τη λεκανη κι αρχισε ν αδειαζει να αδειαζει..
Αλλα ρε παιδι μου, ατελειωτα ειναι,
μας μουσκεψε κι εμας...

Μαριτσα η παιξε με τους κανονες η αντε ψυχαναλυσου μετα πνιγμου...

 
At 10/08/2008 12:15:00 μ.μ., Blogger lazopolis said...

@Ροδιά: νομίζω οτι καταλαβαίνω τί εννοείς. Έχω βέβαια τις αντιρρήσεις μου:

- Κατ'αρχάς, υπάρχει μια σημαντική ιδαφορά ανάμεσα στη λειτουργία "ανάγνωση ποστ/άρθρου" και στη λειτουργία "σχολιασμός ποστ/άρθρου", ειδικά όπως γίνεται συνήθως στα ελληνικά ιντερνέτς. Στην πρώτη περίπτωση το κείμενο ίσως να μπορεί να στέκεται και μόνο του. Και εγώ, ως αναγνώστης, δεν χρειάζεται απαραίτητα να φανταστώ το πρόσωπο πίσω από τις λέξεις. Στη δεύτερη περίπτωση, ως σχολιαστής, για να συζητήσω με τους υπόλοιπους, αναγκαστικά χρειάζεται να στήσω ένα (φανταστικό ίσως) φυσικό πρόσωπο πίσω απο'τα σχόλια ή τα κείμενα του άλλου. Αυτή η εικόνα, υπό Κ.Σ., διορθώνεται με κάθε σχόλιο των συνομιλητών.

- Αυτή η διαδικασία "διόρθωσης" της εικόνας των συνσχολιαστών είναι, κατά τη γνώμη μου, η ίδια λειτουργία που επιτελεί ο καθένας μας καθημερινά, όταν προσλαμβάνει και προσπαθεί να αντιληφθεί τον εξωτερικό κόσμο. Τα προβλήματα που μπορεί να έχει κανείς στο ίντερνετ είναι τα ίδια που έχει στον πραγματικό κόσμο. Αν στον πραγματικό κόσμο δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τα τεκταινόμενα γύρω σου αντικειμενικά (εννοώ να *προσπαθείς* να αντιληφθείς τον κόσμο αντικειμενικά) το ίδιο συμβαίνει και με τα σχόλια στο ίντερνετ. Αν στην καθημερινή σου ζωή ο κόσμος γύρω σου είναι παραμορφωμένος σε βαθμό Α (όλων μας είναι σε κάποιο βαθμό), το ίδιο παραμορφωμένη θα είναι και η εικόνα όσων διαβάζεις στο ίντερνετ. Ως γνωστόν η "λίστα των γνωσιακών μας προκαταλήψεων" είναι αρκετά μεγάλη. Ορισμένοι τις έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλους.

- Ακριβώς επειδή διάφοροι άνθρωποι έχουν διαφορετικού είδους αντιληπτικές ικανότητες αλλά και διαφορετικές "αντανακλαστικές" αντιδράσεις, στα ιντερνέτς, όπως και στην πραγματική ζωή, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες "καλής συμπεριφοράς". Ας πούμε, στη στάση του λεωφορείου, θεωρείτε αγένεια να φτύσεις στο πρόσωπο κάποιον επειδή σου είπε λανθασμένα την ώρα. Το ίδιο και στα ιντερνέτς, καλό είναι να μην αποκαλούμε τον άλλο ψεύτη, υποκριτή, προπαγανδιστή, φασίστα και ομοφοβικό απλώς και μόνο επειδή (νομίζουμε ότι) έχει λάθος. Αυτό ισχύει για όλων των ειδών τους αναλυτές, μέ ή χωρίς πτυχίο :)

- Αυτοί οι κανόνες συμπεριφοράς γίνονται σεβαστοί απ'όλους, συμπεριλαμβανομένων οριακά και των Λαπούτα και e-lawyer, αν κρίνω από τη συμπεριφορά τους στο buzz (του Λαπούτα μερικές φορές χρειάζεται να του τραβήξει το αυτάκι κανένας admin αλλά οκ).

- Αυτό όμως που συμβαίνει με τον old boy και τους δύο (τουλάχιστον) παραπάνω μπλόγκερς ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια προσωρινού αντιληπτικού προβλήματος. Δεν είναι μόνο η άκρως προβληματική "ερμηνεία" των ποστ του. Δεν είναι μόνο οτι ξεπρνούν τα όρια της αγένειας με χαρακτηριστική άνεση από το πρώτο κιόλας σχόλιό τους. Δεν είναι μόνο οτι αδιαφορούν πλήρως για την επίπτωση του συγκεκριμένου είδους χαβαλέ (αν πρόκειται για χαβαλέ) τόσο στον old boy όσο και στους τακτικούς θαμώνες εδώ.

Είναι κυρίως οτι όλα αυτά συμβαίνουν συστηματικά και αδιάλειπτα εδώ και *μήνες*. Κάθε μέρα, σε κάθε ποστ, για μήνες! Έφυγα απ'τη Χαβάη στις αρχές Αυγούστου με τον old boy να παλεύει ήδη απ'το Μάϊο (;) με όλους αυτούς τους τύπους, δεν άνοιξα σχεδόν υπολογιστή για ένα μήνα, και τον Σεπτέμβριο, στην Ευρώπη, βρήκα τον oldboy να παλεύει ακόμα με τους ίδιους τύπους.

- Συνέπεια των σοβαρών προβλημάτων στην αντίληψη του εξωτερικού κόσμου που λέγαμε, είναι και η σχεδόν συστηματική πλέον πολεμική εναντίον όσων τυχαίνει να μην διαφωνούν μαζί τους στο οτι ο old-boy είναι φασίστας, ομοφοβικός, κλπ κλπ. Ο Λαπούτα έφτασε να με αποκαλέσει (όχι μόνο εμένα βέβαια) κλακαδόρο του old boy και να φαντάζεται πιθανώς διάφορα προσπαθώντας να ταυτοποιήσει τους ανώνυμους εχθρούς του στο δίκτυο. Να σημειώσω εδώ οτι δεν είναι πως μ'ενοχλούν τέτοιου τύπου κατηγορίες - θεωρώ ανώφελο να παίρνω στα σοβαρά κατηργορίες ή ύβρεις που εκστομίζονται στο δίκτυο, γενικά. Μου κάνουν όμως εντύπωση γιατί καταδεικνύουν το μέγεθος της παραμόρφωσης της πραγματικότητας που λέγαμε.


-- Δέρφορ, δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι στην πραγματική ζωή οι δυο σωματοφύλακες είναι άνθρωποι με καλό χαρακτήρα και καλή καρδιά, με οποιοδήποτε ορισμό του "καλός" μπορώ να σκεφτώ. Σε τελική ανάλυση, βέβαια, όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί (ακόμα κι αυτοί που βρίσκονται στη φυλακή), και για όλους μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες που να εξηγούν τη συμπεριφορά τους. Αλλά η συμπεριφορά τους έχει συγκεκριμένες συνέπειες.

 
At 10/08/2008 12:19:00 μ.μ., Blogger lazopolis said...

Παράγραφος 6, λέξη 27 "μην" να διαγραφεί παρακαλώ :)

 
At 10/08/2008 01:19:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

~~Lazopolis, φυσικά και συμφωνώ με τους κανόνες που αναφέρεις, τους ακολουθώ -σχεδόν- κατά γράμμα.
Βασική αρχή στη διαδικτυακή επικοινωνία είναι το ότι «το σχόλιο χαρακτηρίζει εκείνον που το κάνει και όχι το θέμα στο οποίο αναρτάται, ούτε το δημιουργό του θέματος», αλλά αυτό εδώ πέρα δεν έχει γίνει κατανοητό -ακόμα.
Ετσι, για να αναφέρω το δικό μου παράδειγμα, όταν σχολιάζω έχω αυτό κατά νου και δίνω κάθε φορά την εικόνα που θέλω να έχει ο αναγνώστης για μένα, συχνότατα... συγκεχημένη!:) δλδ αποφεύγω να δημιουργώ (ασχέτως αν το πετυχαίνω, δεν είναι δυνατό να μπω στο μυαλό των άλλων) μια εικόνα "μόνιμη", όπως δεν είμαι και στη πραγματικότητα "σταθερή", γιατί σταθερότητα δεν υπάρχει. Η αντίφαση βρίσκεται σταθερά μέσα στον άνθρωπο, ίσως για τούτο πολλοί να αναζητούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια, το "αδύνατο" δλδ...
Η αντίφαση λοιπόν, είναι το βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου -νομίζω. Μπορεί κάποιος να είναι εξαιρετικός οικογενειάρχης αλλά πολύ κακός (ή σκέτα ανεπαρκής) επαγγελματίας και αντιστρόφως. Αυτή η αντίφαση, όσον αφορά τις διάφορες σχέσεις σε πραγματικό επίπεδο.
Αν έρθουμε στο πλασματικό επίπεδο του διαδικτύου, οι αντιφάσεις πολλαπλασιάζονται, οι πολλοί και διάφοροι εαυτοί που αναζητούν διέξοδο τη βρίσκουν και εκδηλώνονται ποικιλοτρόπως. Εμένα π.χ. μου "βγαίνει" πάρα πολλές φορές ένας εαυτός/πειραχτήριο! Μπορεί να αναζητά διέξοδο από τη σοβαροφάνεια που υποχρεωτικά την έζησα για πολύ καιρό και έχει σκάσει!
Στο θέμα που συζητιέται στα σχόλια, περι δυο ανθρώπων που (τυχαίνει να) γνωρίζω αρκετά χρόνια σε πραγματικό και διαδικτυακό επίπεδο, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει εδώ μέσα, στου Ο.Β. το χώρο αποκελιστικά, περσόνες σχολιαστών τύπου τρολ(!) δεν ξέρω να δώσω απάντηση. Παραξενεύομαι πάρα πολύ. Μένω απόπληκτη! Η μοναδική δικαιολογία που βρίσκω είναι ότι κάπου κάτι κάπως έχει κολλήσει σε αυτό το μαλακό όργανο/σούπα που είναι ο εγκέφαλος και αδυνατεί να ξεφύγει από το σφιχταγκάλιασμα αυτό. Ανέφερα προηγουμένως μια δική μου παλιότερη "σχέση" με ένα τρολ.
Με τη μανία που έχω να μελετώ κάθε τι που πέφτει στα χέρια μου για τη λειτουργία του εγκεφάλου, μπορώ να δώσω διάφορες δικαιολογίες, τις οποίες όμως δεν θα αποκαλύψω εδώ πέρα. Οι δικαιολογίες αυτές με βοηθούν να διατηρώ την καλή γνώμη που έχω για τα πρόσωπα αυτά εκτός διαδικτύου, αλλά και μέσα στο διαδίκτυο αλλά σε άλλους τόπους, όχι στου Ο.Β. Εδώ μέσα, δεν διστάζω καθόλου να γράψω ότι πρόκειται για "επικοινωνιακά βδελύγματα" και διαλύστε τους!:)
..ξέρεις.. μερικές φορές η αναζήτηση αναγνώρισης, ενδιαφέροντος, αγάπης, κλπ κλπ, από τους άλλους, περνά μέσα από τη σφαίρα της επιθετικότητας και μιας συμπεριφοράς που χαρακτηρίζεται "αρνητική" στη κοινωνία μας..
Αυτά και συγγνώμη Old Boy για τη κατάχρηση του χώρου με τη ψιλοκουβεντούλα που πιάσαμε με τον... χαβανέζο!

 
At 10/08/2008 01:42:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γιατί βάφει τα μαλλιά του ο Άδωνις Γεωργιάδης; Γιατί αγαπά τον Αλέξη και τη Γαρουφαλλιά; Τί σημαίνει βαμμένη χελιδονοφωλιά; Γιατί στάζει το κεφάλι του Κύρτσου και του Βέλιου; Απαντήσεις σε αυτά και σε πολλά άλλα παρεμφερή ερωτήματα, στο www.vapsomalliades.blogspot.com

 
At 10/08/2008 01:49:00 μ.μ., Blogger lazopolis said...

@Ροδιά: συμφωνώ στο οτι οι χαρακτήρες των ανθρώπων μπορεί να είναι πολύπλευροι, πολυδιάστατοι, ακόμα και φαινομενικά ή πραγματικά αντιφατικοί. Επίσης είναι γεγονός οτι μέσω δικτύου μπορείς μόνο να ξέρεις την πτυχή της προσωπικότητας που σ'αφήνει ο άλλος να δείς. Και στην πραγματική ζωή, βέβαια, αν κάθε φορά που συναντάς τον Χ, ο Χ συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, στοιχειώδης αλλά λανθασμένη γενίκευση σου επιβάλλει να σκεφτείς οτι πάντα έτσι συμπεριφέρεται.Στοιχειώδης, λανθασμένη αλλά αναγκαστική.

Ο με ιστολόγημα ξεκωλάστηκα ουρλιάζοντας, π.χ. είναι σχεδόν βέβαιο οτι έχει μια προσωπικότητα με πτυχές πιο φυσιολογικές από την αφασική, υποτίθεται μεταμοντέρνα, που παρουσιάζει συστηματικά. Αλλιώς δυσκολεύομαι να φανταστώ οτι θα μπορούσε να επιβιώσει περισσότερο από ένα μήνα.

Όμως εγώ που δεν βγαίνω για καφέ μαζί του, αυτή την εικόνα προσλαμβάνω, μ'αυτήν πορεύομαι και μ'αυτήν αλληλεπιδρώ.

Τέλος νομίζω οτι αν η σταθερότητα δεν είναι αυτονόητη ή αυτοσκοπός, είναι τουλάχιστον προαπαιτούμενη αν θες να αλληλεπιδράς με άλλους ανθρώπους. Φυσικά εννοώ σταθερότητα υπό Κ.Σ. (22.4 λίτρα, μία ατμόσφαιρα και τα ρέστα).

btw, αυτό το "στου Ο.Β. το χώρο αποκελιστικά," είναι συζητήσιμο...

 
At 10/08/2008 01:50:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τα ΘΕΜΕΛΙΑ ενός σπιτιού (συνήθως το 30% του συνολικού μπετού) ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ γιατί είναι μέσα στη γή. Οι επιπόλαιοι άνθρωποι δεν εκτιμούν αυτό που δεν φαίνεται με το γυμνό μάτι, θυμούνται όμως τη σημασία του όταν έλθει ο σεισμός!
Και ο σεισμός ήλθε!
Έτσι και στην Οικονομία.
Μας κτύπησε η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ διεθνής οικονομική κρίση των τελευταίων 80 ετών και κανείς δεν λέει ΜΙΑ καλή κουβέντα για τα τεράστια βήματα ισχυροποίησης της Ελληνικής οικονομίας που έγιναν τα τελευταία χρόνια.
Τα κανάλια των εκβιαστών ασχολούνται καθημερινά με κουτσομπολιά, σενάρια, φήμες, σέξ, χωρισμούς, γάμους βαφτίσια, ατέλειωτη η λίστα της υποκουλτούρας!
Πού θα ήταν σήμερα η Ελλάδα με τα δυσθεώρητα δημόσια ελλείμματα των πράσινων τρωκτικών;
Πόσο θα ήταν το χρέος σήμερα εάν την τελευταία πενταετία είχε συνεχιστεί η σπατάλη των ανεύθυνων Παπαντωνίου και Χριστοδουλάκη;
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΑΚΙ...

 
At 10/08/2008 04:35:00 μ.μ., Blogger Filboid Studge said...

Old boy,
Μακρά και επικίνδυνη η πορεία διά μέσου των σχολίων αυτού του post, υπό συνεχή πυρά, εχθρικά και φίλια.
Απέκαμα.
Ιδού ένα άσμα, συνοδευτικό του επίπονου εγχειρήματος.

http://www.youtube.com/watch?v=qLZeE-H6z5U

:))

 
At 10/08/2008 04:55:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Όποιος δεν έχει αντεπιχειρήματα κάνει τον (ερασιτέχνη) ψυχομέτρη.

Καλά λυντσαρίσματα.

 
At 10/08/2008 05:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ justanothergoneoff

Μπα, καλώστον! Καμία βρισιά εχετε για μας σήμερα? Αν είναι κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα αγαπητέ, αυτός είστε εσείς. Εδώ σας απέδωσα ιδιότητες και χαρακτηριστικά "Σαρτζετάκη" και τα προσπεράσατε με πάσαν άνεση, κάνοντας οτι δεν καταλαβαίνετε... Η συνωμοσιολογία σας (όλοι έιμαστε "βαλτοί κλακαδόροι") και η σαρτζετάκεια "σπασικλίαση" σας επιβεβαιώνουν οτι έχουμε να κάνουμε μ' έναν κατ' ουσίαν ακροδεξιό, που βαυκαλίζεται οτι είναι προοδευτικός και βρίζει τους άλλους "φασίστες".. Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν σχέση με ψυχολογία. Απορρέουν από φρασεολογία, απόψεις, ιδέες, τρόπους, συμπεριφορά - από δημόσια παρουσία δηλαδή.
Συνεχίζετε δε και ενοχλείτε ένα χώρο που δεν σας ανήκει..

@lazopolis

Εξαιρετική η ανάλυση σας - όπως και οι διατυπώσεις σας. Να προσφέρω στο διάλογο, έχοντας πάντα στο νου τα "αυτιστικά σύνδρομα", όπως αυτά εκφράζονται π.χ. από τον από πάνω κύριο: Η μεγάλη διαφορά στον πραγματικό κόσμο είναι οτι εκεί έχουμε καλλιεργήσει το ένστικτο μας και συμπεραίνουμε πάρα πολλά πράγματα από το πρόσωπο και την ομιλία. Ακόμα και στο τηλέφωνο, μπορείς να βγάλεις πάρα πολλά συμπεράσματα από τη φωνή του άλλου. Δέρφορ, που λέτε κει σεις, τα κίνητρα πίσω από τις εκφραζόμενες απόψεις, αλλά και η γενική συγκρότηση, είναι πολύ πιο "διάφανη"...
Με πολλούς ανθρώπους, δεν θα μίλαγα καν, στον έξω κόσμο - δεν θα είχε νόημα. Εδώ, το συμπέρασμα βγαίνει μόνο από το κείμενο. Δεν είναι λίγο - αλλά δεν είναι και επαρκές.

@ανώνυμος 1.50.

Αγαπητέ, δεν έχω ακούσει πιο φαιδρά επιχειρήματα - στην παρούσα συγκυρία κιόλας. Πρέπει να είστε αθεράπευτα δεξιός ή να λαμβάνετε ενημέρωση από κέντρα διαστροφής της αλήθειας. Σας παραπέμπω στην πρωτοσέλιδη γελοιογραφία του Μητρόπουλου. στα σημερινά ΝΕΑ. Αντί να ευλογείτε το Σημίτη, για την εμμονή του με την ένταξη στο ευρώ (δείτε τι υποτίμηση έκανε χθες η Ισλανδία), μας εγκωμιάζετε τον Αλογογκούφη, που υπήρξε ο χειρότερος υπουργός οικονομίας της μεταπολίτευσης. Μόνον η απογραφή (που σας παραμύθιασε όλους) αρκεί. Ή μήπως μπορεί να κλέισει το φετεινό προϋπολογισμό; Ή μήπως δεν τα παίρνει από τους πολλούς, φοροαπαλάσσοντας τους λίγους; Ή μήπως η διαφθορά και η σπατάλη δεν έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, μακράν των ρεκόρ του ΠΑΣΟΚ; Καλά, το μέγεθος των οικονομικών σκανδάλων των τελευταίων χρόνων, δεν σας λέει τίποτε; Μα πού ζείτε; Και τι ήρθατε να κάνετε σε αυτό το post, σχολιάζοντας αυτό το τελείως άσχετο;

Ένας φίλος

 
At 10/08/2008 05:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@ justanothergoneoff

Μπα, καλώστον! Καμία βρισιά εχετε για μας σήμερα? Αν είναι κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα αγαπητέ, αυτός είστε εσείς. Εδώ σας απέδωσα ιδιότητες και χαρακτηριστικά "Σαρτζετάκη" και τα προσπεράσατε με πάσαν άνεση, κάνοντας οτι δεν καταλαβαίνετε... Η συνωμοσιολογία σας (όλοι έιμαστε "βαλτοί κλακαδόροι") και η σαρτζετάκεια "σπασικλίαση" σας επιβεβαιώνουν οτι έχουμε να κάνουμε μ' έναν κατ' ουσίαν ακροδεξιό, που βαυκαλίζεται οτι είναι προοδευτικός και βρίζει τους άλλους "φασίστες".. Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν σχέση με ψυχολογία. Απορρέουν από φρασεολογία, απόψεις, ιδέες, τρόπους, συμπεριφορά - από δημόσια παρουσία δηλαδή.
Συνεχίζετε δε και ενοχλείτε ένα χώρο που δεν σας ανήκει..

@lazopolis

Εξαιρετική η ανάλυση σας - όπως και οι διατυπώσεις σας. Να προσφέρω στο διάλογο, έχοντας πάντα στο νου τα "αυτιστικά σύνδρομα", όπως αυτά εκφράζονται π.χ. από τον από πάνω κύριο: Η μεγάλη διαφορά στον πραγματικό κόσμο είναι οτι εκεί έχουμε καλλιεργήσει το ένστικτο μας και συμπεραίνουμε πάρα πολλά πράγματα από το πρόσωπο και την ομιλία. Ακόμα και στο τηλέφωνο, μπορείς να βγάλεις πάρα πολλά συμπεράσματα από τη φωνή του άλλου. Δέρφορ, που λέτε κει σεις, τα κίνητρα πίσω από τις εκφραζόμενες απόψεις, αλλά και η γενική συγκρότηση, είναι πολύ πιο "διάφανη"...
Με πολλούς ανθρώπους, δεν θα μίλαγα καν, στον έξω κόσμο - δεν θα είχε νόημα. Εδώ, το συμπέρασμα βγαίνει μόνο από το κείμενο. Δεν είναι λίγο - αλλά δεν είναι και επαρκές.

@ανώνυμος 1.50.

Αγαπητέ, δεν έχω ακούσει πιο φαιδρά επιχειρήματα - στην παρούσα συγκυρία κιόλας. Πρέπει να είστε αθεράπευτα δεξιός ή να λαμβάνετε ενημέρωση από κέντρα διαστροφής της αλήθειας. Σας παραπέμπω στην πρωτοσέλιδη γελοιογραφία του Μητρόπουλου. στα σημερινά ΝΕΑ. Αντί να ευλογείτε το Σημίτη, για την εμμονή του με την ένταξη στο ευρώ (δείτε τι υποτίμηση έκανε χθες η Ισλανδία), μας εγκωμιάζετε τον Αλογογκούφη, που υπήρξε ο χειρότερος υπουργός οικονομίας της μεταπολίτευσης. Μόνον η απογραφή (που σας παραμύθιασε όλους) αρκεί. Ή μήπως μπορεί να κλέισει το φετεινό προϋπολογισμό; Ή μήπως δεν τα παίρνει από τους πολλούς, φοροαπαλάσσοντας τους λίγους; Ή μήπως η διαφθορά και η σπατάλη δεν έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, μακράν των ρεκόρ του ΠΑΣΟΚ; Καλά, το μέγεθος των οικονομικών σκανδάλων των τελευταίων χρόνων, δεν σας λέει τίποτε; Μα πού ζείτε; Και τι ήρθατε να κάνετε σε αυτό το post, σχολιάζοντας αυτό το τελείως άσχετο;

Ένας φίλος

 
At 10/08/2008 07:25:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

"Συνεχίζετε δε και ενοχλείτε ένα χώρο που δεν σας ανήκει"

Όπως κάποιοι συνεχίζουν και ενοχλούν εμένα και άλλους με κουτσομπολιά, συκοφαντίες και άθλια συμπλέγματα τύπου μανταλένας.

Καλά λυντσαρίσματα.

 
At 10/08/2008 08:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

@justanothergoneoff

Σας ενόχλησε κανείς στο blog σας; Ήρθε κανείς να χαλάσει την ατμόσφαιρα και τον διάλογο των (ελαχίστων) συνομιλητών σας; Ήρθε κανείς να "απειλήσει" οτι θα τον ΄"βρίσκετε πάντα μπροστά του";
Εξ όσων γνωρίζω, κανείς από τους παριστάμενους - τουλάχιστον σε παρόντα χρόνο.

Έχετε θράσος αγαπητέ. Επιπλέον δεν σας περνάει καν από το μυαλό οτι κάποιος μπορεί να ενοχλείται, ως επισκέπτης και συζητητής απλώς, από τη στάση σας. Νομίζετε οτι είμαστε "κολαούζοι" του old boy, λες και δεν μπορεί κανείς να υπερασπιστεί κάτι που απλώς του αρέσει. "Λιντσάρισμα" δεν είναι αυτό που υπονοείτε οτι δέχεστε - είναι αυτό που προσπαθείτε ή θα θέλατε να κάνετε εσείς. Δεν σας υποχρέωσε κανείς να είστε εδώ - αντιθέτως κινείστε μόνο από ηλ΄΄ιθια και παρανοϊκή εκδίκηση, νομίζοντας οτι έχετε και επιχειρήματα...

Το κακό είναι οτι από αυτή την ιστορία, αφού επιτίθεστε συνεχώς και με λύσσα, στο τέλος θα βγείτε και "πικραμένος". Κι αυτή την αρνητική συσσώρευση θα πάτε να τη βγάλετε αλλού - σε κάποιον άλλον που φταίει ή δεν φταίει.

Γι αυτό πηγαίνετε, σας παρακαλώ, να λουφάξετε στο blog σας. Δεν θα μας σπάσετε εσείς τα νεύρα - θα σας τα σπάσουμε εμείς, γιατί πολύ απλά δικαίούμαστε ν' απαλλαγούμε από την ενοχλητική παρουσία σας.

Ένας φίλος

 
At 10/08/2008 08:21:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Εγώ τουλάχιστον δεν κρύφτηκα πίσω άλλα νικ για να πω στα ίσα τη γνώμη μου, άντε να λουφάξετε στα κανονικά σας νικνέημς.

Καλά λυντσαρίσματα.

 
At 10/08/2008 08:25:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν έχω nick αγαπητέ... Λυπάμαι, είμαι καινούργιος στο χώρο. ΄Εχω υπογράψει μόνο τα σχόλια με το "ένας φίλος". Τη λέω όσο στα ίσα τη λέτε και σεις, "αγαπητέ" ακροδεξιέ συνωμοσιολόγε. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι κάνετε - ούτε πόσο θρασύς, ασυνάρτητος και ενοχλητικός είστε...

Ένας φίλος

 
At 10/08/2008 09:18:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Τώρα είμαι και ακροδεξιός; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

 
At 10/08/2008 09:22:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Αλλά ξεχνάς επιλεκτικά, πολύ επιλεκτικά. Ξεκίνα από την αρχή των σχολίων και δες ποιος με ανέφερε. Αλλιώς δεν θα είχα ασχοληθεί καν.

Καλά λυντσαρίμστα.

 
At 10/08/2008 10:14:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σαρτζετάκη και ακροδεξιό σας έχω αποκαλέσει εδώ και πάρα πολλά σχόλια - αλλά βέβαια δεν διαβάζετε πραγματικά τους άλλους, μόνο να αμολήσετε τη φαρμακερή ατάκα σας ξέρετε. Μη γελάτε καθόλου - προκύπτει ευθέως από τη "σπασικλίαση" σας (το πρώτο) και τη συνωμοσιολογία σας (το δεύτερο).

Όσο για το ποιός σας ανέφερε πρώτος σε αυτό το post, έχετε δίκιο: ο old boy. Μετά από μήνες βεβαίως, που επιχειρείτε να του σπάσετε τα νεύρα (στο blog του - έχει σημασία). Και ήλθατε εσείς λαύρος, να απειλήσετε με "χειρότερες" επιθέσεις, αλλά και με τη χυδαιότατη αναφορά σας σε όλους τους υπόλοιπους, που "τόλμησαν" να σας σχολιάσουν...

Πιο αντικοινωνική, κομπλεξική συμπεριφορά δεν έχω δεί...

 
At 10/08/2008 10:31:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Κοιτάξτε, όπως προείπα, αντιπαρέρχομαι τα ανώνυμα σχόλια γιατί κουράζει η κουκούλα και είχα διαβάσει μόνο τα τελευταία. Οπότε, έριξα μια ματιά στα υπόλοιπα κι έχετε δίκιο.

Ο Σαρτζετάκης σας.

ΥΓ Για αντικοινωνικές κομπλεξικές συμπεριφορές είστε ο τελευταίος που δικαιούστε να ομιλείτε όταν εγώ και ο e-lawyer έχουμε φάει προσβολές και βρισίδια από κουκουλοφόρους σαν και σας.

 
At 10/08/2008 10:52:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γιατί (σας το ξαναείπα) εσείς δεν είστε ανώνυμος; Ξέρω εγώ πώς σας λένε και τι κάνετε στη ζωή σας;

Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα - είμαι μόνο ο εαυτός μου. Όσο για το αν έχετε φάει προσβολές και βρισίδια, δεν με εκπλήσσει καθόλου: Τα εκτοξέυετε πρώτοι, με περισσή ευκολία...

 
At 10/08/2008 11:35:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 10/08/2008 11:35:00 μ.μ., Blogger JustAnotherGoneOff said...

"Τα εκτοξέυετε πρώτοι, με περισσή ευκολία..."

Μακάριοι οι πτωχοί τω ανωνύμι...

 
At 10/09/2008 01:03:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Σας βαρέθηκα. Ούτε ελληνικά δεν ξέρετε...

Όσο απαντάτε για να απαντήσετε, πείθομαι ολοένα και περισσότερο οτι ο old boy έχει απόλυτο δίκιο για σας: Σας τρέφει η κόντρα και η χολή. Παρά το οτι δεν με “αναγνωρίζετε” ως συνομιλητή (γιατί εγώ είμαι ανώνυμος κι εσείς “επώνυμος” - τρομάρα σας), συνεχίζετε έναν ατελέσφορο διάλογο, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν απαντήσατε ούτε σε (μια επί της ουσίας) πτυχή της κριτικής μου – μάλιστα ούτε καν έχετε διαβάσει τα περισσότερα από αυτά που σας έχω προσάψει.

Έχετε φάει, επί πλέον, χοντρό κράξιμο από καμιά δεκαριά ανθρώπους εδώ μέσα (με τα nicknames τους και τα όλα τους, αφού σας είναι τόσο “απαραίτητα”) και δεν έχει ιδρώσει τ' αυτάκι σας. Εξακολουθείτε και “μάχεστε” σαν πληγωμένο ζώο, που μαζοχιστικά απολαμβάνει τον εξευτελισμό του. Περιμένετε, μετά απ΄ όλα αυτά, να υπάρξει άνθρωπος που θα πάρει το μέρος σας;

Να σας το βάλω στο κεφαλάκι σας, για τελευταία φορά: Ο μόνος λόγος που έκατσα και ασχολήθηκα μαζί σας είναι οτι είμαι σχετικά καινούργιος αναγνώστης ενός blog που μ' αρέσει. Ούτε σας ήξερα χθες. Με ενόχλησε αφάνταστα η “εισβολή” σας και οι απειλές σας - και πάνω απ' όλα η φρασεολογία σας. Είστε απλούστατα ανάγωγος – και τέτοιοι άνθρωποι καλό είναι να μάθουν πρώτα τρόπους και μετά να μιλάνε. Οι χαρακτηρισμοί που σας έχω απευθύνει προέρχονται αποκλειστικά από τη συμπεριφορά σας: Εσείς “μπουκάρατε” και βρίσατε αδιακρίτως – και μάλιστα χυδαιότατα.


Μ' αρέσει που λέτε οτι “εσείς και ο e-lawyer έχετε φάει πολλές προσβολές και βρισίδια από κουκουλοφόρους σαν κι εσάς”. Μα σας επαναλαμβάνω: Αν κρίνω από τη μοναδική μας συνάντηση σε αυτό το post, όχι μόνο πάτε γυρεύοντας, αλλά και κάτι παραπάνω. Είστε δύο σπαστικοί, επιθετικοί, συμπλεγματικοί τύποι που φέρνετε με τις προσβολές που εσείς εκτοξεύετε, όλο τον κόσμο απέναντι σας. Και ζητάτε και τα ρέστα από πάνω...

Τελεία και παύλα

Ένας φίλος

 
At 10/09/2008 02:04:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

wow 86 sxolia ,ksekinontas apo ta pano pano blepo mia prosopiki kontra anamese se bloggers, pu den ksero kai den me endiaferi, meta bgeni mia kontra twn filwn (arren-thulu) , me anafores pu kai pu se Gnosiaki Psixologia (to oti kikloforei kai oploforei enas psixologos anamesa mas ine pithano senario...),

kai kataligi sto tipiko podosferiko derby anamesa se deksa kai aristera:+

me synexeis anafores sto EGGENES problima tis anonimias sta blogs kai sto internet genika,pu den mas afini na ftiaksoume ena FRAME tou sinomiliti mas (borei na ine o prothipurgos kai emis na ton brizoume!!!)

filika, ars longa vita brevis

 
At 10/09/2008 02:05:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

protasi gia tin apebolisi tis anonimias hwris na mathei kaneis epitheta:

anti anonymos grafe
fulon: ''Andras/Gynaika -
eton: 5/86 xronwn -
ergasia: remali/ergatis/ptixiouxos filosofies/epistimes / ptixiouxos filosofies/epistimes me metaptyxiako KAI remali mazi/ kinonia: albanos metanastis /elinas kai perifanos / komunistis kai orthodoxos
eisodima/xrono: 1-100.000.000 euro
extra: sibliroste oti thelete edo

just jockin:) ars

 
At 10/11/2008 02:32:00 μ.μ., Blogger Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Old Boy, με λινκ από την Μανταλένα οδηγήθηκα ως εδώ και δεν βλέπω τίποτα παραπάνω από ένα σχόλιο για την "ψυχολογία του χειροκροτητή".

Υποθέτω ότι κατά το δικό σου " Lawyer, με τον Λαπούτα με βάρδιες με έχετε αναλάβει; Αυτός έχει την πολλή δουλειά και εσύ του κάνεις τις αργίες; μπορώ να ρωτήσω κι εγώ: Κι εσύ με βάρδιες αναλαμβάνεις με τους διάφορους πολυώνυμους-ανώνυμους; Εσύ κάνεις τα ποστς κι αυτοί έχουν αναλάβει να κάνουν "αντ' εσού" τα χυδαία σχόλια; (αναφέρομαι σαφώς στην παλιά ιστορία με τον χυδαίο υβριστή που κάλυψες και αρνήθηκες να διαγράψεις).

Nα σημειώσω, ότι κατά βάθος δεν το πιστεύω, αλλά μου δίνεις κάθε δικαίωμα να κάνω κι αυτή την υπόθεση. Προσωπικώς, όπως το έγραψα και στην Μανταλένα, βρίσκω παιδαριώδη την δικαιολογία για "το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση" του καθένα. Μ' αυτή τη "σημαία" έχεις γίνει πρόθυμο φιλοξενείο υβριστών και ανώνυμων τρολς. Πιστεύω ακόμα ότι τηρείς αυτή τη στάση, γιατί όλοι αυτοί αυξάνουν την αναγνωσιμότητά σου. Είναι η γνωστή μέθοδος που ακολουθούν πολλοί bloggers: Μπάτε εδώ και βρίζετε όσο και όσους θέλετε χυδαία, για να φαινόμαστε καμμιά σαρανταραία.

 
At 10/11/2008 04:26:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τι μας λές βρε γιγαντίνα Κσμ?!
Βουλωμένο μπλόγκερ διαβάζεις(όπως πάντα)

 
At 10/11/2008 06:56:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

k.σ-μ, έκανα το λάθος να πάρω τα λόγια σου σοβαρά κάποτε. Δεν το ξανακάνω. Αν θες να συνεχίζεις να παριστάνεις τον προβοκάτορα, ξαναάλλαξε ψευδώνυμο, οπότε μπορεί να μασήσω πάλι και να σου απαντήσω και επί της ουσίας.

 
At 10/15/2008 02:19:00 μ.μ., Blogger Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. said...

Μάλλον δεν τα είχες πάρει όσο σοβαρά έπρεπε. Διαφορετικά θα είχες απαλλαγεί από όλους αυτούς που βλέπουν το μπλογκ σου σαν χαβούζα όπου μπορούν να εναποθέτουν ό,τι σκουπίδι δεν θέλουν να βρωμίζει το δικό τους μπλογκ. Σ' αυτούς είχε αναφορά το σχόλιό μου, αλλά δεν το κατάλαβες.

Ας είναι... παρεξηγείς, αλλά οι προθέσεις μου δεν έχουν προσωπικά κίνητρα.

Χαιρετώ

υ.γ.
Αν και δεν πρόκειται για ψευδώνυμο αλλά για τα αρχικά του ονοματεπώνυμου μου, μπορεί να το αλλάξω και να το ξανά-αλλάξω όσες φορές θέλω. Γράφει κάπου στους όρους χρήσης ότι απαγορεύεται; Αλλά εδώ δεν αναμετρώνται ψευδώνυμα, έτσι δεν είναι; Αρκεί να μην χυδαιολογεί κανείς και να έχει συνέπεια θέσεων και απόψεων.

Ομιλώντας όμως περί όρων που απαγορεύονται, δες ΕΔΩ, μια κραυγαλέα περίπτωση παρανομίας.

 
At 10/15/2008 04:34:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

«Όσο για τον ολντ μπόυ, αν δεν ήταν πρόθυμο φιλοξενείο υβριστών και ανώνυμων τρολς - με την παιδαριώδη δικαιολογία του "δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης" (μη χέσω!) - ποιος θα τον διάβαζε; Απαντώ: 4 θαυμαστές και 5 επαγγελματίες γλείφτες, οι υπόλοιποι γουστάρουν τα σχόλια του πολυώνυμου ανώνυμου. Ή τον τζερτζελέ που προκαλεί με τα σχόλια διάφορων χυδαίων.
Και, οπωσδήποτε μπορεί ο καθένας να κάνει τις υποθέσεις του για όλους αυτούς τους επισκέπτες του, όπως και για την σκοπιμότητα της κάλυψης που τους παρέχει, και που υποσυνείδητα μπορεί να είναι τα διάφορα alter ego του, που του δίνουν την ευκαιρία να εμφανίζεται ο ίδιος "αξιοπρεπής" και την βρώμικη δουλειά να την κάνουν αυτοί».
Οπωσδήποτε ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του. Από εκεί και πέρα εγώ τι είδους διάλογο να κάνω με όποιον κάνει τέτοιες υποθέσεις;
Καθημερινά και επί μήνες το θέμα των τρολ και του αν θα βάλω μοντερέισον ή αν θα κλείσω τα σχόλια με ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.
Εσύ γράφε ότι το απολαμβάνω - υποκινώ - γουστάρω - έχω ανάγκη, γράφε ό,τι θες, αλλά από εκεί και πέρα μην περιμένεις καλόπιστο διάλογο απέναντι στη δίκη των προθέσεών μου.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home