Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

Σύντομο δελτίο ΠΑΣΟΚ

- Σαββατόβραδο κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρακολούθησε τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με τη Βοσνία (της Ερζεγοβίνης μη εξαιρουμένης). Η προηγούμενη φορά που είχε παρευρεθεί σε αθλητική αναμέτρηση ήταν όταν πήγαινε τρίτη δημοτικού, οπότε και είχε δει για περίπου πέντε λεπτά της ώρας τις συμμαθήτριες του να παίζουν τα μήλα. Έκτοτε -και έως το χθεσινό βράδυ- η ανάμιξή του με τα αθλητικά δρώμενα περιορίστηκε αυστηρά στην επιχορήγηση ή/και χάρισμα χρεών των ομάδων της συμπρωτεύουσας. Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος θα καταγγείλει παπανδρεϊκή συνωμοσία πίσω από την σθεναρή υποστήριξη του ΜΕGA προς το πρόσωπό του, υποστήριξη που λίγο ακόμη να συνεχιστεί τον Βαγγέλη θα περάσει και ο Σκανδαλίδης, κάτι που θα είναι αναμφίβολα σκανδαλώδες.
- Ο Κώστας Σκανδαλίδης τώρα, προέβη σε μεγάλο φάουλ πριν λίγες μέρες, αφού έδωσε συνέντευξη κάτω από τεράστια φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου. Από που κι ως που; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Δεν είχε δικό του πατέρα; Με ποιό δικαίωμα οικειοποιείται τους μπαμπάδες ανθυποψηφίων του;
- Τέλος, η μνημειώδης φράση του Κώστα Λαλιώτη «Για λόγους ηθικής τάξης θα είμαι πολιτικά μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, όποια και να είναι η πολιτική του απόφαση, ακόμα και εάν διαφωνώ με αυτή» μπορεί να ερμηνευτεί (ηθικά, πολιτικά, αλλά και ηθικοπολιτικά) μόνο με τους εξής τρόπους:
α) Τα παλιά τα χρόνια ο Κώστας είχε βουτήξει με γεμάτο στομάχι και θα πνιγόταν. Τον έβγαλε στην παραλία και του έδωσε το φιλί της ζωής ο Γιώργος. Από τότε του χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη και θα τον στηρίζει ό,τι κι αν κάνει.
β) Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δημοκρατικό κόμμα αλλά θρησκευτική σέχτα. Πολιτικά είναι λάθος να μείνει ο Γιώργος, αλλά πώς να μην τον στηρίξεις; Το κόμμα ήταν του μπαμπά.

10 Comments:

At 10/15/2007 02:28:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

εσύ που λες ότι η γραφικότητα νιώθεται είσαι ψυχομπάτσος άρα ηλίθιος
άρα εσένα σε έχει διορίσει το πασοκ...
δεν έχεις λόγια να αρνηθείς φόρα να βγεις να συγκρουστείς...

 
At 10/15/2007 08:05:00 π.μ., Blogger Locus Publicus said...

Αν δε αποφάσιζαν κάποια στιγμή να το κλείσουν το μαγαζί τελείως, θα γλύτωνε και ο κόσμος απο μια ακόμα συμμορία..

 
At 10/15/2007 10:27:00 π.μ., Blogger Swell said...

Ωραίο το πρόγραμμα του τσίρκου.

 
At 10/15/2007 11:57:00 π.μ., Blogger €lisavet said...

Λαλιώτης αλά Βολταίρος!

 
At 10/15/2007 01:33:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοεί ο Λαλιώτης όταν μιλάει και γενικά μού δίνει την εντύπωση ότι είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.
Εκεί που όμως του αξίζουν συγχαρητήρια και πρέπει να του βγάλεις το καπέλο,είναι ότι σαν υπουργός ήταν άψογος και δεν έβαλε ούτε δραχμή στη τσέπη του!
Αυτοί που υποστηρίζουν ότι έφαγε αρκετά δις,μην τους πιστεύετε,πρόκειτε για κοινούς συκοφάντες!

 
At 10/15/2007 02:17:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

πίσω από τον Μπένι, καθόταν ο Κούγιας με ξανθιά συνοδό.
η συνοδός φορούσε παπούτσια, ήταν αμωλώπιστη και χωρίς κολλάρο.
διακρίνω μια ''μελαγχολική διάθεση'' στον ''σχολιασμό της επικαιρότητας'' του ΠΑΣΟΚ;

 
At 10/15/2007 05:11:00 μ.μ., Blogger Λωτοφάγος said...

Τις δηλώσεις του "θείου βρέφους" μόνο η Πυθία μπορεί να τις ερμηνεύσει! Δεν είναι για κοινά αφτιά, γι αυτό και τις κάνει σπάνια. Επίσης, αν πολυεμφανιστεί και πολυμιλήσει, ίσως κληθεί να εξηγήσει τι έκανε εκείνα τα δις που δεν έγιναν ποτέ κτηματολόγιο, με αποτέλεσμα η μισή Πελοπόννησος να μοιάζει με των Ψαρών την ολόμαυρη ράχη! Προσπαθεί να περνάει στη ζούλα, μήπως και δεν συναντήσει τελικά την Ιστορία σε εκείνο το παλιό ραντεβού...

 
At 10/15/2007 08:54:00 μ.μ., Blogger stathis1969 said...

Με τον γιωργακη ουτε 30% στις επομενες εκλογες.Εδω ακυρωσαν μονοι τους τον Σημιτη εναν απο τους καλυτερους.Καιρος να φυγουν οι σεχτες

 
At 10/16/2007 11:59:00 μ.μ., Blogger Λωτοφάγος said...

Γιατί, καλέ μου stathis 1969, αυτή η αγιοποίηση του Σημίτη; Επειδή μας έβαλε στην ΟΝΕ με ψεύτικα στοιχεία και φάγαμε τα μούτρα μας; Επειδή επί των ημερών του έγινε το "Μεγάλο Φαγοπότι"; Επειδή οδήγησε το ΠΑΣΟΚ όλο δεξιά; Ή μήπως διότι, εξαιτίας της κλίκας του, η διαφθορά μπήκε μέχρι το μεδούλι μας και φτάσαμε να αποθεώνουμε ό,τι πιο φτηνό και ξεπεσμένο παράγει αυτή η χώρα;

 
At 10/19/2007 01:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γέλασα! Πολύ! Έτοιμο να μπει στο στόμα του Λαζόπουλου σε κάποιο επεισόδιο των Μήτσων.
Φοβερό!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home