Δευτέρα, Απριλίου 23, 2007

UNDO

Ειδικοί αναλυτές εκτιμούν πως εφόσον τελεσφορήσει η πρόταση επαναγοράς του ομολόγου και αναστροφής ολόκληρης της ξακουστής πλέον πορείας του, που οδήγησε στο να βγάλουν οι μεσάζοντες ένα σκασμό λεφτά, αφενός μεν θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως τελικά η καρδιά του καπιταλισμού είναι πιο τρυφερή και από έναν τόννο Rio Mare, που με τη σειρά του είναι πιο τρυφερός κι από την καρδιά ενός μαρουλιού, καθώς ευαίσθητες τράπεζες και πονόψυχες χρηματιστηριακές θα επιστρέψουν πίσω εκουσίως υπερκέρδη, αφετέρου δε θα αποτελέσει το πρώτο βήμα ενός γενικότερου πλάνου της κυβέρνησης τιτλοφορούμενου «UNDO», το οποίο, όπως το αντίστοιχο κουμπί των Windows, θα ακυρώνει κάθε ανεπιθύμητη ενέργεια επαναφέροντας τα πράγματα στην προτεραία τους κατάσταση.
Οι πλέον αισιόδοξοι των αναλυτών αυτών δεν αποκλείουν, με την ολοκλήρωση του κεφαλαίου «ομόλογα» του σχεδίου «UNDO», όχι μόνον να μην έχει χαθεί ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά να έχει επιπλέον αναιρεθεί οτιδήποτε δυσμενές συνέβη στον Σάββα Τσιτουρίδη μέσα στην τελευταία τριακονταετία, με αποτέλεσμα κατά τις πανηγυρικές δηλώσεις του για την αποκατάσταση της ζημίας ο υπουργός να κάνει εμφάνιση - έκπληξη με μπούκλες και μάλιστα χωρίς να απολύεται ψαρούκλες.

8 Comments:

At 4/23/2007 10:26:00 μ.μ., Blogger Αταίριαστος said...

Χα, χα... Δυστυχώς στη ζωή δεν υπάρχει Ctrl-Z. Κι έτσι χάνουμε και την ευκαιρία να δούμε τον Τσιτουρίδη με μπούκλες.

 
At 4/23/2007 10:58:00 μ.μ., Blogger adaeus said...

Ούτε με μπούκλες, ούτε ζωγραφιστό δεν θέλω να τον δω τον πρώην Mr. αλαζόνα και νυν Μr είμαι πτωχός υπουργός πλην τίμιος. Τίμιος???? Χαχαχαχα Υπουργός???? Χαχαχαχα

 
At 4/23/2007 11:41:00 μ.μ., Blogger mujahedin said...

Τι λές τώρα! Δικέ μου με κούφανες!

 
At 4/23/2007 11:43:00 μ.μ., Blogger Rodia said...

Καλή σκέψη!:-) Μπορεί να γίνουν UNDO και καμιά 10ριά κιλά που έχω πάρει;

..αν δω τον αββαΣ με μπούκλες (και με πάνες) θα επιζήσω;..

 
At 4/24/2007 12:48:00 π.μ., Blogger squarelogic said...

χα,χα τον εσφαξες με το βαμβακι...

λες να γινει UNDO και η κοκκινη παντοκρατορια?

 
At 4/24/2007 01:43:00 π.μ., Blogger Sraosha said...

Τσιτουρίδης τεφάλ: δεν κολλάει πάνω του τίποτα.

Αξιοθαύμαστος.

 
At 4/24/2007 08:37:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Άσχετο, αλλά...αυτό το σλόγκαν του Rio Mare είναι τελικά πολύ πετυχημένο. Η καρδιά του μαρουλιού δεν είναι και τόσο τρυφερή δηλαδή δεν είναι σαν τα φύλλα του μαρουλιού. Έχω την εντύπωση ότι έχουμε όλοι φανταστεί τα φύλλα, ενώ στην ουσία η τρυφερότητα του συγκεκριμένου τόνου δεν είναι και τίποτα τόσο φοβερό. Μάλιστα. Και τώρα πίσω στο κανονικό μας πρόγραμμα.

 
At 4/24/2007 01:02:00 μ.μ., Blogger nihardal said...

Χαχαχα, πολυ καλο το σχολιο σου!

Φανταζομαι τον Καραμανλη να παιζει με το undo και το redo!
Θα την τρελανει τη Morgan Stanley και ολους τους μιζαδορους του...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home