Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2006

Ανάστροφος τόκος

Η εταιρία «DiDi MUSIC» ενημερώνει τους 43.000 αγοραστές των προπωληθέντων εισιτηρίων για την ματαιωθείσα συναυλία των Rolling Stones, ότι η μη επιστροφή του 10% του αντιτίμου αγοράς των εισιτηρίων (γνωστή επίσης και ως «ανάστροφος τόκος»), θα συμψηφιστεί με την προσφορά εντελώς δωρεάν εισόδου (με την αυτονόητη βέβαια εξαίρεση της χρέωσης του ticketing), σε ειδική μονοασματική συναυλία του Γιάννη Μηλιώκα, στην οποία ο γνωστός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει 43 συναπτές φορές (40 + 3 ανκόρ) τη διαχρονική επιτυχία του «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες». Χορηγός επικοινωνίας του ιβέντ είναι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Γιατί τον Αύγουστο μπορεί να μην υπάρχουν ειδήσεις, οι μαλάκες όμως αφθονούν.

4 Comments:

At 8/09/2006 09:11:00 μ.μ., Blogger Μαύρος Γάτος said...

!!!!!!

Νομικά, έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό;;;

Οι Κυλιόμενοι Λίθοι δεν έχουν κάποιες ρ΄ήτρες για την ματαίωση της συναυλίας;;;;

ΛΑρα η Ντιντί τραλαλό κερδίζει απδύο μεριές;;;;;;;;;;;

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
At 8/09/2006 10:08:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τους τόκους που πήραν τόσους μήνες τώρα απ' τα 43.000 εισιτήρια που πούλησαν θα τους δώσουν πίσω; Γινόταν και παλιά το κόλπο αλλά τουλάχιστον έπαιρνες πίσω το 100%. Απόδειξη ότι η απληστία και ο αρπακολισμός πάει σύννεφο στις διοργανώτριες εταιρείες.

Τελικά συμφέρει η αγορά εισιτηρίου την τελευταία στιγμή.

 
At 8/10/2006 02:05:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Δεν ξέρω αν κερδίζει από δυο μεριές, υποτίθεται ότι τα λεφτά που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα τα έχουν δώσει σε άλλη εταιρία που κάνει το ticketing. Νομικά όμως, όχι, δεν έχουν δικαίωμα να μην επιστρέψουν όλο το αντίτιμο του εισιτηρίου.

 
At 3/06/2007 01:57:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Best regards from NY! new audi allroad Discount tadalafil soft tabs girl's bikini Does hair loss nizoral shampoo work http://www.medication-for-hyperhidrosis.info/New-york-state-mortgage-refinancing-require-a-lawyer21.html

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home