Σάββατο, Αυγούστου 26, 2006

Υπέρ του 1981


«Μετά τις εκλογές του 2000 τα κάναμε μπάχαλο σε πολλούς τομείς, διαλύσαμε τη χώρα», φέρεται ότι είπε ο πρώην υπουργός στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Με κατάπληξη τον άκουσαν τα άλλα μέλη του οργάνου, αλλά μόνο ο τέως πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρ. Πολυζωγόπουλος αντέδρασε, επισημαίνοντάς του δηκτικά: «Τι είναι αυτά που λες; Εσύ δεν ήσουν υπουργός;». Ο Γιώργος Παπανδρέου τον άκουσε χωρίς να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή. Στο τέλος της συνεδρίασης, συνοψίζοντας τα συμπεράσματα, είπε μια φράση η οποία θεωρήθηκε απάντηση στην αιχμή Πάγκαλου. «Είμαστε -είπε- περήφανοι για το έργο μας, αλλά τώρα κάνουμε μια νέα αρχή». Συνεργάτες του προσπαθούσαν το βράδυ να υποβαθμίσουν το θέμα, έλεγαν κατηγορηματικά ότι «ουδείς συμφώνησε με αυτά που είπε ο Πάγκαλος» ...
Οι ίδιοι συνεργάτες του Προέδρου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του όλντμπόιμπλογκσποτκόμ, διευκρίνισαν ότι «ουδείς συμφώνησε με αυτά που είπε ο Πάγκαλος, καθώς κάθε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου τοποθετεί σε διαφορετική χρονική περίοδο την αφετηρία διάλυσης της χώρας (άλλοι κάνουν λόγο για το 1996, άλλοι για το 1993, ενώ ο Πρόεδρος τάσσεται μάλλον υπέρ του 1981)». Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Πρόεδρος έχει φορτώσει ιδιαιτέρως με το ξέσπασμα Πάγκαλου και δεν πρέπει να αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο διαγραφής. Του Γιάννου Παπαντωνίου.
Το Πολιτικό Συμβούλιο πάντως, απόψε, Σάββατο 26.8.06, στις 21:00, ανοίγει το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου, συνεδριάζοντας στο Δημοτικό Θέατρο Παπάγου, οδός Κορυτσάς, 6η Στάση Παπάγου.
Είσοδος: 20 € . Παιδικό – Φοιτητικό: 12 €.
Προπώληση Εισιτηρίων:
- Δημαρχείο Παπάγου: Αναστάσεως 90, Τηλ. 210-65 40700-4, εργάσιμες ημέρες & ώρες
- Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ: Μεσογείων 230 – Χολαργός, Τηλ. 210-65 28 301& 3, εργάσιμες ημέρες και ώρες
- Κατάστημα VIVA VIDA: Λ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι, Τηλ. 210- 69 22 659, εργάσιμες ημέρες και ώρες
- Ταμείο Θεάτρου: Τηλ. 210-65 20 412, την ημέρα της παραστάσεως από 6:00μ.μ.
- Ticket Shop: Τηλεφωνικές παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας στο 211- 95 59 900, on line παραγγελίες από την διεύθυνση www.ticketshop.gr ή πανελλαδικά από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση στο 801 – 100 5000.

4 Comments:

At 8/26/2006 06:26:00 π.μ., Blogger lazopolis said...

Μεθαύριο, θυμήσου, θα βγεί ο Πάγκαλος και θα πεί, ευθέως: " ο Σημίτης, τελικά, την έχει μικρή ".

Και θα ξαναδιαγραφεί ο Γιάννος...

 
At 8/26/2006 10:59:00 π.μ., Blogger Μαύρος Γάτος said...

Καλά μόνο 20Ε εισιτήριο για ΤΕΤΟΙΑ παράσταση; ΤΕΤΟΙΑ συνεδρίαση;;;;

Με τόσους μεγάλους πρωταγωνιστές;;;;; Τόσα άγρια ζώα; Τόσους ταχυδακτυλουργούς και τόσους κλόουν; Τόσους ακροβάτες;;;; Τόσο πλούσιο θέαμα;;;;;

Σ΄;ς το λέω, είναι τσάμπα, τρέξτε!

Εμένα κόψτε μου ένα παιδικό παρακαλώ, το 81 ήμουν μόνο 11

 
At 8/26/2006 11:09:00 π.μ., Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

ωραία... αφού διαλύθηκε που διαλύθηκε ο τόπος ήρθε Η ώρα... έκλεισα ένα εισιτήριο για Κόπερφιλντ... χωρίς επιστροφή ;)

...το είπε η κυρία Διαμαντοπούλου... το σχόλιο του κυρίου Πάγκαλου μπορεί μόνο ως καλαμπούρι να εννοηθεί... have faith woman!... έχει περισσότερο χιούμορ ο Πάγκαλος απο αυτό... κι αν είναι έτσι... γιατί δεν γελάσατε τότε αλλά δαγκώσατε τα χορτασμένα χειλάκια σας όλοι?... μήπως γιατί πρώτη φορά μια τόσο ενδόμυχη (όπως πρέπει να είναι οι αυτοκριτικές σκέψεις ενός πολιτικού) σκέψη βγήκε στο φως της δημοσιότητας?... μήπως γιατί λειτουργούν πάντα άψογα τα αντανακλαστικά σας σε επικίνδυνα για την δημόσια εικόνα σας χωρατά (παλιά γιαπωνέζικη παροιμία: ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι...) ώστε να απαντάτε σ' αυτά σαν να είναι η πιο απεχθής αλήθεια?
να'ναι καλά πάντως ο Πάγκαλος... όχι για το σχόλιό του... αλλά για την δυσκοιλιότητα που προκάλεσε... είναι χωρατατζής!(?)

 
At 8/26/2006 11:33:00 π.μ., Blogger Stelios Frang said...

Παίδες, παραμείνατε χαλαροί! Μπορεί το παλιό ΠΑΣΟΚ να διέλυσε τη χώρα που λέει και ο χοντρός, αλλά το νέο ΠΑΣΟΚ με τον αρχηγό-κεραυνό Γιωργάκη θα την αναστήσει πάλι... Δεν βλέπετε που κάνει εξάσκηση στα χείλια του πριν πει μια κουβέντα? Τη μασάει, την ξαναμασάει, τη μαλακώνει καλά και τσουπ την θέτει υπό την κρίση του ακροατηρίου, της αιωνιότητας και των γελοιογράφων... Εγώ, συνωμοσιολόγος εκ γενετής, είμαι βέβαιος ότι βάζει τους ΠΑΣΟΚους ο Κωστάκης να τα λένε αυτά που λένε... Δεν μπορεί να τα "σκέφτονται" μόνοι τους (και όπως βλέπετε, το "σκέφτονται" με κάθε επιφύλαξη, ε??)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home