Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2006

Tι θα είχε κάνει;

Η στήλη «Power Game» του «Βήματος» ξεσκεπάζει τον γνωστό υβρεολόγο Ιωάννη Πανούση, αυτόν τον οχετόστομο :
«Επιτέλους ανταμείφθηκε ο καθηγητής κ. I. Πανούσης για το δεκαετές υβρεολόγιό του κατά του κ. K. Σημίτη. Ο Συνασπισμός τον έχρισε υποψήφιό του για την Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς. Σκεφθείτε αν υπήρχαν και πιθανότητες εκλογής τι θα είχε κάνει για να πάρει τη δουλειά!».
Πίπες, να υποθέσω;

5 Comments:

At 1/16/2006 11:51:00 μ.μ., Blogger Πάνος said...

Το "Βήμα" είναι γνωστό για τη λεπτότητα των εκφράσεών του. Άλλωστε το διευθύνει ένας πρώην Διοικητής του Αγίου Όρους - τον οποίο (ας μη το ξεχνάμε) διόρισε στη θέση αυτή ο Θ. Πάγκαλος, με την πρώτη του κιόλας πράξη ως ΥΠΕΞ. Που είναι το παράξενο; Μα ο νόμος θέλει ο Διοικητής του ΑΟ να είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου. Ο κ. Ψ. ΔΕΝ είναι - και λοιπόν; Επικαλέστηκαν το γεγονός πως ο κ. Ψ. είχε κάνει κάποιο σεμινάριο δημοσιογραφίας (Θέ μου, φύλαγε...) στην Πάντειο - και νάσου τον Διοικητής Αγίου Όρους. Γιατί όχι; Θα ντρεπόταν αυτός - ή ο κύρ Θοδωρής;

Συνεπώς το ΒΗΜΑ, φίλε Old Boy, είναι εφημερίδα κύρους. Ο Πανούσης φρικτός τραμπούκος - και του αξίζουν τα χειρότερα! (Έχει και συνωνυμία με τον Τζιμάκο!)

*

Δυστυχώς η επική επέλαση του Μάρξ έχει σβηστεί, στο μεγαλύτερο μέρος της. Ευτυχώς, κατάφερα να περισώσω αρκετά "δείγματα" - υπέρ-αρκετά για να δείχνουν ανάγλυφα το ποιόν του ανθρώπου που φιλοδοξεί να δοξάσει για τρίτη φορά το όνομα. Αλλά, όχι εδώ.

 
At 1/17/2006 01:44:00 μ.μ., Blogger 0comments said...

power shame

 
At 1/20/2006 04:56:00 μ.μ., Blogger FUFUTOS said...

Τελικά μήπως ο "καθηγητής" κ.Ψυχάρης προσπαθεί να εφαρμόσει τακτική καυγάδων ala τηλεπαράθυρα;

Ο πρύτανης Πανούσης είναι τακτικός σχολιογράφος των ΝΕΩΝ...

 
At 2/05/2007 01:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Looking for information and found it at this great site... Cheated by a mortgage broker Gus macker basketball rules ferrari porsche http://www.barcode-scanner-4.info/Tatooremoval.html Interior designer franklin hill Asbestos cancer infoonmesotheliomacom settlement Dodge avenger blitz body kit adult movies klonopin Girls upskirt photos data first merchant nashville services Accessory body kit lift performance gambling affiliate program 20 report mesotherapy cheapest price meridia relief pain Cayenne and high blood pressure Digital cameras aosta hotel italy Travel info on the uk

 
At 2/15/2007 06:48:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home