Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2005

Το βοϊδίσιο βλέμμα σου.

Στην κηδεία του φεμινισμού το φέρετρο σήκωσαν οι συμπαρουσιάστριες των αθλητικών εκπομπών. Δεν ήταν θλιμμένες - όπως ίσως θα απαιτούσε η περίσταση - αντιθέτως γελούσαν και ακκίζονταν διαρκώς, καθ' όλη τη μεταφορά του φέρετρου προς τον τάφο, κατά τη διάρκεια της ταφής, αλλά και κατά τη διαδρομή από τον τάφο προς το καφενείο του νεκροταφείου. Εκεί, έγιναν ντίρλα με το κονιάκ, σηκώθηκαν στα τραπέζια και άρχισαν να χορεύουν τσιφτετέλι στο ρυθμό του "Βάλε το μαύρο σου φουστάνι". Οι μουσικές έφτασαν και στ' αυτιά του νεοταφέντος πτώματος που ικανοποιημένο γύρισε πλευρό κι έκλεισε οριστικά τα μάτια.

9 Comments:

At 10/03/2005 05:50:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

O Γώγος την παραμονή του θανάτου θα είχε προβλέψει με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο ασθενής θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα.

 
At 10/03/2005 07:16:00 μ.μ., Blogger Thrass said...

Δεν είμαι σίγουρος για τι πράγμα μιλάς, αλλά ίσως καταλαβαίνω ποιά σου έδωσε την αφορμή.
Αν τουλάχιστον ήξερε τι χρώμα έχει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο... Κι είναι κρίμα για αυτήν, είναι κρίμα, αλλά όμορφη είναι, θα βρει το δρόμο της για τις εκπομπές που της ταιριάζουν. Κι εκεί θα μπορεί να σχολιάζει άνετα την ερωτική zωή του Πουρουπουπού.

 
At 10/03/2005 07:26:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Kι όμως φίλε Τhrass, περισσότερο μ' ενοχλεί αυτή στην Αθλητική Κυριακή που υποτίθεται είναι και δημοσιογράφος. Δυο τινά υπάρχουν. Ή έχουμε ως συμπαρουσιάστριες μοντέλες (άγνωστο γιατί, προφανώς γιατί ο Έλληνας άντρας αντιμετωπίζεται ως ο απόλυτος λιγούρης) ή δημοσιογράφους που αξίζουν. Αν βάζουμε ως συμπαρουσιάστρια μια κοπέλα που ως δημοσιογράφος κατά τη γνώμη μου δεν κάνει, απλώς και μόνο επειδή είναι εμφανίσιμη γυναίκα, εκεί ο φεμινισμός επιστρέφει ως φάρσα, τη στιγμή μάλιστα που στην πολιτική δημοσιογραφία κυριαρχούν γυναίκες με την αξία τους.

 
At 10/04/2005 12:32:00 π.μ., Blogger Thrass said...

Σωστά, "βοϊδίσιο βλέμμα", έπρεπε να το καταλάβω. Αλλά δεν το κατάλαβα, γιατί από τις τρεις (αυτή, η περσινή και η φετινή του Alpha), αυτή είναι η λιγότερο κακή. Μιλάμε αυτή στο "Παίξτε Μπάλα" είναι εξωφρενική.

Μόλις αφιέρωσα μερικά λεπτά για να καταλάβω τι μπορεί να κάνει κάποιον να σχολιάσει αυτήν απ' όλες, τη λιγότερο κακή. Είναι εντυπωσιακό το σε τι συμπεράσματα μπορεί να φτάσει κάποιος, διαβάζοντας ένα blog συχνά. Καρφωνόμαστε όλοι μας.

 
At 10/04/2005 01:35:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Έγινε άκομψη η κουβέντα και η ευθύνη είναι δική μου. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα πάντως είναι η αφορμή. Θα μπορούσαν να είναι άλλες στη θέση τους. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία των καναλιών και ο μιμητισμός τους. Ξεκινάει κάτι ένα κανάλι κι αμέσως ακολουθούν και τ' άλλα.

 
At 10/04/2005 02:24:00 π.μ., Blogger Thrass said...

Άλλο εννοούσα με τα "συμπεράσματα", Old Boy. Μάλλον αντιλήφθηκα τι δουλειά κάνεις. Φυσικά και μπορεί να κάνω λάθος, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι εντυπωσιακό το ότι έχω μια θεωρία επ' αυτού, πιασμένος από μια φράση στο comment σου.

Όσο για το "άκομψο", στη θέση σου δε θα στενοχωριόμουν, δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση για αυτούς.

 
At 2/15/2007 10:30:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Keep up the good work paris hilton full.avi Engineering business liability insurance rates sexy nude mature galleries Cheap telephone calls in uk sexy naked mature women posing Electronic surveillance cameras Hair removal systems by remington Gay ceasar Sf affiliate program Films shot in the san joaquin delta ca Discovery jate rings Paris hilton free video bootleg Land rover automatic transmission Models of 1940s Silvers hawley patents joomla hosting Butalbital mail Wellbutrin taken with prozac Paris hiltons tmoblie

 
At 4/26/2007 11:39:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

This is very interesting site... » »

 
At 11/19/2007 06:01:00 π.μ., Blogger ως την κραυγή σ' αναζητώ said...

τη Mor έχω δει στην κάμερα
έχει αληθινά βοδινή κεφάλα και βλέμμα ομοίως
το ανοίγει όμως το μουνάκι εντάξει

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home