Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

Αυτοτελώς Συνεπής

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και κάθε σόου οφείλει να σέβεται τους θεατές του, ώστε να ξέρουν κι αυτοί τι ακριβώς παρακολουθούν προκειμένου να μπαίνουν στο αντίστοιχο κλίμα. Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν κάθε τυχόν κριτικής είναι η προηγούμενη διευκρίνιση: οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου είναι αυτοτελή επεισόδια ή συνέχειες;
Αν μεν είναι αυτοτελή επεισόδια, τότε ευαγγέλιον παλαμίζω ότι σε κάθε αυτοτελές επεισόδιο ο Μάκης προβάλλει αδιαμφισβήτητα ως ο ηθικότερος και παλικαρότερος των Ελλήνων, όχι μόνο των τωρινών, αλλά των Ελλήνων σε όλη την ιστορική συνέχεια του Γένους.
Αν πάλι υπάρχει σύνδεση με τα προηγούμενα επεισόδια (Previously on Jungle), εκεί πιθανόν να διαφοροποιούνται λιγάκι τα δεδομένα.
Προβάλλεται όμως -ο εν τέλει πειστικός- αντίλογος, πως ακόμη και αν δεχθούμε την εκδοχή των μη αυτοτελών επεισοδίων, ο Τριανταφυλλόπουλος λέει όσα λέει έχοντας στα χέρια του αποτελέσματα μυστικών πειραμάτων, που αποδεικνύουν ότι ο μέσος (και ο έξως και ο άκρος) νεοέλληνας έχει δυνατότητα να διατηρήσει στον εγκέφαλό του μνήμη μίας και μόνης ημέρας, ξεκινώντας κάθε καινούρια ημέρα με το κοντέρ του μνημονικού του μηδενισμένο· γεγονός που εξηγεί επαρκώς και παράπλευρα φαινόμενα, όπως λ.χ. η παρουσία του Σπύρου Καρατζαφέρη στο αποψινό πάνελ του ΑΝΤ1.

6 Comments:

At 1/15/2008 03:07:00 π.μ., Blogger greekgaylolita said...

That's my old boy;)
Ο Μακης ειναι καταβασια σε εξαισια μετωπικες εκ-φρασεις,ακαταφρονητος μαστορας της αισθησης του να κρατας ενα σπουργιτη και να το παρουσιαζεις σαν να βρηκες ξεθεμελιωμενο συνωνυμο της Αριαδνης(χωρις το μιτο ομως).Το πρωτο,δευτερο και τριτο θεμα ειναι πως ειναι τοσο σαθρη και στρεβλη η υπολοιπη πρωτοεικονα που φανταζει σαν λαχταρα καρδιας,σαν μαστροχαλαστης ιδανικος και ακεραιος,σαν αντιφεγγισμα πυξιδας πανω σε σημαδεμενο χαρτη.Και εν πολλοις η ασυνθετη(και ασυνδετη)δημοσιογραφια μας μαζι με τους λιλιπουτειους ψυχοσυνθετικους βοστρυχους μας δεν ειναι καθολου αθωοι του βλ-αιματος.

 
At 1/15/2008 06:28:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Μα δε με λυπαστε; Με στειλατε πρωι πρωι και οι δυο! Πρωτο βολι το ποστ και το σχολιο με αποτελειωσε λεμε... =))
..και ειπα να μη ξανασχοληθω με το θεμα..
(και το ΘΕ(μο)ΜΑ(κη)

Αληθεια, πως θα λεγοταν η εφημεριδα αν ο Μακης ειχε το 51%; ΜΑΘΕ; χμμμ...

 
At 1/15/2008 10:36:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΕΜΕΙΣ (και δε βγάζω τον εαυτό μου από έξω) τους κάναμε έτσι, ανεχόμενοι την διαπόμπευση του κάθε Κορκολή και Ασλάνη από τα σαρκοβόρα, και την εμετική δημοσιοκαφρίλα της κάθε μαύρης τρύπας.

 
At 1/15/2008 11:18:00 π.μ., Blogger Alkmini said...

θα συμφωνησω με τον γιωργο.
οταν ο κ.Μακης εβγαζε θεματα π.χ. γιατροι-φακελακια, αφθαιρετα-μιζες,
και καποια στιγμη τα εκοβε, οσο κι αν εχω αγνο μυαλο ξανθιας, πηγαινε στο πονηρο.
τωρα τι εγινε? τα χαλασαν στη μοιρασια, η δεν προταθηκε καν μοιρασια των 5 εκ.ευρω...?!!

 
At 1/15/2008 11:20:00 π.μ., Blogger scarface said...

o Μάκης είναι δημοσιογράφος?
Άνθρωποι? σαν και αυτόν συντηρούνται όσο θα τον βλέπουμε, θα τον διαβάζουμε και θα τον σχολιάζουμε.
Προσωπικά τους έχω κόψει όλους, τη τηλεόραση την έχω μόνο για ποδόσφαιρο και dvd (όχι αυτά που μοιράζουν οι Μάκηδες).

 
At 1/15/2008 02:50:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τώρα βγαίνει ο Μάκης, ο εισηγητής της κάμερας-κλειδαρότρυπας, τιμητής του Θέμου του δημοσιευτή γυμνών ψυχών στις ρούγες.

Κι αν πέφτει τώρα ο κ. Θέμος Αναστασιάδης, δεν πέφτει ούτε επειδή ζητούσε απ' τον κ. Καραμανλή να πάει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου στην Καζαμπλάνκα, ούτε επειδή χαρακτήριζε «ψητά φούρνου» τους Εβραίους στο Αουσβιτς, ούτε για άλλα άξια λόγου θέματα, πέφτει για φράγκα-διευθετήσεις κι άλλους κατιμάδες που του καταμαρτυρούν επίσης κατιμάδες -θλιβερά πράγματα...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home