Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2008

Μάκης Ερμητικά Κλειστός

(Υποψήφιες συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού, ενώ περνούν από συνέντευξη. Στην μέση, με τα κόκκινα, ο Χρήστος Ζαχόπουλος)

Ραγδαίες εξελίξεις στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μεγάλο ρεκόρ κυκλοφορίας σημείωσε στο κυριακάτικο φύλλο της, γεγονός που αποδίδεται στο επίμαχο dvd που ταλανίζει εδώ και βδομάδες τη χώρα. Συγκεκριμένα, εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του Στάνλει Κιούμπρικ προμηθεύθηκαν την εφημερίδα για το δώρο της, την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», που αποτέλεσε ως γνωστόν και το ρέκβιεμ του μεγάλου σκηνοθέτη. Ενθουσιασμένοι οι συνεκδότες Θέμος Αναστασιάδης και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσφορά ταινιών Κιούμπρικ, ωστόσο ξέσπασε πόλεμος μεταξύ τους, καθώς ο μεν Θέμος πρότεινε την επόμενη Κυριακή να δοθεί ως ένθετο το «Μπάρυ Λύντον», ο δε Μάκης το «Koυρδιστό Πορτοκάλι». Ο πόλεμος έλαβε απροσδόκητες διαστάσεις, με αποτέλεσμα ο Μάκης να βγει στο αποψινό δελτίο του Alter και να χωρίσει τα τσανάκια του με τον Θέμο, με πρόσχημα την υπόθεση Ζαχόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όποιο όνομα έδωσε ο Ανδριανός στον ανακριτή εκείνος το δέχεται εκ προοιμίου ως αληθές. Κυβερνητικοί κύκλοι μπήκαν άμεσα στον πειρασμό να πείσουν τον Ανδριανό να αλλάξει την κατάθεσή του και να δώσει το όνομα «Τριανταφυλλόπουλος», αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να συνεχίσουν να τηρούν το Σύνταγμα της χώρας, τον Κανονισμό της Βουλής και την κείμενη νομοθεσία, με τον ίδιο υποδειγματικό σεβασμό που έχουν επιδείξει έως σήμερα.
Ανακοίνωση στήριξης του Θέμου Αναστασιάδη εξέδωσαν τόσο οι συντάκτες του «Πρώτου Θέματος», όσο και οι συνεργάτιδες της εκπομπής «Όλα 8», Σάσα Μπάστα, Όλγα Φαρμάκη, καθώς και ο ξάδελφος Λέων. Η Σάσα Μπάστα στάθηκε πιο τολμηρή, λέγοντας ότι το όλο θέμα εντάσσεται σε διατεταγμένη επιχείρηση κυπατζίδικου χαρακτήρα για τη στοχοποίηση του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ άφησε υπαινιγμούς για αθέμιτη χρηματοδότηση του Μεγάρου Μουσικής από το Υπουργείο Πολιτισμού. Εν τω μεταξύ, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αφορμή την ένθεση του ανωτέρω dvd στο «Πρώτο Θέμα». Η έρευνα ανατέθηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, στον οποίο δόθηκε εντολή να εξακριβώσει εάν προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων, όπως της παράβασης του νόμου περί άσεμνων και της παράβασης προσωπικών δεδομένων. Εξάλλου και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σημερινή ανακοίνωσή της καλεί τους υπεύθυνους της εφημερίδας να παρέχουν εξηγήσεις, καθώς στο dvd περιέχονται γυμνές σκηνές της τριαντατετράχρονης Νικ. Κ. με τον σαϊεντολόγο Τομ Κρ. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού ο Χρήστος Ζαχόπουλος μπορεί να περηφανεύεται ότι όλη η Ελλάδα αγόρασε μια εφημερίδα για την δική του κορμάρα αδιαφορώντας εντελώς για το ξενέρωτο γυμνό των Κρουζ και Κίντμαν. Τέλος, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μόλις εξεδιώχθη από την εφημερίδα του βρίσκοντας τις πόρτες ερμητικά κλειστές, ενώ σε ημερίδα του ελληνικού τμήματος της «Διεθνούς Διαφάνειας», με θέμα «Κράτος και διαφθορά», μίλησαν σήμερα ως καθ' ύλην αρμόδιοι οι εκπρόσωποι του δικομματισμού, Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου.

16 Comments:

At 1/14/2008 11:12:00 μ.μ., Blogger greekgaylolita said...

Αν και pitsirikιζεις εντονως αποψε (το συμπαν της γραφης σου ειναι πιο δομημενο και αντικρυζει τη πραγματικοτητα ξαναπλαθωντας τη κι οχι απλα καταφευγοντας σε αυτη)θα το παραβλεψω καιδε θα διαφωνησω με το νοημα του κειμενου:)Αυτη η Πολη εχει ακριβως για ηγητορες της τους Χαζους που νομιζουν οι ιδιοι πως εχουν παψει να ειναι.Η αγνωσια αλλωστε ηταν παντα το φορτε μας.Η ψυχη μου το ξερει;-)

 
At 1/14/2008 11:23:00 μ.μ., Blogger η ψυχη μου το ξερει said...

Νομίζω,οσονούπω,θα έχεις update,γιατί έπεται ο "Κίτρινος Τύπος" ;)

 
At 1/14/2008 11:36:00 μ.μ., Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ said...

Ζούγκλα. Και είμαστε όλοι μέσα.

 
At 1/15/2008 12:20:00 π.μ., Blogger Rodia said...

Εβλεπα τα παραλειπομενα της "Μαγικης Πολης" του Νικου Κουνδουρου στην ΕΤ1 εκεινη την ωρα -και μαλλον εκανα πολυ καλα!
..τωρα ακουω "Ζουγκλα" για να αναπληρωσω τη χαμενη γνωση.. ;-)

 
At 1/15/2008 12:21:00 π.μ., Blogger Rodia said...

ΦΤΟΥ! Κιτρινος τυπος ειναι.. σορρυ

 
At 1/15/2008 12:43:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ο,τι να ΄ναι γίνεται...και πάλι αυτοί θα βγούν μεθαύριο για να μας ξανακυβερνήσουν.
Δημοσιογράφοι με cayenne και εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν, όπως και εφημερίδες που δείχνουν τσόντα υπουργού της χώρας τους

 
At 1/15/2008 01:18:00 π.μ., Blogger sergios said...

Για την επόμενη κυριακή εγώ προτείνω το Dr Strangelove or how i stoped worrying and love the porn

 
At 1/15/2008 02:39:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Greek-Gaylolita, πιτσιρικίζω το ομολογώ. Όλοι έχουμε τις επιρροές μας :) Οι ειδικοί εκτιμούν πάντως πως είναι διακριτές στο γυμνασμένο μάτι και αχνές ολντ μπόι πινελιές, όπως λ.χ. η φωτογραφία από την ταινία ;)

 
At 1/15/2008 12:27:00 μ.μ., Blogger ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Την ανοχή στη κακοδιαχείριση της χώρας από μια κυβέρνηση που επαγγέλθηκε προεκλογικά την «επανίδρυση του κράτους», πέραν της δεύτερης ευκαιρίας (τετραετίας) ποιός από σας την χορηγεί ; .Ιδίως το ερώτημα τίθεται από την χειμαζόμενη και ευρέως πειραματιζόμενη μεσαία τάξη της χώρας. Η υπόθεση Ζαχόπουλου με μπόλικο σεξ, βία και αίμα έχει και δεύτερες αναγνώσεις που ανατρέπουν το υπάρχον πολιτικό σκηνικό του δικομματισμού.

 
At 1/15/2008 01:24:00 μ.μ., Blogger fpboy said...

Μια κυβέρνηση γεμάτη σεξ,ψέματα και βιντεοταινίες ....

 
At 1/15/2008 07:29:00 μ.μ., Blogger gasireu said...

εκτιμώ και 'γω ότι:
''από μπρος παρθένα από πίσω μπαίνουν τραίνα''
αβλεπί (ante).....!

 
At 1/16/2008 01:06:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Πιτσιρίκο, θα αφήσεις τον Ολδ-Μπόυ να γράψει κάνα πόστ;

Υ.Γ Τι μονομανία είναι αυτή με μια ελάχιστα πολιτική υπόθεση;

 
At 1/16/2008 02:33:00 π.μ., Blogger Old Boy said...

Eλάχιστα πολιτική μια υπόθεση που έχει ξεγυμνώσει παθογένειες επί παθογενειών και διαπλοκές επί διαπλοκών;
Απόλυτα πολιτική είναι κατά τη γνώμη μου.

 
At 1/17/2008 12:19:00 π.μ., Blogger Γνωμοδότης said...

Eλάχιστα πολιτική μια υπόθεση που έχει ξεγυμνώσει παθογένειες επί παθογενειών και διαπλοκές επί διαπλοκών; Απόλυτα πολιτική είναι κατά τη γνώμη μου.

Δηλαδή θεωρείς ότι όλα αυτά είναι πρωτάκουστα και ήντουσαν καλυμένα μέχρι τώρα;

Νομίζω ότι είναι τόσο πολιτική όσο οι Πακιστανοί του Μαγγίνα και η κόρη του Τσιτουρίδη.

 
At 1/17/2008 05:17:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Τα παραδείγματα που δίνεις μείναν ως υποθέσεις εκεί, στην μία τους διάσταση. Εδώ το ένα πλοκάμι οδηγεί στο επόμενο και το ένα ξεγύμνωμα στο επόμενο.

 
At 2/06/2008 08:08:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Εν τάξει... για να έχετε πιο ευρύτερη αντίληψη επί των σχολιασμών σας, πάτε στο www.press-bank.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home