Σάββατο, Ιουνίου 11, 2005

Los Otros

- Nα ελευθερωθείς επιτέλους από τη γνώμη των άλλων.
- Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

4 Comments:

At 6/13/2005 02:58:00 μ.μ., Blogger Damsel in Stress said...

Nαι, να πάρουμε και τα βουνά να μη βλέπουμε άνθρωπο, να γίνουμε κι αγενείς του κερατά με συνέπεια να καταλήξουμε να σφαζόμαστε στο Σύνταγμα υπέρ της "απελευθέρωσής" μας από τη γνώμη των άλλων ...

Γιατί όλα πια πρέπει νάναι άσπρα και μαύρα, δεν καταλαβαίνω.
Πάρτο απόφαση ότι θα δώσεις κάτι για να κονομήσεις κάτι. Κι αν αυτό το κάτι λέγεται "ανθρώπινη επαφή", ε, δεν γαμιέται ... θα δώσω.

Υ.Γ.: Εσύ κάνεις πλάκα και το ξέρω. Απλά, και μόνο που ακούω τέτοιες υπεράνω θεωρητικές αερολογίες κάτι παθαίνω. Το μέτρο είναι το ζητούμενο όχι τα κοψίδια με μπαλντά.

 
At 6/13/2005 03:51:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Oύτε εγώ καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλα να είναι άσπρα ή μαύρα. Αντιθέτα έχω μια σταθερή προτίμηση προς τις αποχρώσεις. Εσένα, σε αφήνει αδιάφορη η γνώμη των άλλων; Εσένα, δεν υπήρξαν στιγμές που σε πίκρανε και σε πόνεσε η γνώμη των άλλων; Τις στιγμές αυτές δεν θα ήθελες να είχες τη δύναμη να μην αφήνεις τη γνώμη των άλλων να σε καταβάλει;
Εγώ πάντως εξακολουθώ και σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμαι από τη γνώμη των άλλων. Αν φερ' ειπείν υπαινιχθείς ότι γράφω "υπεράνω θεωρητικές αερολογίες" δεν θα πω "τι λέει αυτή", αλλά θα στεναχωρηθώ και θα κάτσω να εξετάσω μήπως έχεις δίκιο.

 
At 6/23/2005 11:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"alla tha stenaxoritho" kakws
"kai tha katso na ..." kalws

 
At 6/23/2005 11:21:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"alla tha stenaxoritho" kakws
"kai tha katso na ..." kalws

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home