Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Το διπλό καλό

To θρυλικό σλόγκαν «Ψεκάστε - Σκουπίστε - Τελειώσατε» αναβίωσε απόψε η ελληνική Δικαιοσύνη με το σκεπτικό: «Ψεκασμένοι; - Αρχειοθετείστε - Τελειώσαμε». Προτείνω μέχρι τις 29 του μηνός να αρχίσουμε να προσφέρουμε όλοι μας λεφτά σε βουλευτές για να ψηφίσουν Πρόεδρο. Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, είναι αντίθετα τόσο ποινικά αδιάφορο που μπαίνει και στο Αρχείο σε χρόνο ντε τε. Εντάξει, αν τα δώσουμε και δεν μείνουμε μόνο στα λόγια, τότε ίσως να υπάρχει ένα ποινικό θέμα. Εκτός κι αν τα πάρει και δεν πει τίποτα βέβαια, οπότε θα έχει κάνει διπλό καλό: και στον τόπο που θα τον απαλλάξει από το άγος της πολιτικής αβεβαιότητας και στο πολίτευμα που δεν θα το έχει ρίξει στο βούρκο με τις καταγγελίες του.

2 Comments:

At 12/25/2014 01:39:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Πρώτα πρώτα χρόνια πολλά! Διαφωνώ μαζί σου αλλά σε διαβάζω πάντα.

Τώρα επί του θέματος, είναι φανερό ότι έχεις μυαλό, βάλτο να δουλέψει και θα δεις ότι ο εισαγγελέας έπραξε σωστά. Δε μπορεί να ορίζουν την ατζέντα ψεκασμένοι, ειδικά όταν προκειται για ενδοοικογενειακή τους υπόθεση.

Δυστυχώς οι περισσότεροι Συριζαίοι εμφορούνται από τεράστια αντιπάθεια για την κυβέρνηση και ακόμα μεγαλύτερη δίψα για εξουσία σε σημείο που να θολώνει την κριτική τους ικανότητα. Μη γίνεις ένας από αυτούς.

 
At 12/27/2014 10:43:00 π.μ., Blogger Xenoudis - Ξενούδης said...

Ηθοποιός σημαίνει φως. Φως όχι στον ίδιο, αλλά στους θεατές - ακόμα και σε κακοστημένη παράσταση. Κάτι καταλάβαμε...
Ξενούδης

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home