Τρίτη, Απριλίου 04, 2006

Άξιοι

Επειδή έχω υπάρξει πολλές φορές εμπαθής σε αυτό το μπλογκ και ο φανατισμός μου με έχει οδηγήσει σε συμπεριφορές για τις οποίες μετέπειτα ντράπηκα, ποστάρω σήμερα -σε μια προσπάθεια να εξιλεωθώ και να γίνω πιο μετριοπαθής και πιο εξισορροπημένος άνθρωπος- την φωτογραφία του Κυπελλούχου Ελλάδος 2005-06 στο Πόλο. Στον τελικό ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Πανιώνιο με 16-5 και η επικράτησή του αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αν συνυπολογιστεί ότι δύο βασικοί παίκτες του θριαμβευτή δεν αγωνίστηκαν λόγω συνδικαλιστικών αιτημάτων. Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα παιδιά υπερέβαλαν εαυτoύς και προσέθεσαν ένα ακόμη τρόπαιο στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου των γηπέδων - Ολυμπιακού.
Ας βγάλουμε τις παρωπίδες από τα μάτια μας. Ας λογχίσουμε το θηρίο του οπαδισμού. Ήδη έκανα ένα -αρκετά δύσκολο- πρώτο βήμα. Αδέλφια μου Ολυμπιακοί, ακολουθήστε με και σεις.

11 Comments:

At 4/04/2006 07:29:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Που να βάλλεις όμως φώτο τον Κυπελλούχο Βόλλεϋ! Τολμάς;

Η πετοσφαίριση δεν είναι άθλημα; Μόνο η υδατοσφαίριση είναι;

Άντε ρε τρέχα ν'αλλάξεις τις τσιμούχες από το Skoda σου!



Μπουχαχαχαχα

 
At 4/04/2006 07:36:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Γιατί να μην τολμάω; Δεν ήμουν ποτέ Αντι-Ηρακλής. Βλέπω κι εσύ όμως τον παρακολουθείς τον Πανιώνιο σε όλα τα σπορ, ε;

 
At 4/04/2006 07:37:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Aκόμα και στο τάβλι!

 
At 4/04/2006 07:50:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Επιτρέπεται το τάβλι σε παιδιά έκτης δημοτικού;

 
At 4/04/2006 08:00:00 μ.μ., Blogger Thrass said...

Αυτό που είναι προφανές (και που συγκίνησε και εμένα, όπως και τον Old Boy, αν και οι δυο πράσινοι) είναι το μεγαλείο της ομάδας Πειραιά, που κατατρόπωσε τον εμβρόντητο αντίπαλό της, παρόλο που έπαιζε χωρίς δύο της βασικούς.

To ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω πως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε καλή εμφάνιση. Οπότε είμαι μαζί σου Old Boy, όταν μια ομάδα τιμά τους θεσμούς όπου συμμετέχει, πρέπει να της το αναγνωρίζουμε.

 
At 4/04/2006 08:09:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Eπίσης, να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πανιωνίου ντρόπιασε τον θεσμό, καθώς τα τέσσερα παιδιά έκτης δημοτικού που πλαισίωσαν τους μεγαλύτερης ηλικίας συμπαίκτες τους (παιδιά γυμνασίου και λυκείου) ήταν ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ και την επόμενη ημέρα, όταν τα σήκωσε η δασκάλα τους δεν ήξεραν να πουν το μάθημά τους.

 
At 4/05/2006 12:55:00 π.μ., Blogger talos said...

Το άλλο ωραίο: Είδες τις δηλώσεις του Διαθεσόπουλου (scroll down μετά τις δηλώσεις Βλοντάκη); μιλάει για πολίστες από τους οποίους, μέσω εθνικής, η ομοσπονδία του έχει πάρει τα λεφτά που έχει πάρει, λες και είναι κοινοί κακοποιοί επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν στην πισίνα... Επικαλείται τον... νόμο περί χουλιγκανισμού! Δεν πάμε καλά.

 
At 4/05/2006 01:04:00 μ.μ., Blogger SputnikMonroe said...

Καλοί μου άνθρωποι.
Μιλάμε για μία χώρα στην οποία, προσφάτως, έχουν γίνει ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ. Επαναλαμβάνω: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ. Το έλεγα μάλιστα σε ιταλό φίλο μου, οπαδό της Μίλαν και δεν μέ πίστευε. Ακόμη δεν με πιστεύει.

Επεισόδια σε αγώνα WATER POLO.
Με τους οπάδους του Ολυμπιακού (μπορεί να ήταν του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του ΑΡΗ, της Σκάλας Καλλιράχης κτλ. κτλ.) να πετάνε στην πισίνα τον αντίπαλο προπονητή.
Μάλιστα, στα έν λόγω επεισόδια, κάποιος φωτισμένος οπαδός, πήγε να πετάξει έναν μικρό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ πίνακα που μετρούσε τα δευτερόλεπτα της επίθεσης, μέσα στον νερο.

Θα μου πείτε εδώ είχαμε ψήγματα επεισοδίων σε Παγκόσμιο Στίβου στο ΟΑΚΑ.
Τότε που καμιά εικοσαριά άτομα, σαφέστατα επηρεασμένοι απο το Ολυμπιακό Πνεύμα, συγκεντρώθηκαν πίσω από Φινλανδό(νομίζω) ακοντιστή που έπαιρνε φόρα για την ρίψη, και τον έβριζαν, ώστε να μην πετάξει το ακόντιο πιο μακριά απο τον Γκατσιούδη.

Πως το λένε οι Bootstroke στην διασκευή του σήματος της "Αθλητικής Κυριακής";

"Και ο ματατζής να σε κηνυγάει σαν τρελός - αυτό ρε μάγκα είναι αθλητισμός"

 
At 4/05/2006 02:47:00 μ.μ., Blogger penguin_witch said...

Και ναι, ο πρώτος πανάξιος τίτλος της ομάδας του Πειραιά είναι γεγονός!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πειραιά και ευχομαι ολόθερμα στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, εν όψει της πρόκρισής της στο C.L. να σπάσει το ρεκόρ που επέτυχε τον Δεκέμβριο του 2003 ενάντια στην Juventus.

 
At 4/05/2006 04:20:00 μ.μ., Blogger Old Boy said...

Talos, ο άνθρωπος πρέπει να είναι ομοσπονδιάρχης 20 - 25 χρόνια τώρα. Ούτε ο Αμίν Νταντά τέτοια θητεία. Θυμάμαι ακόμα ότι και παλιότερα οι πολίστες είχαν «στασιάσει» για να ζητήσουν έναν σοβαρό προπονητή στην εθνική. Πάλι ο Διαθεσόπουλος τους είχε απειλήσει. Τελικά υποχώρησε, πήρε τον Καμπάνια και από τότε η εθνική πήρε τα πάνω της.

 
At 3/01/2007 11:54:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

What a great site http://www.mercedes-benz-8.info/cls_benz.html Online tadalafil Post surgical care after facial liposuction Restoration accessory performance parts oldsmobile Bob baumhowers wings sports grille willys jeep rolling chassis Michigan appliance recycler Sauna steam for homes

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home